-
Γιατί έτσι μου αρέσει.
Με αφορμή την παραπάνω φωτογραφία θα ήθελα να σας θυμίσω ότι, αυτές τις 'άγιες' ημέρες που θα έλθουν θα δούμε στους δρόμους μας, κι όχι μόνο, ότι πιο ακραίο από 'οικογενειάρχες' που θα βγουν για τα ψώνια τους.
Οπλιστείτε με υπομονή και μη ξεθαρρεύετε, ποτέ δε μπορείτε να πείτε ότι τα έχετε δει όλα.
Ειδικά στα αγαπημένα μου πάρκινγκ των πολυκαταστημάτων (μπορώ να κάνω ολόκληρο άλμπουμ με 'φυτά και ζώα της πατρίδος μας' με τα όσα γίνονται εκεί μέσα) μεγάλη προσοχή (τρέχουν και πετάγονται από όπου φανταστείτε). -
καλο ειναι να αναβουμε και τα φωτα μας οταν κινουμαστε σε υπογεια παρκινγκ.
-
Τα ποια? Αυτα που ανάβουν και στις σήραγγες?
-
Tα ομίχλης! Αυτά που είναι για να αποφεύγουμε λακούβες.
-
λετε αυτα τα μπλε, που βγαζουν ενα 'ωραιο' χρωμα ε?
-
Σε βρίσκω στον σωστό δρόμο.
-
Αυτά που είναι από κάτω έτσι...???
-
Πρεπει να λεει για αυτα που αναβουμε με μανια σε οποιον ειναι στην αριστερη λωριδα και πηγαινει λιγο αργα, γιατι στο επομενο φαναρι θα παει αριστερα...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τρομερός καυγάς σήμερα το απόγευμα μεταξύ πιτσιρικά με το παπί και οδηγού Corsa επειδή ο παπής είχε παρκάρει οριζόντια σε πεζοδρόμιο (καβάτζα θέση) και δεν μετακινούσε το μηχανάκι για να χωρέσει να παρκάρει το Corsa. Τελικά φύγανε και οι δύο αφήνοντας τα οχήματα σταθμευμένα κατ'αυτόν τον τρόπο.
Πολύ ενδιαφέρον αυτό !!!
Σε αυτή την περίπτωση μπορούν να σου κόψουν κλήση για διπλοπαρκάρισμα; (ή και γερανό)
Μιλάμε πάντα αν ο δρόμος είναι επαρκώς φαρδύς και δεν εμποδίζει την κυκλοφορία.1000 μπράβο πάντως στον Corsa, γιατί το σύστημα με το μηχανάκι να κρατάει καβάντζα έχει παραγίνει πια...
Το χω κανει και εγω αυτο εξω απ το σπιτι μου
-
Η κατάσταση όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα θα γίνεται όλο και πιό ανυπόφορη... Αυτή την περίοδο, αν δεν υπάρχουν σοβαροί λόγοι, μειώνω τις μετακινήσεις μου στο ελάχιστο απαραίτητο...
-
Στα του οικου μας......
Α - Μια διασταυρωση τυπου 'Τ', εξω απο το σπιτι μου, την οποια περναω καθε μερα.
Εγω ερχομαι απο το 'Ι' καθετα στο '—' και εχω τους αλλους απο τα αριστερα μου.
Σημα δεν υπαρχει αρα βαση ΚΟΚ ισχυει η 'προταιρεοτιτα απο δεξια'.
Ε λοιπον 6 χρονια στη γειτονια..... 1 δεν εχει βρεθει να σταματισει....η εστω να κοψει!Β - Βαση αποφασης γενικης συνελευσης της πολυκατοικιας, αποφασιστικε να μη παρκαρει κανενας στον ακαλυπτο χωρο της πολυκατοικιας.
Ο μονος που σεβαστικε την αποφαση, ημουν εγω.
Κ αρχισα να παρκαρω αναμεσα σε προεκταση του φραχτι της πολυκατοικιας και μιας κολονας φωτισμου.
Χωρος ικανος να φιλοξενησει 2 χατς μπακ αυτοκινητα.
Ωραια μεχρι εδω;
Η θεση αυτη...'ανηκει'.... επιδει ετσι το θελει.... στο διπλανο 2 οροφο σπιτι..... που εχει ενα Outlander, C180Komp, Discovery, Mini CooperS, Matiz κ ενα Marbela.....
Κ εχουν μετατρεψει την γειτονια σε παρκιγκ.
Στη θεση που παρκαρω, ειναι παρατημενο μονημως το Marbela.
Ε...δεν τους αρεσε που αρχησα ν αφηνω το Αστρα εκει και εφεραν το Marbela λιγο πιο μπροστα -για να μη φαινετε οτι το εκαναν επιτιδες- ισα-ισα για να μη χοραει το Αστρα.
Γ@**θικα μια φορα να παρκαρω χωρις ν ακουμπισω, 2 φορες....3 φορες....
