-
spiros
εννοώ αυτή στο Πλαίσιο...Gecube X1600 Pro 256mb ...στα 100 ευρώ ακριβώς.
-
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=874639
το θεμα ειναι αν θα με καλυψει αυτη για 1 χρονο τουλαχιστον
-
πιστεύω θα σε καλύψει για 1 χρόνο. Δεν ξέρω τι λένε τα άλλα παιδιά.
Να σου πουν και αυτοί που είναι ειδικοί στα desktop. Εγώ είμαι laptop-addict.στο configurator την έχουν 100 ευρώ.
τα 119 είναι εάν την πάρεις μόνη προφανώς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το ΣΥΜΒΑΤΑ είναι μεγάλη κουβεντα.Αφού τα ξέρεις ....άμα τα πιάσει το πείσμα τους. Λογικά είναι όμως γιατί θα σου έβγαζε το configurator που χρησιμοποίησες αυτά που δεν κάνουν μεταξύ τους.
τοροφοδοτικό...550-600W...μην το έχεις τσίμα τσίμα.
η κάρτα γραφικών άλλο κεφάλαιο κ αυτή. Εχω κάνει συζητήσεις με τον Xάρη (migf1) επι του θέματος...ουκ ολίγες. 3 χρόνια δεν αντέχει σίγουρα. 2 πάλι χλωμούτσικο...ή οριακά. Αλλά ζουν και τα XP με το κωλοdx10...και θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Γνώμη μου πάρε μία πιο φτηνή να κάνεις την δουλειά σου Χ1600 στα 100 ευρώ και μετά ξανάλλαζεις και παίρνεις κάτι καλό για να το κρατήσεις για καιρό.
-faint-
-
λίγα είναι τα 600W...? ...εκτός και αν κατάλαβα λάθος...
-
Αρκετά είναι τα 600W, μην τρελαθούμ κιόλας...
-
σαν καταναλωση το λεω, απλα!
δε ξερω τι μπορει να εχει επανω και τι απαιτησεις μπορει να εχει σε ρευμα... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ïëá ÷áëÜíå ,áðëÜ êÜðïéá ðåñéóóüôåñï ôá Acer äåí åßíáé áðï áõôÜ !.
äåí óïõ ëÝù íá ìðåéò óôá îÝíá tech fora...ìðåò óå êÜíá myphone, insomnia êáé êÜíå åñþôçóç ãéá ôá Acer. Ïé êÜôï÷ïé èá óå áðïêáñäéþóïõí.
Éäßùò ôá ÷áìçëïý êüóôïõò ìç÷áíÜêéá. Äåí ëÝù üôé üëá åßíáé. ÁëëÜ ôï ðïóïóôü óå ó÷Ýóç ìå ôá Üëëá åßíáé ÓÁÖÙÓ ìåãáëýôåñï. Êáé ôï êáêü åßíáé üôé åÜí óïõ ÷áëÜóåé äåí Ý÷åéò ê óùóôÞ õðïóôÞñéîç. Èá ìïõ ðåéò Ý÷åéò áðü ôïõò Üëëïõò...öñýäéá! ÁëëÜ åßíáé êáëýôåñç áðü ôï Üèëéï ôçò Acer.ÈõìÜìáé Ýíá ìïíôÝëï ôçò ôï 1513 íïìßæù...ôï ïðïßï ñÜãéæå óõíÝ÷åéá ôï ðëáóôéêü êÜóùìá ôçò ïèüíçò. Ößëïò åß÷å áëëÜîåé 3. ÓõíïëéêÜ óôï 5ìçíï ðïõ ôï êñÜôçóå æÞôçìá íá ôï åß÷å óôçí êáôï÷Þ ôïõ 1 ìÞíá. Ôïõò õðüëïéðïõò óôï óÝñâéò. ÁãáíÜêôéóå êáé ôï äùóå.
üëá áõôÜ åßíáé åíäåéêôéêÜ ìçí ðáñåîçãçèþ.
Äåí äéáöùíþ êáèüëïõ óå áõôÜ ðïõ áíáöÝñåóáé ,óôéò ìéêñÝò êáôçãïñßåò åßíáé ðñáãìáôéêÜ üôé óïõ êÜôóåé êáé äåí åßíáé ìå óÜëéï .
Ôåëåõôáßá Ý÷åé âåëôéùèåß áñêåôÜ êáé áðï ôá ðéóß ðïõ âëÝðù (áí êñßíù êáé áðï ôçí ÷ñÞóç ðïõ ôïõò ãßíåôáé ) äåß÷íïõí áíèåêôéêÜ ôïõëÜ÷éóôïí
ÁðëÜ ãéá Üëëåò ößñìåò áêüìá êáé ðéï áêñéâÜ ...ôá âëÝðù óáí åöéÜëôåò ...Ôïshiba áíôÝ÷åé áêüìá óôá ÷Ýñéá ìïõ .
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πιστεύω θα σε καλύψει για 1 χρόνο. Δεν ξέρω τι λένε τα άλλα παιδιά.
