-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αλλά ρε παιδί μου, καμία κριτική στην ουσία του αγώνα ? Τίποτα που να έκανε εντύπωση ? : Που είναι η διάθεση για οτιδήποτε άλλο εκτός από γκρίνια και κριτική-για-την-κριτική σε αυτό το Forum ?
Δεν νομίζω να έχει αναφερθεί στα θετικά του αγώνα η παρουσία ελικοπτέρου.
ΑΓΑΠΗΤΕ kleisj,
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ok ευχαριστώ, απλά πραγματικά δεν θυμάμαι σε αγώνα πλην του Acropolis να κατεβαίνει χαμηλά για crowd control. Αν κ δεν ήταν πάρα πολλοί εκεί που καθόμασταν στον Αγ. Κωνσταντίνο έδωσε οδηγίες σε μια ομάδα θεατών να κάτσουν σε πιο ασφαλές σημείο, πράγμα το οποίο βρήκα πολύ θετικό.
-
Αγαπητοι φιλοι,
Επειδη οπως καταλαβαινετε ειναι αδυνατον να υπαρχει καποιος ανθρωπος απο την λεσχη που να μπαινει σε ολα τα forum και να δινει απαντησεις στις ευλογες αποριες ολων σας (γιατι υπαρχουν απαντησεις σε ολα και μαλιστα απολυτα αιτιολογημενες ,τουλαχιστον απο την πλευρα του οργανωτη, πχ ξεκινουσαμε νωρις τον αγωνα για να γινει για ολους μερα και να γινει νωρις η απονομη, ωστε τα πληρωματα απο επαρχια να ειναι και αυτα σε μια λογικη ωρα στην βαση τους) οποιος εχει διαθεση ,μπορει απο τις 5 ως τις 9 μμ καθημερινα, να τηλεφωνησει στην λεσχη και να μιλησει με το Νικολα Πασαλη ωστε να του λυθουν ολες οι αποριες και να κανει τις προτασεις του.
Περιμενουμε με χαρα τα τηλεφωνηματα σας στο 210/9812341. -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
εγω θα ηθελα μια ειδικη 40 χλμ βραδυνη μεικτη να εχει 20 χλμ χωμα και 20 ασφαλτο!!!
εκει να μας δω!
προσωπικα μου αρεσε πολυ η ιδεα του μεικτου αγωνα
No commends….
Τελικά ο APR έχει δίκιο. «Δεν σώνεται με τίποτα....» το πίστεψαSpeedy
ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ 1000 ΦΟΡΕΣ 8 ΣΤΡΟΦΕΣ.....ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΩ....
-
Μην ξεχνάμε ακόμα ότι η Αττική είναι μια πολύ δύσκολη περιοχή για αγώνες, οπότε όσο λιγότερο παραμείνει ένας δρόμος κλειστός, τόσο καλύτερα. Ίσως να ήταν και αυτή η λογική του σφιχτού ωραρίου, αφού έτσι με το που πέρναγε ο ουραγός, ακολουθούσε ο πλοηγός. Δεν ξέρω αν ήταν αυτό στη σκέψη της οργάνωσης, απλά εικάζω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μην ξεχνάμε ακόμα ότι η Αττική είναι μια πολύ δύσκολη περιοχή για αγώνες, οπότε όσο λιγότερο παραμείνει ένας δρόμος κλειστός, τόσο καλύτερα. Ίσως να ήταν και αυτή η λογική του σφιχτού ωραρίου, αφού έτσι με το που πέρναγε ο ουραγός, ακολουθούσε ο πλοηγός. Δεν ξέρω αν ήταν αυτό στη σκέψη της οργάνωσης, απλά εικάζω...ΤΑΥΡΕ,
ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. AYTOI ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΛΕΣΧΗΣ.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΑΣ ΕΠΕΛΕΓΕ Η ΛΕΣΧΗ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.
ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΓΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Mα δεν έχω αντίρρηση σε αυτό, ούτε λέω πως δε θα μπορούσαν να απλώσουν τα ωράρια, απλά προσπαθώ να μπω στο σκεπτικό του οργανωτή και υποθέτω.
Δυστυχώς Λώρη υπάρχουν προβλήματα σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής και να γίνει αγώνας, και ας έχει περάσει άνθρωπος της οργάνωσης πόρτα-πόρτα για να ενημερώσει και να θυροκολλήσει ανακοινώσεις...
Οπότε ένα σκεπτικό (λέω εγώ τώρα, δεν πάω να δικαιολογήσω), θα μπορούσε να είναι και αυτό.
-
Επίσης οι αγώνες δεν γίνονται μόνο για πληρώματα επιπέδου Βωβού - Ελ - Εμ, αλλά και για τον τελευταίο 'ταπεινό' αγωνιζόμενο....
Και αυτό ισχύει και για τα ωράρια....Γιατί το ΕΒΟ και ο Άρης μπορεί να ταξιδεύουν με 200 άνετα στην Λαυρίου αλλά ο Χ με το Σταρλετάκι όχι.....
Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε....
Το ίδιο και για την ερώτηση μεικτό ή όχι - προβολή - θεατές, στην οποία ο Λώρης έδωσε την απάντηση που άρμοζε σε αυτούς που βιάστηκαν να διθυραμβολογήσουν για το 'πρωτοποριακό' Παλάδιο 2006.....
-
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
:lol:
Θα ήταν όμως εντιμότερο να βάζατε και την υπογραφή σας.
Υ.Γ. Η ποιο ωραία περιγραφή που έχω ακούσει για την τωρινή πραγματικότητα που επικρατεί στους αγώνες...Όχι γιατί με υπογραφή δεν θα μπορούσε να τα «ΧΩΣΕΙ» όπως πρέπει και αρμόζει. Αν και ο άνθρωπος ήταν πολύ ευγενής και έγραψε ολόκληρο σενάριο σε αυτή την περίπτωση.
Η περιγραφή είναι πράγματι ωραία αλλά αυτή η «ΠΡΑΓΜΑΤΙΝΟΤΗΤΑ» υπάρχει στους Ελληνικούς αγώνες από πάντα. Έχουν διαλυθεί κατά καιρούς πολλές κατηγορίες γιατί οι συμμετέχοντες «δεν ήταν ΟΛΟΙ πρώτοι».
Μπορώ να θυμηθώ μερικά χειροπιαστά παραδείγματα πραγματικών Sportsman οδηγών που έτρεχαν για να κάνουν το σπορ που αγαπούσαν και όχι για να είναι το «καμμάρι του χωριού» και ας έτρωγαν «ξύλο» σε κάθε αγώνα.
Ενα τρανταχτό και μη αμφισβητίσημο τέτοιο παράδειγμα είναι Ο Αείμνηστος ΝΙΝΟ που ήταν ένας άνθρωπος που όλοι θα έπρεπε να έχουν σαν πρότυπο συμπεριφοράς, ήθους και εμπλοκής σε αυτό το σπορ που όλοι τόσο πολύ υποτίθεται ότι αγαπάτε.
Οι νεώτεροι που μπορεί να μην έχουν ακούσει κάν το όνομα αυτό ας το ψάξουν. Αξίζει σαν μάθημα ζωής αν μη τι άλλο.Φιλικά
Speedy -
Μόνο που την κατάσταση αυτή την δημοιυργήσατε εσείς οι παλαιότεροι που αρνείστε πεισματικά να δώσετε τόπο στα νιάτα έμπρακτα.....
