-
mazda 3 mps
το αμαξι δεν παιζεται τα παταει ολα , παντως δεν ειναι κ πολυ ασχημο ,
πολυ καλο γκαζι ειναι κ το megane f1 team, ριχνει κ σε εβο -
Aν ψηφίζουμε με βάση την πραγματικότητα, δηλαδή σκεφτόμενοι και ταπεινά, οικονομοτεχνικά κριτήρια, τότε Golf GTi . και - Αν γίνεται την επετειακή έκδοση, παρακαλώ.
Αλλιώς έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση το Megane, το οποίο όμως δεν μου αρέσει ιδιαίτερα εμφανισιακά καθώς και το Mazda, το οποίο δεν θα αγόραζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, όμως!
-
αν ο κοσμος ηταν εξυπνος θα το παιρνε το mazdaki 260 αλογα με 28 χιλιαρικα , κ τι παραπανω εχει να ζηλεψει απ τα αλλα? δεν ειναι γερμανικο, οκ αλλα εχει γκαζι .
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
αν ο κοσμος ηταν εξυπνος θα το παιρνε το mazdaki 260 αλογα με 28 χιλιαρικα , κ τι παραπανω εχει να ζηλεψει απ τα αλλα? δεν ειναι γερμανικο, οκ αλλα εχει γκαζι .Είμαι χαζός!
-
Δεν έχει ιστορία και κληρονομιά -ούτε ψυχή-
-
Χωρις μετρήσεις δεν πιστεύω τιποτα!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν έχει ιστορία και κληρονομιά -ούτε ψυχή-ούτε μεταπώληση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν έχει ιστορία και κληρονομιά -ούτε ψυχή-οκ ,αλλα ποιος τα κοιταει πλεον αυτα σημερα? σχεδον κανεις
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χωρις μετρήσεις δεν πιστεύω τιποτα!σε τρώει εσένα ε;
Το τεύχος Δεκεμβρίου είναι κοντά
-
Του φετεινού Δεκεμβρίου ή το 2007?! :lkar:
-
this year
-
Οχι last year ε? Πάλι καλά!!!
Μέχρι να δω λοιπόν πίνακες μετρήσεων, σε ΜΠΛΕ χρώμα, δεν ξέρω δεν απαντώ!!
-
Εγώ πειράζει που δεν έχω καταλάβει τι ακριβως λέμε σε αυτό το τόπικ?
-
CTR χωρις συζητηση!!
Μετα πανε τα LEON με τα skoda! -
Focus St με το χρώμα το περτικαλί
-
Μεγκάν μόνο την έκδοση με το μπλοκέ, αν βγαίνει τελικά και δεν ήταν πρωτότυπο.
Αλλιώς 3 MPS γιατί έχει μπλοκέ. Τα υπόλοιπα στα χέρια μου δεν θα έκαναν και πολλά πέρα από το να με τρομάζουν...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Aν ψηφίζουμε με βάση την πραγματικότητα, δηλαδή σκεφτόμενοι και ταπεινά, οικονομοτεχνικά κριτήρια, τότε Golf GTi . και - Αν γίνεται την επετειακή έκδοση, παρακαλώ.Αλλιώς έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση το Megane, το οποίο όμως δεν μου αρέσει ιδιαίτερα εμφανισιακά καθώς και το Mazda, το οποίο δεν θα αγόραζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, όμως!
Μην πεφτεις στην παγιδα του Ποπολαρου κουτε γιατρε...
Εμεις ειπαμε... C30 2,5T τετρακουνα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μην πεφτεις στην παγιδα του Ποπολαρου κουτε γιατρε...
Εμεις ειπαμε... **C30 2,5T τετρακουνα **:shifty:
Eεεππ κάτσε!
Τέτοιο θέλω και εγώ,ας είναι και δικούνα!!
-
Γεγονός είναι πως το 3mps δινει (μακράν) περισσότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, οπότε με ψυχρή λογική είναι ασυναγώνιστο. Γι'αυτό και το ψηφίζω!
Το πρόβλημα με το mps είναι το target group που απευθύνεται. Πόσοι θα το αγοράσουν όταν με τόσα λεφτά θέλουν και image(αλητεία η χλίδα) και 'μάρκα' δηλαδή status; Μάλλον πολύ λίγοι. Ελπίζω βέβαια να διαψευστώ για να πάρουν το μήνυμα οι 'μεγάλες' εταιρείες οτι η εποχή που πούλαγαν (και πουλάνε) το 'σήμα' πέθανε...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τελικά στις ψηφοφορίες αυτές ο κόσμος ψηφίζει οπως και στα reality. Δεν ψηφίζει το καλύτερο ή αυτό που θα αγόραζε αλλά το πιο 'αδικημένο'.Hothatchίτες και Hothatchίτισσες!!! Εδώ, στο Hot Hatch Story, γωνία Τουρμπο και Μπροστοκίνησης, οι συγκινήσεις είναι έντονες. Τα hot hatch μας περνάν κάποιες καταστάσεις και δένονται και αυτό περνάει στον κόσμο, πιστεύω, εντάξει;
κάβουρες