Μεχρι που μια μερα ηρθα σπιτι μετα απο εκτομη φρονιμιτη, με τρομερο πονο και πρυξιμο.... Ακουμπισα το Μαρμπελα κατα λαθος..... Και το σπρωξα επιτιδες στη θεση του....
Leasing..... -
Xτες πηγα στο Mall για ταινιουλα απο ΑΟ. Στην τελευταια δε3ια στροφη που μπαινεις στο δρομο του Μall με τα παρκαρισμενα δε3ια αριστερα εχω προτεραιοτητα, In fact, αυτος που ερχεται απο αριστερα εχει ενα stop NA!! Ενα καγκουρο χτες με ασημι clio II συνεχιζε να προχωραει για να σφηνωσει μπροστα μου. Ενω εβλεπε οτι δε φρεναρα σταματησε. Χωρις καν να τον κοιτα3ω, περασα οριακα μπροστα του. Το παρακανα μαλλον αλλα κ να τον χτυπουσα στα @@ μου, ειχε στοπ.
Σε αλλη 'Τ' διασταυρωση εχει στοπ για αυτους που ερχονται απο αριστερα κ απο δε3ια αν ανεβαινεις το '|' με αποτελεσμα αν οντως σταματησουν να μην μπορεις να περασεις. Οποτε αναγκαστηκα αυτος που ανεβαινει σταματαει για να περασουν οι αλλοι (απαγορευεται το κατεβασμα του '|').
Με τις 'Τ' διασταυρωσεις μου ρ8αν στο νου οι Τ-bones.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Xτες πηγα στο Mall για ταινιουλα απο ΑΟ. Στην τελευταια δε3ια στροφη που μπαινεις στο δρομο του Μall με τα παρκαρισμενα δε3ια αριστερα εχω προτεραιοτητα, In fact, αυτος που ερχεται απο αριστερα εχει ενα stop NA!! Ενα καγκουρο χτες με ασημι clio II συνεχιζε να προχωραει για να σφηνωσει μπροστα μου. Ενω εβλεπε οτι δε φρεναρα σταματησε. Χωρις καν να τον κοιτα3ω, περασα οριακα μπροστα του. Το παρακανα μαλλον αλλα κ να τον χτυπουσα στα @@ μου, ειχε στοπ.Σε αλλη 'Τ' διασταυρωση εχει στοπ για αυτους που ερχονται απο αριστερα κ απο δε3ια αν ανεβαινεις το '|' με αποτελεσμα αν οντως σταματησουν να μην μπορεις να περασεις. Οποτε αναγκαστηκα αυτος που ανεβαινει σταματαει για να περασουν οι αλλοι (απαγορευεται το κατεβασμα του '|').
[off topic]```
Μια και το θιξε αυτο με τα 'Τ-bones'
....Δεν κανονηζουμε μεσα στις γιορτες,
που θα χουμε και λιγο χρονο ελευθερο,
να παμε να τσακισουμε τιποτα παϊδακια και Τ-bones;;;;;;;;;
Ε;;;;
Τι λετε;;;;Και για να αποκτησει ενδιαφερον το ολο θεμα, να κανονησουμε 2 τραπεζια και να το κανουμε [b]'4ΤF vs. TFRC'[/b]
:ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical: -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Xτες πηγα στο Mall για ταινιουλα απο ΑΟ. Στην τελευταια δε3ια στροφη που μπαινεις στο δρομο του Μall με τα παρκαρισμενα δε3ια αριστερα εχω προτεραιοτητα, In fact, αυτος που ερχεται απο αριστερα εχει ενα stop NA!! Ενα καγκουρο χτες με ασημι clio II συνεχιζε να προχωραει για να σφηνωσει μπροστα μου. Ενω εβλεπε οτι δε φρεναρα σταματησε. Χωρις καν να τον κοιτα3ω, περασα οριακα μπροστα του. Το παρακανα μαλλον αλλα κ να τον χτυπουσα στα @@ μου, ειχε στοπ.Σε αλλη 'Τ' διασταυρωση εχει στοπ για αυτους που ερχονται απο αριστερα κ απο δε3ια αν ανεβαινεις το '|' με αποτελεσμα αν οντως σταματησουν να μην μπορεις να περασεις. Οποτε αναγκαστηκα αυτος που ανεβαινει σταματαει για να περασουν οι αλλοι (απαγορευεται το κατεβασμα του '|').
[off topic]```
Μια και το θιχτικε αυτο με τα 'Τ-bones'
....Δεν κανονηζουμε μεσα στις γιορτες,
που θα χουμε και λιγο χρονο ελευθερο,
να παμε να τσακισουμε τιποτα παϊδακια και Τ-bones;;;;;;;;;
Ε;;;;
Τι λετε;;;;Και για να αποκτησει ενδιαφερον το ολο θεμα, να κανονησουμε 2 τραπεζια και να το κανουμε [b]'4ΤF vs. TFRC'[/b]
[/off topic]
-
Ωραία ιδέα! Τελικά ο xtkz είναι άξιο μέλος του 4ΤΦ!
