-
Συγχαρητηρια στον nikos p που εβγαλε την επιστολη στον αερα.
Πρεπει να την βγαζει καθε μερα για να μην ξεχναμε.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ ΣΩΤ.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Απλα πραγματα ...Προσπαθηστε να βαλετε στη θεση του Βασιλοπουλου τον εαυτο σας,και μετα απο οσα σας εχουν συμβει σκεφτειτε να διαβαζετε αυτη την επιστολη.....
Πως ειπατε?
Συνεχιζετε να θελετε να τρεξετε σε αγωνα που διοργανωνει αυτος?Αν η απαντηση ειναι ναι(και ψαχνετε να βρειτε απειρες δικαιολογιες γιατι τοτε γραφτηκε κατι τετοιο,περι δικηγορων κλπ)
ξαναδιαβαστε την επιστολη,ειδικα το τι 'αιτουμεθα' στο τελος και αν η απαντηση ειναι παλι ναι,
ε, λυπαμαι που το λεω αλλα μας αξιζουν οι αγωνες που εχουμε,οπως τους εχουμε.....Υγ.Οχι πως παιζει ιδιαιτερο ρολο,αλλα επειδη εχουμε να κανουμε με ανθρωπους(θελω να πιστευω),εκτοτε εχει ζητησει δημοσια συγνωμη απο τον Βασιλοπουλο ο Χιωτιδης?
Ετσι,για το ελαφρυντικο του πραγματος......Δημήτρη, με ξέρεις προσωπικά και σου απαντώ πως έγραψα ότι πιστεύω πως μιλά Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ και όχι ο ίδιος, γιατί από το λίγο που γνωρίζω τον Χιωτίδη δεν μπορώ να χωνέψω ότι είναι δυνατόν να εννοεί κάτι τέτοιο...
Κατ'εμέ η συλλογιστική της συγκεκριμένης έφεσης είναι κατάπτυστη, όμως μην ξεχνάς ότι τα δικαστήρια αφενός γυρεύουν ενόχους και αφετέρου ο δικηγόρος υπεράσπισης προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαλλάξει τον πελάτη του. Όσοι έτυχε στη ζωή τους να βρεθούν κατηγορούμενοι (δίκαια ή άδικα) καταλαβαίνουν...
-
AYTO TO ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΣΤ , ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ?
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΤΣ , Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ? -
ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡ ΛΙΞΑΝΕ ..... ΠΕΤΑΤΑ
ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΕΔΩ
-
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ , ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΩ , ΑΛΛΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ..........
ΤΟ ΠΟΣΤ ........ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ , Η ΝΕΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ MODS H ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ?
κατσε ν'αλλαξω τους τιτλους των θεματων μου σε πιο ελαφρυ λαικο , γιατι εδω πεφτει .... εσιεα
-
α.... το ευχαριστήθηκα και αυτό.
κοίτα να δείς που θα αρχίσω να απορώ ποια είναι η διαφορά του να τρέχω μόνος και να τρέχω σε αγώνα...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
α.... το ευχαριστήθηκα και αυτό.κοίτα να δείς που θα αρχίσω να απορώ ποια είναι η διαφορά του να τρέχω μόνος και να τρέχω σε αγώνα...
στην μία περίπτωση ξέρεις ότι μπορεί να έρχεται νταλίκα στο αντίθετο και φυλάγεσαι, ενώ στην άλλη ξέρεις ότι δεν έρχεται, μέχρι να σου κάνει έκπληξη
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Υγ.Οχι πως παιζει ιδιαιτερο ρολο,αλλα επειδη εχουμε να κανουμε με ανθρωπους(θελω να πιστευω),εκτοτε εχει ζητησει δημοσια συγνωμη απο τον Βασιλοπουλο ο Χιωτιδης?
Ετσι,για το ελαφρυντικο του πραγματος......Ναι και βεβαια!!!!
Επιπροσθέτως αυτομαστιγώθηκε κιολας στην Πλατεία Ομονοίας, μόνο που ηταν Κυριακη Χαράματα (04.00) και δυστυχώς δεν τον είδε κανένας.....
-
Είχα τρέξει σε εκείνο το 'Αθηναϊκό' του '98 , που απ΄ότι καταλαβαίνω αντικατέστησε το Παλάδιο. Ουδέποτε ενημερώθηκα τότε για τίποτα, κάτι που με ενοχλεί ιδιαίτερα σήμερα.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι διαβάζοντας σήμερα αυτή την επιστολή έχω μείνει άναυδος και αδυνατώ να πιστέψω στα μάτια μου.Με την ευκαιρία, θα ήθελα να γνωστοποιήσω και ένα περιστατικό στη Ριτσώνα του 2005. Το σύνολο των θεατών στις δοκιμές δεν ήταν πάνω από 200 σε όλη την ανάβαση. Στα δοκιμαστικά του Σαββάτου ήμουν αυτόπτης μάρτυρας όταν ένα μαύρο Πεζό 106 (με Νο 36 αν θυμάμαι καλά) βγήκε από το δρόμο 15 μ. πριν το σημείο του ατυχήματος του Βασιλόπουλου το '93.
