Ο χρήστης vagelpal έγραψε:
To Fabia SE είναι το πιο γρηγοο και στημενο αυτοκινητο που τα λεφτα μου μπορουσαν να αγοράσουν. Kαι το πηρα αφου εψαξα πολυ στην ουσια του θεματος. Δεν νοιώθω καγκουρας και νομιζω ότι εκανα μια καλη επιλογη. Το αυτοκινητο στο δρομο είναι ποιημα με καλο τιμονι-φρενα και κρατημα. Εχω κουραστει να ακουω κοσμο να λεει για τα skoda oti einai για την μικοαστικη ταξη και να είναι κολημενοι με τα ρατσιστικά τους προβληματα.
Αν θελεις δες τι γράφουν αυτοι που ξερουν διαβασε και μετα ελα και πες μας οτι το αυτικινητο είναι για καγκουρες.
http://www.fabiatou.com/2006/12/skoda-f ... html#links,
(αφου οι μετατροπες αυτες ειναι εγκεκριμενες απο το εργοστασιο) ηδη υφισταμενων μοντελων, που 'ντυνονται' με εργοστασιακα αξεσουαρ ??
Που ειναι το κακο δηλαδη??
Oσον αφορα τα καγκουρεμενα τωρα.
Ο καγκουρας, οπως και το χρημα, δεν εχει πατριδα.
Ο ιδιος ειναι ειτε εχει saxorallye ειτε εχει Ιbiza ειτε εχει Mercedes SL55 AMG.
Για ριξτε μια ματια γυρω σας και υπολογιστε ποσα απο τα εκατο αυτοκινητα premium (και καλα) κατασκευαστων ειναι καγκουρεμενα και ποσα απο τα εκατο αυτοκινητα μοντελων που αποκαλειτε καγκουραμαξα...
*Μονη ενσταση στο Fabia ειναι το διακριτικο vRS κατω απο το λογοτυπο του μοντελου.
Οταν μια αντιπροσωπεία βγάζει ένα σούπερ μίνι μοντέλο με βόδι-κιτ, φίλτρο-προγραμμα-εξάτμιση, ICE κλπ κλπ δεν είναι λογικό να πηγαίνουν εκεί οι κάγκουρες; Δηλαδή, ΟΚ , 'εργοστασιακά' τα παραπάνω, αλλά και οι κάγκουρες τα ίδια δεν κάνουν και γελάμε; Και ναι, με συγχωρείς αλλά για μένα κάθε αυτοκίνητο με βόδι-κιτ, πειραγμένη εισαγωγή, εξατμιση, ζάντες, διακριτικά κλπ κλπ είναι καγκούρικο! Ειδικά όταν φωνάζει για κάτι που δεν είναι....Μην μου πεις πως το TopGun χρειάζεται τα...spoiler ή τις 16άρες λόγω της...αυξημένης ιπποδύναμης; Αρα ναι, όταν η εμφάνισή σου λέει κάτι που δεν ισχύει, είσαι κάγκουρας...Είτε το κάνεις μόνος σου είτε το κάνει το εργοστάσιο! Για μένα αυτή είναι η σημασία. Δεν βλέπω διαφορά να μου βάλει η αντιπροσωπεία το βοδι-κιτ ή ο Μάστρο-Μήτσος. Το ό,τι μπαίνει από τους πρώτους, δεν το αποενοχοποιεί καθόλου! Παραμένει καγκουριά!
Επίσης, καγκουριά υπάρχει παντού, αλλά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στα μικροαστικά στρώματα... Είναι απλό: η καγκουριά είναι μέσο επίδειξης... Ο μεγαλο-αστός έχει να δείξει πολλά περισσότερα (σπίτι, αυτοκίνητα,ρούχα, χρήματα....) από ένα βόδι-κιτ... Οχι πως δεν θα γίνει κι αυτός, αλλά ίσως με διαφορετικούς τρόπους.... Το μότο σκούπα-εξάτμιση-φιμέ-σιδερώστρα είναι συνηθισμένο στους με λιγότερο χρήμα....Και είναι σαφώς οι πιο ενοχλητικοί, αυτοί που σου σπάνε τα νεύρα με τα dB τους...Είναι αυτοί που αναγκάζονται να κάνουν τον περισσότερο θόρυβο γιατί αλλιώς δεν θα τους προσέξεις...
Ειδικά αν είσαι γκομενάκι!
Τώρα για το ποια καγκουρεύονται περισσότερο...ΟΚ, ας πούμε ότι 1 στις 5 AMG είναι καγκουρεμένη.... Πόσες υπάρχουν στην Αθήνα; 10; 50;
Πόσα TopGun υπάρχουν; Κάποιες εκατοντάδες.... Αρα το πρόβλημα είναι όχι πως κάποιες δεκάδες αγοράζουν καγκουρέ AMG αλλά κάποιες εκατοντάδες ή και χιλιάδες αγοράζουν TopGun...Γιατί αυτοί δεν θα σε αφήσουν να κοιμηθείς με ανοιχτό παράθυρο το καλοκαίρι... Κι αυτό χάρη στα άτοκα χρηματοδοτικά και τις....'εργοστασιακές' μετατροπές....
[/quote]
To Fabia SE είναι το πιο γρηγοο και στημενο αυτοκινητο που τα λεφτα μου μπορουσαν να αγοράσουν. Kαι το πηρα αφου εψαξα πολυ στην ουσια του θεματος. Δεν νοιώθω καγκουρας και νομιζω ότι εκανα μια καλη επιλογη. Το αυτοκινητο στο δρομο είναι ποιημα με καλο τιμονι-φρενα και κρατημα. Εχω κουραστει να ακουω κοσμο να λεει για τα skoda oti einai για την μικοαστικη ταξη και να είναι κολημενοι με τα ρατσιστικά τους προβληματα.
Αν θελεις δες τι γράφουν αυτοι που ξερουν διαβασε και μετα ελα και πες μας οτι το αυτικινητο είναι για καγκουρες.
http://www.fabiatou.com/2006/12/skoda-f ... html#links,
link
link
link
Απλα το fabia είναι για εκεινους που ξέρουν.
Αν θελεις αυτοκινητο για γκομενακια μην το παρεις εσυ φιλε , εσυ παρε μια lancia !
[/quote]
Χωρις να κανω τον δικηγορο του Fidelity φιλε μου, αλλα δεν νομιζω πως ειπε καπου πως το Fabia ειναι ενα κακο αμαξι. Το αντιθετο μαλιστα! Απλα υπαρχει απο πολλους η αποψη πως ελληνικου τυπου καγκουρεματα ειναι περριτα, καλως η κακως δεν γινεται με την μελετη του κατασκευαστη αλλα στο κουτουρου με οτι επιπτωσεις μπορει να εχει σε αλλους τομεις.
Απο εκει και περα, το ποσο ποιημα μπορει να εγινε η σπορτ οδηγηση στο Fabia και φυσικα αν αξιζει αυτο το ακριβο τιμημα.... κραταω και μικρο καλαθι.