-
Τα βλέπω!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
zoranb πολύ καλός ρε φίλε πάντα με αυτόν τον ωραίο τρόπο να μιλάς!
Δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω πολλά απο το ποστ σου....αλλά τα προβλήματα που έβγαλε το 4ρι ήταν μόνο παράθυρα/κλειδαριές? Αν ναι πάω πάσσο!
Καλή σου μέρα!
...τα ρέστα μου!
άλλος ασχολείστε με ρέστα
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=1050
-
Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στο ιντερνετ πως μπορώ να περάσω μόνος μου αισθητήρες παρκαρίσματος στο αυτοκίνητο; Tίποτα photos και how to για το πως βγαίνει ο προφυλακτήρας πχ? Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης konv έγραψε:
Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στο ιντερνετ πως μπορώ να περάσω μόνος μου αισθητήρες παρκαρίσματος στο αυτοκίνητο; Tίποτα photos και how to για το πως βγαίνει ο προφυλακτήρας πχ? ΕυχαριστώΤσάμπα είναι τώρα ποιά. πήγαινε σε ένα μαγαζί να τους πάρεις και να στους περάσουν.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
ΤΟ MANUAL μπορει να λεει οτι παιρνει 98 αρα αλλα στην ελλαδα δεν υπαρχει, αυτο λεω...αρα το να παρω ενα αυτοκινητο που καιει μονο 100 αρα ειναι αντιοικονομικο....
ειδικα μεσα στην πολη......
και μην μου πειτε οτι το να ακους πειρακια ειναι φυσιολογικο...αλλο ρωταω.......safe mode παιζει συχνα ή καθολου λογω βενζινης?γιατι με 95 αρα ....μαλλον παιζει λογω αμεσου ψεκασμου.ειναι ετσι?γιατι αν ειναι, θεωρω οτι μας τα εχετε ζαλισει ορισμενοι περι VW και αξιοπιστιας και after sales με πανακριβα ανταλακτικα,service και δυσκοιλιες αντιπροσωπειες.
Θα απαντησει κανεις?
-
μια χαρά καίει και 95άρα
άλλα καίνε μόνο 100άρα
-
το manual άλλα λέει, τι έγινε χαλάτε εκεί στο VAG, νόμιζα το είχατε για ευαγγέλιο...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
το manual άλλα λέει, τι έγινε χαλάτε εκεί στο VAG, νόμιζα το είχατε για ευαγγέλιο...το 'χεις πρόχειρο να μας το σκανάρεις;
στην τάπα της βενζίνης τι γράφει;
-
Ο χρήστης konv έγραψε:
Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στο ιντερνετ πως μπορώ να περάσω μόνος μου αισθητήρες παρκαρίσματος στο αυτοκίνητο; Tίποτα photos και how to για το πως βγαίνει ο προφυλακτήρας πχ? Ευχαριστώαφου υπαρχει το μαγαζί ντοπερμαν στην Σπ. Τρικούπη με 100 ευρω όλα μέσα..... τι το μελετάς?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το manual btw λέει 98 οκτανίων.
Και στην τάπα το έχει με μεγάλα μαύρα ψηφία 98.Σου έχει υποσημείωση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και 95αρα αλλά θα experience loss of power.
Και επίσης σου υπενθιμίζει να μη φοβηθείς που θα κροταλίζει ο κινητήρας από τα πυράκια, σύντομα θα ενεργοποιηθεί το anti-knocks σύστημα και θα ησυχάσει.
Αλλά ναι παίρνει και 95αρα...
Γράψε κι ένα λάθος, δεν είναι στην τάπα, είναι στο εσωτερικό μέρος του 'πορτακίου' του ρεζερβουάρ.
Η υποσημείωση προφανώς αναφέρεται στο manual.Αμφισβητείς ότι τα γράφει αυτά;
αλλά όπως είπα
Τα πυράκια δεν θα τα ακούς μετά από λίγο, έχει anti-knocks σύστημα
άρα όλα καλά με την 95άρα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μήπως άλλο γερανός, άλλο νταλίκα? Γερανό λέμε της ΕΛΠΑ, Express κτλ. Kαι ναι έχω δει 3 GT. Τώρα αν ήταν το ίδιο 3 φορές ή αν το περιφέρανε σαν τον επιτάφιο ανά την επικράτεια, τι να πω, δεν ξέρω... Απίστευση κρίση τα μάτια μου, ε?Όπως το είπες ότι είπες 3 σε γερανό, νόμιζα πως εννοούσες 3 ταυτόχρονα σε ένα γερανό. Ε λοιπόν, εγώ έχω δεί μέχρι στιγμής γύρω στα 7GTI σε χαράδρες και χαντάκια, άρα... συμπέρασμα, μην πάρετε GTI δεν έχουν κρατήματα αλλά ούτε και φρένα! τον παράγοντα κακό οδηγό τον ξέρεις... όοοοοοοοχχχιιιιι φταίει το αμάξι? Λέω ίσως να είναι και αυτό μια εκδοχή! ΙΣΩΣ!
