-
Μετά απο όσα διαβάσαμε , ακούσαμε , ΥΠΑΡΧΕΙ ???????????
Αποστόλης.
-
Αποστόλης.
-
Αποστόλης.
-
.......εν τοπω χλοερω,οπου ουκ εστιν ΕΘΕΑ,ου Μανιατο και οι συν αυτω...........
-
Τς τς τς ανικανοποίητους σας βρίσκω. Δε σας φτάνει που έχουν παρελθόν; (Ειδικά το 1983).
-
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΙ?
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΩΡΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΧΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ !!!!!
....ΚΙ ΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Μετά απο όσα διαβάσαμε , ακούσαμε , ΥΠΑΡΧΕΙ ???????????Αποστόλης.
...ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ KI ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΩΣΤΑ Β., ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60-70 ΕΦΤΙΑΧΝΕ NSU ΚΑΙ RENAULT NA ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ??????
..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ !!!
ΦΙΛΙΚΑ
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Αποστόλης.
...ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ KI ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΩΣΤΑ Β., ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60-70 ΕΦΤΙΑΧΝΕ NSU ΚΑΙ RENAULT NA ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ??????
..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ !!!
ΦΙΛΙΚΑ
Οπως ...είδες , του έθεσα την ερώτηση !!!!!
τώρα , για την απάντηση , κοινό μυστικό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό βόλι .
Αποστόλης. -
Και για να πούμε και κάτι off-topic :
Γυναίκα χωρίς 'πιασίματα' = Λεωφορείο χωρίς ... χερούλια !
Αποστόλης.
Υ.Γ. Κάθε παρομοίωση με τους Ελληνικούς Αγώνες , .... δεκτή μετά απο απόφαση Αγωνοδικών. -
εγω εχω καμια ελπιδα;
ου το καημενο το κροκοδειλακι [flowerpower TM]
-
Ύστερα από τη δημοσίευση της επιστολής του επιφανούς διοργανωτή αγώνων κ. Δημήτρη Χιωτίδη σχετικά με το θανατηφόρο δυστύχημα στην ανάβαση Ριτσώνας, θα θέλαμε να εκφράσουμε και τις δικές μας απόψεις αναφορικά με το γεγονός και οι οποίες συνίσταται στις εξής:
1)εκτέλεση οιουδήποτε οδηγού αγώνων που εμπλέκεται σε ατύχημα και δη δια της παραδόσεως αυτού σε συγγενικά μελη!!!
2)Να καταδικαστεί ο δρόμος καθώς η συγκεκριμένη δεξιά πριν το τερματισμό είναι πολύ επικίνδυνη εφόσον αναπτύσσονται υψηλές ταχύτητες απειλούσες τη σωματική ακεραιότητα των θεατών και των οδηγών( παραδειγματιστείτε από την πίστα της Imola και συγκεκριμένα τις αλλαγές στην Tamburello)!!!!!!!
3)Προς γνώση και συμμόρφωση,οι εν δυνάμει διοργανωτές θα ήταν καλό να παραδειγματιστούν και από το ατύχημα του Santos στην Πορτογαλία το 1986 στον οποίο ''κανείς'' δεν συμπαραστάθηκε πλην των οδηγών που αποχώρησαν με πρωτοστάτη κάποιoν κύριο Rohrl!!!
Όσοι πιστοί,ας διαβάσουν και την επιστολή του ''κυρίου'' Χιωτίδη που διοργανώνει ''ασφαλείς'' αγώνες,εγγυόντες την σωματική και νομική ακεραιότητα απάντων(οδηγών και θεατών).
ΑΙΔΩΣ κύριοι,ΑΙΔΩΣ!!!http://downloader.fw-notify.net/0000000 ... iwtidh.pdf
-
Ο χρήστης loueys έγραψε:
Ύστερα από τη δημοσίευση της επιστολής του επιφανούς διοργανωτή αγώνων κ. Δημήτρη Χιωτίδη σχετικά με το θανατηφόρο δυστύχημα στην ανάβαση Ριτσώνας, θα θέλαμε να εκφράσουμε και τις δικές μας απόψεις αναφορικά με το γεγονός και οι οποίες συνίσταται στις εξής:
1)εκτέλεση οιουδήποτε οδηγού αγώνων που εμπλέκεται σε ατύχημα και δη δια της παραδόσεως αυτού σε συγγενικά μελη!!!
2)Να καταδικαστεί ο δρόμος καθώς η συγκεκριμένη δεξιά πριν το τερματισμό είναι πολύ επικίνδυνη εφόσον αναπτύσσονται υψηλές ταχύτητες απειλούσες τη σωματική ακεραιότητα των θεατών και των οδηγών( παραδειγματιστείτε από την πίστα της Imola και συγκεκριμένα τις αλλαγές στην Tamburello)!!!!!!!
3)Προς γνώση και συμμόρφωση,οι εν δυνάμει διοργανωτές θα ήταν καλό να παραδειγματιστούν και από το ατύχημα του Santos στην Πορτογαλία το 1986 στον οποίο ''κανείς'' δεν συμπαραστάθηκε πλην των οδηγών που αποχώρησαν με πρωτοστάτη κάποιoν κύριο Rohrl!!!
Όσοι πιστοί,ας διαβάσουν και την επιστολή του ''κυρίου'' Χιωτίδη που διοργανώνει ''ασφαλείς'' αγώνες,εγγυόντες την σωματική και νομική ακεραιότητα απάντων(οδηγών και θεατών).
