-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Περνάς πάνω από το καπό τώρα, ή όχι;
Οχι.... γιατι ναι μεν ειναι πανω στο πεζοδρομιο, εχει αφησει χωρο για τους πεζους ομως....
Ότι χαζομάρα ή κουλαμάρα και αν έχει κάνει κάποιος, δεν αγγίζουμε ποτέ το αυτοκίνητό του. Φθορά ξένης περιουσίας ξέρεις τι σημαίνει...?
Ξερω....
'Ξερετε κυρ. δικαστα μου.... ετσι οπως το βαλε ο παθων, εκλεινε το πεζοδρομιο και στο οδοστρομα ειχε αυξημενη κινηση..... Προσπαθησα... πηγαν να με πατησουν κανα δυο... και αποφασισα να παω απο κει που ηταν το πεζοδρομιο' -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Περνάς πάνω από το καπό τώρα, ή όχι;Χαλλλαρά.
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Περνάς πάνω από το καπό τώρα, ή όχι;Οχι.... γιατι ναι μεν ειναι πανω στο πεζοδρομιο, εχει αφησει χωρο για τους πεζους ομως....
Αν εγώ όμως ή εσύ περπατούσαμε στο δρόμο θα μας έβριζε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εσένα όλοι σε βρίζουν. Ζώον.
Δεν είναι δικαιολογία το 'έχει αφήσει χώρο για τους πεζούς' καθώς θα μπορούσε να μη χωρά αναπηρικό καροτσάκι για παράδειγμα. Καλό είναι εκεί που μπορούμε, να μην ενοχλούμε. Kαι εκεί που δεν μπορούμε παρά να ενοχλήσουμε, τουλάχιστον ας ενοχλήσουμε όσο λιγότερο γίνεται.
Αλλά μιλάμε για ζώα.
Ασχετο (αλλά και όχι τόσο): προχθές τσακώθηκα με τον πατέρα μου γιατί την ώρα που οδηγούσα είχε πάρει κοπίδι και οινόπνευμα και έβγαζε κάποια μικρά υπολείμματα από το σήμα του 06, τα οποία και πέταγε από το παράθυρο.
Εκτός του ότι ήταν σαφώς επικίνδυνο να κρατάει κοπίδι την ώρα που το αυτοκίνητο κινείται, μου έδωσε τη γνωστή απάντηση: 'σιγά ρε, αυτό μολύνει το περιβάλλον?
Ολος ο Γέρακας με άκουσε (όχι εγκάθετοι, δεν ήμουν με το boom car ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BOOM CAR).
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Χαλλλαρά.
Οχι.... γιατι ναι μεν ειναι πανω στο πεζοδρομιο, εχει αφησει χωρο για τους πεζους ομως....
Ναι.....
-
Φίλος τράκαρε σήμερα με κάποιον που του βγήκε από stop. Του έβαλε μέσα 2 πόρτες, ψιλοπείραξε κολώνα και λίγο πίσω φτερό.
- Ο τύπος δεν υπέγραφε φιλική δήλωση, μολονότι ήρθε τροχαία και σημείωσε ότι ευθυνόταν γιατί βγήκε από stop.
- Φώναξε τον πατέρα του. Πήγαινε σόι το ζωο-βασίλειο γιατί ο πατέρας όταν έφτασε είπε στον φίλο μου ότι 'έτρεχε' και το φοβερότερο 'μου έχουν τύχει πάνω από 10 τρακαρίσματα και ξέρω απ' αυτά'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φίλος τράκαρε σήμερα με κάποιον που του βγήκε από stop. Του έβαλε μέσα 2 πόρτες, ψιλοπείραξε κολώνα και λίγο πίσω φτερό.- Ο τύπος δεν υπέγραφε φιλική δήλωση, μολονότι ήρθε τροχαία και σημείωσε ότι ευθυνόταν γιατί βγήκε από stop.
- Φώναξε τον πατέρα του. Πήγαινε σόι το ζωο-βασίλειο γιατί ο πατέρας όταν έφτασε είπε στον φίλο μου ότι 'έτρεχε' και το φοβερότερο 'μου έχουν τύχει πάνω από 10 τρακαρίσματα και ξέρω απ' αυτά'.
Το χόμπι τους τις ελεύθερες ώρες;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φίλος τράκαρε σήμερα με κάποιον που του βγήκε από stop. Του έβαλε μέσα 2 πόρτες, ψιλοπείραξε κολώνα και λίγο πίσω φτερό.
- Ο τύπος δεν υπέγραφε φιλική δήλωση, μολονότι ήρθε τροχαία και σημείωσε ότι ευθυνόταν γιατί βγήκε από stop.
Ας μάθουν τάβλι να τος έρχεται και φθηνότερα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ας μάθουν τάβλι να τος έρχεται και φθηνότερα.
Δεν εχει 'σασπενς'....
Θα περασει κανενας η οχι;;;...Αφου ειναι αυτονοητο... οτι ειχε ΣΤΟΠ..... Γιατι δεν την υπογραφει;;;
-
Μάλλον γιατί ο μπαμπάς του έχει πει να μην υπογράφει γιατί 'θα καθαρίσει ο ίδιος που ξέρει'.
-
έτσι;
-
-
Ετσι;
-
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ετσι; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
...Αφου ειναι αυτονοητο... οτι ειχε ΣΤΟΠ..... Γιατι δεν την υπογραφει;;;
Για εσένα (και για τους περισσότερους εδώ μέσα) είναι αυτονόητο. Για το γελάδι και τους ομοίους του δεν είναι.
Το γιατί μόνο κάποιος επιστήμονας, κατά προτίμηση ψυχίατρος, μπορεί να το εξηγήσει.
Εκτός αν η φύση φανεί καλή μαζί μας και του το αποδείξει καμιά μπετονιέρα. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...Αφου ειναι αυτονοητο... οτι ειχε ΣΤΟΠ..... Γιατι δεν την υπογραφει;;;
Για εσένα (και για τους περισσότερους εδώ μέσα) είναι αυτονόητο. Για το γελάδι και τους ομοίους του δεν είναι.
Το γιατί μόνο κάποιος επιστήμονας, κατά προτίμηση ψυχίατρος, μπορεί να το εξηγήσει.
Εκτός αν η φύση φανεί καλή μαζί μας και του το αποδείξει καμιά μπετονιέρα.Μην αποδειξει το ποσο μαλακας ειναι, σε καμια μαμα με παιδακια.....
-
ε και ο δικός μου που με κοπάνησε από πίσω, έλεγε ό,τι του κατέβαινε...
'σταμάτησες απότομα' (10ετίας αμάξι; χωρίς abs; με τακάκια 'φύλλο σφολιάτας' και 'η κλέφτικη σφυρίχτρα';
'δεν έβγαλες φλας' (μμμ; σοβαρά; και εκεί που κάθησα και περίμενα, υπήρχε περίπτωση ποτέ να με αφήσει κανείς να περάσω χωρίς φλας; ένα χρόνο μετά, ακόμα εκεί θα περίμενα)
'δεν ξέρεις να οδηγάς' (είχε χώρο να περάσει δεξιά μου, λεωφορείο πέρασε πριν από αυτόν)
'εγώ έχω καλό αμάξι καινούριο και καλά φρένα, με abs' (πολλά μέτρα λαστιχιά κάτω, και γαμώ τα abs ο τύπος. και οδηγάρα... )
'με μπέρδεψε το φλας' (ποιό;! αργκλδμπλιάχ!)
100% φταίξιμο αυτός έκρινε η ασφαλιστική, αυτός επέμενε στους λε κοπ και σε μένα ότι εγώ έφταιγα.
ε τί να πεις;
τέτοιον οδηγό πάντως, να είσαι τροχαίος και να τον ακούς να τα λέει αυτά... πώς και μπορούν και συγκρατούνται και δεν του δίνουν το δίπλωμά του να το φάει;;!!
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΦΤΗ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φίλος τράκαρε σήμερα με κάποιον που του βγήκε από stop. Του έβαλε μέσα 2 πόρτες, ψιλοπείραξε κολώνα και λίγο πίσω φτερό.- Ο τύπος δεν υπέγραφε φιλική δήλωση, μολονότι ήρθε τροχαία και σημείωσε ότι ευθυνόταν γιατί βγήκε από stop.
Δεν θελω να πω τιποτα αλλο γιατι δεν εχει νοημα:
Ελλειψη παιδειας και ανδρισμου.
Θελω να πω κι αλλα....
Ζώα ζώα ζώα [#4]