-
Υπαρχει περιπτωση καγκουρας να παει σε πιστα? Χλωμο το κοβω...
-
Ναι υπάρχει έχω δει Civic Πορτοκαλι με αερογραφίες και σπίνερς στα μέγαρα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι υπάρχει έχω δει Civic Πορτοκαλι με αερογραφίες και σπίνερς στα μέγαρα.Ναι κι εγω το χω δει, πολυ καλο...!!
Παρολαυτα ο τυπος πηγε. Κι αυτο μετραει.
Ενω ακουω συνεχεια γυρω γυρω 'Τα Μεγαρα δεν ειναι πιστα', Ενα χωραφι με λιγο ασφαλτο μεσα', '0 παροχες', 'Δεν προσφερουν τιποτα' κλπ κλπ κλπ.....
Αποψη μου, που την εχω ξαναπει πολλες φορες, ειναι οτι καλο ειναι καποιος που ενδιαφερεται για το θεμα πιστα, πριν παει σε κατι πιο μεγαλο και απαιτητικο, να εχει αποκτησει μια καλη γνωση της μικρης και 'ευκολης' πιστας των Μεγαρων. Οπως ειπε κι ενας φιλοσοφος καποτε, 'πρωτα μαθαινεις να περπατας και μετα να πετας'. Και εννοειται οτι ειναι 1000 φορες προτιμοτερο να λιωνεις λαστιχα και τακακια στα Μεγαρα, παρα να τρομοκρατεις κοσμο στους δημοσιους δρομους με κινηση (οπως η παραλιακη, η Κατεχακη, η Μαραθωνως κλπ...), αν σκοπος σου ειναι να μαθεις να οδηγεις γρηγορα. -
Οι κάγκουρες θέλουν πίστα με προδιαγραφές formula 1 και πάνω.
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Ναι υπάρχει έχω δει Civic Πορτοκαλι με αερογραφίες και σπίνερς στα μέγαρα.
Ναι κι εγω το χω δει, πολυ καλο...!!
Παρολαυτα ο τυπος πηγε. Κι αυτο μετραει.
Ενω ακουω συνεχεια γυρω γυρω 'Τα Μεγαρα δεν ειναι πιστα', Ενα χωραφι με λιγο ασφαλτο μεσα', '0 παροχες', 'Δεν προσφερουν τιποτα' κλπ κλπ κλπ.....
Αποψη μου, που την εχω ξαναπει πολλες φορες, ειναι οτι καλο ειναι καποιος που ενδιαφερεται για το θεμα πιστα, πριν παει σε κατι πιο μεγαλο και απαιτητικο, να εχει αποκτησει μια καλη γνωση της μικρης και 'ευκολης' πιστας των Μεγαρων. Οπως ειπε κι ενας φιλοσοφος καποτε, 'πρωτα μαθαινεις να περπατας και μετα να πετας'. Και εννοειται οτι ειναι 1000 φορες προτιμοτερο να λιωνεις λαστιχα και τακακια στα Μεγαρα, παρα να τρομοκρατεις κοσμο στους δημοσιους δρομους με κινηση (οπως η παραλιακη, η Κατεχακη, η Μαραθωνως κλπ...), αν σκοπος σου ειναι να μαθεις να οδηγεις γρηγορα. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση καγκουρας να παει σε πιστα? Χλωμο το κοβω...Στο κοινό τράκ-ντέι τής Β.Ελλάδας,ενώ άλλοι κάναν γύρους και συζητούσαν για γραμμές και σέτ-άπ,κάποιοι επιδεικνύανε τα στερεοφωνικά τους συστήματα λίγο παραδίπλα
Πάλι καλά που δέν έβγαλαν και κανένα αλενόκλειδο να ρυθμίσουν τήν νταουνφόρς των αεροτομών τους -
μια ερωτηση για το north clubs TD1
στην φωτο στο site toys φαινονται περι τα 80-90 αυτοκινητα
στην ανακοινωση μιλανε για 150 συμμετοχες στο TD
εδω ακουω οτι πολυς κοσμος δεν μπηκε στην πιστατελικα μπορει καποιος να μας ενημερωσει για τον αριθμο αυτοκινητων που ετρεξαν εστω και κατα προσεγγιση δεκαδας?
