-
Δεν κινδυνευει κοντα στο Πήλιο...
-
Γειά σας,
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Γειά σας,
ΖΩΟ από τα μεγαλύτερα, ο ...κυνηγός (!) , που παράτησε το αυτοκίνητο (ένα αγροτικό) στη μέση του δρόμου, (ούτε αλάρμ δεν μπήκε στον κόπο να ανάψει) και βγήκε τρέχοντας με την καραμπίνα !!! στο χέρι για να ...κυνηγήσει !!
Μου συνέβη προχθές στον , όλο στροφιλίκια, δρόμο από Μηλιές προς Τσαγκαράδα στο Πήλιο, μέρα μεσημέρι και τρελάθηκα, από τον ...ωχαδερφισμό ορισμένων.
Επειδή του κόρναρα, με κοίταξε και αγριεμένα, ίσως γιατί του τρόμαξα το θήραμα.
Βέβαια τάκουσα από την γυναίκα μου για το κορνάρισμα σε κυνηγό με καραμπίνα, αλλά δεν κρατήθηκα .Φιλικά
Μάξιμος
Α, να προσέχεις πώς συμπεριφέρεσαι στους φίλους κυνηγούς... Στις μέρες μας, δε μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος για το πώς θα αντιδράσουν!
Σίγουρα θάμαι πιό προσεκτικός, άν και με τους κυνηγούς δεν έχω πρόβλημα.
Πρόβλημα έχω ...με τις απόψεις ορισμένων οδηγών για την ...'ιδιοκτησία' και τα ...'δικαιώματά ' τους, στους δρόμους.Φιλικά
Μάξιμος
-
Γειά σας,
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν κινδυνευει κοντα στο Πήλιο...Ο.Κ., βασίζομαι στα λόγια σου ...!!
...Αφού, από ΄δω και πέρα θα κινούμαι αρκετά συχνά στο Πήλιο, λόγω φιλικών δεσμών στην Τσαγκαράδα .Φιλικά
Μάξιμος
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μπροστα απ'το Caravel πατερ φαμιλιας με Atos και ολη την οικογενεια μεσα (διπλοπαρκαρισμενος) παει να βγει την ωρα που εγω, οδηγωντας αμεριμνος, ημουν ηδη σχεδον διπλα του!!!!!! Φυσικα ουτε λογος για φλας Κοβω αριστερα (λιγο ελειψε να πεσω στη νησιδα) και τον αφηνω να βγει.....Στο επομενο φαναρι σταματαω διπλα του και του λεω να ειναι πιο προσεχτικος και να κοιταει και κανα καθρεφτη! Απαντηση: 'Ρε μεγαλε αφου βγαινω απο δεξια, εχω προτεραιοτητα, εσυ να προσεχεις'!!!!!!!!!! Ετσι οπως αντιλαμβανεται τον Κ.Ο.Κ. λυπαμαι τα παιδια του!! Ο θεος να βαλει το χερι του!
Το λάθος σου με bold γραμματοσειρά.
+1.... Γιατι....
Εδω ειναι ειναι Ελλαδα.....
Και αν διαβασεις ολο το τοπικ απο την αρχη..... Καταλαβαινεις οτι εμεις...ειμαστε μειονοτητα! -
Στην Ελλαδα κανεις δεν παραδεχεται το λαθος του,από τις θαλασσιες χελώνες εως τον πρωθυπουργό,ειναι ΟΛΟΙ αλάνθαστοι
-
Την περασμένη Παρασκευή, περιμένοντας τη σειρά μου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην πλατεία Δημαρχείου στον Πειραιά, μπήκα στο 'Γρηγόρης-μικρογεύματα' να πάρω έναν καφέ. Η κοπέλα που έκανε τους καφέδες ζήτησε τη σφουγγαρίστρα από συνάδελφό της, και εκείνη ανοίγει μια πόρτα ασανσέρ, όπου ήταν διάφορες σακούλες με τα ψωμάκια που κάνουν τα σάντουιτς. Δίπλα στις σακούλες ήταν ο κουβάς με το κατάμαυρο νερό της σφουγγαρίστρας. Αρπάζει τη σφουγγαρίστρα, πλατς-πλουτς δυο-τρεις φορές στον κουβά, κάνει τα ψωμάκια κ@λο στα σκατόνερα, σφουγγαρίζει και ξανά πλατς-πλουτς στον κουβά, αποτελειώνει τα ψωμιά με γκρι βούλες! Δεν πρόλαβα να βγάλω μια φωτογραφία με το κινητό γιατί είναι αργό το ρημάδι...
Να πάρουμε ένα σαντουιτσάκι ρε παιδιά! -
Για άλλη μια φορά σήμερα συνειδητοποίησα ότι (α) τα ζώα χρειάζονται ένα γερό χέρι ξύλο και (β) ευτυχώς ή δυστυχώς δε μου 'βγαίνει' να το ρίξω.
