-
Ξεκινώ αυτό εδώ το θέμα για τα american muscle cars. Παρατηρώ ότι έχουν ξανα-επιστρέψει τα ρετρό σχέδια τους στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ενώ και πολλά από τα παλιά ανακατασκευάζονται. Ποστάρω μερικούς θρύλους που είναι κ τα αγαπημένα μου:
-
Ξεκινώ αυτό εδώ το θέμα για τα american muscle cars. Παρατηρώ ότι έχουν ξανα-επιστρέψει τα ρετρό σχέδια τους στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ενώ και πολλά από τα παλιά ανακατασκευάζονται. Ποστάρω μερικούς θρύλους που είναι κ τα αγαπημένα μου:
-
-
1965 ford cobra convertible 427
-
η corvette stingray ειναι ωραιο αμαξι.αλλα προτιμω τα ευρωπαικα κ εκεινης της εποχης,κ της σημερινης..
-
και φυσικα τα καινουργια.
Corvette Z06.
Dodge Viper SRT
Ford GT
Ford Shelby GT500
Chrysler 300C SRT-8
-
από τα σύγχρονα με διαφορά το ομορφότερο είναι Corvette.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από τα σύγχρονα με διαφορά το ομορφότερο είναι Corvette.Για μένα είναι τα Ford GT & Shelby
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
από τα σύγχρονα με διαφορά το ομορφότερο είναι Corvette.
Για μένα είναι τα Ford GT & Shelby
Με πρόλαβες. +1
-
+2 ου να μου χαθείτε.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
+2 ου να μου χαθείτε.μαζί μου συμφωνείς ή με τον tazio ;;
-
Σαν να μαζευτήκατε πολλοί :lkar: μου φαίνεται. Με κανέναν σας ρε.
Προτιμώ το Ford GT και τη Shelby.
-
Ενα πραγμα που τα κανει ακομα πιο δημοφιλη τοπικα ειναι οι τιμες.
συγκρινομενα με ευρωπαικα και Ιαπωνικα αυτοκινητα ειναι πολυ πιο φτηνα. Τα Ιαπωνικα συναγωνιζονται αλλα τα ευρωπαικα ειναι αρκετα ακριβοτερα. Βεβαια τα γουστα ειναι γουστα. Συνηθως οι αγοραστες δεν ψαχνουν μεταξυ πχ. ΒΜW 335, Ιμπρεζα STi, Μερσεντες C43 και Ford Mustang η Chrysler 300C.Μερικες ακομα φωτογραφιες απο το Κορβετ φορουμ.
Τερμα τα γκαζια...
Στροφιλικια στην Καλιφορνια
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Στροφιλικια στην ΚαλιφορνιαΝικος
Στροφιλίκια??? Η εθνική οδός Τριπόλεως - Σπάρτης πιο πολλές στροφές έχει από αυτό
-
Φοβερή φωτό και τοπίο πάντως!
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
..
Στροφιλικια στην Καλιφορνια..
Νικος
Aααχ, τώρα θυμήθηκα το big sur...
Το 96', νύχτα, να μυρίζει το θυμάρι, να φυσάει αεράκι, στον ουρανό o hale bop, να ακούγεται η θάλασσα από δίπλα...
-
Muscle-λόρδος;
Γιατί όχι:
http://www.astonmartins.com/v8/amd020881.jpg -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Muscle-λόρδος;
Γιατί όχι:
http://www.astonmartins.com/v8/amd020881.jpgΑυτό σίγουρα μπορεί να σταθεί δίπλα στα υπόλοιπα που υπάρχουν στο θέμα.
-
Mercury Cougar. Αν και μοιάζει με charger είναι βασισμένο στο mustang πρώτης γενιάς με πα΄ρομοια μηχανικά μέρη.
-
Πολύ ωραία πολλά από τα muscle cars αλλά, καλώς ή κακώς, απευθύνονται κυριώς στο αμερικάνικο κοινό. Δηλαδή που μπορείς να πας με ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην Ελλάδα μας, που ούτε οι ατελείωτες ευθείες υπάρχουν ούτε οι δρόμοι είναι και οι καλύτεροι που συναντάς ανα τον κόσμο; Πάντως εγώ την αμαρτία μου τη λέω. Επειδή το επόμενο μου αυτοκίνητο θα είναι το ΜR2, το μεθεπόμενό μου θα είναι το Shelby Cobra... Αχ κ@ρι#%η έρωτα τί μου 'χεις κάνει. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.... χαχαχαχαχαχα
Muscle Cars - Official Forum