Τι είμαι λέει?
Είσαι και το έχεις αποδείξει! Μιραφιόρι, Civic, Saxo
Δεν είχες ποτέ γερμανό και ούτε θα πάρεις, (και δικαίωμά σου) αυτό και μόνο, λέει πολλά για το εάν συμπαθείς τα Golf.- Εσύ που δεν είσαι Ελληνάρας, τι πληροφόρηση έχεις? Με τι στοιχεία και ποιες ατράνταχτες αποδείξεις είσαι σίγουρος για το αντίθετο?
Υπάρχουν και Έλληνες που δεν είναι Ελληνάρες, απ αυτούς είμαι εγώ, δεν διαδίδω φήμες με αστείες αιτιολογίες κλπ. νομίζω οι ειρωνίες των υπολοίπων σου δείχνουν τις υπερβολές σου.
- Πολλά δεν έχουν ακουστεί στον τύπο ως τώρα... Δεν έχεις ακούσει αυτό που λένε 'τα εν οίκω μη εν δήμω' ?
Άμα υπήρχε κάτι σόσο σοβαρό σίγουρα δεν θα μαθευόταν για πρώτη φορά απο εσένα, είσαι πολύ λίγος για κάτι τέτοιο τόσο μεγάλο. Και δεν είναι προσβολή αυτό, μην πιάνεις τα εξάσφαιρα!
- Τα προβλήματα που έβγαλε το τεσσάρι δεν σταμάτησαν στα παράθυρα. Τα τζάμια ήταν πταίσματα μπροστά σε ότι έβγαλε αυτό το αυτοκίνητο. Ρώτα και μάθε...
Είπα τζάμια κλπ. ε δεν θα καθόμουν να γράψω τα αναρύθμητα προβλήματά του... έλεος/ούφ!!!!!
Φιλικά με ένα ποστ γεμάτο ειρωνίες και χαζομαρούλες δεν γίνεται...
Φυσικά και γίνεται, το δικό σου, που μόλις μου απάντησες. Εγώ τα τεκμηρίωσα όσα είπα, εσύ δεν μίλησες επί της ουσίας? Ποιά η πηγή κλπ.
Εσύ όμως είσαι προκλητικός. Έχεις να ποστάρεις από τον Ιούλιο και έγραψες ένα ολόκληρο κατεβατό με την υποψία και μόνο ότι σου αδίκησαν το πολυαγαπημένο σου αμάξι, που μάλλον δεν είναι και τόσο πολυαγαπημένο, καθώς δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτό και θες να το κάνεις τραβεστί sportline (όσοι δεν κατάλαβαν, ας ανατρεξουν σε παλιότερα ποστ του συνφορουμά μας).
Ακόμα και από το 1821 να είχα να ποστάρω, σε αυτά που διαδίδεις σίγουρα θα απαντούσα!
Δεν είναι ότι το GT είναι ένα πολυαγαπημένο αμάξι (είναι όντως πολύ καλό έτσι κιαλλιώς) αλλά δεν μπορώ να διαβάζω εδώ μέσα ατεκμηρίωτα πράγματα ή με υποθέσεις Ελληνάρα style ότι άκουσα από το μπατζανάκη ή από έγκυρη πηγή. Φίλε δεν είσαι και μες τα πράγματα για να έχεις έγκυρες πηγές παραδέξου το. Ποιός είσαι ο Καβαθάς? Και ναι, πρέπει να είσαι σχεδόν ο Καβαθάς για να έχεις τέτοιες πληροφορίες!
Ήθελα να ξερα όμως, τα σκέφτεσαι αυτά που διαδίδεις, βουτάς τη γλώσσα και τα δάκτυλά σου (internetika όταν μιλάς) στο μυαλό πριν μιλήσεις-γράψεις?Ρε φίλε, μπας και είσαι ο Πιχ? Ή μήπως έχεις μετοχές στην VW? Αν είναι έτσι δικαιολογείσαι ρε παιδί μου...
Εντελώς φιλικά, ε?Φιλικά ελπίζω να απαντάς... γιατί δεν θέλω να θυμώσεις. Τώρα εάν είμαι ο Πιχ ή όχι, ή κάποιος που τον ξέρει, ή εάν έχω μετοχές στην VW, ε αυτό είναι ένα θέμα. Ανάλυσέ το μας... plz, Ελληναρίστικα όμως, όπως εσύ ξέρεις!
Πάντα φιλικά και το εννοώ, αλλιώς θα έβαζα smiley μετά.
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Τι είμαι λέει?
