-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλά σήμερα λέει το εορτολόγιοΔεν επιμένω,αλλά όταν θα μπούνε οι Μανωλιοί,θα μας το ξεκαθαρίσουν
-
Χρονια πολλα σε ολους!
-
Χρόνια καλά σε όλους τους Χρήστους, τις Χριστίνες και τις Χρύσες ΚΑΤΑΡΧΗΝ επειδή έχουν την τιμητική τους σήμερον.
Χρόνια καλά σε όλο τον κόσμο κατά δεύτερον, τα χρειαζόμαστε σίγουρα.
Οι Μανώληδες και οι Εμμανουέλες θα περιμένουν μέχρι αύριο για τις ευχές.
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ (κι από δω)!
-
Χρόνια πολλά και καλα Χριστούγεννα αρχικώς σε όλους!!
Πολύχρονοι οι Asimov, hrdoukas, chrmes & mpeizanis! Οτι επιθυμείτε παιδιά!
Και όσοι έχουμε Χρήστο ή Χριστίνα κοντά μας να τους χαιρόμαστε πάντα!!
Καλή σας μέρα
-
Ευχαριστώ για τις ευχες Θα μεταβιβάσω και στον μπειζάνη.
Χρόνια πολλά στους συνόματους -ες αλλά και στους υπόλοιπους -ες που γιορτάζουν αυτέτς τις μέρες! -
Χρόνια πολλά στους πάντες, εορτάζοντες και μη!!!!
-
Ιδιαίτερες ευχές σε Asimov, chrmes, mpeizanis, onyx!, hrdoukas, στον γιο του Ηλία και σε όσους ξεχνάω!
Χρόνια πολλά σε όλους, γενικότερα!
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους Χρήστους!!!
-
Xρόνια πολλά στους Χρήστους και στις Χριστινούλες
Ιδιαίτερες ευχές στους φίλους μου Chrmes και mpeizanis τους κατά κόσμον 'φανταστικούς ηλεκτρολόγο και μηχανικό'
-
Χρόνια πολλά σε όλους !!!
-
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλά σήμερα λέει το εορτολόγιο
Δεν επιμένω,αλλά όταν θα μπούνε οι Μανωλιοί,θα μας το ξεκαθαρίσουν
Και για να μη μένουμε με απορίες, σήμερα εορτάζουν οι:
*Γκασπάρ, Γκάσπαρος, Εμμανουέλλα, Μανουέλα, Μανωλία, Μανώλα, Εμμα, Εμμανουήλ, Μανώλης, Μανωλιός, Μανώλας, Μανόλης, Μανουήλ, Μάνος, Μανούσος, Μανουσάκης, Μανουσάκι, Μελχιώρ, Μελχιόρ, Μπαλταζάρ, Μπαλτασάρ, Χρήστος, Χριστός, Χριστιανός, Κρίστης, Χριστίνα, Χριστιάνα, Κριστιάνα, Χρίστα, Κρίστα, Χρίστη, Κρίστη, Χριστόλη, Χρυσαυγή, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσούλα, Σήλια, Βηθλεέμ, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία *(Πηγή http://www.eortologio.gr )
-
Xρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν σημερα !!!
-
Tazios φοβερός!!!!!
Χρόνια πολλά σε όλους, Καλά Χριστούγεννα. Να είστε πάντα καλά και πολλά ευχαριστώ για τις ευχές σας.
-
Ευχαριστω τους αγαπητους συμφορουμιτες για τις ευχες κι ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε ολους!
Ευχομαι η πνευματικοτητα των ημερων, ανεξαρτητα απο το βαθμο της θρησκευτικης μας αφοσιωσης, να μας κανει μια σταλα καλυτερους ανθρωπους
Α! Και, για να μην ξεχνιομαστε , ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΙΦΤΕΡΑ και ΑΣΦΑΛΗ χιλιομετρα στα κουβαδακια ολων μας
-
Χρόνια πολλά σε όλους σας ... Χρήστους - Χριστίνες - Μανώληδες
Σας εύχομαι υγεία κια ευτυχία
-
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν.
-
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στους εορτάζοντες!!
-
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Χρήστους-Μάνους-Χριστίνες! Να είστε όλοι καλα!
-
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στους εορτάζοντες!
-
Στη Κρητη οι Μανοληδες γιορταζουν σημμερα...φιλος απο την Αθηνα μου ελεγε οτι εκει γιορταζουν αυριο...οπως και να χει χρονια πολλα σε ολους
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#2]