-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Ο ΕΤΑ 2836-2 νομιζω ειναι ο ιδιος μηχανισμος που φοραει το rolex submariner.Όχι. Τα Ρόλεξ φοράνε δικές τους μηχανές, όχι της ΕΤΑ.
-
Ο χρήστης argiris_k έγραψε:
Aπο την Παρασκευη ειμαι ενας ευτυχησμενος κατοχος ενος ΟΜΕGA seamaster(2254.50.00).Ειναι το αυτοματο και το χρωμα του ειναι μαυρο.Φωτογραφιες διστυχως δεν ξερω πως να ανεβασω).
Ειναι η πρωτη φορα που παιρνω αυτοματο ρολοι και μου δημιουργηθηκαν καποιες αποριες.Το ρολοι το φορεσα το βραδυ για πεντε ωρες περιπου και οταν πηγα την αλλη μερα να το φορεσω ξανα ειδα με εκπληξη οτι το ρολοι πηγενε δεκα λεπτα πισω.εβαλα την σωστη ωρα το φορεσα για λιγο και μετα το εβγαλα.μετα απο εικοσι περιπου ωρες που πηγα να κοιταξω την ωρα ειδα σχεδον σταματημενο.Μολις το κουνησα λιγο πηρε ξανα μπρος .Η ΟΜΕGA αλλα και στο μαγαζι που το αγορασα μου ειπαν οτι εχει αυτονομια 44 ωρες.Μηπως εκανα κατι λαθος?Χειροκίνητο κούρδισμα: Ξεβίδωσε την κορώνα. Μην την τραβήξεις προς τα έξω, όσο πεταχτεί μόνη της αρκεί. Γύρισέ την προς την μεριά που λέει το manual ότι κουρδίζει. Μετά ξαναβίδωσέ την φυσικά, εκτός αν θέλεις να το κάνεις ενυδρείο
Aυτόματο κούρδισμα. Δεν αρκεί να το φορέσεις 5 λεπτά για να κουρδίσει φουλ, λογικό είναι. Mε μια ωρίτσα την ημέρα, είσαι κομπλέ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο ΕΤΑ 2836-2 νομιζω ειναι ο ιδιος μηχανισμος που φοραει το rolex submariner.
Όχι. Τα Ρόλεξ φοράνε δικές τους μηχανές, όχι της ΕΤΑ.
Kάπου είχα διαβάσει ότι τα Rolex φοράνε μηχανές της Jaeger LeCoultre, εκτός από το Daytona.
Ή μήπως το Daytona είναι το μοναδικό Rolex που φοράει calibre από άλλη εταιρία; Δεν με βοηθάει και η ηλικία...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο ΕΤΑ 2836-2 νομιζω ειναι ο ιδιος μηχανισμος που φοραει το rolex submariner.
Όχι. Τα Ρόλεξ φοράνε δικές τους μηχανές, όχι της ΕΤΑ.
Σωστα. Εχεις δικιο. Κατι rolex που μου εβγαλε το google με ΕΤΑ ειναι REPLICA!!!!!
-
Παιδιά, ζητώ γνώμες για αγορά ρολογιού με τα ακόλουθα κριτήρια:
-Το πολύ 500
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Η ψήφος μου εμένα πάει στο seamaster.Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο ρολόϊ.Δυστυχώς δεν με φτάνει το μπάτζετ μου .Αλήθεια πόσο και από πού θα το πάρεις ό,τι πάρεις;Από νετ ή από Ελλάδα;
το πηρα απο ελλαδα 1520 ευρω(SEAMASTER)
-
Ο χρήστης argiris_k έγραψε:
Η ψήφος μου εμένα πάει στο seamaster.Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο ρολόϊ.Δυστυχώς δεν με φτάνει το μπάτζετ μου .Αλήθεια πόσο και από πού θα το πάρεις ό,τι πάρεις;Από νετ ή από Ελλάδα;
το πηρα απο ελλαδα 1520 ευρω(SEAMASTER)
Με γεια σου Τυχερέ...Εγώ οικονομικώς,για αυτόματο ειδικά δεν την παλεύω με τίποτα... Άσε που δεν θα το φοράω καθημερινά και δεν έχει νόημα...Προσπαθώ αυτό τον καιρό να ψηθώ για quartz και να ψήσω και την κυρά Αν επιτρέπεται από πού το πήρες;(Ελπίζω να μη θεωρείται διαφήμιση ...)
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Με γεια σου Τυχερέ...Εγώ οικονομικώς,για αυτόματο ειδικά δεν την παλεύω με τίποτα... Άσε που δεν θα το φοράω καθημερινά και δεν έχει νόημα...Προσπαθώ αυτό τον καιρό να ψηθώ για quartz και να ψήσω και την κυρά Αν επιτρέπεται από πού το πήρες;(Ελπίζω να μη θεωρείται διαφήμιση ...)
εχεις pm
-
Γεια σας παιδια,
Η ερωτηση αφορα τους guru του χωρου.
Αν μπορουσατε θα το αγοραζατε???
