-
Ο χρήστης technik έγραψε:
εσύ έχεις πάντα 1 παραπάνω
ένα ταπεινό W700 έχω τώρα. You?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ένα σεμνό Μ600i
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ένα σεμνό Μ600i
με μπούρκα ή άνευ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ένα σεμνό Μ600i
με μπούρκα ή άνευ?
λευκό, χωρίς μπούρκα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ένα ταπεινό W700
σήμερα αυτό, αύριο;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ένα σεμνό Μ600i
σήμερα αυτό, αύριο;
δεν έχει άλλο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ένα σεμνό Μ600i
σήμερα αυτό, αύριο;
W700 ο Σάββας.
Και ένα 6610 στο συρτάρι (κι ένας Θεός ξέρει τι άλλο ακόμα).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
χαχα, και χωρίς auto focus. Εγώ σύντομα θα έχω W700 ΜΕ auto focus! Ζήλευε τώρα! Χαχαχα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δυο περιπτωσεις δικες μου:Ενα SE k300,επεσε στην τουαλετα πριν 20 μηνες.Το εβγαλε το καθαρισε ,το στρεγνωσε με σεσουαρ αλλα δεν αναβε καθολου.Το δοκιμαζω και εγω μετα απο 3 μερες να το φορτισω και φορτισε κανονικα και δουλευει ακομα.
Το 3650 την μανας μου,επεσε στην τουαλετα πριν 2 εβδομαδες.Του εβγαλε μπαταρια ,σιμ και μνημη και το στεγνωσε με σεσουαρ.Επι μια μερα δεν αναβε.Το εβαλα να στεγνωσει τελειως σε ζεστο μερος και την επομενη μερα το φορτισα.Τωρα δουλευει κανονικα .Αν αργοτερα χαλασει .....χαλασε.Και εγω δεν το περιμενα να φτιαξουν αλλα εφτιαξαν.
Eυτυχως επεσαν και τις δυο φορες στην τουαλετα του σπιτιου μου πριν γινει η .....'ενεργεια'.
Συμβουλη :μην βαζετε κινητο στην κωλοτσεπη ,υπαρχει κίνδυνος πτωσης -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
χαχα, και χωρίς auto focus. Εγώ σύντομα θα έχω W700 ΜΕ auto focus! Ζήλευε τώρα! Χαχαχα!
δεν βγάζω φωτό με το κινητό. Ο κύριος λόγος που το πήρα ήταν το mp3 player με flight mode.
W700 ο Σάββας.
Και ένα 6610 στο συρτάρι (κι ένας Θεός ξέρει τι άλλο ακόμα).
και ένα 6510 και και και...δεν μου λες τι να τα κάνω αφού όταν ήταν να τα πουλήσω είχα αξία -50 ευρώ..? Λες και δεν ξέρετε τι γίνεται με τα παλιά κινητά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν βγάζω φωτό με το κινητό. Ο κύριος λόγος που το πήρα ήταν το mp3 player με flight mode.
Φτου, εδώ με τρως, εγώ τέτοιο δεν θα του βάλω! Αλλά auto focus δεν θα έχεις!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Φτου, εδώ με τρως, εγώ τέτοιο δεν θα του βάλω! Αλλά auto focus δεν θα έχεις!!!
δεν πειράζει ...προτιμώ την ψηφιακή μου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και ένα 6510 και και και...δεν μου λες τι να τα κάνω αφού όταν ήταν να τα πουλήσω είχα αξία -50 ευρώ..? Λες και δεν ξέρετε τι γίνεται με τα παλιά κινητά.Να σου πω τι έκανα εγώ κάποια στιγμή που είχα μαζέψει 7 παλιά κινητά (τα περισσότερα από τα οποία ήταν είτε χαλασμένα είτε με σχεδόν νεκρή μπαταρία). Τα μάζεψα σε μια σακούλα μαζί με όσους φορτιστές και μπαταρίες δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω στα πιο καινούρια, και τα έδωσα για απόσυρση.
Τώρα έχω 2 πλήρως λειτουργικά και πάλι πολλά είναι (6310i και E60).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...
δεν βγάζω φωτό με το κινητό. Ο κύριος λόγος που το πήρα ήταν το mp3 player με flight mode.Το οποίο είναι άχρηστο πλέον με τα νέα αντιτρομοκρατικά μέτρα στα αεροδρόμια και στις πτήσεις.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
δεν βγάζω φωτό με το κινητό. Ο κύριος λόγος που το πήρα ήταν το mp3 player με flight mode.Το οποίο είναι άχρηστο πλέον με τα νέα αντιτρομοκρατικά μέτρα στα αεροδρόμια και στις πτήσεις.
δεν ξέρω...στα τελευταία 2 πρόσφατα ταξίδια μου δεν μου είπε κανείς τίποτε.
(και δεν το έκρυβα, το έβλεπαν ξεκάθαρα)
-
Τι εστί τούτο το flight mode? Το έχεις ενεργοποιημένο αλλά εκτός δικτύου?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τι εστί τούτο το flight mode? Το έχεις ενεργοποιημένο αλλά εκτός δικτύου?Ακριβώς. Λειτουργεί απλά σαν walkman κι όχι σαν κινητό.
-
Κάπου είχα διαβάσει ότι σιγά σιγά όλες οι εταιρίες θα επιτρέψουν την χρήση κινητών στα αεροσκάφη καθώς βελτιώνεται το shielding των avionics από παρεμβολές.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κάπου είχα διαβάσει ότι σιγά σιγά όλες οι εταιρίες θα επιτρέψουν την χρήση κινητών στα αεροσκάφη καθώς βελτιώνεται το shielding των avionics από παρεμβολές.και τι να το κάνεις το κινητό στα 20-25.000 πόδια...αφού δεν πιάνει!
-
Ναι η τεχνολογία μπορεί να το επιτρέπει σιγά σιγά, αλλά τα μυαλά των αρμοδίων που βλέπουν 'τρομοκρατία' ακόμα και σε παιδικές τροφές δε νομίζω να το επιτρέψουν.
(100 σελίδες έφτασε το θέμα μάλλον το αποχαιρετάμε και πάμε για το κινητά Νο2 )
-
Συνέχεια εδώ παίδες: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21943
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]