Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Συχνά πράγματα και γεγονότα που μας συνταράζουν η πορεία του χρόνου αποδηκνήει ότι δεν ήταν τόσο σημαντικά όπως αρχικά φαίνονταν. Επίσης θέματα που περνάνε στα ψιλά και κανένας δεν ασχολείται μαζί τους αποδεικνύεται στην συνέχεια ότι έχουν σημαντικές επιπτώσεις πάνω μας.
Καλός ή κακός αντικειμενικά και απόλυτα αξιόπιστα κριτήρια δεν υπάρχουν.
Στο συγκεκριμένο ζήτημα της ονομασίας υπάρχουν οι επισημάνσεις και οι ανασκαφές που έκανε ο Ανδρόνικος όπου αποδεικνύεται η ελληνικότητα της Μακεδονίας. Τώρα θέλουν να ονομάσουν και το αεροδρόμιό τους Μέγας Αλέξανδρος, δημιουργούν θέμα 'Μακεδονικής Μειονότητας' στην Ελλάδα και έτσι αρχίζει να δημιουργείται η προσπάθεια ενός νέου status quo. Αν αυτό το κρατίδιο δεν είχε τις πλάτες και το ρόλο του δορυφόρου της Αμερικής θα έλεγε ότι λέει σήμερα; Όσο για τις επιπτώσεις φίλε μου: όταν μπαίνω σε ξένα chats με ρωτάνε 'από που είμαι και λέω από την Ελλάδα. Όταν με ρωτάνε από που κοντά και λέω από τη Μacedonia μου λένε η Macedonia είναι άλλο κράτος. Εσύ από που είσαι τελικά; Από την Ελλάδα ή από τη Macedonia;' Τι να τους απαντήσω;