-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Για 20VT εναντι 2.0TFSI τιθεται ομως.μακράν TFSI
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αλλά...210 άλογα, είσαι σίγουρος? 225 έπρεπε να είχα κανονικά για 2003.
ελληνικό/εισαγωγής?
Ναι 2003 έπρεπε να είναι 225. Το 2002 δεν άλλαξε.
Τα 225 είναι στάνταρτ με ασημένιους καθρέφτες και τα 210 με βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, ή ήταν στοιχείο εξτρά εξοπλισμού?σωστά
-
μπορει να ειναι και 2002 και να μην θυμαμαι εγω
θα ρωτησω και θα σας πω.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ναι 2003 έπρεπε να είναι 225. Το 2002 δεν άλλαξε.To 2002 έγινε η αλλαγή εννοείς;
Έχω την εντύπωση ότι από 210--->225 παίζει να έγινε αρχές 2003 η αλλαγή, τουλάχιστον να ήρθαν εδώ στην Ελλάδα.
edit
Και φυσικά έπεσα έξω! Σεπτέμβριο του 2001 έγινε η αλλαγή, και Φεβρουάριο 2002 το δοκίμασαν οι 4ΤΡΟΧΟΙ, όπως γράφει εδώ... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι 2003 έπρεπε να είναι 225. Το 2002 δεν άλλαξε.
To 2002 έγινε η αλλαγή εννοείς;
Έχω την εντύπωση ότι από 210--->225 παίζει να έγινε αρχές 2003 η αλλαγή, τουλάχιστον να ήρθαν εδώ στην Ελλάδα.
edit
Και φυσικά έπεσα έξω! Σεπτέμβριο του 2001 έγινε η αλλαγή, και Φεβρουάριο 2002 το δοκίμασαν οι 4ΤΡΟΧΟΙ, όπως γράφει εδώ...Ναι αυτό ήθελα να πω, αλλά έτσι όπως το έγραψα!!!
Θυμόμουν ότι η δοκιμή ήταν μέσα στο 2002, αλλά όχι μήνα.
-
Ρε συ... τι εμφύλιος είναι αυτός που στήνεις;;;;;;
S3
-
GTI
-
Για (πολύ) μεγάλες ιπποδυνάμεις και ροπές:
-προσθιοκίνητα, αν δεν έχεις ανθρώπους να σε αγαπούν, ή γενικώς στον ήλιο μοίρα.
-οπισθοκίνητα για διασκέδαση, αν είσαι 'χεράς' ή θέλεις να γίνεις, αποδεχόμενος τα ρίσκα.
-τετρακίνητα, αν θες να πηγαίνεις ταχύτατα εκεί που θέλεις ή πρέπει να πας, με απόλυτη ασφάλεια ανεξαρτήτως οδοστρώματος και καιρού, με ή -κυρίως- χωρίς όρεξη για αστεία και ρίσκα, πυροβολώντας αδιακρίτως, παριστάνοντας άνετα και τον χερά χωρίς να είσαι, αφού σε καλύπτει το αυτοκίνητο.
Οποιοδήποτε μεταχειρισμένο τετρακίνητο, αν δεν είναι χρέπι, είναι απείρως προτιμότερο από οποιοδήποτε, μα οποιοδήποτε, προσθιοκίνητο. Σας μιλώ εκ πείρας, όπως έλεγε μία παληά διαφήμιση.
-
Coyot: μου άρεσε η παυλίτσα σου για τα Quattro...
φαίνεται ότι το έχεις...
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Coyot: μου άρεσε η παυλίτσα σου για τα Quattro...φαίνεται ότι το έχεις...
To έφτιαξα διά της πλαγίας οδού!
Τουτέστιν Σκόντα Οκτάβια 4Χ4 (Χάλντεξ) 1,8Τ προσεκτικά και κατά βάσιν εργοστασιακά βελτιωμένο, σε επίπεδο Άουντι S3.
Για τη δουλειά που το προορίζω (διάσχιση 1120 συχνά βρεγμένων χιλιομέτρων πούστικου οδοστρώματος σε μία μέρα, δηλ. με μ έ σ η τουλάχιστον 110+) είναι αναντικατάστατο. Μια 6η μόνον του λείπει.Είναι όμως εκνευριστικά σταθερό όταν θέλεις να παίξεις. Μία φορά μόνο το ξεκόλλησα (κατά λάθος) στην Κ8 των Μεγάρων, έχοντας μπει Κύριος οίδεν με πόσα!
