-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mηπως εχει καποιο προβλημα η καρτα μνημης του;Δοκιμασε να καθαρισεις τις επαφες της.ή βάλτην σε ένα card reader να δεις εάν φταίει αυτή ή το τηλέφωνο.
επίσης δες εάν έχεις περάσει τους usb drivers. Εάν όχι δεν πρόκειται να στο δει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mηπως εχει καποιο προβλημα η καρτα μνημης του;Δοκιμασε να καθαρισεις τις επαφες της.
ή βάλτην σε ένα card reader να δεις εάν φταίει αυτή ή το τηλέφωνο.
επίσης δες εάν έχεις περάσει τους usb drivers. Εάν όχι δεν πρόκειται να στο δει.
Στις ίδιες USB θύρες έχω συνδέσει 2 φωτογραφικές, USB stick, άλλα κινητά, εξωτερικό σκληρό κτλ,κτλ... Οπότε δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο.
Θα κοιτάξω να βάλω την κάρτα σε card reader (αφού πρώτα βρω τον αντάπτορά της, γιατί η sony έχει δικές τις κάρτες ) και θα δω τι θα γίνει.
-
Τα MSduo τα διαβάζουν όλα τα card readers μην σε ανησυχεί αυτό
-
Χτες το απόγευμα μου έτυχε ένα από τα πιο σιχαμερά πράγματα που μπορεί να πάθει κανείς με το κινητό του...Το Κ750i μου έπεσε στη λεκάνη του WC σε καφετέρια.... . Σχεδόν αμέσως και χωρίς πολύ σκέψη έκανα υποβρύχιο ψάρεμα και το μάζεψα...Φυσικά ήταν σβηστό. ¨Εβγαλα μπαταρία, SIM και Memory Stick και το σκούπισα επί 5λεπτο (εννοείται πως απολύμανα και τα χέρια μου ). Φυσικά δε θα ρωτήσω αν έχει ξανατύχει σε κάποιον από εδώ κάτι παρόμοιο, απλά τι πιθανότητες έχει να λειτουργήσει ξανά χωρίς προβλήματα μετά την μερικών δευτερολέπτων επαφή με ...νερά ...εννοείται αφού το αφήσω κάποιες μέρες να στγνώσει τελείως και το απολυμάνω...Πάντως η SIM δοκιμάστηκε σε άλλη συσκευή και δουλεύει κανονικά...
Μετά από αυτή την περιπέτεια, δικαιούμαι να το αποκαλώ σκατοτηλέφωνο , δε νομίζετε; -
Τι τραβάνε κι αυτά τα κακόμοιρα...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Χτες το απόγευμα μου έτυχε ένα από τα πιο σιχαμερά πράγματα που μπορεί να πάθει κανείς με το κινητό του...Το Κ750i μου έπεσε στη λεκάνη του WC σε καφετέρια.... . Σχεδόν αμέσως και χωρίς πολύ σκέψη έκανα υποβρύχιο ψάρεμα και το μάζεψα...Φυσικά ήταν σβηστό. ¨Εβγαλα μπαταρία, SIM και Memory Stick και το σκούπισα επί 5λεπτο (εννοείται πως απολύμανα και τα χέρια μου ). Φυσικά δε θα ρωτήσω αν έχει ξανατύχει σε κάποιον από εδώ κάτι παρόμοιο, απλά τι πιθανότητες έχει να λειτουργήσει ξανά χωρίς προβλήματα μετά την μερικών δευτερολέπτων επαφή με ...νερά ...εννοείται αφού το αφήσω κάποιες μέρες να στγνώσει τελείως και το απολυμάνω...Πάντως η SIM δοκιμάστηκε σε άλλη συσκευή και δουλεύει κανονικά...
Μετά από αυτή την περιπέτεια, δικαιούμαι να το αποκαλώ σκατοτηλέφωνο , δε νομίζετε;Ήταν αναμμένο όταν έπεσε μέσα; Αν ναι, απλά ξέχνα το ότι υπάρχει περίπτωση να δουλέψει ξανά! Αν ήταν σβηστό, και πάλι χλωμό το κόβω βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Αν πάντως ήταν αναμμένο, απλά ξέχνα το! Σώσε αν μπορείς MS και sim. Άφησέ τα μερικές μέρες να στεγνώσουν και δες αν μπορείς να κάνεις κάτι...