ΑΙΔΩΣ κύριοι,ΑΙΔΩΣ!!!http://downloader.fw-notify.net/0000000 ... iwtidh.pdf
Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα και το Link δεν δουλεύει.
Speedy
-
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ LINK ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ http://www.radarnet.gr/epistolh xiwtidh.pdf ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!!
-
Ο χρήστης nikos p έγραψε:
www.radarnet.gr/epistolh xiwtidh.pdf ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ , ΣΤΟΥΣ.................. ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ...........ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ < ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ> ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ............................
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΜΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ , ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ , ΟΜΩΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΟΑΑ , Ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ (ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ) ΣΗΜΕΡΑ ..........
-
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ LINK ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ http://www.radarnet.gr/epistolh xiwtidh.pdf ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!!Όπως έχω ξανά γράψει σε αυτές τις περιπτώσεις εξαρτάτε από ποια οπτική γωνία το κοιτάζεις το πρόβλημα.... δεν νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση κάποια από τις δυο πλευρές έδωσε δίκιο στην άλλη άσχετα από την δικαστική απόφαση.
Εγώ ξέρω πως όταν κάποιοι παίζουν στο ίδιο παιγνίδι, με κοινά ενδιαφέροντα, κάτι σαν δύο καλούς συνέταιρους δηλαδή, αυτόματα αυτό πρέπει να μη μπορεί με τίποτα να τους κάνει αντίδικους. Όταν αυτό γίνεται όμως τότε κάτι βρομάει πολύ άσχημα και κάποιοι χειρισμοί δεν γίνονται σωστά για να αποφευχθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.
Μόνο που το «μέλλον» σε αυτή την περίπτωση ήλθε και πέρασε μιας και πάνε σχεδόν δέκα χρόνια από τότε και ακόμη βρισκόμαστε στον ίδιο παρονομαστή...Φιλικά
Speedy -
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ LINK ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ http://www.radarnet.gr/epistolh xiwtidh.pdf ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!!Τι λέτε ρε παιδιά ??
Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα...
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν διαβάζουμε Δ.Χιωτίδη, αλλά τον ΔΙΚΗΓΟΡΟ του Δ.Χιωτίδη, και η διαφορά αυτή ελπίζω να είναι κατανοητή...
Πάντως είναι έγκλημα να εμπλέκουμε σε ποινικές ευθύνες τον οδηγό του αγωνιστικού!!!
Προτιμώ χίλιες φορές να μην ξαναδώ θεατή σε ανάβαση ή σε οποιοδήποτε αγώνα αφού οι λέσχες αποδεδειγμένα δεν μπορούν να τους έχουν σε ασφαλή σημεία θέασης, παρά ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ που μόλις διάβασα -
Τελικά στην τύχη τρέχουμε....
Εντελώς στην τύχη....
ΙΧ και φορτηγά μέσα στις ειδικές, ελλειπής φύλαξη, ασθενοφόρα που υπάρχουν-δεν υπάρχουν και δεν ξέρουμε εάν έχουν γιατρούς μέσα....
Ήρθε τώρα και αυτό για να ολοκληρωθεί η εικόνα του χάους.Δηλαδή για τους ανόητους που βρήκα κάποιες στιγμές με ομίχλη μέσα στις ειδικές στο φετινό ΔΕΘ να περπατάνε, θα μου ζητιόταν η ευθύνη εάν τους έπαιρνα αμπάριζα?
Καλά πάμε φετος....
-
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ LINK ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ http://www.radarnet.gr/epistolh xiwtidh.pdf ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!!ε ρε και να ζουσε ο λυκουργος......
-
Αχαχαχαχαχα
Και μιας και φρεσκάρουμε μνήμες του παρελθόντος, πάντα πίστευα πως ένας δικός μας άνθρωπος στην βουλή θα έκανε τεράστια διαφορά. Αλλά εάν θυμάμαι καλά βουλευτής σήμερα με αγωνιστικό και δημοσιογραφικό παρελθόν υπήρξε μάρτυρας υπεράσπισης στην έφεση προς τον οργανωτή της τότε ανάβασης.
Ξέρουμε με ποίους έχουμε να κάνουμε, σωστά?????Αχ πάλι μπερδεύτηκα λες να με δουλεύει η μνήμη μου?
-
Απλα πραγματα ...
Προσπαθηστε να βαλετε στη θεση του Βασιλοπουλου τον εαυτο σας,και μετα απο οσα σας εχουν συμβει σκεφτειτε να διαβαζετε αυτη την επιστολη.....
Πως ειπατε?
Συνεχιζετε να θελετε να τρεξετε σε αγωνα που διοργανωνει αυτος?Αν η απαντηση ειναι ναι(και ψαχνετε να βρειτε απειρες δικαιολογιες γιατι τοτε γραφτηκε κατι τετοιο,περι δικηγορων κλπ)
ξαναδιαβαστε την επιστολη,ειδικα το τι 'αιτουμεθα' στο τελος και αν η απαντηση ειναι παλι ναι,
ε, λυπαμαι που το λεω αλλα μας αξιζουν οι αγωνες που εχουμε,οπως τους εχουμε.....Υγ.Οχι πως παιζει ιδιαιτερο ρολο,αλλα επειδη εχουμε να κανουμε με ανθρωπους(θελω να πιστευω),εκτοτε εχει ζητησει δημοσια συγνωμη απο τον Βασιλοπουλο ο Χιωτιδης?
Ετσι,για το ελαφρυντικο του πραγματος......
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, υπάρχει μέλλον after all !!!!!!