-
Εγω 19 ετων ειμαι αλλα μεχρι τωρα ενα πραγμα εχω καταλαβει. Ζηλεια θελουν, οταν ειμαι με καποια κοπελα, ειτε στην παρεα ειτε ειμαστε 'μαζι', τοτε πεφτουν ολες και κοιτανε και γουσταρουν.
-
Έτσι ακριβώς είναι! Το είχε πει κάποιος σε μια σειρά πάρα πολύ ωραία: 'Γιατί τώρα που είμαι με κάποια μου την πέφτουν όλες, ενώ παλιότερα, για να σταυρώσω γυναίκα έπρεπε να σταυρωθώ ο ίδιος;'
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
predator, τα .....Αν εχεις κάτι προσωπικό στείλε του pm!
Την άποψη του είπε!Εχασα κάποιο επεισόδιο?!!! -
Όντως, έχεις χάσει κάποια επεισόδια και επιπλέον, είναι και η γενικότερη συμπεριφορά του, η οποία είναι ιδιαίτερα προκλητική και αποτελεί ΚΑΚΗ αντιγραφή του gavriil1.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όντως, έχεις χάσει κάποια επεισόδια και επιπλέον, είναι και η γενικότερη συμπεριφορά του (η οποία συσσωρεύεται) και αποτελεί αντιγραφή του gavriil1.΄
Στο ύφος που του απάντησες όμως δεν γράφει!
Το τι είναι (αντιγραφή κλπ) είναι η γνώμη σου,δεν αφήνεις και τους άλλους να έχουν την δική τους!?!Χρόνια Πολλά για σήμερα Κώστα,να είσαι καλά και...ψύχραιμος!
-
Γράφει ακριβώς στο ύφος του gavriil1 και οι ειρωνείες του στυλ 'υποσχέθηκα στον kyan οπότε φυσικά ΣΕ ΓΡΑΦΩ', αφού έχει προηγηθεί σκαιότατη επίθεση ('αφού γελάει και ΑΥΤΗ') σε φιλικό μου πρόσωπο είναι ακριβώς το ίδιο με τη χειρότερη βρισιά. Αν θέλει να προκαλεί με trolling σαν τον gavriil1, ας πάει πουθενά αλλού.
Και επ'αυτού δε δέχομαι ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
-
Κωνσταντίνε χρόνια πολλά και να περνάς όσο πιο καλά μπορείς.
Αλλά αρπάζεσαι πολύ εύκολα και κάποιες φορές χωρίς σημαντικό λόγο...
Ηρέμησε, δεν θα λύσουμε και το Κυπριακό...
Μου θυμίζεις έναν πολύ καλό φίλο από το σχολείο... Σχεδόν κάθε φορά ξέρω τι θα πεις και πως θα το πεις... ΤηλεπάθειαΑ, και για να μην ξεφεύγουμε, μιας και βλέπω κάποια παιδιά με τετρακίνητα. Μήπως αυτά είναι ΟΙ γκομενοπαγίδες;;;; Γιατί είναι πολύ δημοφιλή στα κοριτσάκια, όλων των ηλικιών, και αναρωτιέμαι... Μήπως το μεγάλο τους μέγεθος δημιουργεί συνειρμούς;;; (Ξέρετε τώρα, μην κάνετε τις αθώες περιστερές...). Όσο κι αν λένε ότι Size isn΄t everything, αυτό το πολύ σοφό ρητό δεν είναι γνωστό σε πολλές (οπότε καταλαβένετε, με το 206... άστα να πάνε. Πάλι καλά...θα μπορούσα να είχα και Ceicento ) Για καταθέστε εμπειρίες (όπως θα έλεγε και η Τένια... )
-
Κοίτα Μάρκο, όπως κάθε άνθρωπος έχει τις ιδιοτροπίες του, έτσι κι εγώ δεν ανέχομαι εξυπναδίστικες ειρωνίες εναντίον φιλικών μου προσώπων. Και ειδικά τέτοιου είδους τακτικές του στυλ να επιτίθεται κάποιος, να του λένε να σταματήσει και να λέει 'σταματάω' και ταυτόχρονα να ξαναεπιτίθεται, ε εκεί εφαρμόζω την αρχή της μηδενικής ανοχής.
