-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Αληθεια τι το ελληνικοαγωνιστικο συζηταμε σε αυτο το θεμα?.....
Δεν μας λες καλυτερα τι το ελληνικοαγωνιστικο μπορεις να συζητησεις εσυ η ο Τακινεν????
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
που μπορω να διαβασω πια ηταν η αφορμη και διωξατε τον απρ???
Άλλο σε ρώτησε. Ποια η -συγκεκριμένη- αφορμή.
Τα γράφει αναλυτικά στο ποστ του admin.
-
Δεν επιτρεπεται:
Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)
Ο συγκεκριμενος χρηστης εχει προειδοποιηθει 2-3 φορες για μπαν.
Παρολ' αυτα προσπεραστηκε.
Ισως τελικα κατι τετοιες (οχι και τοσο) λεπτομερειες ειναι που χαλανε τα θεματα.
-
Δεν ηθελα να σε εξοργισω. Την αληθεια ειπα.
Και μη μου πεις οτι τουλαχιστον για τον 'takinen' εχω αδικο? -
Ο χρήστης az έγραψε:
Δεν μας λες καλυτερα τι το ελληνικοαγωνιστικο μπορεις να συζητησεις εσυ η ο Τακινεν????
Πριν από λίγο καιρό αγαπητοί Moderators προστατεύατε τον συγκεκριμένο χρήστη διορθώνοντας ποστς πχ του Αμαξόπουλου, επειδή υποτίθεται πως ήταν ειρωνικά απέναντί του.
Τώρα τουμπεκί. -
Ο χρήστης az έγραψε:
Και μη μου πεις οτι τουλαχιστον για τον 'takinen' εχω αδικο?Σαν να λέμε:
'Δεν θέλω να σε βρίσω , αλλά 'είσαι μ@&%$^' . Την αλήθεια είπα. Έχω άδικο?'edit [kouk]
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
που μπορω να διαβασω πια ηταν η αφορμη και διωξατε τον απρ???
Άλλο σε ρώτησε. Ποια η -συγκεκριμένη- αφορμή.
Τα γράφει αναλυτικά στο ποστ του admin.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΒΡΙΣΙΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ?
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΒΡΙΣΙΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ?http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... c&start=15
αλλά υπάρχουν και πολλά αντίστοιχα παραδείγματα.
Δυστυχώς ο APR, ενώ έχει γνώση, άποψη και @@, πολλές φορές το παρακάνει και ξεφεύγει από τα πλαίσια του κανονισμού του Forum, ξεχνώντας πως είναι ένας χώρος διαφορετικός από μια πρόσωπο-με-πρόσωπο συνομιλία, και διέπεται από κάποιους κανόνες. Ήδη πολλές φορές στο παρελθόν οι moderators των 'Ελληνικών αγώνων' είχαν κάνει τα στραβά μάτια σε μπινελίκια που είχε ρίξει σε άλλους, ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων χρηστών είχε πέσει το ban σύννεφο. Οπότε, η συνεχιζόμενη ανοχή απέναντι στον APR έδειχνε ως μεροληψία ΥΠΕΡ του (και ήταν...).
Ελπίζω να ανακαλέσει την απόφασή του και να επανέλθει στο Forum, απλά να συγκρατείται μερικές φορές.
Πάντως el matador, τι σημαίνει 'μπορεί να έχετε και δίκιο που τον διώξατε' ? Δηλαδή πως είχες σχηματίσει την άποψη πως 'δεν είχαμε δίκιο' ? Εδώ δεν είχες καν δει αυτό το θέμα που παρέθεσα παραπάνω, που έριχνε μπινελίκια σε άλλους χρήστες και σε moderator, και είχες ήδη σχηματίσει άποψη για το ποιός είχε δίκιο ?
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Και μη μου πεις οτι τουλαχιστον για τον 'takinen' εχω αδικο?Σαν να λέμε:
'Δεν θέλω να σε βρίσω , αλλά 'είσαι μ@&%$^' . Την αλήθεια είπα. Έχω άδικο?'edit [kouk]
-
Ήρεμα Κουκ! Ένα τραγουδάκι για πλάκα έγραψα! Ξέρω ότι σε άλλες περιπτώσεις με εντάσεις δεν θα ταίριαζε αλλά εδώ γιατί το σβύνεις? Μάλλον εκτονώνει την ατμόσφαιρα.Περίμενα να σβύσεις το 'είσαι μ@&%$^' στο οποίο φυσικά εννοούσα 'είσαι μανάκι' από το γνωστό τραγούδι.
ΜΠΑΝάκι Μανάκι....
Πάμε όμως στην ουσία; Ο χρήστης az το μόνο επικοδομητικό που κάνει είναι να μειώνει τους χρήστες SPO+ , Amaxopoulos και Takinen. Είναι στα όρια του να φάει σούτ , ή να προκαλέσει την οργή! Βάλε γκόλ ΑΡΧΗΓΕ!
Να σου θυμίσω:
Ο χρήστης az έγραψε:
το πληρωμα ειναι πολωνοι οποτε μαλλον πολωνικο πρωταθλημα ειναι....
αν στοχος μας ειναι να μοιασουμε σ'αυτους...παω πασο!
Γιατί σε χαλάει το Πολωνικό Πρωτάθλημα και οι οδηγάρες που βγάζουν;
Μακάρι να μοιάσουμε όχι στους Πολωνούς, που είναι πολύ μπροστά, αλλά στους Βούλγαρους που με ένα χέρι ήρθαν και μας πηραν τα εσώρουχα!!!!
edit - διαγράφτηκε προσωπικό σχόλιο.
az, είναι η τελευταία προειδοποίηση. Την επομενη φορά θα προχωρήσουμε σε διαγραφή του λογαριασμού σου. [moderator]You have the technology , you can do it!