Το Πεζό ευτυχώς σκάλωσε στο βράχο, πήρε μια τούμπα στον αέρα και πέρασε ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ από δύο θεατές και έναν κριτή. Ο ένας θεατής στην προσπάθειά του να αποφύγει το αυτοκίνητο έσκυψε απότομα και χτύπησε πάνω σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να έρθει ασθενοφόρο. Μαζί με το ασθενοφόρο έφτασαν οι παράγοντες του αγώνα μεταξύ των οποίων ο Αλυτάρχης, ο Λεσχάρχης και γνωστός 'θεαματικός νικητής' φετινών αναβάσεων, οι οποίοι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ για να διώξουν τους υπόλοιπους 3-4 θεατές και τον κριτή από εκείνο το σημείο. Το μόνο που έγινε ήταν αργότερα να μετακινηθεί ο κριτής, και μόνον αυτός, ύστερα από προτροπή κάποιου θεατή (!!!) προς εκείνον!!!!
Το θανατηφόρο τότε απεφεύχθη κατά τύχη. Υπό της παρούσες συνθήκες και όσο δεν υπάρχει ΕΘΕΑ με υπόσταση που να μπορεί να κάνει νομική πρόταση προς τα αρμόδια υπουργεία, απλώς εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η τύχη, γιατί αλλιώς ο επόμενος Βασιλόπουλος ίσως να μην τη βγάλει καθαρή. -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Απλα πραγματα ...
Προσπαθηστε να βαλετε στη θεση του Βασιλοπουλου τον εαυτο σας,και μετα απο οσα σας εχουν συμβει σκεφτειτε να διαβαζετε αυτη την επιστολη.....
Πως ειπατε?
Συνεχιζετε να θελετε να τρεξετε σε αγωνα που διοργανωνει αυτος?Αν η απαντηση ειναι ναι(και ψαχνετε να βρειτε απειρες δικαιολογιες γιατι τοτε γραφτηκε κατι τετοιο,περι δικηγορων κλπ)
ξαναδιαβαστε την επιστολη,ειδικα το τι 'αιτουμεθα' στο τελος και αν η απαντηση ειναι παλι ναι,
ε, λυπαμαι που το λεω αλλα μας αξιζουν οι αγωνες που εχουμε,οπως τους εχουμε.....Υγ.Οχι πως παιζει ιδιαιτερο ρολο,αλλα επειδη εχουμε να κανουμε με ανθρωπους(θελω να πιστευω),εκτοτε εχει ζητησει δημοσια συγνωμη απο τον Βασιλοπουλο ο Χιωτιδης?
Ετσι,για το ελαφρυντικο του πραγματος......Δημήτρη, με ξέρεις προσωπικά και σου απαντώ πως έγραψα ότι πιστεύω πως μιλά Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ και όχι ο ίδιος, γιατί από το λίγο που γνωρίζω τον Χιωτίδη δεν μπορώ να χωνέψω ότι είναι δυνατόν να εννοεί κάτι τέτοιο...
Κατ'εμέ η συλλογιστική της συγκεκριμένης έφεσης είναι κατάπτυστη, όμως μην ξεχνάς ότι τα δικαστήρια αφενός γυρεύουν ενόχους και αφετέρου ο δικηγόρος υπεράσπισης προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαλλάξει τον πελάτη του. Όσοι έτυχε στη ζωή τους να βρεθούν κατηγορούμενοι (δίκαια ή άδικα) καταλαβαίνουν...
Το κείμενο γράφετε από τον δικηγόρο και αφού διαβαστεί από τον πελάτη εάν συναινεί αυτός υπογράφει. Το οποίο σημαίνει πως είναι σαν προσωπικές του απόψεις.
Ο πατέρας μου κάποτε μου είπε την υπογραφή σου και το … να προσέχεις που τα βάζεις. -
κατι ηξεραν οι πατεραδες μας δεν ηταν χαζοι......
-
Δεν το ήξερα. Παρότι θα μπορούσε κάποιος να πει πολλά για τη στοιχειοθέτηση της έφεσης (τα επιχειρήματα είναι από άνθρωπο που γνωρίζει και έχει άποψη), η προσωποποίηση δεν έχει νόημα. Οποιος και να ήταν στη θέση του Χιωτίδη (και του δικηγόρου του) το ίδιο θα έκανε. Απ'τη στιγμή που δεν υπάρχει πλαίσιο που να καθορίζει τις ποινικές και αστικές ευθύνες, η ηθική πάει περίπατο μπρος στο ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Ο σώζων εαυτόν σωθείτω. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το σημαντικότερο ζήτημα. Είναι προφανές ότι ανεξάρτητα από τα όποια μέτρα ασφαλείας, η κακιά στιγμή που όλοι απεύχονται, καραδοκεί.
Πολύ θα ήθελα να μάθω την άποψη ορισμένων ανθρώπων για το συγκεκριμένο ζήτημα.
-
Μαλλον 'Ο θανατος σου η ζωη μου' ειναι βρε Χρηστο ετσι που ειναι η κατασταση....
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, υπάρχει μέλλον after all !!!!!!