-
Coyot
ξεκίνησε ως 1.8Τ με τα 180 άλογα; -
Το Οκτάβια του Κογιότ ειναι απίστευτο, είχα την τύχη να ειμαι συνοδηγός για μερικούς γύρους στην πίστα... Respect!
-
Ανάμεσα στο παλιό S3 και το νέο GTi μοντέλα, διαλέγω χαλαρά το GTi...
-
@charmak66: ξεκίνησε ως 150 ίππων, και τώρα περίπου 200 (μόνο με πρόγραμμα + ένα μεγαλύτερο Front Mounted InterCooler, για να μη χάνει στον καύσωνα).
Όποτε θέλω (τώρα ας πούμε που στη χάση και στη φέξη το κινώ στην κίνηση του Βελιγραδίου) το γυρίζω με ένα κουμπάκι στα 150, να μην καίει τζάμπα.
Με εξάτμιση φαρδύτερη και αναβάθμιση του προγράμματος GIAC (με 100Ε τώρα που έχω το βασικό πακέτο) πάει στα 220 αλόγατα, αλλά γιατί; Ήδη έχω 30 κιλά ροπής, να προσπεράσω ό,τι κινείται στον περίφημο άξονα 10 (Βελιγραδίου - Θεσσαλονίκης - Αθηνών).
Φρένα και σινεμπλόκ είναι τα ίδια του S3, ανάρτηση τολμώ να πω ανώτερη, ελέω Skoda Motorsport/ABT και Ηλία Μαρακάκη.@silencer51: Είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως!
Μετά από όσα έζησες στην πίστα των Μεγάρων μέσα στην Όκτυ μου (να κάνω εγώ μαλακίες, βαριεστημένος και μεθυσμένος από την προηγούμενη νύχτα, κι αυτή να πηγαίνει γραμμωτά σαν τον άνεμο) επιμένεις στα προσθιοκίνητα, Βρούτε; -
Το προσθιοκινητο ειναι μια χαρα για λογικες ιπποδυναμεις,δηλαδη περιπου μεχρι 200..απο εκει και περα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα αλλα οχι ακατόρθωτα...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
@charmak66: ξεκίνησε ως 150 ίππων, και τώρα περίπου 200 (μόνο με πρόγραμμα + ένα μεγαλύτερο Front Mounted InterCooler, για να μη χάνει στον καύσωνα).
Όποτε θέλω (τώρα ας πούμε που στη χάση και στη φέξη το κινώ στην κίνηση του Βελιγραδίου) το γυρίζω με ένα κουμπάκι στα 150, να μην καίει τζάμπα.
Με εξάτμιση φαρδύτερη και αναβάθμιση του προγράμματος GIAC (με 100Ε τώρα που έχω το βασικό πακέτο) πάει στα 220 αλόγατα, αλλά γιατί; Ήδη έχω 30 κιλά ροπής, να προσπεράσω ό,τι κινείται στον περίφημο άξονα 10 (Βελιγραδίου - Θεσσαλονίκης - Αθηνών).
Φρένα και σινεμπλόκ είναι τα ίδια του S3, ανάρτηση τολμώ να πω ανώτερη, ελέω Skoda Motorsport/ABT και Ηλία Μαρακάκη.@silencer51: Είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως!
Μετά από όσα έζησες στην πίστα των Μεγάρων μέσα στην Όκτυ μου (να κάνω εγώ μαλακίες, βαριεστημένος και μεθυσμένος από την προηγούμενη νύχτα, κι αυτή να πηγαίνει γραμμωτά σαν τον άνεμο) επιμένεις στα προσθιοκίνητα, Βρούτε;Στη συγκεκριμένη περίπτωση διαλέγω το νεότερο λόγω καινούριο πατώματος και πιο εξελιγμένης πίσω ανάρτησης... Επίσης γενικά ειμαι υπέρ της αγοράς καινούριου στην κατηγορία αυτή...
-
Θα συμφωνησω παντως οτι το 4Χ4 ειναι αλλου,σε καθε περιπτωση.
Δεν μπορεις να συγκρινεις ενα αλογο με δυο ποδια,με ένα με τέσσερα.... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπορει να ειναι και 2002 και να μην θυμαμαι εγωθα ρωτησω και θα σας πω.
ναι τελικα ειναι μοντελο 2002.
εχω και μια ερωτηση:
φοραει αυτη η εκδοση τα ενισχυμενα σωθικα που ειχε και το 225?
Audi S3(225ps) H VW Golf GTI(TFSI)??