-
Ωχού όλο γκρίνια
Δεν πάμε να φάμε κανένα κοντέινερ παϊδάκια να τα αφήσουμε όλα πίσω μας;
Πολύ αστείο. Σε προειδοποιώ να αφήσεις τα ευφυολογήματα και να γράφεις αν έχεις κάτι να πεις. Τα αστειάκια σταματάνε εδω! [kouk]
-
delete
Είτε συμπλήρωσε με στοιχεία αυτό που ισχυρίζεσαι, είτε αυτή η δημοσίευση θα διαγραφεί [kouk]
-
Τουλαχιστον δωσε μου λιγο χρονο να μαζεψω τα στοιχεια και θα επανελθω!!
Ειλικρινα
ΟΚ. Η δημοσίευση διαγράφεται προσωρινά. Όταν έχεις τα στοιχεία, κάνε edit [kouk]
-
Παιδες,ο χρηστης eponimos_gr ειναι ο μοναδικος κλωνος που εχει πεσει στην αντιληψη σας???...
-
Ο χρήστης miz έγραψε:
Παιδες,ο χρηστης eponimos_gr ειναι ο μοναδικος κλωνος που εχει πεσει στην αντιληψη σας???...Όχι! Είναι επίσης
ο anonimos_gr
o pseydeponymos_gr
o pareponymos_gr
o roadrunnerakis_gr
o topouli_gr
o Klwnos_gr
o deneimaigw_gr
o eimaioallos_grΑκόμα να καταλάβω ΠΩΣ το βρίσκουνε! Μάλλον από την IP!
-
Ποιος μιλάει για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου?
-
Ποιος μιλάει για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου?ο Hangman_gr ?
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ο Hangman_gr ?
Έτσι! Αυτό είναι το πουλί που ήξερα!
Τα σέβη μου. -
ο Hangman_gr ?
Έτσι! Αυτό είναι το πουλί που ήξερα!
Τα σέβη μου.Την kalimeramou_gr!
-
Για σιγά ρε παιδιά
Αν δεν κάνω λάθος τούτο εδώ το φόρουμ ανοιξε με πρωτη αφορμή τους ελλ.αγώνες και σκεφτήτε λίγο οτι οι πρώτοι χρήστες αλλά και αυτοί που έστησαν αυτό το φόρουμ προέρχονται απο τους ελλ.αγώνες.
Ολα αυτά τα χρόνια εμείς οι ανθρωποι που ασχολούμαστε βρήκαμε βήμα μέσω της τεχνολογίας αλλά και του αγαπημένου μας περιοδικού(διαβάζω απο το καιρό που έμαθα να διαβάζω!!!!!)
Ο Κος Χρήστος και το εννοώ το ΚΥΡΙΟΣ ολα αυτά τα χρόνια εχει δώσει τα χρόνια και το αίμα του για αυτό που αγαπάει και ασχολείται.
Εχει αποψη για τους ελλ.αγώνες ,την καταθέτει **επώνημα **και ειναι σεβαστή άσχετα με αν συμφωνεί η διαφωνεί κάποιος μαζί του.
Εχει δικαίωμα για αυτό και σίγουρα δεν του το εχει δώσει ουτε ο kouk (τον οποίο εκτιμώ επίσης)ουτε ο Μούκ(απο το αμύμμητο Κούκους-Μούκους!!).
Εβρισε κάποιους Ε ΚΑΙ;;;;Μηπως το εκανε ανώνημα ή πρόσβαλε Θρησκεία κλπ.
Ας καταφέρει ο Taurus(για αυτό δεν συζητάμε;;;-αν κανω λάθος καπου διορθώστε με)να τον πείσει(οπως και ολους μας!!!!) να μην βρίζει ή οτι τον βρίζει άδικα!!!!!!.Δημοκρατικό φορουμ δεν ειναι εδώ;;;;
Αν δεν εγραφαν ανθρωποι οπως ο ΑΡR,ο Platis,o Nass,o el-em(δυστυχώς δεν γράφει πια ο Αρχηγός) τι νόημα να εχει αυτό το φόρουμ ;;;;;;.
Θέλετε δηλ.ενα φόρουμ που δεν θα γράφουν πια επώνημα ανθρωποι του χώρου με ανάστημα και αποψη;;;;;;
Θέλετε να γράφουν εδώ ,μόνο κάποια χθεσινά αναιδέστατα παιδάκια που δεν σέβονται την ιστορία του χώρου και δεν ξέρουν τι σημαίνει να εχεις καέι απο τον ήλιο της πίστας ή να εχει ποτήσει το βρακί σου απο τη λάσπη στα κορφοβούνια,
αλλά αντι για αυτό να νομίζουν οτι ο 'χώρος' ειναι το πληκτρολόγιο και η οθόνη(του μίζερου κόσμου τους!!!!) και 'για αυτό γράφω οτι θέλω αρκεί να μην βρίζω κανέναν';;;;;;;.
ΟΧΙ αγαπητοι ο APR βρίζει γιατι εχει το **ανάστημα **να το κάνει οπως το έχουν και ο Ivan κ.α. π.χ που γράφουν με ονοματεπώνημο και εχουν άποψη(άσχετα αν το κάνουν η όχι) γιατι αυτό δεν δίνεται αλλά κερδίζεται!!!!!!!!!!.
Λυπάμαι πάρα πολύ, σε μια πολύ δύσκολη φάση του σπορ,να προσθέτουμε προβλήματα και υπονοούμενα.Κων.Κούλης
Το παρον....ξανανοιγει