-
Α, ναι;
Εμένα μου αρέσει πολύ.
-
Το παλιό θύμιζε από που ξεκίνησε . Το νέο είναι απλά ένα ακόμα σχήμα.
-
Το παλιό ούτε που το είχα προσέξει.
Βασικά η τωρινή κουβέντα μου θύμισε το πως είχα νιώσει όταν η Leica είχε εγκαταλείψει το αγαπημένο μου Slogan, 'The freedom to see' για χάρη του ανούσιου (κατά τη γνώμη μου) 'Fascination and precision'
-
Ο δίσκος της Φαιστού και η γη, ήταν.
Τελικά λες να είμαστε συντηρητικοί και γι αυτό να μας πιάνουν οι γκρίνιες όταν κάτι που έχουμε συνηθίσει αλλάζει.
-
Καθόλου απίθανο.
Και μια και μιλάμε για πράγματα που μας αρέσουν (ή όχι), σε αυτό το Link έχει 80 φωτογραφίες του 'δικού μας' Κωνσταντίνου Μάνου από το Magnum, όλες με Leica M8 και όλες τραβηγμένες με 1/250 του δευτερολέπτου.
-
Πολύ καλό μάτι έχει ο τύπος.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μου αρέσει το νέο σήμα της Forthet.Tι λες ΡΕ; Αλλα βεβαια...μηπως ξερεις και τι συμβολίζει.... Αφού εισαι ντιπ για ντιπ...(tm mode )
-
Μ' αρέσει που πέρασα φοβερά απόψε
Μ' αρέσει που τα νυχτερινά λεωφορεία παίζουν ροκιές
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που δεν μ' αρέσει αυτή την στιγμή -
Δεν μου αρεσει που πρεπει να διαβασω οπως και δηποτε και πολυ!
Δεν μου αρεσει που ειμαι ψιλοαρρωστος και εχει κλεισει ο λαιμος μου!
Μου αρεσει που καθομαι και χαζευω! (αν και δεν θα'πρεπε)
-
Μου αρέσει που είχαμε πάει για mountain με φίλους.
Δεν μου αρέσει που έπεσα μέσα στα πουρνάρια, σαν τον Κογιότ με τους κάκτους ένα πράγμα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε μου αρέσει το νέο σήμα της Forthet.
Tι λες ΡΕ; Αλλα βεβαια...μηπως ξερεις και τι συμβολίζει.... Αφού εισαι ντιπ για ντιπ...(tm mode )
Δε γνωρίζω τι συμβολίζει, αλλά γνώριζα τι συμβόλιζε το παλαιό, το οποίο αν βγάλεις τη τσίμπλα από τα μάτια σου θα δεις ότι, έχει πολλά κιλά ιστορίας επάνω του.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Tι λες ΡΕ; Αλλα βεβαια...μηπως ξερεις και τι συμβολίζει.... Αφού εισαι ντιπ για ντιπ...(tm mode )
Δε γνωρίζω τι συμβολίζει, αλλά γνώριζα τι συμβόλιζε το παλαιό, το οποίο αν βγάλεις τη τσίμπλα από τα μάτια σου θα δεις ότι, έχει πολλά κιλά ιστορίας επάνω του.
Αλήθεια ρε Πάσχε, τι συμβολίζει το καινούριο σήμα της forthnet;;; Και ό,τι και αν είναι, γιατί πρέπει να έχεις κάνει phD για να το καταλάβεις; Το προηγούμενο ήταν σαφέστατο τουλάχιστον!
Μαζί με τον tazio κι εγώ.
-
Μου αρεσει που παει καλα το διαβασμα για το μαθημα που δινω την Τριτη και μου μενει μονο 1 επαναληψη...
Δεν μου αρεσει που εχυσα τον καφε πανω στο βιβλιο!!!!
πως θα κανω επαναληψη τωρα γμτπμ ειμαι
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
:πως θα κανω επαναληψη τωρα γμτπμ ειμαι
Πανεύκολο.Βάλε καφέ στήν κούπα,και αναποδογύρισέ την πάνω στο βιβλίο σου.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
πως θα κανω επαναληψη τωρα γμτπμ ειμαι
Πανεύκολο.Βάλε καφέ στήν κούπα,και αναποδογύρισέ την πάνω στο βιβλίο σου.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αλήθεια ρε Πάσχε, τι συμβολίζει το καινούριο σήμα της forthnet;;; Και ό,τι και αν είναι, γιατί πρέπει να έχεις κάνει phD για να το καταλάβεις; Το προηγούμενο ήταν σαφέστατο τουλάχιστον!
Μαζί με τον tazio κι εγώ.
Ρε θειο βαμβακούλα...πως όμως ως ασχετος να σκεφτείς ότι σε μερικά χρόνια αυτό που συμβολίζει θα αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη και βαρύτερη ΙΣΤΟΡΙΑ; Οπότε σε συγχωρώ.
Νασο,συμβολίζει το triple play:Ιντερνετ,τηλέφωνο,τηλεόραση.Από Ιούνιο θα δεις και θα κρίνεις..
-
Από την ιστοσελίδα της εταιρείας
*... Με την αέναη κυκλική κίνησή της, συμβολίζει την συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, του σύμπαντος, ... . *
Τώρα με ρούμπωσες Πασχάλη, αποχωρώ ηττημένος. Τελικά οι φανατικοί forthnetisti με υπερφαλάγγισαν.
(Βαρύτερη ιστορία ένα σύμβολο κατασκευασμένο από κάποιο τμήμα μάρκετινγκ μέσω υπολογιστών, από τον δίσκο της Φαιστού. Μάλιστα μαθαίνω τελικά μαθαίνω)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Από την ιστοσελίδα της εταιρείας*... Με την αέναη κυκλική κίνησή της, συμβολίζει την συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, του σύμπαντος, ... . *
Τώρα με ρούμπωσες Πασχάλη, αποχωρώ ηττημένος. Τελικά οι φανατικοί forthnetisti με υπερφαλάγγισαν.
(Βαρύτερη ιστορία ένα σύμβολο κατασκευασμένο από κάποιο τμήμα μάρκετινγκ μέσω υπολογιστών, από τον δίσκο της Φαιστού. Μάλιστα μαθαίνω τελικά μαθαίνω)
Η αέναη εξέλιξη της τεχνολογίας είναι το γενικό..το ειδικό είναι το triple play που σου ειπα.Δες το καλύτερα και θα το καταλάβεις.Δεν το διαβασα κάπου.Στο λεω επειδη το ξερω.Και δεν εχω σκοπό να σε ρουμπώσω.οπως επίσης και να σου μαθω.Και μην παίρνεις κυριολεκτικα την εννοια της Ιστορίας.Εννοώ ότι αυτό είναι μια κίνηση που αργότερα θα δεις τη χρησιμότητά του και την επανασταση που θα φερει,εχοντας γραψει Ιστορία.Δεν μπορώ να στο πω πιο απλα...
Υγ:Δεν ειμαι φανατικός forthnetisti (sic).
-
Για να συνεχίσω το οφφ τοπικ... εμένα το καινούριο λογοτυπο της Forthnet μου θυμίζει δημοτικές εκλογές. 'Όλοι μαζί μπορούμε', 'Ανανεωτική ανεξάρτητη κίνηση πολιτών Άνω Ραχούλας' κλπ... Έχει και τα κλασσικά χρώματα: πράσινο, γαλάζιο, κίτρινο.
-
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#2]