-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ψαξε για wap emulator...Opera...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ψαξε για wap emulator...
Opera...
Εσύ ρε καραγκιοζάκο θα ανοίξεις το κινητό σου να σε βρούμε σήμερα ή όχι; Παλιογκέι!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ψαξε για wap emulator...
Opera...
Εσύ ρε καραγκιοζάκο θα ανοίξεις το κινητό σου να σε βρούμε σήμερα ή όχι; Παλιογκέι!!!
Πολύ άτιμος όμως. Κλειστό το έχει, και μετά θα παραπονιέται ότι δεν του ευχήθηκα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ψαξε για wap emulator...
Opera...
Πολύ άτιμος όμως. Κλειστό το έχει, και μετά θα παραπονιέται ότι δεν του ευχήθηκα.
Στείλτε μήνυμα ρε! Όοοοοταν θα το ανοίξει...
Σορρυ για το off topic , αλλά αυτός ο μίζερος είναι εκνευριστικός!
-
E του έστειλα του τρόμπα, αλλά ήθελα και να τον βρίσω λίγο...
-
NickNT,
δοκίμασε προγράμματα επαναφοράς όπως GetDataBack (for NTFS ή FAT32 αναλόγως) ή EasyRecovery
-
Θέλω να αλλάξω την μπαταρία του laptop επειδή τα έχει φτύσει...
Η μπαταρία πο έχει το Toshiba από κατασκευής του (2002) είναι μία 10.8V - 4500mAh - Model No PA3107U-1BRS.Που μπορώ να βρω παρόμοια και αν είναι δυνατόν με μεγαλύτερη αυτονομία?
προτιμούνται τα ελληνικά online shops.
-
Ίσως αυτό σε βοηθήσει.
-
Παιδια η ΕΙΖΟ S2000 λεει τιποτα? Σκεφτομαι να αλλαξω την 17αρα LG L1730P και να παω στην 20αρα Eizo.
Tην εχω 1.5 χρονο την LG και ενω ειναι αξιοπιστη(κανενα προβλημα και κανενα καμενο pixel) με εκνευριζει που δεν αποδιδει σωστα τα χρωματα. Η ποιοτητα εικονας δεν ειναι και η καλυτερη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίσως αυτό σε βοηθήσει.thank u
βρήκα κι ένα άλλο ...τι τιμή να περιμένω ως λογική?
-
Δεν το γνωρίζω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν το γνωρίζω.Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε κάπου. Είναι ιστορική δήλωση!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν το γνωρίζω.
Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε κάπου. Είναι ιστορική δήλωση!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν το γνωρίζω.
Ας είχαν οι μπαταρίες 'προγράμματα' και θα σου έλεγα εγώ.
-
Στο λαπτοπ είχα 2 partitions. Το C και το D. To ένα 25 γίγα και το άλλο 50.
Στο C είχα το λειτουργικό (Win Xp GR) από τα ghost cds της Τoshiba. Aπό μόνο του είχε φτιάξει 2 partitions χωρίς να τα θέλω. Προσπάθησα να βάλω τα αγγλικά professional με sp2 και να περάσω μετά τους drivers ξεχωριστά και το μόνο που κατάφερα ήταν να τα περάσω στο D και να χω 2 λειτουργικά.πώς μπορώ να τα σβήσω ΟΛΑ και να βάλω σε ένα partition τα Χp Pro ENG?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν το γνωρίζω.
Ας είχαν οι μπαταρίες 'προγράμματα' και θα σου έλεγα εγώ.
Είστε εγκάθετοι όλοι σας.
(μη δω ερωτήσεις του τύπου 'πού θα βρούμε τα Vista και πώς θα τα ενεργοποιήσουμε' . www.μάικροσοφτ.κομ ρεεεεε )
-
Με τα sVista ασχολείστε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με τα sVista ασχολείστε;+1
(το να αντιγραφεις τα vista ειναι σαν να κλεβεις lada samara)
-
Τα Vista είναι το λειτουργικό που θα χρησιμοποιηθεί τα επόμενα 5 χρόνια. Προσωπικά δεν τα έχω ακόμα δοκιμάσει, αλλά θα το κάνω όταν βρω το χρόνο. Το πρόβλημα δεν είναι η αντιγραφή αλλά η ενεργοποίηση και οι αναβαθμίσεις.
BTW, το Ubuntu καλά πάει αλλά έχει αρκετά bug.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
BTW, το Ubuntu καλά πάει αλλά έχει αρκετά bug.
πχ??
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]