Αναμενω γνωμες, στοιχεια, αντιπαραθεσεις
Ευχαριστω
Νικος
-
Ο χρήστης Nikos67 έγραψε:
Γεια σας παιδια,Η ερωτηση αφορα τους guru του χωρου.
Αν μπορουσατε θα το αγοραζατε???
Αναμενω γνωμες, στοιχεια, αντιπαραθεσεις
Ευχαριστω
Νικος
Για μένα, Omega.
Το Seadweller, όσο κι αν είναι 10 κατηγορίες ανώτερο από ένα απλό Submariner, είναι οπτικά σχεδόν ίδιο με το Submariner, που έχει γίνει ΣΟΥΠΑ, τόσο αυτό, όσο και οι μαϊμούδες του.Aν ψάχνεις οπωσδήποτε για τέρας καταδυτικό όπως τα δύο μοντέλα που συγκρίνεις, και κοντά σχετικά στο κόστος, έχω να προτείνω ακόμη τα εξής:
Panerai Luminor Marina, σε δέρμα ή μπρασελέ και το κτήνος Luminor Submersible (κλικ)
Τελευταίο και καλύτερο, Doxa SUB750T. Για πολύ λίγους. Το μοναδικό ρολόι που εμπιστεύτηκε ποτέ ο ίδιος ο Κουστό (το πλήρωμά του φόρεσε και IWC πάντως).
Από τις τρεις μάρκες που προτεινω, η Panerai έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνα της μόδας, φοριούνται αρκετά και έχουν βγει και πολλές ρέπλικες/μαϊμούδες.
Τα UTS Munchen και τα Doxa είναι για λίγους. Ελάχιστοι θα τα έχουν ξαναδεί, ακόμα πιο λίγοι θα τα εκτιμήσουν. Είναι η κορυφή όμως, πιο πάνω δεν έχει. Κρίσιμη ερώτηση: έχεις χοντρό καρπό?
-
Panerai ή UTS. Αλλά προτιμώ Panerai, μου κάνει πιο classic. Ειδικά με το δερμάτινο...
-
Χμ. Αυτο δεν το ρωτησα για το daytona... Βασικα δεν γνωριζα καν οτι ειχες δικαιωμα να αλλαξεις το καντραν. Το μαυρο ειναι ομως μια χαρα...
Τα 26κ ομως δεν ειναι καθολου μια χαρα... (ρολεξ θα μου τι περιμενες??)
Προφανως εχει την τιμη λογω του ιστορικου που εχουν τα daytona...
Προστοπαρων στο συραρι μου βρηκα αυτο...
http://www.casio-europe.com/euro/watch/ ... -59-1vqef/
-
Ζητώ τη βοήθεια των ειδημόνων του νήματος:!:
Μου αρέσουν πολύ τα Ομέγα και ψήνομαι άσχημα να πάρω ένα Seamaster (όχι αυτόματο)Υπάρχουν διάφορα μοντέλα με διάφορους κωδικούς,οι οποίοι προφανώς αντιστοιχούν στους μηχανισμούς που φοράνε τα ρολόγια.Ανάλογα με το μηχανισμό πάνε και οι τιμές.Π.χ.- υπάρχουν τα 2262.50 , 2561.80 που είναι τα πιο φτηνά
- με πολύ μικρή διαφορά στην τιμή υπάρχουν τα 2264.50 , 2541.80 , 2265.80
- τέλος υπάρχουν και τα πιο ακριβά όλων, τα 2551.80
(οι τιμές είναι από το http://www.blitzwatches.com για να έχουμε ένα σημείο αναφοράς.Υποθέτω είναι αντίστοιχες και στην Ελλάδα οι διακυμάνσεις)
Το ερώτημα είναι.Το (3) αξίζει τα 300€ παραπάνω περίπου;Ποια η γνώμη σας και τι να προτιμήσω;Παράκληση,μην μου προτείνετε άλλες μάρκες-έχω κόλλημα με τη συγκεκριμένη:)
-
-
ωραιο ειναι, καλοριζικο.
-
Ωραίο!
Κλασσικό και λιτό!
Ό,τι πρέπει δηλαδή! -
Εγώ ένα chronostar έχω, δώρο απ τον καιρό από φοιτητητικά χρόνια..Είναι καλό, αξιόπιστο, στην οικοδομή δε χαμπαριάζει και με τόσα πεσίματα εξακολουθεί να δουλεύει!
Αλλά αδυναμία έχω σ αυτό:
-
πουλαω ενα seiko sportura digital alarm chrono world time μολις 2 μηνων διοτι επαθα πλακα με αυτο παρακατω
θεε μου εχω φαει τεραστιο κολημα λεμεεεεε
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
πουλαω ενα seiko sportura digital alarm chrono world time μολις 2 μηνων διοτι επαθα πλακα με αυτο παρακατω
θεε μου εχω φαει τεραστιο κολημα λεμεεεεε
Αυτό είναι το Seiko Premier Kinetic Perpetual, είναι το ρολόι μου (το έχω με μεταλλικό μπρασελέ) και το αγαπώ ΠΟΛΥ
-
Κι εγω όπου να'ναι αγοράζω ένα ίδιο αλλά σε άσπρο!
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.