-
όπα ας σβήστεί το δεύτερο post
my fingers are on fire
-
funkyreverend μπορει να ηταν και παραπανω η καταναλωση διοτι δεν φαινονταν και τοσο καλα στην φωτο... Τωρα για το αν το λιωσιμο συνεπαγεται χαρα θα ελεγα οτι ισχυει αν εχεις καλο αυτοκινητο και καταλληλη διαδρομη...Προσωπικα παντως δεν θα αντεχα τον πειρασμο να εχω τρελο γκαζι και να το πηγαινω αργα...οσο και να το θελω δεν θα τα καταφερνα...
απλα πλεον δεν θα τρεξω μεσα στην πολη ή σε πολυσυχναστα σημεια...
Η ελλαδα μας ακομα εχει ωραιες διαδρομες για να χαρει κανεις το αυτοκινητο του... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
+1 εκτός από το νικ μουDone!
-
Όταν παίρνεις ένα αυτοκίνητο σαν το TSI και αρχίζεις να σκέφτεσαι πόσο καίει τότε......Το παίρνεις για να ευχαριστηθείς το γκάζι του αφού είναι προορισμένο για σπορ οδήγηση. Σύναιση αν θες παίρνεις ένα 1000άρι και θα είσαι μια χαρά.
-
powergs
Διαφωνώ! Προφανώς και το παίρνεις για να έχεις μικρότερη κατανάλωση απο ενα αντίστοιχης ιπποδύναμης. Αν ήθελες κατι σπορ ----> GTI, όπως έχει ξαναειπωθεί, τα άλογα δεν κάνουν ένα αμάξι σπορ ή όχι. Όσο σπορ είναι το tsi άλλο τόσο ειναι και το χιλιάρι yaris που έχουμε, παντά κατά την άποψή μου. -
+1
-
όσοι έχετε TSI GT .....
- πόσο λάδι καίνε ...αν καίνε ????? τι ιξώδες έχουν 5-30 ?
- απο βενζίνη το manual λεεί 95 ή 98 ή 100 oct ?
- συνολικά έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής από focus ?
thanks .....
ειμαι ανάμεσα σε TSI,GT,Focus1.6,Civic1.8
-
Για το 3ο, εγώ ψηφίζω πως ναι, πάνω από το Golf βάζω μόνο το A3!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
όσοι έχετε TSI GT .....- πόσο λάδι καίνε ...αν καίνε ????? τι ιξώδες έχουν 5-30 ?
thanks .....
απλα οδηγησε ενα gt και στριφτο...
μετα ψαξε για χρωμα.
διαβασε αν θες και στην σελιδα 70 τις εντυπωσεις μου. εκτοτε το εχω οδηγησει αλλες 4 φορες και απλα μου φαινεται ολο και καλυτερο.
(υποψιν οτι εχω saxo, αρα η συγκριση ειναι πιο κοντα σε αυτο που οδηγεις τωρα) -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
όσοι έχετε TSI GT .....- πόσο λάδι καίνε ...αν καίνε ????? τι ιξώδες έχουν 5-30 ?
thanks .....
- Μεχρι στιγμης τιποτα. Το ιξωδες ειναι αυτο που αναφερεις.
- Με 95 εισαι ΟΚ /98 ακομα καλυτερα.
- Προσωπικα πιστευω πως ναι.
Απο ολα οσα αναφερεις θα κοιταζα με σειρα:
GT (αν δεν υπαρχει οικον. προβλημα)/TSi/Focus 1.6/Civic 1.8.
+1 σε αυτα που εγραψε ο screwdriver.
Αυτα.
-
Ρε παιδιά στοιχεία από service έχουμε μέχρι στιγμής; Πόσο στοιχίζει; Τι αλλάζουν;
Όταν πηγαίνετε το αυτοκίνητο για service τους το αφήνετε και περνάτε και το παίρνετε ή είσαστε μπροστά και βλέπετε τι κάνουν; -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
powergs
Διαφωνώ! Προφανώς και το παίρνεις για να έχεις μικρότερη κατανάλωση απο ενα αντίστοιχης ιπποδύναμης. Αν ήθελες κατι σπορ ----> GTI, όπως έχει ξαναειπωθεί, τα άλογα δεν κάνουν ένα αμάξι σπορ ή όχι. Όσο σπορ είναι το tsi άλλο τόσο ειναι και το χιλιάρι yaris που έχουμε, παντά κατά την άποψή μου.Όπως σωστά λες είναι άποψή σου και σεβαστή. Απλώς επειδή υπάρχει και κατηγορία με spor αυτοκίνητα που κρίνονται με κάποια stadars στα οποία είναι και η υποδύναμη του αυτοκινήτου (η ανάρτηση, τα ζαντολάστιχα, το εσωτερικό του) προσωπικά ακολουθώ αυτό το σκεπτικό προκειμένου να χαρακτηρίσω ενα αυτοκίνητο ως σπορ. Δε μπορώ το 1000άρι yaris με 67 άλογα και μαλακά αμορτισέρ, επιδόσεις στο μέσο όρο της κατηγορίας, σιδερένιες ζάντες, και εμφάνιση απλή να το θεωρήσω σαν σπορ. Εχεί κατασκευαστεί για άλλη χρήση. Μένω εδώ γιατί θα ξεφύγουμε και από το θέμα του topic.
