-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Η λύση:
Θα ξεκινήσεις με το cd των xp και θα κάνεις recovery και αφού βγεις στην κονσόλα και κάνεις log in σαν administrator θα τρέξεις τις εντολές fixbootmbr και fixboot. Μετά με μια επανεκκίνηση θα είσαι τζιτζί και θα έχεις ΜΟΝΟ winxpΕρωτησεις:
-
Δεν υπαρχει η εντολη fixbootmbr. Υπαρχει ομως η bootmbr, υποθετω οτι αυτη εννοεις, σωστα?
-
Αν πατησω την bootmbr, μου βγαζει μηνυμα οτι ειστε σιγουροι και μπορει μετα ο υπολογιστης να μην μπορει να διαβασει κανενα σκληρο! Καπως μου φανηκε και ειπα να ξαναρωτησω!
-
Οταν το κανω αυτο, λογικα θα ξεκινουν τα παρ. και θα βλεπει τα 2 παρτισιονς του 2ου σκληρου? (οποτε του τραβαω ενα φορματ)
-
-
όχι ρε τώρα μου το έκαναν blacklist...
-
xenos
Ναι μωρέ, κάντο.
Τα λέμε του χρόνου πάλι (όταν βγάλεις άκρη).
Ωραίο δώρο σου φύλαγαν κι εσένα, Σάββα...
Μήπως να γυρίσετε στο Kerio μέχρι να βρούμε κάτι άλλο?
-
πω ρε φούστη μου άντε τώρα να βάζεις άλλο...ΠΤΟΥ ΣΟΥ!
-
Κάτσε ρε Σάββα, μέχρι εδώ μου ήρθε!
Ας προσέχατε με τα σπασμένα σας! (το zap και το kerio δε μου έχουν βγάλει ακόμα τέτοια μηνύματα, φτου φτου)...
-
n_olympios
ποιο ζαπ και μαπ...ρε Νίκο...ολόκληρη σουίτα είναι. Δεν μιλάω για firewall.
Θα βάλω Kerio τώρα ...και από AV τι να βάλω?
Antivir ή Νod32...?
-
Α ναι σωστά, το ξέχασα ότι είχες όλη τη σουίτα.
Ψηφίζω antivir.
Το AVG είπαμε αν το χρησιμοποιούμε ή όχι και για ποιο λόγο? Το χρησιμοποιώ στο σπίτι τον τελευταίο καιρό...
(κάνουμε αυτή τη συζήτηση 1-2 φορές το μήνα )...
-
όχι AVG Avast και λοιπά...
Πάλι στο γνωστό καλό Antivir-Kerio.
από antispyware?
-
Α χρειαζόμαστε και τέτοιο? Τα ad-aware και Spybot S&D δεν παίζουν?
-
Παιδια επειδη ειμεθα και λιγο ασχετοι, ας μπει ενας στον κοπο να μας τα γραψει αναλυτικά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι ρε τώρα μου το έκαναν blacklist...me too....
-
τα είχε όλα ρε Νίκ...άστα με μάμησε...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Α χρειαζόμαστε και τέτοιο? Τα ad-aware και Spybot S&D δεν παίζουν?Εγώ μ' αυτά τα δύο και Norton Internet Security 2003 είμαι πλήρως καλυμένος...
Υ.Γ. Είχα βάλει νεώτερο security, αλλά εκτός του ότι δε μπορούσα να βρω το σπάσιμό του, έτρωγε και πολύυυυυ περισσότερη μνήμη. Οπότε επέστρεψα στο παλιό, δοκιμασμένο και αξιόπιστο 2003.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
xenosΝαι μωρέ, κάντο.
Τα λέμε του χρόνου πάλι (όταν βγάλεις άκρη).
Στανταρ?
-
Εγώ ελπίζω ότι θα βρω άλλο key...λες να μείνω με την ελπίδα στο χέρι;
-
το έβγαλα ήδη...
δεν υπάρχει Ντίνο ΠΟΥΘΕΝΑ.
-
Από την μία είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό και το σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλά από την άλλη, πάνε 6 χρόνια από την τελευταία φορά που αγόρασα κάτι...
-
Προφυλακτικά ήταν?
-
μία από τα ίδια...
έβαλα Antivir+Kerio firewall+Spybot.
θα δω μήπως το πάρω στο new laptop.
-
Περικαλώ;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]