Dec 21, 2006, 7:49 AM

Ο χρήστης vagelpal έγραψε:

To Fabia SE είναι το πιο γρηγοο και στημενο αυτοκινητο που τα λεφτα μου μπορουσαν να αγοράσουν. Kαι το πηρα αφου εψαξα πολυ στην ουσια του θεματος. Δεν νοιώθω καγκουρας και νομιζω ότι εκανα μια καλη επιλογη. Το αυτοκινητο στο δρομο είναι ποιημα με καλο τιμονι-φρενα και κρατημα. Εχω κουραστει να ακουω κοσμο να λεει για τα skoda oti einai για την μικοαστικη ταξη και να είναι κολημενοι με τα ρατσιστικά τους προβληματα.
Αν θελεις δες τι γράφουν αυτοι που ξερουν διαβασε και μετα ελα και πες μας οτι το αυτικινητο είναι για καγκουρες.

Απλα το fabia είναι για εκεινους που ξέρουν.
Αν θελεις αυτοκινητο για γκομενακια μην το παρεις εσυ φιλε , εσυ παρε μια lancia !

Εγώ δεν είπα πως το FabiaRS ή το TopGun είναι κακά αυτοκίνητα, το αντίθετο θα έλεγα, είναι μια χαρά, δεν έχουν κάποιο....κουσούρι! Απλά βρίσκω πως ακόμη ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ και (στα μάτια τα δικά μου και μερικών ακόμη...) ΜΗ ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΑ είναι οι απλούστερες εκδόσεις τους που δεν υστερούν πουθενά!
Εγώ μίλησα ακριβώς γι' αυτό που είπε και ο Corsair. Για την πολιτική μαρκετινγκ κάποιων αντιπροσώπων για...προωθούν την καγκουριά! Αν εσύ πιστεύεις πως δεν είσαι τέτοιος, χαίρομαι κι εγώ μαζί σου.
Τώρα για τις κριτικές στο τι ξέρω και τι ξέρεις....Εγώ ξέρω πολύ καλά πόσο καλό είναι το αυτοκίνητό σου, όπως και το δικό μου...Τα γκομενάκια είναι που δεν έχουν καλή γνώμη για ένα από τα δύο....Το ποιο σε αφήνω να το μαντέψεις!
Από κει και μετά, είναι και θέμα προτεραιοτήτων: εγώ προτιμώ να πηγαίνω άνετα και να αρέσει το αυτοκίνητό μου στις κοπέλες και να μπορεί να πάει γρήγορα όταν εγώ θέλω...Εσύ πάλι θέλεις να δείχνεις πόσο γρήγορος είσαι, χωρίς να είσαι ακριβώς τόσο και κυρίως χωρίς να συμφωνούν τα γκομενάκια....
Εχε υπόψη σου επίσης πως το τουτού σου είναι παρομοίων επιδόσεων με το δικό μου και ίσως μόνον στις στροφές να είναι λίιιιιιγο καλύτερο λόγω μεταξονίου και...άνετης δικής μου ανάρτησης (η μαμά ήταν σκληρή!). Αρα κι εγώ όλο και κάτι ξέρω....
Τα μικροαστισμού τα προσπερνάω, άλλος στα είπε εξάλλου...
Ολα είναι θέμα προτεραιοτήτων για μια φορά ακόμη....
Καλώς ήλθες στο φορουμ