-
150 συμμετοχές.Οι μισοί τρέξανε το Σάββατο και οι μισοί την Κυριακή
Και δεν ήταν το TD1 αλλά το TD2
-
Βρε, η πίστα ξεβρακώνει...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Βρε, η πίστα ξεβρακώνει...Αυτό ισχύει για όλους μας φίλε Βάιπερ.Απλά άλλος μετα το ξεβράκωμα ντρέπεται να μιλήσει,ενώ άλλος εκμεταλεύεται τό ξεβράκωμα και μαθαίνει απο τα λάθη του
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βρε, η πίστα ξεβρακώνει...
Αυτό ισχύει για όλους μας φίλε Βάιπερ.Απλά άλλος μετα το ξεβράκωμα ντρέπεται να μιλήσει,ενώ άλλος εκμεταλεύεται τό ξεβράκωμα και μαθαίνει απο τα λάθη του
ΑΚΡΙΒΩΣ!
-
Τα λιμς κλπ ειναι μερη επιδειξης. Πας για να σε δουν.
Αυτος που δεν εχει χρημα για πιστα ή δεν γουσταρει την κατασταση στα Μεγαρα παιρνει το οχημα του αργα το βραδυ και ανεβαινει τα βουνα μονος του με κλειστη την μουσικη ακουγοντας το τσιριγμα απο τα λαστιχα....
Τα λιμς κλπ υπαρχουν διοτι καποιοι θελουν να υπαρχουν...
Αν θελανε σε μια νυχτα εμπενε μπαριερα στα λιμς, ενα γκατσο στην Βουτα με οριο 80 και ειχε τελειωσει το παραμυθι.... -
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Τα λιμς κλπ ειναι μερη επιδειξης. Πας για να σε δουν.Αυτος που δεν εχει χρημα για πιστα ή δεν γουσταρει την κατασταση στα Μεγαρα παιρνει το οχημα του αργα το βραδυ και ανεβαινει τα βουνα μονος του με κλειστη την μουσικη ακουγοντας το τσιριγμα απο τα λαστιχα....
Τα λιμς κλπ υπαρχουν διοτι καποιοι θελουν να υπαρχουν...
Αν θελανε σε μια νυχτα εμπενε μπαριερα στα λιμς, ενα γκατσο στην Βουτα με οριο 80 και ειχε τελειωσει το παραμυθι....Συμφωνω, βασικα αυτο λεω τοσο καιρο.
Βεβαια το θεμα διαζωμα στην παραλιακη (κι οχι απλα μπαριερα γιατι ειναι επικινδυνο για τα μηχανακια), ειναι μεγαλη ιστορια, με πολυ κοστος, μπολικη ταλαιπωρια και κανενα πολιτικο ωφελος ...
Το οτι θα εσωζε πολλες ζωες (και δεν μιλαω μονο για λιμανακια, τα περισσοτερα ατυχηματα τα εχω δει στο κομματι Αγ. Μαρινα - Αναβυσσο), δεν φαινεται να ενδιαφερει κανεναν στο ΥΠΕΧΩΔΕ.
Η μονη μου διαφωνια εχει να κανει με το κοστος της πιστας. Οι φθορες σε λαστιχα και φρενα, ειναι παρομοιες με μια βολτα στο βουνο, το μονο επιπλεον ειναι τα 40€ της εισοδου. Ε οκ, δεν ειναι τρομερο και εχεις και το ωφελος της επιπλεον ασφαλειας οτι δεν παιζει να δεις καποιον απο απεναντι να κανει το ιδιο που κανεις εσυ απο την αναποδη φορα ομως. Και φυσικα, εγω προσωπικα, δεν συμφωνω με τη νυχτα.