-
Όπως φαίνεται ψάχνεις την έννοια του 'σπορ αυτοκινήτου' σε αριθμους και εμφάνιση(αν και δεν μιλάμε για alfa )). Για να χαρακτηρίσω ένα αυτοκίνητο περισσότερο ή λιγότερο σπορ, το κύριο χαρακτηριστικό είναι η αίσθηση που αποκομοίζω.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
όσοι έχετε TSI GT .....
thanks .....
υπαρχει 98 αρα βενζινη στην ελληνικη αγορα?
διοτι εχω την εντυπωση οτι 95 αρα σε TFSI δεν θα τραβαει και πολυ....
επισης safe mode παιζει συχνα ή καθολου? -
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Απίστευτη κρίση, τί λες ρε, 3 σε γερανό ε?
Χωράνε 3 αμάξια σε ένα γερανό? Εννοείς νταλίκα?Μήπως άλλο γερανός, άλλο νταλίκα? Γερανό λέμε της ΕΛΠΑ, Express κτλ. Kαι ναι έχω δει 3 GT. Τώρα αν ήταν το ίδιο 3 φορές ή αν το περιφέρανε σαν τον επιτάφιο ανά την επικράτεια, τι να πω, δεν ξέρω... Απίστευση κρίση τα μάτια μου, ε?
Προκατειλημένος εκ γεννησιμιού σου λοιπόν με τη VW
Με ξέρεις και από γεννησιμιού μου ρε μεγάλε?
και επειδή ξέρω ότι είσαι και **Hondakias **και Saxakias
Τι είμαι λέει?
Αλήθεια πώς κατάλαβες ότι και τα 3 ήταν GT by the way?
Έλα ντε... Μήπως επειδή το γράφει και στην ούγια?
Απάντησε γρήγορα χωρίς να προλάβεις να σκεφτείς πολύ!
Σκέφτομαι και γράφω, όπως λέγαμε στο Δημοτικό. Εσύ σκέφτεσαι και γράφεις?
Οπότε συνοψίζοντας, γιατί δεν με πείθει ο taurus και θεωρώ γελοίο το σκεπτικό του.
-
Λέει πως έμαθε από κάποια 'έγκυρη' πηγή (αμφιλεγόμενη μέχρι να την προσδιορίσει) ότι η VW θα αποσύρει ένα ολόκληρο μοντέλο -Golf GT- κλασσική σκέψη Ελληνάρα που έχει όλη την πληροφόρηση και ξέρει καταστάσεις / πηγές [δεν με πείθει]
-
Ο ίδιος μετά εδραιώνει την πληροφορία αυτή γιατί είδε 3 GT σε γερανό (γερανό??) [δεν με πείθει]
-
Απ'την άλλη στον τύπο δεν ξέρω εάν έχει ακουστεί τίποτα [ούτε πείθει ούτε δεν πείθει]
-
Τέλος δεν αξιολογεί ότι, το να σπάει ένα μοτέρ, δεν είναι εύκολο πράγμα στο να υποπέσει μια εταιρία, ειδικά του μεγέθους της VW, που εννοείται πως αυτοί οι κινητήρες -ειδικά οι TSI που έχουν ένα λόγω παραπάνω να σπάνε- έχουν περάσει απεριόριστες δοκιμές πριν βγούν στην παραγωγή. Το ότι στο Golf4 υπήρχαν κάποια προβλήματα (τζάμια κλπ.) δεν είναι καθόλου τόσο σοβαρό όσο το να σπάει κινητήρας ώστε να μιλάει περί σκοινιού στο σπίτι του κρεμασμένου,εκτός και εάν εννοεί κάτι άλλο! [ε μα δεν με πείθει με τίποτα!]
Πάμε σιγά-σιγά (πρέπει και να σκεφτώ κιόλας )
-
Εσύ που δεν είσαι Ελληνάρας, τι πληροφόρηση έχεις? Με τι στοιχεία και ποιες ατράνταχτες αποδείξεις είσαι σίγουρος για το αντίθετο?
-
Να και αν σε πείθω, να και αν δε σε πείθω...
