-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η cosmote ειναι μαλακια;
ειναι η μονη εταιρια που δεν εχω περασει
σημα + χρεωσεις ιντα λενε;
(ειδικα το πρωτο)Πως ξέρεις ότι είναι μαλ... αφού δε την έχεις χρησιμοποιήσει;
Προσωπικά, δεν έχω παράπονο από το σήμα της, σε πολύ ακραίες καταστάσεις (βουνά και λαγκάδια) δεν έχω πλήρη κάλυψη.
Από θέμα χρεώσεων όλες σε μέσο όρο τα ίδια χρεώνουν. Αλλά τουλάχιστον από την cosmote δεν είχα καμία 'παράξενη χρέωση'. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
η cosmote ειναι μαλακια;
Προσωπικά, δεν έχω παράπονο από το σήμα της, σε πολύ ακραίες καταστάσεις (βουνά και λαγκάδια) δεν έχω πλήρη κάλυψη.
Από θέμα χρεώσεων όλες σε μέσο όρο τα ίδια χρεώνουν. Αλλά τουλάχιστον από την cosmote δεν είχα καμία 'παράξενη χρέωση'.δεν ξερω παππου γι'αυτο εβαλα το ερωτηματικο
thanks
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η cosmote ειναι μαλακια;
Από θέμα χρεώσεων όλες σε μέσο όρο τα ίδια χρεώνουν. Αλλά τουλάχιστον από την cosmote δεν είχα καμία 'παράξενη χρέωση'.δεν ξερω παππου γι'αυτο εβαλα το ερωτηματικο
thanks
Μαμώ τον καταρράκτη μου δε το είδα το άτιμο το ερωτηματικό.
-
Από vodaphone δεν έχω εμπειρία, αλλά μεταξύ cosmote και tim, χαλαρά cosmote όσον αφορά το σήμα. Η tim είναι απελπισία σκέτη, πραγματικά.
Αλλά έχει καλή μαγκιά με το non stop 500, και έχω και την σύνδεση στην cote...
-
είμαι από το 1999 στην Cosmote, Ποτέ δεν είχα πρόβλημα,
ούτε με λογαριασμούς ούτε με σήμα. Απεναντίας, σήμα είχα και στα πιο απίθανα χωριά της Ηπείρου! -
-
εμ βέβαια...ας είναι καλά τα κτιρία του ΟΤΕ που γέμισαν από κεραίες και τα λεφτάκια του κοσμάκη ...που γέμισαν την Ελλάδα επίσης με κεραίες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από vodaphone δεν έχω εμπειρία,Ούτε απ΄έξω.
Από μακρυά κι αγαπημένοι.κ.λ.π. ...... .
εμ βέβαια...ας είναι καλά τα κτιρία του ΟΤΕ που γέμισαν από κεραίες και τα λεφτάκια του κοσμάκη ...που γέμισαν την Ελλάδα επίσης με κεραίες.
Γιατί βρε Σάββα οι άλλες εταιρείες δηλαδή δεν έχουν αναπτύξει δίκτυο;
-
Είμαι σαφής νομίζω...
Δεν χρησιμοποίησαν τα κτίρια από άλλη υπηρεσία (ΟΤΕ) ούτε τα χρήματα του κοσμάκη (ΟΤΕ). Τότε ήτανε ακόμα του κράτους. Γιατί στήσιμο του δικτύου τόσο γρήγορα προυποθέτει τρελά κεφάλαια...πού τα βρήκε η ννεοιδρυθίσα τότε Cosmote?
-
elteo
καλα μη νομιζεις οτι και οι ιδιωτικες εταιριες στην ελλαδα εχουν λεφτα και κανουν επενδυσεις ετσι για πλακα επειδη θελουν το καλο μας..
παιρνουν χαλαρα επιδοτησεις, λεφτα του κρατους κλπ -
Σάββα έκανε η Cosmote (Ο Ο.Τ.Ε. ουσιαστικά) ότι θα έκανε ο καθένας που έχει την υποδομή. Ειδικά εάν σκεφτούμε ότι για κάποια χρόνια τον είχαν εκτός από την κινητή, μέχρι να εδραιωθούν οι άλλοι δυο.
