-
Εχω ενα προβλημα με το αυτοκινητο τον τελευταιο καιρο και θα ηθελα την γνωμη οσον γνωριζουν και οσον τους εχει τυχει αυτο.
Εχω ενα TOYOTA AVENSIS του 2000 και εχει εμφανισει προβλημα στις ηλεκτρικες κλειδαριες.Με λιγα λογια κλειδωνει και ξεκλειδωνει μονο του!!!Ας πουμε οτι παταω απο το κομπιουτερακι να κλειδωσει και σε πεντε δευτερα(περιπου) ξεκλειδωνει!! Και μαλιστα το κανει 2 φορες συνεχομενα!! Δοκιμασα με το συνεγερμο,χωρις αυτον και γενικα εκανα πολλους συνδιασμους αλλα αυτο επιμενει στα δικα του.Και το κανει ανα περιοδους.Χθες το εκανε ξανα μετα απο ενα μηνα.
Το πηγα φυσικα στην ΤΟΥΟΤΑ SERVICE αλλα δεν βρηκαν τιποτα!!
Αν γνωριζει κανεις κατι θα χαρω να το καταθεσει.... -
Εχω ενα προβλημα με το αυτοκινητο τον τελευταιο καιρο και θα ηθελα την γνωμη οσον γνωριζουν και οσον τους εχει τυχει αυτο.
Εχω ενα TOYOTA AVENSIS του 2000 και εχει εμφανισει προβλημα στις ηλεκτρικες κλειδαριες.Με λιγα λογια κλειδωνει και ξεκλειδωνει μονο του!!!Ας πουμε οτι παταω απο το κομπιουτερακι να κλειδωσει και σε πεντε δευτερα(περιπου) ξεκλειδωνει!! Και μαλιστα το κανει 2 φορες συνεχομενα!! Δοκιμασα με το συνεγερμο,χωρις αυτον και γενικα εκανα πολλους συνδιασμους αλλα αυτο επιμενει στα δικα του.Και το κανει ανα περιοδους.Χθες το εκανε ξανα μετα απο ενα μηνα.
Ο χρήστης euro2004 έγραψε:
Αν γνωριζει κανεις κατι θα χαρω να το καταθεσει....Εφόσον εισαι στην εγγυηση, πες τους να κοψουν το λαιμο τους να το βρουν!
Ας αρχιζουν να αλλαζουν ανταλλακτικα μεχρι να διορθωθει το προβλημα.
-
Δε νομιζω οτι ειναι εντος εγγυησης.Εχουν περασει τα 6 χρονια.Του 2000 μοντελο ειναι.
-
Μάλλον πρέπει να καθαρίσεις κάποιον απο τους διακόπτες που υπάρχουν στις πόρτες και αναγνωρίζουν ότι η πόρτα έκλεισε.
Η λογική εξήγηση είναι ότι το κεντρικό κλείδωμα νομίζει ότι κάποια πόρτα είναι ανοιχτή.
Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία για μισή ώρα για να κάνει reset ο εγκέφαλος (αν δεν υπάρχει κάτι που απαγορεύει κάτι τέτοιο)!
-
Μηπως καποια πορτα δεν κλεινει καλα και για αυτο πεταει τις ασφαλειες ;
-
Γράσαρε ΚΑΛΑ τις κλειδαριές (hint: χρησιμοποίησε γράσο π.χ λιθίου
και όχι κάτι που αν το ακουμπήσεις βγαίνοντας λερώνει).
Κάποια ηλεκτρομαγνητική φέρνει 'αντίσταση' και το κεντρικό επαναφέρει
την προηγούμενη κατάσταση νομίζοντας ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα
μπλοκαρίσματος.Στο δικό μου το έκανε, και μου έλεγαν να αλλάξω κλειδαριές μέχρι που
ένας άγιος άνθρωπος μου το έφτιαξε μπροστά μου! -
Αν και μου φαίνεται λιγο παραξενο αυτο με το γρασο στις κλειδαριές θα το τσεκαρω αυριο να δω.
Εχω αρχισει να σκέφτομαι μια αλλη περιπτωση.Μηπως εχει χαλασει το κομπιουτεράκι για τις κλειδαριες και δινει εντολες μονο του.Θα τα ελέγξω αυτα αυριο και θα επανέλθω. -
Ο χρήστης euro2004 έγραψε:
Αν και μου φαίνεται λιγο παραξενο αυτο με το γρασο στις κλειδαριές θα το τσεκαρω αυριο να δω.
Εχω αρχισει να σκέφτομαι μια αλλη περιπτωση.Μηπως εχει χαλασει το κομπιουτεράκι για τις κλειδαριες και δινει εντολες μονο του.Θα τα ελέγξω αυτα αυριο και θα επανέλθω.Mπορεις ευκολα να το δεις αυτο,απλα κλειδωσε με το κλειδι.Αν συνεχισουν να πεταγονται οι ασφαλειες δεν φταιει το χειριστηριο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάλλον πρέπει να καθαρίσεις κάποιον απο τους διακόπτες που υπάρχουν στις πόρτες και αναγνωρίζουν ότι η πόρτα έκλεισε.Η λογική εξήγηση είναι ότι το κεντρικό κλείδωμα νομίζει ότι κάποια πόρτα είναι ανοιχτή.
Στο δικό μου δεν κλείδωνε/ξεκλείδωνε η πόρτα του συνοδηγού και το πρόβλημα λύθηκε με καθάρισμα της κλειδαριάς του ΟΔΗΓΟΥ.
-
Εγώ είχα πρόβλημα με τις κλειδαριές επειδή ήταν από τα πρώτα μοντέλα με ηλεκτρικές. Η λύση είναι συχνό λάδωμα και άμα δεν χρησιμοποιείς του συνοδηγού συχνά, αφού τις λαδώσεις, 'παίξε' τις λίγο για να κινηθούν. Τα ίδια και για τις ασφάλειες
-
ειχα και εγω παρομοιο προβλημα και οντος δεν εβρισκαν τιποτα,αλλα εμενα το εκανε μονο μετα απο βροχη!το προβλημα λυθηκε οταν καθαρισα τις κλειδαριες με W40 και τις καλωδιωσεις επισης με σπρεϊ επαφων!!!ειναι πανευκολο και μπορεις να το τσεκαρεις και μονο σου...σαν πρωτη πραξη αν ειναι απο βρωμια θα διαπιστωσεις πολυ πιθανα οτι καποια απο τις κλειδαριες κουνιεται δυσκολα(με το χερι παντα)!!
-
Mετά από τόσα χρόνια, πιθανόν να έχει αλλάξει αυτοκίνητο!
-
πω πω δεν ειδα ημερομηνια!!!αχαχαχαχαχα
-
χαχαχα παιθανα στο γελιο παιδια
Ηλεκτρικες κλειδαριες--Χοντρο προβλημα