Τώρα, για τα τζιποειδή... Όντως, έχουν αρχίσει να παίζουν πολύ στο παιχνίδι της γκομενοπαγίδας. Αναρωτιέμαι αν φταίει το μέγεθος (που ίσως, κατά έναν φοβερά αμερικανοβλάχικο τρόπο, να δημιουργεί συνειρμούς όχι μόνον περί του μεγέθους του 'Μήτσου', αλλά και του περιεχομένου της πορτοφόλας, καθώς στο αμέριΚΚΚα τα αυτοκίνητα κοστολογούνται - ναι, είναι αλήθεια αυτό - με το κυβικό μέτρο ΟΓΚΟΥ) ή το ότι ως τώρα εθεωρούντο 'αγροτικά', να δημιουργούν συνειρμούς άγριας (λέμε τώρα...) ζωής, κτηνώδους, βάρβαρου, βαρβάτου αρσενικού, με ροζιασμένα χέρια, γένι τριών ημερών, ηλιοκαμένο στέρνο, μυς που γίνανε απ'τη σκληρή δουλειά (άρα αντέχουν) κι όχι στην αποστειρωμένη και παρφουμαρισμένη ατμόσφαιρα του μοδάτου γυμναστηρίου...
Ίσως.
-
Kωνσταντίνε ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ
**και μία φιλική συμβουλή: αν δεν είσαι φιλοτελιστής μην ασχολήσε με γραμματόσημα
-
βρε κωσταντίνε έχεις γίνει κουραστικός πλέον, ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου επιτέλους, δεν θα σου πέσει η μαγκιά αν δεν απαντήσεις μια φορά...
άν όντως σου έθιξε φιλικό πρόσωπο [αν εννοείς την amoda], ας απαντήσει η ίδια, ή βρίστον προσωπικά σε pm, εμείς τι φταίμε κάθε φορά...εκτός αν θέλεις να αποδείξεις κάτι και τον προκαλείς και τσακώνεσαι δημοσίως, αλλά και πάλι εμείς τα υπόλοιποα 3000 μέλη δεν φταίνε/με σε τίποτε
γμτ...κούλαρε...γιατι εσύ οδεύεις να γίνεις ο δεύτερος γαβριήλ και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι...
φιλικά
kamil-ο-ρενα -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ãéá íá îáíáðéÜóïõìå ôï èÝìá ìÜò(êáß íá áðïöýãïõìå ôüí åìöýëéï) èá êÜíù ìßá åñþôçóç:
Ãéáôß üôáí ïäçãïýìå,Ý÷ùíôáò ìáæß ìáò ôÞí êïðÝëá ìÜò,ìÜò êïéôÜíå ðÜñá ðïëëÝò ãõíáßêåò ìÝóá óôÜ ìÜôéá üëï íüçìá;
ËÝôå íÜ ìÜò 'èÝëïõí' ãéÜ ôï öïâåñü êïñìß ìáò;
ËÝôå íá ìÜò 'èÝëïõí' ãéÜ ôü öïâåñü áõôïêßíçôü ìÜò;
ÌÞðùò áðëÜ 'ðáßñíïõí ôü áßìá ôïýò ðßóù' ãéáôß äÝí ìðïñïýìå íÜ êÜíïõìå ôßðïôá;;;
ÌÞðùò¨'ðáßæåé' êÜôé Üëëï;;;Áêïýù ãíþìåò!!!
Ðïëý áðëü
Å÷åéò êÜôé ðïõ åßíáé êáëü ãéá ìßá ,ÁÑÁ ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÉ ÃÉÁ ÔÉÓ ÕÐÏËÏÉÐÅÓ!!!!
Ìðïñåé íá åßóáé öñáãêÜôïò ,öùôéÜ óôï óå÷ áðëÜ ðáßäáñïò Þ üëá áõôÜ ìáæß ôï êáëýôåñï.