Οργισμένοι εξηντάρηδες με τις φτερούγες σας....(καλά κάνετε...κι εγώ μάλλον το ίδιο θα έκανα... )
-
sebastien loeb
sebastien loeb έγραψε οτι έχει σε video την έξοδό μου. Μπορεί να μου το στείλει;
'Panos' -
ρε sp0+ και εδω αποψη εχεις edit πρόσεχε τις εκφράσεις σου!![kouk]? απο τα λεγωμενα σου καταλαβα οτι εισαι μεγαλο ταλεντο[/quote]
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Μόνο που την κατάσταση αυτή την δημοιυργήσατε εσείς οι παλαιότεροι που αρνείστε πεισματικά να δώσετε τόπο στα νιάτα έμπρακτα.....Οργισμένοι εξηντάρηδες με τις φτερούγες σας....(καλά κάνετε...κι εγώ μάλλον το ίδιο θα έκανα... )
ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΔΡΟΜΙΟ?
-
@VLAXOURIAS:
Γύρνα μεγάλε στη βλαχουριά σου (καμία σχέση με γνήσιους λεβέντες Βλάχους, που τιμούν αυτά που κουβαλάνε)
@ platis:
Οι εξηντάρηδες που είναι πιο γρήγοροι από τρεις εικοσάρηδες μαζι, εξαιρούνται...Οπότε δεν έχεις φόβο.......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
@VLAXOURIAS:Γύρνα μεγάλε στη βλαχουριά σου (καμία σχέση με γνήσιους λεβέντες Βλάχους, που τιμούν αυτά που κουβαλάνε)
Δεν μπορεί να γυρίσει, τον περιέλαβε η μαρμάγκα ( )
-
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Μόνο που την κατάσταση αυτή την δημοιυργήσατε εσείς οι παλαιότεροι που αρνείστε πεισματικά να δώσετε τόπο στα νιάτα έμπρακτα.....Οργισμένοι εξηντάρηδες με τις φτερούγες σας....(καλά κάνετε...κι εγώ μάλλον το ίδιο θα έκανα... )
Ναι η άποψη σου δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα... μόνο που μας «καπέλωσες» με δέκα χρόνια πάνω κάτω.
Το πρόβλημα είναι ποιος από τους νεώτερους θα μπορούσε να πάρει την «σκυτάλη» και να την πάει πάρα πέρα και να είναι και όλοι ευχαριστημένοι.
Όπως φαντάζομαι ότι θα ξέρεις ή θα πρέπει να υποψιάζεσαι τις «θέσεις» αυτές δεν τις παίρνει κανείς αξιοκρατικά και με διαφανείς-δημοκρατικούς τρόπους. Έτσι γίνεται παγκοσμίως και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό ειδικά για την Ελλάδα.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως σε αυτές τις περιπτώσεις ή παίζεις το παιγνίδι με τους όρους που υπάρχουν ή παίρνεις το κουβαδάκι σου και πάς στην διπλανή παραλία να παίξεις με άλλα παιδάκια διαφορετικό παιγνίδι... ή φτάνεις στην ηλικία μας (εμάς των γκρινιάρηδων) και γκρινιάζεις και εσύ για το «όνειρο» που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ γιατί κανείς δεν βρέθηκε να μας πει, όταν ήμασταν νέοι, ότι ή παίζετε έτσι ή άντε δίπλα... για να μπούμε στο νόημα και ή να το δεχτούμε ή να πάμε για ιστιοπλοΐα... όπως έκαναν κάποιοι, και καλά έκαναν, γιατί δεν ήθελαν να αναλωθούν σε οδυνηρές καταστάσεις όπως εμείς οι «ρομαντικοί».Όλα τα παραπάνω δεν αφορούν κανένα σε προσωπικό επίπεδο.
