-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Υπάρχει το Golf plus TSI με πολυμορφικές δυνατότητες
και στάνταρ cruise control
με 20,740 ευρώδε κρατιέμαι, να το πώ???
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και στάνταρ cruise control
με 20,740 ευρώδε κρατιέμαι, να το πώ???
ταξιτζής?
-
αυτό είναι σαν golf που ο ιδιοκτήτης έκλασε με δύναμη χωρίς να ανοίξει τα παράθυρα!!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δηλαδή σε 4 χρόνια θα έχουμε αυτοκίνητο στα χέρια μας!!!Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη από τους υπομονετικούς Civicάδες και γενικά όσους περιμένουν τα αυτοκίνητα που έχουν παραγγείλει, αλλά δεν άντεξα!!! Καλό κουράγιο παίδες, η αναμονή ελπίζω να ανταμειφθεί.
πραγματικά πόνεσε αυτό...άλλά δυστυχώς έχεις δίκιο...
το δικό μου σύμφωνα με τον αντιπροσωπο βρίσκεται πλέον στο καράβι...ελπίζω να έρθει το γενάρη όπως υποσχέθηκε...εκτός και αν κάνει το γύρο του κόσμου -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Δηλαδή σε 4 χρόνια θα έχουμε αυτοκίνητο στα χέρια μας!!!
Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη από τους υπομονετικούς Civicάδες και γενικά όσους περιμένουν τα αυτοκίνητα που έχουν παραγγείλει, αλλά δεν άντεξα!!! Καλό κουράγιο παίδες, η αναμονή ελπίζω να ανταμειφθεί.
το δικό μου σύμφωνα με τον αντιπροσωπο βρίσκεται πλέον στο καράβι...ελπίζω να έρθει το γενάρη όπως υποσχέθηκε...εκτός και αν κάνει το γύρο του κόσμουαρα χρειάζεσαι μία τρίχα από ... για να το φέρει κατά δω γιατί μπορεί να πηγαίνει αλλού.....
-
μου έδειξε χαρτί από τα κεντρικά όπου η ίδια η χόντα παραδέχεται ότι δεν υπολόγισε την ζήτηση που θα είχε το μοντέλο στην ευρώπη δικαιολογώντας έτσι την πολύμηνη αναμονή διεθνώς γνωστη και ως ...
αλά golf iv (μην ξεχνιώμαστε... ) -
μου έδειξε χαρτί από τα κεντρικά όπου η ίδια η χόντα παραδέχεται ότι δεν υπολόγισε την ζήτηση που θα είχε το μοντέλο στην ευρώπη δικαιολογώντας έτσι την πολύμηνη αναμονή διεθνώς γνωστη και ως ...
αλά golf iv (μην ξεχνιώμαστε... )μόνος του το έκανε....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη από τους υπομονετικούς Civicάδες και γενικά όσους περιμένουν τα αυτοκίνητα που έχουν παραγγείλει, αλλά δεν άντεξα!!! Καλό κουράγιο παίδες, η αναμονή ελπίζω να ανταμειφθεί.
το δικό μου σύμφωνα με τον αντιπροσωπο βρίσκεται πλέον στο καράβι...ελπίζω να έρθει το γενάρη όπως υποσχέθηκε...εκτός και αν κάνει το γύρο του κόσμουαρα χρειάζεσαι μία τρίχα από ... για να το φέρει κατά δω γιατί μπορεί να πηγαίνει αλλού.....
τρίχα από που; κατσαρή;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αυτό είναι σαν golf που ο ιδιοκτήτης έκλασε με δύναμη χωρίς να ανοίξει τα παράθυρα!!!!
+1 για το Civic,
έχοντας φάει σουτζουκάκια-σμυρνέϊκα πρίν
-
+1 για το Civic,
σε εμπνέει βλέπω στην τουαλέτα ο διζωνικός πίνακας ...
ενώ αντίθετα σε γκολφ είσαι...δυσκοιλιος -
+1 για το Civic,
ενώ αντίθετα σε γκολφ είσαι...δυσκοιλιοςμε εμπνέει όλο το αυτοκίνητο μέσα-έξω,
όχι μόνο οι 2 πίνακεςδυσκοίλιος δεν είμαι , τρώω συχνά σύκα
-
+1 για το Civic,
ενώ αντίθετα σε γκολφ είσαι...δυσκοιλιοςμε εμπνέει όλο το αυτοκίνητο μέσα-έξω,
όχι μόνο οι 2 πίνακεςδυσκοίλιος δεν είμαι , παράγω συχνά σύκα επειδή είμαι μία συκιά
-
ρε technik αληθεύει;
Δεν το πιστεύω θέλω να το διαβάσω από 'επίσημη' πηγή... -
ρε technik αληθεύει;
Δεν το πιστεύω θέλω να το διαβάσω από 'επίσημη' πηγή...άσε τις επίσιμες πηγές εσύ
παρεπιπτόντως, τα σύκα τα σιχαίνομαι!
-
ρε technik αληθεύει;
Δεν το πιστεύω θέλω να το διαβάσω από 'επίσημη' πηγή...άσε τις επίσιμες πηγές εσύ
παρεπιπτόντως, τα σύκα τα σιχαίνομαι!
Κάποιος δεν είναι προσεκτικός...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καταπληκτικο...
-
το δικό μου σύμφωνα με τον αντιπροσωπο βρίσκεται πλέον στο καράβι...ελπίζω να έρθει το γενάρη όπως υποσχέθηκε...εκτός και αν κάνει το γύρο του κόσμουΚαι εμένα με πόνεσε λιγουλάκι. Εγω έχω μπροστά μου και περισσοτερο καιρο να περιμένο Σπύρο. Ας είναι. Ελπίζω τώρα να έχουν ξεκινήσει τουλάχιστον να φτιάχνουν το σασι απο το αμαξι μου και όχι να κάνουν εξοριξη τα μέταλλα.
-
το δικό μου σύμφωνα με τον αντιπροσωπο βρίσκεται πλέον στο καράβι...ελπίζω να έρθει το γενάρη όπως υποσχέθηκε...εκτός και αν κάνει το γύρο του κόσμουΚαι εμένα με πόνεσε λιγουλάκι. Εγω έχω μπροστά μου και περισσοτερο καιρο να περιμένο Σπύρο. Ας είναι. Ελπίζω τώρα να έχουν ξεκινήσει τουλάχιστον να φτιάχνουν το σασι απο το αμαξι μου και όχι να κάνουν εξοριξη τα μέταλλα.
Σορρυ για την επανάληψη
-
υπομονή φίλε μου...είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε...βέβαια εμένα και αύριο να μου το έφερναν πινακίδες θα έβγαζε το 2007 για προφανείς λόγους...
-
Παιδια να ρωτησω εγω κατι..
Ενδιαφερομαι πολυ για το Type-S που ερχεται τον Γεναρη. Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν ηδη λιστες αναμονης και τι χρονικου διαστηματος; Το ρευστο θα το εχω το Πασχα και θελω να υπολογισω ποτε πρεπει να γινει η παραγγελια. Βεβαιως απο το νεο ετος θα παιξει επισκεψη σε αντιπροσωπεια για την συγκεκριμενη ερωτηση και μονο (ξερω δεν προκειται να το δω...).
Ηonda Civic 2005