Åðßóçò áí ç óõíïäåýïõóá åßíáé åìöáíéóéáêÜ áðï ôéò åíäéáöåñüìåíåò ç êáé áðï åóåíá ìðáßíåé óôï ðáé÷íßäé êáé ôï öéëïóïöéêü åñþôçìá :
Ðáñåðéðôüíôùò üóåò åðéëÝãïõí ìå äéáöïñåôéêÜ êñßôÞñéá äéáëÝãïõí ôïõò êáëýôåñïõò êáé ðåñíÜíå êáé êáëýôåñá -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μήπως απλά 'παίρνουν τό αίμα τούς πίσω' γιατί δέν μπορούμε νά κάνουμε τίποτα;;;Είμαι σίγουρος γιαυτό....
-
Gia xalaroste ligo
Ti lene merikes,merikes?
Behind every successful woman is her self.
Awoman is like a tea bag...you don't know how strong
she is until uoy put her in hot water.
I have yet to hear a manask for advice on how
to combine marriage and a cereer.
So many men ,so few who can afford me.
Coffee,chocolate,MEN.Some things are just better rich.
Of course I don't look busy.....I did it right the first time.
I can be one of those bad things that happen to men.
How can I miss you if you won't go away?
Iremiste kai mi tsakoneste.
I zoi einai poli oraia ma poli mikri kai oi kakies den xorane.
Bimmer -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Όσο κι αν λένε ότι Size isn΄t everything, αυτό το πολύ σοφό ρητό...υπαρχουν τρια δεδομενα
- εχουμε μαθει ολα να τα μετραμε με νουμερα και να τα εκφραζουμε με νουμερα
- η συντριπτικη πλειοψηφια των ποσοτητων που μετραμε εχουν 'θετικο' χαρακτηρα (δεν μετραμε ποσο κοντος, βλακας, αργος ειναι καποιος αλλα ποσο ψηλος, εξυπνος, γρηγορος κτλ )
- ο ποιο παραστατικος τροπος μετρησης ειναι το μεγεθος διοτι χρησιμοποιει τρισδιαστατη παρασταση ή οποια και ολοκληρωμενη ειναι και ευκολα κατανοητη
αποτελεσμα
εχουμε συνδεσει (ολοι, μη γελιομαστε ) το μεγαλο μεγεθος με τη 'θετικη' πλευρα
αυτο στατιστικα δεν ειναι καθολου σωστο (ενα στατιστικο τεστ θα αποτυχει) διοτι ναι μεν υπαρχει η πλειοψηφια που προαναφερθηκε η οποια ομως δεν ειναι της ταξης του 97% (τουλαχιστον) σε καμια περιπτωση ωστε να δικαιολογητε δηλωση του τυπου 'το μεγαλο ειναι καλο'συμπερασμα
η αληθεια βρισκεται καπου στο
'Size isn't everything, but it's usually important'καλη σας μερα,
για οσους εχει ηδη αρχισει η μερα ... -
Παιδια καλιμερα
Τελικα αυτο που μετραει πιο πολυ ειναι η διαρκεια και οχι το μεγεθοs που παιζει ρολο μονο σε special καταστασειs.
Bimmer -
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Παιδια καλιμερα
Τελικα αυτο που μετραει πιο πολυ ειναι η διαρκεια και οχι το μεγεθοs που παιζει ρολο μονο σε special καταστασειs.
Bimmerθες να κανουμε το θεμα ροζ ???
εχω σοβαρα και επιστημονικα πραγματα να πω πανω σε αυτο το επιμαχο θεμα
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
Παιδια καλιμερα
Bimmerθες να κανουμε το θεμα ροζ ???
εχω σοβαρα και επιστημονικα πραγματα να πω πανω σε αυτο το επιμαχο θεμα
Για πες , για πες !
-
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!........λοιπον
να εισαι σε επιφυλακη μολις το δημοσιευσω να το σβησεις αν ξεπερασω τα ορια
σοβαρα -
Ο χρήστης predator έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!........
λοιπον
να εισαι σε επιφυλακη μολις το δημοσιευσω να το σβησεις αν ξεπερασω τα ορια
σοβαραΘα ήταν καλύτερα να προσέξεις ιδιαίτερα ΤΙ θα δημοσιεύσεις!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II