-
Πρέπει να έχετε ίδιας σειράς αμάξι, αν κρίνω από το ηχομονωτικό. Οπότε πρέπει να το έχεις κανονικά το μπουτόν αυτό.
-
Λοιπόν σήμερα έβαλα τις TRP στο κιβώτιό μας. Από την πρώτη κιόλας αλλαγή, αισθητή διαφορά. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λοιπόν σήμερα έβαλα τις TRP στο κιβώτιό μας. Από την πρώτη κιόλας αλλαγή, αισθητή διαφορά. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Tις ποιες????
Αν εννοεις βαλβολινες ειχα βαλει Yacco και ηταν εξαιρετικες -
Nαι, βαλβολίνες. Elf trp...
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Χαιρετώ όλους!Έκανα μια προσπάθεια να διαβάσω το thread, αλλά 330 σελίδες είναι πολλές. Παίρνω λοιπόν το θάρρος να ρωτήσω ευθέως:
Ενδιαφέρομαι για το 307 SW 1.6. Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, με καλύπτουν οι χώροι του (3 πιτσιρίκια με συμπράγκαλα) και ο εξοπλισμός του είναι καλός για την τιμή. Έχω όμως και την εξής λόξα: Δε μ' αρέσει να τρέχω στα συνεργεία κάθε λίγο και λιγάκι. Θέλω να βάζω μόνο βενζίνη και να τηρώ ευλαβικά το πρόγραμμα συντήρησης (με λογικό κόστος φυσικά) για να έχω το αμάξι μου ανά πάσα στιγμή έτοιμο να με εξυπηρετήσει. Δεν τρελλαίνομαι για επιδόσεις, θέλω μόνο να μπορώ να προσπεράσω φορτωμένος και με το Α/C σε λειτουργία.
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Ή ΘΑ ΨΑΧΝΩ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΩ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΟ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ;
Διάβασα πολλά για ζουάν που κελαηδάνε και διακόπτες φλας που ...ανάβουν τα φώτα και ο αρχικός ενθουσιασμός υποχώρησε. Αναμένω τα φώτα σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
απαντήστε στον άνθρωπο, μια ερώτηση έκανε...
απο εμένα, ναι, πάρτο... 3 χρόνια κι έχω πάει 3 φορές μόνο για τα σέρβις. -
Aπαντήσαμε....
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
.
Εγω δεν απαντω σε τετοιες ερωτησεις ενσυνειδητα...
Πως μπορω να παρω τετοια ευθυνη με την τσεπη του αλλου????
Και φυσικα Νικο φανταζεσαι τι θα απαντουσα εγω με τις δικες μου εμπειριες και τι απαντησες εσυ με τις δικες σου....
Οποτε τι συμπερασμα θα εβγαζε ο φιλος μας?????
Ας κανει λοιπον οτι τον φωτισει ο Θεος!!! -
-
Τώρα αν σου πω ότι οι γονείς μου φέρανε δώρο σετ αλατοπιπεριέρες Peugeot τι θα μου πεις;
Πώς το τρίβουν το πιπέρι; Ε; Με peugeot!!!
-
Παντως ετριβε καλα!
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Χαιρετώ όλους!Έκανα μια προσπάθεια να διαβάσω το thread, αλλά 330 σελίδες είναι πολλές. Παίρνω λοιπόν το θάρρος να ρωτήσω ευθέως:
Ενδιαφέρομαι για το 307 SW 1.6. Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, με καλύπτουν οι χώροι του (3 πιτσιρίκια με συμπράγκαλα) και ο εξοπλισμός του είναι καλός για την τιμή. Έχω όμως και την εξής λόξα: Δε μ' αρέσει να τρέχω στα συνεργεία κάθε λίγο και λιγάκι. Θέλω να βάζω μόνο βενζίνη και να τηρώ ευλαβικά το πρόγραμμα συντήρησης (με λογικό κόστος φυσικά) για να έχω το αμάξι μου ανά πάσα στιγμή έτοιμο να με εξυπηρετήσει. Δεν τρελλαίνομαι για επιδόσεις, θέλω μόνο να μπορώ να προσπεράσω φορτωμένος και με το Α/C σε λειτουργία.
Διάβασα πολλά για ζουάν που κελαηδάνε και διακόπτες φλας που ...ανάβουν τα φώτα και ο αρχικός ενθουσιασμός υποχώρησε. Αναμένω τα φώτα σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εγώ, ο drdino κι ο tazz, το έχουμε πάρει ήδη στο κατάλληλο χρώμα ώστε αν χρειαστεί να μην τρέχουμε για βαψίματα!
Οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου δυστυχώς βρίσκονται στις προηγούμενες 330 σελίδες.
Εν ολίγοις, η πρώτη γενιά είχε μικρό-χαζοπροβληματάκια, σαφώς όχι αξιοπιστίας.
Ναι, το ζουάν σκούζει,
Ναι, ο διακόπτης των φλας σε γρήγορη επαναφορά από δεξιά στροφή άναβε το αριστερό φλας.
Τα μοντέλα 2001-2002 πήραν 2-3 αναβαθμίσεις λογισμικού και έλυσαν μικροπροβληματάκια ηλεκτρονικής φύσης.Δεν ξέρω τί γίνεται με το 307 μετά το face lift, υποθέτω όμως ότι θα έχουν λυθεί τα παραπάνω.
Έχει ακόμα αρκετά καλές επιδόσεις για την κατηγορία του, επίσης αρκετά καλούς χώρους (μπροστά πιστεύω πως είναι βασιλιάς, μαζί με το αδέρφι του C4, για να παινέψουμε και το σπίτι μας) και χώρο αποσκευών στο μέσο όρο της κατηγορίας.
Φρενάρει πάρα πολύ καλά, ταξιδεύει και στρίβει αρκετά καλά. Έχει καλές ενδιάμεσες επιταχύνσεις χάρις στο κοντό διαφορικό του κάτι που δεν βοηθά ιδιαίτερα την προσπάθεια για χαμηλή κατανάλωση.
Έχει καλά υλικά στο σαλόνι χωρίς ίσως να είναι κορυφαία.
Όλα τα παραπάνω, τελείως υποκειμενικά, μετά από 4,5 χρόνια και 81.300 χλμ. συμβίωσης με ένα 307 XSΙ 1.6.
Μειονέκτημα θεωρώ το χτύπημα ορισμένες φορές του πίσω άξονα σε κάποιες ανωμαλίες, αλλά ποιος είναι τέλειος; -
-
Ευχαριστώ πολύ τους drdino, nikapos και TakisB για τις απαντήσεις τους. Σε τι επίπεδα κυμαίνεται το κόστος του σέρβις;
Σέβομαι τη θέση του MDVQ να μην απαντήσει ευθέως στην ερώτηση, αλλά τον παρακαλώ να μοιραστεί μαζί μου συνοπτικά τις εμπειρίες του από τη χρήση του 307 (αν κατάλαβα καλά και είναι όντως κάτοχος 307). Εννοείται βέβαια ότι το βάρος της απόφασης πέφτει πάνω μου και δεν θα ζητήσω ρέστα από κανένα (disclaimer )
-
Για σέρβις 30k, 90 περίπου με αλλαγή φίλτρα αέρος και καμπίνας,+ τα λάδια δικά μου (40 ευρώ τα 4 λίτρα)... Σούμα δλδ καμιά 130...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για σέρβις 30k, 90 περίπου με αλλαγή φίλτρα αέρος και καμπίνας,+ τα λάδια δικά μου (40 ευρώ τα 4 λίτρα)... Σούμα δλδ καμιά 130...Ταχύτατος , ευχαριστώ πολύ. Τα 130 € ακούγονται λογική τιμή.
-
So and so...και φίλτρο λαδιού επίσης, το ξέχασα.
-
[quote='stam69'] αλλά τον παρακαλώ να μοιραστεί μαζί μου συνοπτικά τις εμπειρίες του από τη χρήση του 307 (αν κατάλαβα καλά και είναι όντως κάτοχος 307
Φιλε stam69 εγω επεσα σε Monday car ,οποτε οτι και να σου πω δεν ειναι και να το λαβαινεις και πολυ τοις μετρητοις.
Απλα σου λεω οτι με ταλαιπωρησε πολυ αλλα ολα λυθηκαν στα πλαισια της εγγυησης και μετα τον δευτερο χρονο δεν εκανε αλλα παλαβα.
Τωρα το πουλησα και εχω 407. -
Πες του και για το πρώτο...
-
Ήρθε σήμερα το service manual για 307 της haynes!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ήρθε σήμερα το service manual για 307 της haynes!Σήμερα; Εκεί πάνω οι ταχυδρόμοι δουλεύουν τέτοιες ώρες; Ωρε μπράβο…
PEUGEOT FORUM