-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έγραψα προχθές για κάτι sms που έρχονται με καθυστέρηση ωρών...
Σήμερα διαπίστωσα πως μερικές φορές με παίρνουν τηλέφωνο και αυτό τους δίνει σήμα ότι είναι κλειστό. Στην πραγματικότητα είναι μια χαρά ανοιχτό, αλλά ούτε χτυπάει, ούτε τίποτα!
Εϊναι και αυτό πρόβλημα δικτύου ή απλά το 6510 μου έχει γεράσει ανεπανόρθωτα και πρέπει να βγει στην σύνταξη;
Tελικά μου ήρθαν χθες ειδοποιήσεις για τις 2 κλήσεις, μερικές ώρες αργότερα.
Επίσης έμαθα πως το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε άλλο κινητό με δίκτυο Cosmote.
Υπάρχει τρόπος να ελέγξω αν φταίει τελικά το δίκτυο ή η συσκευή μου;
Απο την Τριτη το βραδυ μου κανει και εμενα το ιδιο αλλα σε βονταφον .Το κανει ομως μονο στην περιοχη γυρω απο το μαγαζι μου,μηπως καποια κεραια εχει χαλασει ;Τι εμβελεια εχουν αυτες;Σε αποσταση 300μετρα ολα κανονικα.
Με καλουν και λεει οτι το κινητο ειναι κλειστο,αμεσως μου ερχεται μυνημα οτι με καλεσαν.Οταν προσπαθω να καλεσω εγω μου βγαζει οτι το δικτυο ειναι απασχολημενο!
Φιλος με μαγαζι με κινητα (διπλα στο δικο μου) εχει δεχτει παραπονα απο αλλους με τα ιδια προβληματα.Σε δικια του δοκιμη ειχε τα ιδια προβληματα.
-
BILL33
το δικό μου πρόβλημα πέρασε, πάντως!Δεν έχεις παρά να περιμένεις μερικές μέρες.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
BILL33
Μου ειχε ξανασυμβει πριν ενα ,περιπου,χρονο.Το επικινδυνο ειναι οταν σε περνει τηλ το 'προσωπο' και αρχιζει τις ερωτησεις:'που εισουν και ειχες κλειστο το κινητο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
BILL33
Μου ειχε ξανασυμβει πριν ενα ,περιπου,χρονο.Το επικινδυνο ειναι οταν σε περνει τηλ το 'προσωπο' και αρχιζει τις ερωτησεις:'που εισουν και ειχες κλειστο το κινητο;
Αυτό είναι στ' αλήθεια μεγάλο πρόβλημα!
Και άντε να πιστέψει τέτοια δικαιολογία! 'Για χαζή με περνάς' κλπ.
-
Eσύ πάντως αποκλείεται να έχεις τέτοιο πρόβλημα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eσύ πάντως αποκλείεται να έχεις τέτοιο πρόβλημα.Αμεσως εσυ να του την πεις του παιδιου!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eσύ πάντως αποκλείεται να έχεις τέτοιο πρόβλημα.Πωωωω, ντάξει. Το ίδιο σκέφτηκα και γω μόλις διάβασα το σχόλιο του σαρμίστα.
-
Aλλά σε πρόλαβα όπως πάντα...
-
-
Μιλανε όλοι, γελάνε και ο ο Ασίμοφ!
-
Μάλλον ο καιρός γαρ εγγύc για αγορά νέου κινητού...
Ακόμα ειμαι κολλημένος με το Νόκια Ε61 αλλα αφού το περιεργάστηκα αρκετά, έχω ψηθεί και για το SE M600...
Έχει κανείς το SE? Τι παίζει απο ευχρηστία; Η οθόνη φαντάζομαι θα ειναι ευπαθέστατη, right?
-
Nokia 3330
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Έχει κανείς το SE? Τι παίζει απο ευχρηστία; Η οθόνη φαντάζομαι θα ειναι ευπαθέστατη, right?
απο ευχρηστία θα χρειαστείς τις μερούλες σου...
για την οθόνη τα έχουμε ξαναπεί... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μια βοήθεια και σε μένα που το έχω παρατήσει το θέμα του κινητου. 'Εχω 2,5 χρόνια ενα k700 που αν κρατούσε η μπαταρία του πάνω απο μιση μέρα και αν τα κουμπιά ήταν οκ, θα με κάλυπτε. Ένας φίλος δίνει το Samsung
SGH-E900 με ένα μήνα χρήσης 170 ευρώ(καινούριο έχει 310). Απο απαιτήσεις δεν έχω τρομερές, απλά να είναι σχετικά μικρό, να κρατάει αρκετά η μπαταρία του, να έχει μια φωτογραφική και μια καλή οθονίτσα. Αξίζει αυτό ή να δω τίποτα άλλο;Μήπως το δίνει ακόμα ο φίλος σου;;;
Ξεχάστηκα ρε συ!! Έχει μια βδομάδα που το πήρα
-
Ξέρει κανείς που έχει service η sony ericsson στην Αθήνα? (κέντρο ας πούμε...)
Για μια χαλασμένη οθόνη πόσες μέρες χρειάζονται?
-
Τι μοντέλο έχεις;;; Χαλασμένη οθόνη στη εγγύηση;
-
Τελικά παίδες παρήγγειλα το Νόκια Ε61, πιστεύω πως Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τι μοντέλο έχεις;;; Χαλασμένη οθόνη στη εγγύηση;μιας φίλης μου είναι
θα μάθω μοντέλο και θα σου πω.
και 99% εντός εγγύησης είναι... -
Το ΝΟΚΙΑ Ν95
ποτε ερχεται;;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το ΝΟΚΙΑ Ν95
ποτε ερχεται;;;;;Είναι αυτό με τα 5ΜP κάμερα και το GPS από τη μαμά?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]