-
Πολλά δεν έχουν ακουστεί στον τύπο ως τώρα... Δεν έχεις ακούσει αυτό που λένε 'τα εν οίκω μη εν δήμω' ?
-
Τα προβλήματα που έβγαλε το τεσσάρι δεν σταμάτησαν στα παράθυρα. Τα τζάμια ήταν πταίσματα μπροστά σε ότι έβγαλε αυτό το αυτοκίνητο. Ρώτα και μάθε...
Άρα αναμένουμε να δούμε... Σίγουρα όχι εξαιτίας αυτών των λόγων, οι οποίοι είναι παιδαριώδης και σίγουρα εύκολα 'συναρμολογήθηκαν' από τον taurus λόγω της αντιπάθειας του προς τη VW και το Golf!
Τι έκανα λέει?
Υ.Γ.2 taurus φιλικά ε!
Φιλικά με ένα ποστ γεμάτο ειρωνίες και χαζομαρούλες δεν γίνεται...
Δεν είχα και ιδιαίτερη διάθεση να απαντήσω, εξάλλου πήγα πάσο με τους υπόλοιπους που απάντησαν, με το δεδομένο ότι δεν έχω κάτι τρανταχτό να τους δείξω, οπότε περιμένω... Εσύ όμως είσαι προκλητικός. Έχεις να ποστάρεις από τον Ιούλιο και έγραψες ένα ολόκληρο κατεβατό με την υποψία και μόνο ότι σου αδίκησαν το πολυαγαπημένο σου αμάξι, που μάλλον δεν είναι και τόσο πολυαγαπημένο, καθώς δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτό και θες να το κάνεις τραβεστί sportline (όσοι δεν κατάλαβαν, ας ανατρεξουν σε παλιότερα ποστ του συνφορουμά μας). Ρε φίλε, μπας και είσαι ο Πιχ? Ή μήπως έχεις μετοχές στην VW? Αν είναι έτσι δικαιολογείσαι ρε παιδί μου...
Εντελώς φιλικά, ε? -
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
όσοι έχετε TSI GT .....
thanks .....
υπαρχει 98 αρα βενζινη στην ελληνικη αγορα?
διοτι εχω την εντυπωση οτι 95 αρα σε TFSI δεν θα τραβαει και πολυ....
επισης safe mode παιζει συχνα ή καθολου?Το manual btw λέει 98 οκτανίων.
Και στην τάπα το έχει με μεγάλα μαύρα ψηφία 98.Σου έχει υποσημείωση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και 95αρα αλλά θα experience loss of power.
Και επίσης σου υπενθιμίζει να μη φοβηθείς που θα κροταλίζει ο κινητήρας από τα πυράκια, σύντομα θα ενεργοποιηθεί το anti-knocks σύστημα και θα ησυχάσει.
Αλλά ναι παίρνει και 95αρα...
-
ΤΟ MANUAL μπορει να λεει οτι παιρνει 98 αρα αλλα στην ελλαδα δεν υπαρχει αυτο λεω...
αρα το να παρω ενα αυτοκινητο που καιει μονο 100 αρα ειναι αντιοικονομικο....
και μην μου πειτε οτι το να ακους πειρακια ειναι φυσιολογικο...
αλλο ρωταω.......safe mode παιζει συχνα ή καθολου?γιατι με 95 αρα ....μαλλον παιζει.ειναι ετσι?γιατι αν ειναι, θεωρω οτι μας τα εχετε ζαλισει ορισμενοι περι VW και αξιοπιστιας και after sales με πανακριβα ανταλακτικα,service και δυσκοιλιες αντιπροσωπειες.
-
έγινε μλκια με τα quotes.
Το σχόλιο μου πήγαινε στο :
'2) Με 95 εισαι ΟΚ /98 ακομα καλυτερα.'
Τα πυράκια δεν θα τα ακούς μετά από λίγο, έχει anti-knocks σύστημα
άρα όλα καλά με την 95άρα
-
zoranb πολύ καλός ρε φίλε πάντα με αυτόν τον ωραίο τρόπο να μιλάς!
Δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω πολλά απο το ποστ σου....αλλά τα προβλήματα που έβγαλε το 4ρι ήταν μόνο παράθυρα/κλειδαριές? Αν ναι πάω πάσσο!
Καλή σου μέρα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
zoranb πολύ καλός ρε φίλε πάντα με αυτόν τον ωραίο τρόπο να μιλάς!Δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω πολλά απο το ποστ σου....αλλά τα προβλήματα που έβγαλε το 4ρι ήταν μόνο παράθυρα/κλειδαριές? Αν ναι πάω πάσσο!
Καλή σου μέρα!
...τα ρέστα μου!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)