-
Να και ένας φίλος του sv2 σε βόλτα στήν πίστα των Σερρών
Είναι μέρος μίας σειράς φωτογραφιών που έχει ανεβάσει ο sv2 εδώ:http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=480
-
SV2 ολα αυτα ειναι ενος ιδιλκτητη???
Ξερω καποιους εδω στο πανοραμα που συλλεγουν κλασικα αλλα κανεις δεν εχει τοσα πολλα!! -
-
Να και ένας φίλος του sv2 σε βόλτα στήν πίστα των Σερρών
Είναι μέρος μίας σειράς φωτογραφιών που έχει ανεβάσει ο sv2 εδώ:http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=480
ποιο είναι αυτό?
-
Lamborghini Urraco του '72 (νομίζω).
Κεντρομήχανο με V8, με πίσω θέσεις ΚΑΙ πορτ-μπαγκαζ!
-
πόσα έχει ?? (περίπου .... )
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
....200 και βάλε...
Π Ο Σ Α ? ? ?
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
....200 και βάλε...
Π Ο Σ Α ? ? ?
έλα Αλέεεκο?
-
sv2 τελικά δε μας λυπάσαι καθόλου.
(Παρακαλείται ο SirGus πριν μεγεθύνει την φωτογραφία να πάρει μερικά υπογλώσσια. )
-
Αμπράμοβιτς-ίδης;
Θα τρελαθούμε Χριστουγεννιάτικα...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Και μια γωνιά με Citroen....Αν υποψιαστώ πως αυτή στη μέση είναι DS CHAPRON .....
-
-
Μακάρι κάποτε να έχω και' γω μια τέτοια συλλογή
-
Είναι λειτουργικά όλα αυτά; Κανένα group-buy σε ξενάγηση δεν παίζει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι λειτουργικά όλα αυτά; Κανένα group-buy σε ξενάγηση δεν παίζει;1.drdino
2.rocsta -
ασε μας ρε sv2 στον πόνο μας....
εδω δεν εχουμε χρονο και χωρο γι αυτα τα δύο τρία που καταφέραμε με τόσους κόπους να μαζέψουμε και να αποκαταστήσουμε... μας δείχνεις όλα αυτά τα αριστουργήματα...
είναι σα να είμαι παντρεμένος με το κλώνο της Γεωργίας Βασιλειάδου, και συ να μου δείχνεις φωτογραφίες από το χαρέμι του Σαουδάραβα φίλου σου που έχει μαζέψει όλες τις Miss Young
-
Με την διαφορά βέβαια ότι η Βασιλειάδου δεν θα γίνει ποτέ miss young!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ασε μας ρε sv2 στον πόνο μας....εδω δεν εχουμε χρονο και χωρο γι αυτα τα δύο τρία που καταφέραμε με τόσους κόπους να μαζέψουμε και να αποκαταστήσουμε... μας δείχνεις όλα αυτά τα αριστουργήματα...
είναι σα να είμαι παντρεμένος με το κλώνο της Γεωργίας Βασιλειάδου, και συ να μου δείχνεις φωτογραφίες από το χαρέμι του Σαουδάραβα φίλου σου που έχει μαζέψει όλες τις Miss Young
Μη τσιμπάς βρε Νάσο .....
Σιγά τη συλογή
κατ΄αρχήν , έχει λάδια στο πάτωμα
το δάπεδο είναι ενα απλό μωσαικό
και απο πάνω περνάνε αποχετεύσεις !!!!
ΑΙΣΧΟΣ -
ούτε ένα ami 6 ....σιγά την συλλογή δηλαδή.
ελπίζω να παρατηρήσατε ότι δεν έχουν μόνο τα Citroen λάδια από κάτω και ότι ΜΟΝΟ ΤΑ CITROEN δεν έχει σηκώσει γιατί :
-με αυτά πάει βόλτα συνέχεια ο άνθρωπος
-δεν χαλάνεΟΚ?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ούτε ένα ami 6 ....σιγά την συλλογή δηλαδή.ελπίζω να παρατηρήσατε ότι δεν έχουν μόνο τα Citroen λάδια από κάτω και ότι ΜΟΝΟ ΤΑ CITROEN δεν έχει σηκώσει γιατί :
-με αυτά πάει βόλτα συνέχεια ο άνθρωπος
-δεν χαλάνεΟΚ?
Με το ΑΜΙ πηγαινοέρχεται ο άνθρωπος ....
Ασε που δεν έχει και χώρο... που να το βάλει το καθαρόαιμο???
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#2]