Είμαι στον παράδρομο του Κηφισού 500μ. πριν τα ΚΤΕΛ σταματημένος στο φανάρι. Κάποια στιγμή βλέπω τον οδηγό του μπροστινού αυτοκινήτου να ανοίγει το παράθυρο του και να πετάει ένα κομμάτι ζελατίνας (πιθανότατα από τσιγάρα). Μετά από λίγο πετάει άλλο ένα κι άλλο ένα. Του κορνάρω, δεν καταλαβαίνει τίποτα, οπότε μόλις δημιουργείται ένα κενό δίπλα του τον πλευρίζω και του φωνάζω. Κατεβάζει παράθυρο, με ρωτάει τι θέλω.
Εγώ: 'Χώρο για σκουπίδια δεν έχει το αυτοκίνητο;'
Ζώο: 'Κι εσένα τι σε νοιάζει;'
Εγώ: 'Και βέβαια με νοιάζει'
Ζώο: '... Άντε γαμήσου'
Από εκεί και πέρα ο διάλογος συνεχίστηκε ως μια ανταλλαγή φιλοφρονήσεων στα Γαλλικά. Ειλικρινά, προσπάθησα πολύ να τον κάνω να βγει από το αυτοκίνητο για ξύλο (εγώ είχα ήδη βγει) αλλά δεν τα κατάφερα. Οι κορυφαίες ατάκες του ζώου:- 'βρωμίζεις αυτό τον τόπο'
- κάτι του στυλ 'είναι τρόπος αυτός που μιλάς;'
Επίσης, συνειδητοποίησα ότι δεν κουβαλάω την απαραίτητη δόση τρέλας που θα κάνει το μάτι μου να γυαλίσει λίγο και να τρομάξει τον άλλο. Προφανώς είμαι και φλωρό-φατσα και δεν τρομάζω τους άλλους. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι συνέχισε το χαβά του παρόλο που βγήκε από το αυτοκίνητό του και κόλλησε στην πόρτα του συνοδηγού του κάποιος τουλάχιστον 15πόντους ψηλότερός του
Χρειάζομαι επειγόντως μαθήματα 'τρέλας' από Wagner669 και Kacey -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Την περασμένη Παρασκευή, περιμένοντας τη σειρά μου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην πλατεία Δημαρχείου στον Πειραιά, μπήκα στο 'Γρηγόρης-μικρογεύματα' να πάρω έναν καφέ. Η κοπέλα που έκανε τους καφέδες ζήτησε τη σφουγγαρίστρα από συνάδελφό της, και εκείνη ανοίγει μια πόρτα ασανσέρ, όπου ήταν διάφορες σακούλες με τα ψωμάκια που κάνουν τα σάντουιτς. Δίπλα στις σακούλες ήταν ο κουβάς με το κατάμαυρο νερό της σφουγγαρίστρας. Αρπάζει τη σφουγγαρίστρα, πλατς-πλουτς δυο-τρεις φορές στον κουβά, κάνει τα ψωμάκια κ@λο στα σκατόνερα, σφουγγαρίζει και ξανά πλατς-πλουτς στον κουβά, αποτελειώνει τα ψωμιά με γκρι βούλες! Δεν πρόλαβα να βγάλω μια φωτογραφία με το κινητό γιατί είναι αργό το ρημάδι...
Να πάρουμε ένα σαντουιτσάκι ρε παιδιά!Και τον καφέ με νερό από τον κουβά τον φτιάχνουνε. Γίνεται πιο αρωματικός έτσι.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Να πάρουμε ένα σαντουιτσάκι ρε παιδιά!Καταγγελία τωρααααααααααααααααα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ειλικρινά, προσπάθησα πολύ να τον κάνω να βγει από το αυτοκίνητο για ξύλο (εγώ είχα ήδη βγει) αλλά δεν τα κατάφερα.Ε όχι και ξύλο για τα σκουπίδια! Ημαρτον!!!!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Ειλικρινά, προσπάθησα πολύ να τον κάνω να βγει από το αυτοκίνητο για ξύλο (εγώ είχα ήδη βγει) αλλά δεν τα κατάφερα.
Ε όχι και ξύλο για τα σκουπίδια! Ημαρτον!!!!
Προφανώς και δεν ήθελα να τον δείρω για τα σκουπίδια!!!
Για το 'άντε γαμήσου' που ήταν η απάντηση στην παρατήρησή μου ήθελα! Από το αυτοκίνητο βγήκα μετά τα 5-6 πρώτα μπινελίκια που μου έριξε.
Έχουμε πει πολλές φορές ότι αυτό που εξοργίζει περισσότερο, συνήθως δεν είναι τόσο η ζωώδης πράξη όσο η συμπεριφορά-υφάκι που την ακολουθεί!!! -
Ειλικρινά, προσπάθησα πολύ να τον κάνω να βγει από το αυτοκίνητο για ξύλο (εγώ είχα ήδη βγει) αλλά δεν τα κατάφερα.
Ε όχι και ξύλο για τα σκουπίδια! Ημαρτον!!!!