**Δεν είχες ποτέ γερμανό και ούτε θα πάρεις, (και δικαίωμά σου) αυτό και μόνο, λέει πολλά για το εάν συμπαθείς τα Golf.
**Βασικά σόρρυ που χώνομαι, αλλά
Δλδ εγώ που δεν θα πάρω μάλλον ποτέ φερράρι δεν συμπαθώ καθόλου τα μπουρδέλα αυτά; Απίστευτος συλλογισμός!!!!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
το manual άλλα λέει, τι έγινε χαλάτε εκεί στο VAG, νόμιζα το είχατε για ευαγγέλιο...To βιβλίο αναφέρει:
βενζίνη Super ROZ 98/95
**α) **συνιστά αμόλυβδη βενζίνη με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο,
ή χωρίς καθόλου θείο, για την επίτευξη μειωμένης κατανάλωσηςκαι
**β) **95αρα, με ελάχιστη μείωση ισχύος, μικρή αύξηση της κατανάλωσης,
ελαφρύ θόρυβο κινητήρα έως ότου επενεργήσει η αντικρουστική ρύθμιση του κινητήρα. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
το manual άλλα λέει, τι έγινε χαλάτε εκεί στο VAG, νόμιζα το είχατε για ευαγγέλιο...
To βιβλίο αναφέρει:
βενζίνη Super ROZ 98/95
**α) **συνιστά αμόλυβδη βενζίνη με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο,
ή χωρίς καθόλου θείο, για την επίτευξη μειωμένης κατανάλωσηςκαι
ελαφρύ θόρυβο κινητήρα έως ότου επενεργήσει η αντικρουστική ρύθμιση του κινητήρα.Δεν ξέρεις τι σου γίνεται & δεν ξέρεις να διαβάζεις.
-
ελαφρύ θόρυβο κινητήρα έως ότου επενεργήσει η αντικρουστική ρύθμιση του κινητήρα.Εγώ δηλαδή τί διαφορετικό έγραψα;
Σου έχει υποσημείωση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και 95αρα αλλά θα experience loss of power.
Και επίσης σου υπενθυμίζει να μη φοβηθείς που θα κροταλίζει ο κινητήρας από τα πυράκια, σύντομα θα ενεργοποιηθεί το anti-knocks σύστημα και θα ησυχάσει.
Αλλά ναι παίρνει και 95αρα...
ΕΕΠ 0: [edit: censored]
EEΠ 1: Στο καπάκι του ρεζερβουάρ είναι ή δεν είναι κάπως έτσι 98/95
-
ελαφρύ θόρυβο κινητήρα έως ότου επενεργήσει η αντικρουστική ρύθμιση του κινητήρα.Εγώ δηλαδή τί διαφορετικό έγραψα;
τα ίδια, σε τί αναφερόσουν όταν είπες 'το manual αλλα λέει' ?
ΕΕΠ 0: Δεν είναι ROZ αλλά RON
RON/ROZ
EEΠ 1: Στο καπάκι του ρεζερβουάρ είναι ή δεν είναι κάπως έτσι 98/95
σωστά
-
technik
σ'ένα άλλο post παραπάνω...
ΕΕΠ 0 διορθώθηκε
-
Πολυ συντομα θα παραλάβω το καινουργιο μου αυτοκινητο απο την αντιπροσωπεια.
Συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις λογο ενθουσιασμου-συγκινησης ξεχναμε να ελεξουμε σωστα αυτο που αγοραζουμε.Τι θα πρεπει να προσεξω σε ενα καινουργιο golf gt για να μην την πατησω;
Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
zoranb πολύ καλός ρε φίλε πάντα με αυτόν τον ωραίο τρόπο να μιλάς!Δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω πολλά απο το ποστ σου....αλλά τα προβλήματα που έβγαλε το 4ρι ήταν μόνο παράθυρα/κλειδαριές? Αν ναι πάω πάσσο!
Καλή σου μέρα!
Ο τρόπος? Δηλαδή?
Δεν είπα μόνο παράθυρα κλειδαριές, είπα παράθυρα κλπ. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι είμαι λέει?
**Δεν είχες ποτέ γερμανό και ούτε θα πάρεις, (και δικαίωμά σου) αυτό και μόνο, λέει πολλά για το εάν συμπαθείς τα Golf.
**Βασικά σόρρυ που χώνομαι, αλλά
Δλδ εγώ που δεν θα πάρω μάλλον ποτέ φερράρι δεν συμπαθώ καθόλου τα μπουρδέλα αυτά; Απίστευτος συλλογισμός!!!!
έννοια σου και ξέρει ο taurus τί εννοώ, αυτό που είπα δεν είναι για να το πιάσει κάποιος που δεν τον ξέρει, γιαυτό χώθηκες, εάν ήξερες την κατάσταση όμως...
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)