Εννοειται, δεν αποκλειω το βουνο, αρκει να υπαρχει ορατοτητα, και αυξημενη προσοχη. Δεν μπορω να εκμεταλευομαι ολο το δρομο, ουτε να πηγαινω στο 100%, ιδιως οπου δεν βλεπω μακρυα. Αυτα λιγο πολυ... -
Ποιοί θέλουν να υπάρχουν αλήθεια;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιοί θέλουν να υπάρχουν αλήθεια;Αυτοί που τσεπώνουν τα λεφτά από τις αμέτρητες κλήσεις είναι οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό...
-
οταν ειχε βγει το fast and furious επαιρνα το max power.
τα περιοδικα αυτα εχουν αρκετο κοινο απο τετοιες ηλικιες.γυμνασιο πηγαινα τοτε.κ παρασυρουν πολυ.
αλλα επειδη μ αρεσανε οι αγωνες παντα(μηχανοκινητου αθλητισμου ειτε μοτο ειτε αυτο),τα συγκεκριμενα δεν ειχαν ποτε καποιο νεο.ετσι σταματησα κ ξαναρχισα 4τροχους κ.α.
οι περισσοτεροι ομως δν εχουν ιδεα απο αγωνες,κ παρασυρονται απο τετοια περιοδικα,κ ακουνε τις διαφορες μλκιες που γραφουν.
ειδικα μικροτερων ηλικιων αναγνωστες που 'ρουφανε' οτι τους λενε πιο ευκολα.κ μεγαλωνουν νομιζοντας οτι οτι ειναι πιο γρηγορο στο 400αρι ειναι το καλυτερο.
γι αυτο κ πολλοι,κωλοφτιαχνουν τα παπια,δινουν τρελα λεφτα,κ δν παιρνουν κανονικη μηχανη.
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Η μονη μου διαφωνια εχει να κανει με το κοστος της πιστας. Οι φθορες σε λαστιχα και φρενα, ειναι παρομοιες με μια βολτα στο βουνο, το μονο επιπλεον ειναι τα 40€ της εισοδου.Ε, εντάξει, όσο και να είμαι υπέρ της πίστας, αυτό το συζητάμε....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η μονη μου διαφωνια εχει να κανει με το κοστος της πιστας. Οι φθορες σε λαστιχα και φρενα, ειναι παρομοιες με μια βολτα στο βουνο, το μονο επιπλεον ειναι τα 40€ της εισοδου.
Ε, εντάξει, όσο και να είμαι υπέρ της πίστας, αυτό το συζητάμε....
Οποτε θελεις....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η μονη μου διαφωνια εχει να κανει με το κοστος της πιστας. Οι φθορες σε λαστιχα και φρενα, ειναι παρομοιες με μια βολτα στο βουνο, το μονο επιπλεον ειναι τα 40€ της εισοδου.
Ε, εντάξει, όσο και να είμαι υπέρ της πίστας, αυτό το συζητάμε....
+1
μονο και μονο οτι στο βουνο δεν 8α οδηγησεις οριακα οπως στην πιστα, μονο και μονο το γεγονος οτι δεν 8α εξαντλησεις καθε αποθεμα ασφαλτου ή μη... μονο και μονο το γεγονος οτι δεν θα φρεναρεις τελευταια στιγμη και με συν 10κμ μονο και μονο ....μονο και μονο....απανταει οτι η πιστα προκαλει υψηλοτερες φθορες απο οτι μια ορεινη διαδρομη την οποια ξερουμε....
-
[quote='timkoul'][quote='taurus'][quote='timkoul']Η μονη μου διαφωνια εχει να κανει με το κοστος της πιστας. Οι φθορες σε λαστιχα και φρενα, ειναι παρομοιες με μια βολτα στο βουνο, το μονο επιπλεον ειναι τα 40
Burn Out- After Dark