-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΙΣ HONDA?Αν το αυτοκίνητο έιχε 2 χρόνια εγγύηση με αυτά τα προβληματα που έχει παρουσιάσει τώρα θα το αγόραζαν?
δεν έχει προβλήμαρα ρε φίλε? που τα είδες...
το τιμόνι....
τα πειράκια που δε ξέρουμε τι είναι...
Θα κάνω απλά μία κριτική για τα honda civic σε σχέση με τα Α3 για να καταλάβεις πως το βλέπουμε και πως τουλάχιστον το καταλαβαίνω εγω
- Με τα honda δε θα έχεις ποτέ την κύλιση που έχει το Α3 και όχι λόγο του ημιάκαπτου
- αυτό το γεγονός θα σε κάνει να αισθάνεσαι το αμάξι ότι είναι λιγότερο πολυτελές.
- Δε θα καιει τόσο πολύ
- δε θα χρειάζεται τόσα πολλά λεφτά στο servis
- Γενικά το Α3 μπορεί να είναι καλύτερο αμάξι στο σύνολο αλλά είναι ακριβότερο
- το honda έχει καλύτερους χώρους
- Η εγγύηση αν σου χρειαστεί θα σε βγάλει από μεγάλα έξοδα
δε θα έχει ένα fucking toyota αλλά ένα fucking honda - premium θα γίνει στην επόμενη γενιά, δε γίνεσαι με τη μία
- δε θα έχεις στο στατους του Α3 αλλά μπορεί να μη σε νοιάζει
-
- Μια χαρά παει το εργαλείο με 95αρα.
- Ειχαμε το Vag group να μας την πεφτει, ηρθανε και οι Γαλλοι τωρα...
Ρε τι πλακα που εχουμε......
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
καλό είναι να μην γενικεύουμε...δεν νομίζω να στην πέσανε οι Γάλλοι.
Μάλλον δεν μας ξέρεις καλά... -
Βέρος Γάλλος ή naturalize εισαι Σάββα?
-
ok βρε παιδιά ίσως ήμουν υπερβολικός.
και εγω στο honda είχα καταλήξει και περίμενα κάτι λεφτα για να τα κάνω 12000
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΙΣ HONDA?Αν το αυτοκίνητο έιχε 2 χρόνια εγγύηση με αυτά τα προβληματα που έχει παρουσιάσει τώρα θα το αγόραζαν?
Στην προταση υπαρχει ενα αν ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ 7 ας δωσουν κι αλλοι 7 αν μπορουν πχ FOCUS 5* που εχει ενας φιλος κι ακουστε παταγε φρενο και του ανοιγε το πορπαγκαζ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλό είναι να μην γενικεύουμε...δεν νομίζω να στην πέσανε οι Γάλλοι.
Μάλλον δεν μας ξέρεις καλά...Δεν εκανα γενικευση βρε αρχοντα!
Peugeot ειχε ο ανθρωπος στην υπογραφη του (Kumi) για αυτο εγραψα Γάλλοι.
Μπορει να μην εχω τις δημοσιευσεις σου εδω, αλλά δόξα τω Θεω ξέρω τι γινεται στο 4Τ forum και οι Γάλλο γενικά ειναι από τους πιο low profile.
Sorry αν σε στεναχωρησα! -
[quote='koumi']ok βρε παιδιά ίσως ήμουν υπερβολικός.
και εγω στο honda είχα καταλήξει και περίμενα κάτι λεφτα για να τα κάνω 12000
-
Εννοείται! Σε αυτό το μικρόκοσμο όλοι οδηγούν είτε Civic είτε Yugo, ώστε η υπεροχή των Civic να είναι σχεδόν αναμφισβήτητη. Δεν οδηγούμε πάνω από 90χλμ/ώρα στις ευθείες για να μή σπάσουν τα τύμπανά μας από το θόρυβο του πρωτόγονου κινητήρα, και στις στροφές δε ξεπερνάμε τα 55χλμ/ώρα διότι η αρχιτεκτονική του πίσω άξονα θα έκανε την οδήγηση με ταχύτητες άνω των 55 εξαιρετικά επικίνδυνη. Επιπλέον η άσφαλτος έχει επένδυση με βαμβάκι για να μήν χτυπάει ο ημιάκαμπτος. Επιπλέον με αυτές τις ταχύτητες δε κινδυνεύουμε τόσο πολύ να υποστούμε σοβαρό τραυματισμό λόγω της ανύπαρκτης παθητικής ασφάλειας. Επιπλέον προσφέρεται ώς αξεσουάρ ειδική λαστιχένια επένδυση παρόμοια με αυτή των συγκρουόμενων ώστε να αποφεύγεται το μοιραίο. Το μόνο υπερτροφοδοτούμενο αμάξι που γνωρίζουμε είναι το Smart και φυσικά είμαστε πιό γρήγοροι από αυτό. Ο Σαρακάκης είναι ο καλύτερος αντιπρόσωπος, βέβαια πρέπει να βάζουμε πρέπει να βάζουμε βενζίνη μόνο της μάρκας Sakarakishell αλλιώς η εγγύηση ακυρώνεται αλλά επειδή έχουν εμφανιστεί πολλά προβλήματα δε το ρισκάρουμε. Τι προάλλες για παράδειγμα έβαλα ένα δισκάκι με MP3 και εκεί που άκουγα τό άσμα 'δεν υπάρχουν VAG σου λέω...' η ένταση έπεσε κατά 0,5 DB χωρίς λόγο.