Να σου πουν και αυτοί που είναι ειδικοί στα desktop. Εγώ είμαι laptop-addict.στο configurator την έχουν 100 ευρώ.
τα 119 είναι εάν την πάρεις μόνη προφανώς.
Βρε παλαβέ, 100
-
n_olympios
α οκ δεν το κατάλαβα...
gskarmou
Τοshiba uber alles. 8 χρόνια έχω τέτοια. Αυτό που έχω τώρα ...από το 2002 δεν έχει βγάλει ΤΙΠΟΤΑ χωρίς υπερβολή. Για αυτό κοιτώ μόνο Toshiba.
-
Σπύρο το μόνο πρόβλημα με τις τρέχουσες κάρτες είναι πως δεν υποστηρίζουν DirectX 10, εκτός απο τη σειρά 8000 της nVidia, αλλά μιλάμε για πανάκριβες!
Το DirectX 10 είναι ασύμβατο με τις (υπόλοιπες) τρέχουσες κάρτες και θα είναι μέρος των Vista. Το μόνο παιχνίδι που ξέρω να υποστηρίζει σήμερα Dx10 είναι το Flight Simulator X (υποστηρίζει όμως και Dx9... και όσοι το έχουν δει λένε πως είναι η μέρα με τη νύχτα). Επίσης το Collin McRae Dirty θα υποστηρίζει επίσης Dx10, αν θυμάμαι καλά.
Όπως έχουν τώρα τα πράγματα, ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιήσεις Dx10 είναι να αγοράσεις μια nVidia 8x000 και να περάσεις σε Vista, κάτι όμως που δεν είμαι σίγουρος οτι θα θέλεις να το κάνεις για τον επόμενο 1 με 1,5 χρόνο.
Η 1600XT είναι κατά τη γνώμη μου πολύ αδύναμη. Καλύτερα να πας σε καμια 7600GT (γύρω στα 150 πρέπει να έχει και μάλιστα υπερχρονισμένη από τον κατασκευαστή). Επίσης, εχτές συζήταγα με ένα παιδί από τη GVR που πουλάει μια 7900GTX μόλις 200,00 ευρώ (με ακόμα 1,5 χρόνο εγγύση... 6 μήνες την έχει) γιατί θέλει να πάρει την nVidia 8800. Αν είναι, μεταξύ της 7900GS και 7900GTX δεν το συζηταμε πως η 2η είναι μακράν καλύτερη. Με την GTX πιστεύω περνάς χαλάρα 2 χρόνια από τώρα (χωρίς όμως Dx10).
-
κάποιο πρόγραμμα που να κάνει μετατροπές offline...?
τόνοι σε λίτρα, m/sec σε km/h...κτλ κτλ κτλ...
edit: άκυρο
-
migf1
εάν δεν αλλάξει pc ...και αλλάξει μόνο κάρτα γραφικών μέχρι να κάνει την μεγάλη αναβάθμιση σημείωσε ότι έχει ΑGP . Δεν υπάρχει δηλ PCI Express.
Γιατί αλλιώς παίρνει μια κ καλή την κανονική που επέλεξε...κατάλαβες Χάρη?
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
n_olympiosα οκ δεν το κατάλαβα...
Είναι χαζομάρα τους, γιατί πλέον σε όλο το site δε βλέπεις πουθενά καθαρές αξίες (είναι όλες με ΦΠΑ) ΕΚΤΟΣ από τη σελίδα του configurator, όπου αθροίζει καθαρές αξίες και προσθέτει τον ΦΠΑ στο σύνολο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
migf1εάν δεν αλλάξει pc ...και αλλάξει μόνο κάρτα γραφικών μέχρι να κάνει την μεγάλη αναβάθμιση σημείωσε ότι έχει ΑGP . Δεν υπάρχει δηλ PCI Express.
Γιατί αλλιώς παίρνει μια κ καλή την κανονική που επέλεξε...κατάλαβες Χάρη?
Δυστυχώς η μόνη αξιόλγη κάρτα για AGP είναι η 7800GS, αλλά είναι πανάκριβη και η αμέσως προηγούμενη, η 6800GS δεν νομίζω πως θα του βαστήξει παραπάνω από χρόνο (χώρια ότι δεν πωλείται πλεον).
Α, και για τροφοδοτικό δνε χρειαζεται 600W και με 500 κάνει τη δουλειά του. Τα Amber να κοιταξει μόνο.
-
στο πλαίσιο υπάρχει και η 7600GS 256mb AGP στα 120-125 ευρώ.
-
Amper για την ακρίβεια. Αν ψάξει amber θα του δώσουν ένα πορτοκαλί.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Amper για την ακρίβεια. Αν ψάξει amber θα του δώσουν ένα πορτοκαλί.Looooooooool... σωστότατος (μέχρι και την Amber Smith μπορεί να του δώσουν... looooool)
@elteo:
Αν το θυμαμαι καλά, η 7600GS δεν βγαίνει σε AGP. -
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=902527
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=877638
Oh yes it does.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]