-
Ψηφίστε,είναι για καλό σκοπό
Επισης θα ηθελα τα σχολια σας για την αξιοπιστία των SAAB και των BMW.
-
-
-
Να μεταφερθεί στη σωστή ενότητα
-
Mα είναι άσχετα μεταξύ τους. Τι να πρωτοδιαλέξεις.
Το μόνο σίγουρο ειναι ότι δεν θα έπαιρνα το Saab...
To lexus είναι το καλυτερο αυτοκίνητο και δείχνει το πιο ακριβό από όλα, το S3 είναι το πιο γρήγορο και το πιο σπορ και η ΒΜW είναι κάπου στη μέση.
Έτσι τα βλέπω εγώ.
Η Saab και η BMW είχαν στο παρελθόν αρκετά προβλήματα αξιοπιστίας. Εδώ στις 3άρες μέχρι και τα παράθυρα έπεφταν, αλά Golf IV... Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.
Πάρε το lexus να τελειώνουμε. -
γουστα : 325
ΟΛΑ τα αλλα : IS 250, τρελο αμαξι
ΣΑΑΒ : πολυ ειδικο κοινο.....
ΑΟΥΝΤΙ : ΑΣΧΕΤΟ με τα αλλα.... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Mα είναι άσχετα μεταξύ τους. Τι να πρωτοδιαλέξεις.
Το μόνο σίγουρο ειναι ότι δεν θα έπαιρνα το Saab...+1.
Οι απαιτήσεις ποιες είναι? -
Ειναι λιγο πιο αργο το Lexus ρε γμτ, και εμφανισιακα δεν νομιζω οτι πειθει κανεναν
-
Οι απαιτησεις δεν εχουν σημασια,με την εννοια οτι θα ηθελα περισσοτερο να ακουσω την γνωμη σας για τα μειονεκτηματα των μοντελων.
Λετε πχ οχι SAAB, γιατι; -
Τα Σααμπ δεν φημίζονται γιοα την αξιοπιστία τους ούτε θα βρεις έξω συνεργεία για αυτά τα αυτοκίνητα και το λόγο αυτό οτι και να γίνει θα εξαρτάσαι από την αντιπροσωπεία που θα στα παίρνει κανονικα,Απίστευτες τιμες σε σερβις και ανταλλακτικα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι απαιτησεις δεν εχουν σημασια,με την εννοια οτι θα ηθελα περισσοτερο να ακουσω την γνωμη σας για τα μειονεκτηματα των μοντελων.
Λετε πχ οχι SAAB, γιατι;Γιατί είναι πολύ 'λίγο' σε σχέση με τα υπόλοιπα, χωρίς να είναι κακό αμάξι πάντως.
Ειναι λιγο πιο αργο το Lexus ρε γμτ, και εμφανισιακα δεν νομιζω οτι πειθει κανεναν
Υποκειμενικό, αλλά ΠΟΛΛΟΙ υποκλίθηκαν στο σχήμα του νέου IS. Κατά την ταπεινή μου άποψη, έτσι πρέπει να μοιάζει ένα σπορτίφ σεντάν του σήμερα. Και πέρα από το design βέβαια, είναι τρελό το αυτοκίνητο.
Όταν λες 325, εννοείς Ε90 ή Ε92?
Το S3 ακόμα δεν μπορώ να το κολλήσω με τα υπόλοιπα -
Σχεδιαστικά και μόνο, IS.
Επί της ουσίας όμως δεν μπορώ να βοηθήσω.. Αν και εγώ δεν καταλαβαίνω που κολλάει το Audi.. Το DTM πιο λογικό θα μου φαινόταν στην θέση του..
-
Μεταξύ 325 και IS250 πραγματικά δεν ξέρω ποιο θα διάλεγα. Νομίζω πάντως οτι το Lexus είναι καλύτερο cruiser από την BMW με την BMW να είναι πιο συμμετοχική και φυσικά απενεργοποιείται και το ESP της. Το Saab έχει παλιώσει και πλέον δεν έχει να προσφέρει κάτι το διαφορετικό στην κατηγορία...συνυπολογίζοντας την αντιπροσωπεία φαρμακείο μάλλον απορρίπτεται παρόλο που κάποτε ήταν από τις αγαπημένες μου εταιρείες....
Νομίζω οτι θα επέλεγα το Lexus ειδικά αν ήταν για αγορά με leasing. Την 3αρα θα την προτιμούσα ως 330 ή για αγορά για ευκολότερη μεταπώληση αν και αν τηναγόραζα σε wagon θα την αγόραζα οπότε πάλι δύσκολα θα την ξεφορτωνόμουν. Το Audi μάλλον κολλάει λόγω παραπλήσιας τιμής αλλά δεν θα το προτιμουσα.
Ψήφιζω Lexus το αποφάσισα -
Οταν αγορασεις Lexus,μετα το service παιζει σε περιορισμένα μόνο μέρη;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν αγορασεις Lexus,μετα το service παιζει σε περιορισμένα μόνο μέρη;τα κυρια σερβις σε αθηνα και θεσσαλονικη.....
για λαδια , σε οποιοδηποτε σερβις τογιοτα.
-
Lexus θα προτιμούσα μόνο αν ήταν υβριδικό μοντέλο.
BMW από εμένα. -
Εδώ να υποθέσω οτι πάει περίπατο η θεωρία περι εγγυήσεων και αξιοπιστίας
Σωστός ο pop για τα service. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όταν λες 325, εννοείς Ε90 ή Ε92?
Ε92 ειναι η coupe ετσι;Οχι αυτη.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εδώ να υποθέσω οτι πάει περίπατο η θεωρία περι εγγυήσεων και αξιοπιστίαςΤι εννοεις;
-
lexus δε θελει σερβις...
Ψηφος ζητείται...