Μείνετε συντονισμένοι....Για ένα τραπέζι φυσικά! Μία παρέα είμαστε!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
[off topic]```
Μια και το θίχτηκε αυτό με τα 'Τ-bones'
....Δεν κανονίζουμε μέσα στις γιορτές,
που θα χουμε και λίγο χρόνο ελεύθερο,
να πάμε να τσακίσουμε τίποτα παϊδάκια και Τ-bones;;;;;;;;;
Ε;;;;
Τι λέτε;;;;Και για να αποκτήσει ενδιαφέρον το όλο θέμα, να κανονίσουμε 2 τραπέζια και να το κάνουμε [b]'4ΤF vs. TFRC'[/b]
:ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical:+1. Είναι βασική αρχή μου το να μην απορρίπτω προτάσεις για φαγητό Μία ένσταση: οποιαδήποτε σύναξη για φαγητό έχει ενδιαφέρον, δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο Εγώ θα καθίσω στο τραπέζι των 4TFRC
-
Τα ποια? Αυτα που ανάβουν και στις σήραγγες?
Tα ομίχλης! Αυτά που είναι για να αποφεύγουμε λακούβες.
ετε αυτα τα μπλε, που βγαζουν ενα 'ωραιο' χρωμα ε?
Αυτά που είναι από κάτω έτσι...???
Πρεπει να λεει για αυτα που αναβουμε με μανια σε οποιον ειναι στην αριστερη λωριδα και πηγαινει λιγο αργα, γιατι στο επομενο φαναρι θα παει αριστερα...Μα καλα κανεις δεν καταλαβε?
Τα φωτα της καμπινας εννοω για τις τελευταιες πινελιες μακιγιαζ -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
[off topic]```
Μια και το θίχτηκε αυτό με τα 'Τ-bones'
....Δεν κανονίζουμε μέσα στις γιορτές,
που θα χουμε και λίγο χρόνο ελεύθερο,
να πάμε να τσακίσουμε τίποτα παϊδάκια και Τ-bones;;;;;;;;;
Ε;;;;
Τι λέτε;;;;Και για να αποκτήσει ενδιαφέρον το όλο θέμα, να κανονίσουμε 2 τραπέζια και να το κάνουμε [b]'4ΤF vs. TFRC'[/b]
:ysterical: :ysterical: :ysterical: :ysterical:> > > >+1. Είναι βασική αρχή μου το να μην απορρίπτω προτάσεις για φαγητό >Μία ένσταση: οποιαδήποτε σύναξη για φαγητό έχει ενδιαφέρον, δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο >Εγώ θα καθίσω στο τραπέζι των 4TFRC http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21583
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21583Message transmission was successfull!
-
Ζώα...ολόκληρη η Κόρινθος!!
Παιδιά δεν αντέχεται! Χειρότερα δε γίνεαι με αυτή την πόλη!Καλύτερα Αθήνα...δε βρίσκεις να παρκάρεις αλλά αμα κάνεις καμιά χοντρή μαλακία θα στα χώσουν χίλιοι από πίσω, άρα μαζεύεσαι...
Εδώ όλοι είναι γνωστοί μεταξύ τους! Βλέπει ο καφρος#1 τον κάφρο#2 στο καφενείο, αφήνει τ αμάξι και οι υπόλοιποι κουβέντα από πίσω...Αφού κι αυτοί τον κάφρο#2 περιμένουν να χαιρετήσουν!!!
Δεν αντέχω-ειλικρινά σας μιλάω.
Έμεινα 7 χρόνια στην Πάτρα, κέντρο όσο πάει (Ψηλαλώνια) αλλά τέτοιο εκνευρισμό δε τον ένιωσα ποτέ!Κλασσικά δείγματα μικρής πόλης που αρχίζει να μεγαλώνει...
Κάποτε θεωρούσαμε πλεονέκτημα που όλοι οι δρόμοι είναι 9μετροι (λόγω των σεισμών και της αναδόμησης της πόλης) , τώρα έχουμε πήξει στο διπλοπαρκάρισμα!!
Και τα παλικάρια...ξέρετε ποιά, δε κάνουν απολύτως τίποτα!Αφού όλοι γνωστοί είναι! Δεν αντέχω άλλο, ειλικρινά! Βέβαια αν τολμήσω να διπλοπαρκάρω (κάτι που δεν κάνω ποτέ) θα είμαι ο πρώτος και ίσως ο μόνος που θα τσιμπήσω κλήση...βλέπετε δεν έχω πινακίδες του νομού!Σήμερα έψαχνα να παρκάρω από τις 10,30 μέχρι τις 11:45 ! Κι όχι μόνο γύρω απ το τετράγωνο που με ενδιέφερε! όλη την πόλη γύρισα! Περισσότερο βέβαια καθυστέρησα λόγω των 6 (μετρημένα) φορτηγών, που εκείνη την ώρα είχαν κλέισει οδικά τμήματα με κώνους, για τροφοδοσία
Μπάχαλο...
Ζώα ζώα ζώα [#3]