-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το μήνυμα μπορεί να διαγραφεί πριν το σβήσιμο του χρήστη, οπότε λοιπόν γιατί το κάνετε edit + lock (2 διαδικασίες) αντί να το σβήσετε (1 διαδικασία) ?Μήπως το πρώτο μήνυμα, επειδή δημιουργεί και το thread, δεν μπορεί να σβηστεί;
-
Μπορεί να σβηστεί, αλλά το θέλουμε, για να βλέπουμε την ΙΡ του spammer.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μπορεί να σβηστεί, αλλά το θέλουμε, για να βλέπουμε την ΙΡ του spammer.bots είναι, και δεν έχουν σταθερή ip. Καλό θα ήταν να αποκλειστούν email τύπου @.info
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
bots είναι, και δεν έχουν σταθερή ip. Καλό θα ήταν να αποκλειστούν email τύπου @.info
Πέφτει ban στην ΙΡ όλου του provider, και φυσικά μαζικό ban στις e-mail διευθύνσεις όπως λες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
bots είναι, και δεν έχουν σταθερή ip. Καλό θα ήταν να αποκλειστούν email τύπου @.info
Πέφτει ban στην ΙΡ όλου του provider, και φυσικά μαζικό ban στις e-mail διευθύνσεις όπως λες.
τότε ίσως χρειαστεί αυτό
-
Πέσαμε λιγάκι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πέσαμε λιγάκι;Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ νιώθω μια χαρά!
-
Άρα να ξαναπάρω το μπλε χαπάκι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άρα να ξαναπάρω το μπλε χαπάκι;εγώ μωβ το άφησα....
μπλε έγινε?
Ή εδώ τα μωβ τα βλέπουμε μπλε απαραίτητα??
-
Ρε παιδια τί γινεται;
Σε εντελως άναρχα διαστηματα παω να μπω σε ενα θεμα, με πεταει εξω και μου ζηταει να βαλω username κωδικο. Το κανω και μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Μου εχει σπασει τα νευρα. -
Φιλε admin ...
Η φαση με τα spam topics εχει παραγινει ...μολις ανοιξε νεο με παιδικη πορνεια - παιδεραστια
Ειναι φανερο πως η ηλεκτρονικη διευθυνση των 4Τ ( και μαλιστα συγκεκριμενα του 'αντιλογου' ) εχει γινει 'bookmark' σε 'robots'.
Θα πρεπει να σκεφτειται να κανετε το εξοδο ( χρημα - χρονος ) να γινεται εγγραφη μελους με πληκτρολογηση αναγραφομενου κωδικου ( δεν ξερω πως να το περιγραψω καλυτερα αλλα ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεται τι εννοω )
-
Είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Εχεις δίκηο. Λίγη υπομονή.
-
Αυτό με την εικόνα όπου πρέπει να γράψεις τα γράμματα θα μειώσει μεν τα σπαμ αλλά δεν θα τα εξαφανίσει.
-
μια λύση είναι να έχουμε κάποια άτομα που θα έχουν το δικαίωμα να κλειδώνουν ΜΟΝΟ τέτοια topics. Απλά κερδίζουμε ότι θα τα βλέπουμε πιο γρήγορα.
αν θέλετε προσφέρομαι, ΜΟΝΟ για αυτά τα θέματα.
-
Νομίζω ότι εγώ πρέπει να κλειδώνω τέτοια θέματα, αφού πάντα πρώτος γράφω.
-
Δεν γίνεται -και δεν χρειάζεται- να υπάρχει κάποιος που μόνο να κλειδώνει θέματα τέτοια.
Απαιτείται -και είναι πιο σημαντική- η διαγραφή του περιεχομένου.Σε λίγο πιστεύω ότι θα περιοριστεί αρκετά το φαινόμενο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Δεν γίνεται -και δεν χρειάζεται- να υπάρχει κάποιος που μόνο να κλειδώνει θέματα τέτοια.
Απαιτείται -και είναι πιο σημαντική- η διαγραφή του περιεχομένου.Σε λίγο πιστεύω ότι θα περιοριστεί αρκετά το φαινόμενο...
ναι έστω και να διαγράφει το περιεχόμενο ...
τέλος πάντων...θα βρεθεί μια λύση
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
:lol:
Δεν γίνεται -και δεν χρειάζεται- να υπάρχει κάποιος που μόνο να κλειδώνει θέματα τέτοια.
Τότε είναι moderator!!!
Όπως λες Κώστα...σύντομα θα βρεθεί η λύση.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
Τότε είναι moderator!!!
Όπως λες Κώστα...σύντομα θα βρεθεί η λύση.
ε τότε θα γίνω moderator
-
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM