-
Ο χρήστης patro έγραψε:
πειτε κανα καλο αμαξακι για ατελειωτα παντιλικια...Video εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=B6861ro6c9U
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Video εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=B6861ro6c9U
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
τα αμαξια που βαζω μονα τους και δεν εχουν ολοκληρο mod πχ zonda... πως μπορω να τα οδηγησω? δε βρισκω την επιλογη all cars n tracks.Customize -> Player -> Racing Series -> All Cars and Tracks
πειτε κανα καλο αμαξακι για ατελειωτα παντιλικια...
'κανα καλο αμαξακι για ατελειωτα παντιλικια'.
-
εμενα δε την εχει αυτη την επιλογη! μονο τα mods βγαζει. ver 1.070
καλη η M3
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εμενα δε την εχει αυτη την επιλογη! μονο τα mods βγαζει. ver 1.070καλη η M3
Εννοείς πως ΔΕΝ έχεις την licensed BMW Sauber F1 2006????
Κάνε update στην έκδοση 1.150!
-
On a 2nd thought για το GTR2... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1430522#post1430522
-
Αν είναι κανείς για online GTR2 κατά τις 10-10.30... msn me!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αν είναι κανείς για online GTR2 κατά τις 10-10.30... msn me!Εμενα με ειχε εκνευρισει πολυ ο θορυβος απο το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων, προσπαθησα να το αλλαξω, απετυχα, συγχυστηκα και τελικα την εβγαλα τελειως την καρτα.
Τωρα με τα onboard γραφικα (SiS) της motherboard, ο,τιδηποτε πανω απο 800x600 ειναι χαλια. Για 3D γραφικα, δεν το συζηταω καν.
Αντιο racing sims!!!!!
-
Passive cooling rules.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αν είναι κανείς για online GTR2 κατά τις 10-10.30... msn me!
Εμενα με ειχε εκνευρισει πολυ ο θορυβος απο το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων, προσπαθησα να το αλλαξω, απετυχα, συγχυστηκα και τελικα την εβγαλα τελειως την καρτα.
Τωρα με τα onboard γραφικα (SiS) της motherboard, ο,τιδηποτε πανω απο 800x600 ειναι χαλια. Για 3D γραφικα, δεν το συζηταω καν.
Αντιο racing sims!!!!!
Ξαναβάλτην βρε συ τη κάρτα και βάλε ηχομόνωση στο κουτί
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ξαναβάλτην βρε συ τη κάρτα και βάλε ηχομόνωση στο κουτίΕλα να μου το φτιαξεις εσυ, θα σε πληρωσω κιολας!
Αληθεια, σιχαινομαι αυτα τα πραγματα με το hardware, τα βαριεμαι απιστευτα κιολας. Οπως και το adminiστριλικι γενικα στα συστηματα υπολογιστων.
-
Το να βάλει μια αθόρυβη ψυκτρουλα στην κάρτα αυτή είναι και ευκολότερο και οικονομικότερο από το να ηχομονώσει το κουτί και ίσως και αποτελεσματικότερο…
Για πες μάρκα-μοντέλο-τύπο κάρτας μπας και βοηθήσουμε ουσιαστικότερα… δεν υπάρχει περίπτωση να μη μπορέσεις να αλλάξεις όλη τη ψήκτρα… απλά το βλέπεις και τρομάζεις…
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ξαναβάλτην βρε συ τη κάρτα και βάλε ηχομόνωση στο κουτί
Ελα να μου το φτιαξεις εσυ, θα σε πληρωσω κιολας!
Αληθεια, σιχαινομαι αυτα τα πραγματα με το hardware, τα βαριεμαι απιστευτα κιολας. Οπως και το adminiστριλικι γενικα στα συστηματα υπολογιστων.
για στείλε μου ένα βιογραφικό
-
Ο χρήστης kaynd έγραψε:
Το να βάλει μια αθόρυβη ψυκτρουλα στην κάρτα αυτή είναι και ευκολότερο και οικονομικότερο από το να ηχομονώσει το κουτί και ίσως και αποτελεσματικότερο…Για πες μάρκα-μοντέλο-τύπο κάρτας μπας και βοηθήσουμε ουσιαστικότερα… δεν υπάρχει περίπτωση να μη μπορέσεις να αλλάξεις όλη τη ψήκτρα… απλά το βλέπεις και τρομάζεις…
Αστειευόμενος το είπα βρε συ, δεν νομίζω πως ηχομονώνονται τα κουτιά (δεν ξέρω κιόλας, αλλά για πλάκα το είπα).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αστειευόμενος το είπα βρε συ, δεν νομίζω πως ηχομονώνονται τα κουτιά (δεν ξέρω κιόλας, αλλά για πλάκα το είπα).
Σαφώς και ηχομονώνονται τα κουτιά.
Απλά είναι προτιμότερο να βάλει παθητική ψύκτρα ή αθόρυβο ανεμιστηράκι.
-
-
Πολύ καλό το NV silencer ( ) αλλα νομίζω το αντίστοιχο κούλερ της Ζάλμαν ειναι και πιο αποτελεσματικό και πιο αθόρυβο (αλλα και πιο ακριβό)...
-
Πολύ καλό το NV silencer ( ) αλλα νομίζω το αντίστοιχο κούλερ της Ζάλμαν ειναι και πιο αποτελεσματικό και πιο αθόρυβο (αλλα και πιο ακριβό)...
-
της zalman θα το προτιμήσει αυτός που έχει κάνει το υπόλοιπο του μηχανήματός του αθόρυβο... για τα συνηθισμένα πισιά, θόρυβο κάνει το ανεμιστήρι της vga μετά η cpu μετά οι σκληροί και τέλος το psu. Οπότε το nvsilencer είναι καλή επιλογή. (υπάρχουν και αμιγώς fanless λύσεις, για μουρλούς, βλέπε gtsiro)
εγώ τώρα έχω πρόβλημα με τη 6800 μου (σου). ο athlon μου πλέον είναι fanless (τραβάει αέρα το psu). τι να κάνω τι να κάνω..
-
τρέξαμε σήμερα μερικούς οnline γύρους...καμιά 20αρια στο GTR2.
Μου άρεσε πολύ η πίστα στην Σουηδία...εκεί που δοκιμάζουν Volvo-Saab.
Πολύ ωραία χάραξη!
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]