Περαστικά πάντως! Κρίμα το τηλεφωνάκι! Και μπλιάχ βέβαια!
-
Τα καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών (π.χ. Γερμανός) τα στεγανοποιούν, αλλά θέλουν να τα αφήσεις καμιά βδομάδα ... και πολλά λεφτά που φτάνουν μερικές φορές την μισή τιμή της συσκευής
Άσε που μπορεί να είναι εντάξει η συσκευή και να σου πούν οτι είναι χαλασμένη για να τα κονοήσουν περισσότερο. -
Δεν έχει τόση σημασία το αν ήταν αναμμένο ή σβηστό, όσο το ότι η μπαταρία ήταν συνδεδεμένη και είχε ρεύμα.
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Τα καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών (π.χ. Γερμανός) τα στεγανοποιούν, αλλά θέλουν να τα αφήσεις καμιά βδομάδα ... και πολλά λεφτά που φτάνουν μερικές φορές την μισή τιμή της συσκευής
Άσε που μπορεί να είναι εντάξει η συσκευή και να σου πούν οτι είναι χαλασμένη για να τα κονοήσουν περισσότερο.Ρε παιδιά, αν έχει καεί το κύκλωμα, τι να κάνει η στεγανοποίηση;;;;;;; Μιλάμε σοβαρά τώρα; Τα τηλέφωνα αυτά είναι εντελώς ξεβράκωτα στο νερό. Αν έπεσε μέσα, πήρε ΠΑΝΤΟΥ νερό! Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει μείνει τίποτα που να δουλεύει, αλλά αν επιμένει, ας κάνει μια προσπάθεια! Εδώ iPod που υποτίθεται είναι κορυφαίο από πλευράς αντοχής και αρκετά πιο 'αδιάβροχο' από τα τηλέφωνα, δεν την παλεύει μετά από πτώση σε λεκάνη. Θα αντέξει το τηλέφωνο;
Δεν έχει τόση σημασία το αν ήταν αναμμένο ή σβηστό, όσο το ότι η μπαταρία ήταν συνδεδεμένη και είχε ρεύμα.
Ναι, ναι! Πιο σωστό αυτό!
-
Μετά από αυτή την περιπέτεια, δικαιούμαι να το αποκαλώ σκατοτηλέφωνο , δε νομίζετε;το ειχε παθει φιλος με samsung.
το σκουπισε, το στεγνωσε με πιστολακι, και λειτουργησε κανονικα!!!
-
Η πρώην είχε σκουντήσει ένα τραπέζι την ώρα που ζωγράφιζε έναν τοίχο και έπεσε το Nokia της σε ένα κουβά με νερό.
Μισή ώρα αργότερα που το πήρε χαμπάρι, το έβγαλε και με πήρε τηλέφωνο (όχι από το κινητό) να μου πει την ιστορία.
Της είπα να βγάλει τη μπαταρία και την κάρτα SIM και να το αφήσει να στεγνώσει.
2 μέρες μετά το δοκίμασα, η κάρτα δούλευε τέλεια, και το κινητό δούλευε κανονικότατα πλην της οθόνης που έκανε κάποιες διακοπές (μαύριζαν όλοι οι κρύσταλλοι). Τελικά αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει να το φτιάξουμε και πήρε άλλο.
Σκυλιά ρε.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η πρώην είχε σκουντήσει ένα τραπέζι την ώρα που ζωγράφιζε έναν τοίχο και έπεσε το Nokia της σε ένα κουβά με νερό.Μισή ώρα αργότερα που το πήρε χαμπάρι, το έβγαλε και με πήρε τηλέφωνο (όχι από το κινητό) να μου πει την ιστορία.
Της είπα να βγάλει τη μπαταρία και την κάρτα SIM και να το αφήσει να στεγνώσει.
2 μέρες μετά το δοκίμασα, η κάρτα δούλευε τέλεια, και το κινητό δούλευε κανονικότατα πλην της οθόνης που έκανε κάποιες διακοπές (μαύριζαν όλοι οι κρύσταλλοι). Τελικά αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει να το φτιάξουμε και πήρε άλλο.