Προφανώς και δεν ήθελα να τον δείρω για τα σκουπίδια!!!
Για το 'άντε γαμήσου' που ήταν η απάντηση στην παρατήρησή μου ήθελα! Από το αυτοκίνητο βγήκα μετά τα 5-6 πρώτα μπινελίκια που μου έριξε.
Έχουμε πει πολλές φορές ότι αυτό που εξοργίζει περισσότερο, συνήθως δεν είναι τόσο η ζωώδης πράξη όσο η συμπεριφορά-υφάκι που την ακολουθεί!!!Nasos
Οτι ειπε απο πανω. για το μπινελικι που πολυ ευκολα πετανε μερικοι (γιατι κανεις δεν το παιρνει να το βαλει στον πρωκτο τους μαζι με τριγωνο-φαρμακειο-πυροσβεστηρα) ειναι το ξυλο.ΥΓ Τωρα τελευταια συμφωνω με πολλους εδω μεσα, λες να ειναι λογω αλλαγης του χρονου?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Τωρα τελευταια συμφωνω με πολλους εδω μεσα, λες να ειναι λογω αλλαγης του χρονου?
-
Χτες είχαμε πάει στα 'Βασιλικά' για MB. Εκεί, σε μια πηγή συναντήσαμε κάποιους με μηχανές, φίλους των παιδιών από την παρέα. Μέχρι εδώ καλά (αν εξαιρέσεις το καυσαέριο και τον θόρυβο μέσα στην ησυχία του δάσους).
Αυτό που μου έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν ότι ένα από τα 'παλικάρια' δεν αρκέστηκε να πετάει τις γόπες από τα τσιγάρα που φουμάρισε κάτω (το έκαναν και κάποιοι από την ποδηλατική παρέα αυτό), αλλά το διάνθισε με όλες τις χαρτοπετσέτες που είχε τυλίξει το σάντουιτς. Αν έτσι αντιλαμβανόμαστε την επαφή με το βουνό...
-
Μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα συγκρούστηκε έξω από το υπουργείο Εσωτερικών με όχημα του υπουργείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι επιβάτες της μοτοσικλέτας.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στις 15:05, έξω από το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών ο ειδικός φρουρός του υπουργείου και αστυνομικός δικυκλιστής που συνόδευε υπηρεσιακό όχημα στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Εσωτερικών διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων προκειμένου να εξέλθει με ασφάλεια το υπουργικό όχημα από τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του υπουργείου.Κατά το χρόνο αυτό, δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα και εκινείτο με κατεύθυνση προς στην πλατεία Συντάγματος συγκρούστηκε στο παραπάνω όχημα. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές στα οχήματα και να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας.
Προανάκριση διενεργείται από το ΤΟΤΑ της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.
Πηγή: ΑΠΕ
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 321#786321
Και φυσικά, ούτε λόγος στην ανακοίνωση για την νομιμότητα της συγκεκριμένης ενέργειας.
-
Το πιο απαισιοδοξο της υπόθεσης είναι οτι μια γοπα ενος τσιγαρου δεν μπορει ποτε(όσα χρονια και να περασουν)να βιοαποικοδομηθει(διασπαστει)από τη φυση γιατι είναι ανοργανο υλικο
-
Μάλλον προσβάλλουμε τα συμπαθή (και μη) τετράποδα χαρακτηρίζοντας έτσι κάποιους ανεγκέφαλους οδηγούς.
Καμιά βδομάδα πριν στο Ίλιον, οδηγός με αγοράκι περίπου 3-5 χρονών ανάμεσα στα πόδια του, οδηγούσε (αυτός ή... το παιδί; ) σε δημόσιο δρόμο! (και το κοριτσάκι δίπλα, προφανώς άδετο...)
-
Ειλικρινά, προσπάθησα πολύ να τον κάνω να βγει από το αυτοκίνητο για ξύλο (εγώ είχα ήδη βγει) αλλά δεν τα κατάφερα.Μη κάνετε ταρζανιές. Δε ξέρετε τι τρέλα κουβαλάει ο διπλανός σας.
Αν την ώρα που βγήκες από το αυτοκίνητο έβγαινε κι αυτός με κάποιο 'αντικείμενο' τι θα έκανες;
(Μην ακούσω απαντήσεις θα του το έβαζα στον ... του)
Ή αν τα 15 παραπάνω εκατοστά σου και πιθανόν και κάποια κιλά παραπάνω, έρχονταν αντιμέτωπα με κάποια πιθανή γνώση αυτοάμυνας από αυτόν, έχεις σκεφτεί το αποτέλεσμα;Αν δεν είσαι έτοιμος να φτάσεις στα άκρα μη κάνεις τέτοιες κινήσεις.
Αυτό στο λέω εντελώς φιλικά και χωρίς διάθεση 'μαθήματος'. -
Δεν κανει να το λες αυτο tazio.
Αφου ολοι εδω μεσα ειναι οι καραγ@μ@ω
Ζώα ζώα ζώα [#4]