Όπως έχω πει πολλές φορές όλοι είναι καλοπροαίρετοι και όλοι έχουν δίκιο από την οπτική γωνία που βλέπουν το θέμα, ο καθ’ ένας ξεχωριστά.Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης platis στις Εμπειρίες έγραψε:
Τι μου χάλασε την σούπα? Η για διάφορους λόγους καθυστέρηση της ενημέρωσης των αγωνιζόμενων ,όσον αφορά στους χρόνους. Η παρέα που είχε την παραπάνω ρομαντική κουβέντα, εκεί γύρω από το σιδερένιο τραπεζάκι είχε μια καλή ιδέα: Γιατί με μια μικρή επιβάρυνση στη συμμετοχή 10-20 ΕΥΡΟ ΟΣΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, να μην μπορούν να στέλνονται οι χρόνοι μέσω SMS, ώστε ν αποφεύγεται κι αυτή η επικίνδυνη κατάσταση μ ένα αυτοκίνητο σταματημένο στην πινακίδα του Stop κι ένα άλλο ναρχεται από πίσω με χίλια για να πάρει χρόνο? Η τεχνολογία είναι διαθέσιμη και πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει. μόνο που στο τσάμπα τίποτα δεν γίνεται πια.είδες ιδέες που κατεβάζουμε οι αγωνιζόμενοι ? στο R40 κάναμε αυτό ακριβώς το πράγμα. τα αποτελέσματα από τη ροή της Infomega τα δίνουμε μέσω δικής μας πλατφόρμας σε SMS και το κάναμε έτσι ώστε να μπορείς να ζητήσεις την.. κλάση σου !
και καλύψαμε τα ράλλυ της Β. Ελλάδος που είχαν κάλυψη από την Infomega. Δε ξέρεις πόσο... μάγκας ένιωθα όταν χτυπούσα SMS στο Ράλλυ Φίλιππος και έβλεπα το χρόνο μου...
...και αυτό απαντάει εκείνο το ωραίο topic
'τι κάνεις εσύ για τους αγώνες ράλλυ...' -
Δεν εχω την τεχνικη γνωση. Νομιζω ομως οτι στη συμμετοχη μου μπορω να καταθετω και μια αιτηση στην οποια θα μπορω να οριζω 10-15 'αντιπαλους' των οποιων οι χρονοι θα αποστελλονται με SMS, μολις συμπληρωθει η 10αδα η η 15αδα.
Αν υπαρχουν κι αλλοι τροποι, ευπροσδεκτοι.
Παντως αυτη η διαδικασια, να στεκεσαι στο Στοπ , να υπαγορευεις στον συνοδηγο και παραλληλα να κοιτας και τον καθρεφτη μην σου κολησει ο επομενος απο πισω, ειναι και τρομακτικη και αγχωτικη και επικινδυνη. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Παντως αυτη η διαδικασια, να στεκεσαι στο Στοπ , να υπαγορευεις στον συνοδηγο και παραλληλα να κοιτας και τον καθρεφτη μην σου κολησει ο επομενος απο πισω, ειναι και τρομακτικη και αγχωτικη και επικινδυνη.
Για να αποφυγουμε αυτη τη κατασταση μηπως ειναι δυνατον να μεταφερουν την πινακιδα με τους χρονους ΕΞΩ απο το χωρο του STOP;
Τουλαχιστον οταν δεν βρεχει.
-
Αν δεν γινεται αυτο με το SMS, νομιζω οτι ειναι καλυτερα η πινακιδα να μεταφερθει ΠΡΙΝ απο το επομενο ΣΕΧ, ωστε να υπαρχει χρονος να φανουν κι οι επιδοσεις πιο πισω απο μας αυτοκινητων που παιζουν στην ιδια κατηγορια. Παραδειγμα:
Την Κυριακη ο Α. Βωβος επαιζε με τον Κ.Πιτσο που ηταν 10 θεσεις πισω στη σειρα εκκινησης, κι οι ανθρωποι του Αρη εκαναν αγωνα για να μαθαινουν τους χρονους του Κωνσταντινου.
Αντιστοιχα, το ιδιο συνεβη με μας στο Κορινθου, οπου ο Γιαννης ο Κοντελης μας εριχνε στο κεφαλι κι εμεις κοιμομασταν τον υπνο του δικαιου...
Rally Παλλάδιο