Γιατί δηλαδή, οι 'εναλλακτικοί' παροχείς τηλεφωνίας που κάνουν χρήση του δικτύου του είναι καλύτεροι.Δε λέω ότι είναι ο καλύτερος παροχέας κινητής του πλανήτη κι ούτε είμαι από αυτούς που μου αρέσει να υπερασπίζομαι δημόσιο οργανισμό. Αλλά στη χώρα μας είναι μακράν ο καλύτερος. Αν τώρα στους στραβούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει, είναι ένα άλλο θέμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εμ βέβαια...ας είναι καλά τα κτιρία του ΟΤΕ που γέμισαν από κεραίες και τα λεφτάκια του κοσμάκη ...που γέμισαν την Ελλάδα επίσης με κεραίες.Ο ΟΤΕ, ούτως ή άλλως τα έπαιρνε-και τα παίρνει, είναι γνωστό.
Το αποτέλεσμα (σήμα Cosmote) ήταν και είναι κάτι που με ενδιαφέρει,
το οποίο είναι άψογο.Το προτιμώ απ' το να με κλέβουν και να μην έχω αποτέλεσμα
-
technik
cosmote έχω για συμβόλαιο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
technikcosmote έχω για συμβόλαιο...
έτσι μπράβο...
στον πιάνουν που στον πιάνουν,
να πιάνει και τόπο -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είμαι σαφής νομίζω...Δεν χρησιμοποίησαν τα κτίρια από άλλη υπηρεσία (ΟΤΕ) ούτε τα χρήματα του κοσμάκη (ΟΤΕ). Τότε ήτανε ακόμα του κράτους. Γιατί στήσιμο του δικτύου τόσο γρήγορα προυποθέτει τρελά κεφάλαια...πού τα βρήκε η ννεοιδρυθίσα τότε Cosmote?
Σοφες κουβεντες.....
Απλα να συμπληροσω....
Περα απο τα κτηρια του ΟΤΕ η CosmOTE εχει το 'αγραφο δικαιωμα' βαζει κεραιες ΣΕ ΟΛΑ τα κτηρια που στεγαζουν Δημοσιες Υπηρεσιες....
Για να βαλει η ΤΙΜ π.χ. μια κεραια σ ενα κτηριο Δ.Υ. πρεπει να μαζεψει 11.000.000 υπογραφες....
Ενω η CosmOTE.....Quiz: Τι γυρευουν οι κεραιες κινητης τηλεφωνιας, 'γνωστου' παροχεα πανω στα κτιρια της ΕΛ.ΑΣ;;;;
Μιλατε;
Σας ακουμε!!Δημοσιο for ever!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σαν 2ο κινητό, κατέληξα σε αυτόhttp://img227.imageshack.us/img227/7375/467an.jpg
http://img319.imageshack.us/img319/3931/424890050dr.jpgΕίναι το Ε50 έτσι? Να ρωτήσω αν το έχει βρεί κάποιος στην έκδοση χωρίς κάμερα?
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Σαν 2ο κινητό, κατέληξα σε αυτό
http://img227.imageshack.us/img227/7375/467an.jpg
http://img319.imageshack.us/img319/3931/424890050dr.jpgΕίναι το Ε50 έτσι? Να ρωτήσω αν το έχει βρεί κάποιος στην έκδοση χωρίς κάμερα?
Γιατί να το πάρεις χωρίς κάμερα?
-
Χωρίς κάμερα ειναι φθηνότερο, αλλα δεν νομίζω οτι αξίζει η διαφορά τιμής (κάπου 20 ευρώ νομίζω)...
-
Στην Κόρινθο, όπου υπάρχει παροχή 3G, πολύ απλά με ΤΙΜ ΔΕΝ μπορείς να πάρεις τηλέφωνο!Μονίμως αποτυχία κλήσεων!Μόλις το σηματάκι βγει απ την οθόνη μου, κανένα πρόβλημα!
Τους ανέφερα τη διαπίστωσή μου και περιμένω...
Αλλά με τη δουλειά έχω πραγματικά πρόβλημα
Μάλλον θα το γυρίσω Cosmote
Είναι καλύτερα -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
η cosmote ειναι μαλακια;
Από θέμα χρεώσεων όλες σε μέσο όρο τα ίδια χρεώνουν. Αλλά τουλάχιστον από την cosmote δεν είχα καμία 'παράξενη χρέωση'.Ναι, αλλά έχουν ΑΘΛΙΟ customer care και i-mode branded ηλίθιες συσκευές. ΤΙΜ uber alles. Eξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, κινητά όπως τα βγάζει η μαμά τους και σήμα -επιτέλους- καλό σχεδόν παντού, όπως και οι δύο μεγάλες. Έστειλα την vodafone για την ΤΙΜ, και δεν το έω μετανιώσει δευτερόλεπτο.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]