Σκυλιά ρε.
...αυτες οι συλλογικες αποφασεις μεταξυ ζευγαριων, παντα μου εφερναν .. ανατριχιλα, απο τη συγκινηση - βεβαιως βεβαιως!
-
καλό πλύσιμο και το αφήνεις να στεγνώσει καλά...εάν μπορέσεις να ανοίξεις και τα σωθικά του και να τα φυσήξεις με πεπιεσμένο αέρα.
είχα ένα Nokia 6610 παλιά το οποίο ξέχασα σε μία τσέπη παντελονιού το οποίο μπήκε στο πλυντήριο για να πλυθεί... ...το πήρα χαμπάρι στο 10λεπτο.
το έβγαλα από τις σαπουνάδες το έπλυνα καλά και έκανα αυτά που λέω πάνω.
μετά από 2 μέρες δούλεψε, το μόνο που του έμεινε ήταν ότι φωσφώριζε η οθόνη του στο σκοτάδι.α και ήταν ανοικτό όταν πλύθηκε.
ακόμα και σήμερα που το έχω στο συρτάρι μου δουλεύει.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...αυτες οι συλλογικες αποφασεις μεταξυ ζευγαριων, παντα μου εφερναν .. ανατριχιλα, απο τη συγκινηση - βεβαιως βεβαιως!
Πληθυντικός ευγενείας για τον εαυτό μου ήταν.
-
Όλα αυτά που γράφετε για κινητά που δούλεψαν μετά από μπάνιο, εμένα σαν Urban Legends μου ακούγονται! Αλλά θα το δοκιμάσω για να δω! Και μάλιστα σήμερα, με ένα παλιό Nokia 3210i. Και θα σας πω.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και την παράθεση εμπειριών παιδιά . Σε περίπτωση που τελικά το κινητό μου άφησε χρόνους, καμιά άποψη για το P990 της Sony-Ericsson υπάρχει;
-
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και την παράθεση εμπειριών παιδιά . Σε περίπτωση που τελικά το κινητό μου άφησε χρόνους, καμιά άποψη για το P990 της Sony-Ericsson υπάρχει;Ναι, να το πάρεις από e-bay με 400 ευρώ και να αφήσεις την ελληνική αγορά να βγάζει τα μάτια της!
(Ε ρε Corsair και Λουκά, με βάλατε στο τριπάκι, χεχεχε)...Πάντως εγώ το θεωρώ πανάσχημο κινητό!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όλα αυτά που γράφετε για κινητά που δούλεψαν μετά από μπάνιο, εμένα σαν Urban Legends μου ακούγονται! Αλλά θα το δοκιμάσω για να δω! Και μάλιστα σήμερα, με ένα παλιό Nokia 3210i. Και θα σας πω.γιατι να γραψουμε ψεμματα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όλα αυτά που γράφετε για κινητά που δούλεψαν μετά από μπάνιο, εμένα σαν Urban Legends μου ακούγονται! Αλλά θα το δοκιμάσω για να δω! Και μάλιστα σήμερα, με ένα παλιό Nokia 3210i. Και θα σας πω.
γιατι να γραψουμε ψεμματα?
Δυο περιπτωσεις δικες μου:Ενα SE k300,επεσε στην τουαλετα πριν 20 μηνες.Το εβγαλε το καθαρισε ,το στρεγνωσε με σεσουαρ αλλα δεν αναβε καθολου.Το δοκιμαζω και εγω μετα απο 3 μερες να το φορτισω και φορτισε κανονικα και δουλευει ακομα.
Το 3650 την μανας μου,επεσε στην τουαλετα πριν 2 εβδομαδες.Του εβγαλε μπαταρια ,σιμ και μνημη και το στεγνωσε με σεσουαρ.Επι μια μερα δεν αναβε.Το εβαλα να στεγνωσει τελειως σε ζεστο μερος και την επομενη μερα το φορτισα.Τωρα δουλευει κανονικα .Αν αργοτερα χαλασει .....χαλασε.Και εγω δεν το περιμενα να φτιαξουν αλλα εφτιαξαν.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι να γραψουμε ψεμματα?
Χαλαρά, πλάκα κάνω!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]