Δικιο εχεις φιλε μου.Και γω τα ιδια σκεφτομουν αποψε που εβλεπα την ταινια 'Το πιο λαμπρο αστερι'(σε dvd)
-
Αλλος ένας στην λίστα αναμονής. Το έκλεισα και περιμενω. Καλό πάσχα τώρα. Έχω μπόλικο καιρό να ονειρεύομαι.
-
Ρίξτε μιά ματιά στο παρακάτω..
Consumer Reports' Most Reliable
http://money.cnn.com/popups/2006/autos/ ... ml?cnn=yesέχει γιά όλες τις κατηγορίες
-
επειδη αυτο που μπαινεις ειναι αμερικανικο σαιτ μπες σε ενα ευρωπαικο:
http://www.reliabilityindex.co.uk/
(παντως σε εκεινο που εβαλες εχουν θαψει τα vw και θεοποιησει τις χοντα και τογιοτα...αξιζει να κανεις ενα συγκριτικο των δυο σαιτ για να βγαλεις ασφαλεστερα συμπερασματα...)
Βεβαια και στα 2 η αξιοπιστια των χοντα χτυπα ταβανι...ελπιζω να συνεχισουμε την παραδοση... -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Δικιο εχεις φιλε μου.Και γω τα ιδια σκεφτομουν αποψε που εβλεπα την ταινια 'Το πιο λαμπρο αστερι'(σε dvd)
Θα σου πρότεινα και αυτό http://imdb.com/title/tt0042106/
Βέβαια υπάρχει και το κλασσικό Star Wars με πολλά επεισόδεια...
-
Ο χρήστης kastorianos έγραψε:
Αλλος ένας στην λίστα αναμονής. Το έκλεισα και περιμενω. Καλό πάσχα τώρα. Έχω μπόλικο καιρό να ονειρεύομαι.αντε με το καλο να παραλαβεις και εσυ...μην ανησυχεις το 2007 ειναι κοντα...(το γραφω για μενα κυριως )
-
thanks spyros.s και στα δικα σου.
149 και απόψε (κατα προσεγγιση +- 2 μήνες πάνω κάτω) -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
επειδη αυτο που μπαινεις ειναι αμερικανικο σαιτ μπες σε ενα ευρωπαικο:http://www.reliabilityindex.co.uk/
(παντως σε εκεινο που εβαλες εχουν θαψει τα vw και θεοποιησει τις χοντα και τογιοτα...αξιζει να κανεις ενα συγκριτικο των δυο σαιτ για να βγαλεις ασφαλεστερα συμπερασματα...)
Βεβαια και στα 2 η αξιοπιστια των χοντα χτυπα ταβανι...ελπιζω να συνεχισουμε την παραδοση...Εγώ κοίταξα λίγο παρακάτω από την πρώτη δεκάδα και...
24 Hyundai Lantra
25 Mercedes SLK
26 Citroen Xsara
27 Ford Cougar
28 Subaru Impreza
29 Skoda Octavia
30 Audi A4
31 Nissan Primera
32 Toyota Avensis
33 Volvo 850
34 Vauxhall Corsa
35 Seat Toledo
36 Volkswagen Golf
37 Daewoo Lanos
38 Fiat Brava
39 Hyundai Coupe
40 Mitsubishi Shogun
41 Rover 25
42 Mercedes CLK
43 Fiat Marea
44 Ford Focus
45 Peugeot 106
46 MG MG TF
47 BMW Z3
48 Hyundai Accent
49 Volkswagen Polo
50 Fiat PuntoΒλέπουμε λοιπόν πως η ...Xsara είναι πολύ πιο αξιόπιστη από Avensis, Primera, Octavia,Focus κλπ κλπ...
Οι κορεάτες πάνε παρέα με τους...ιταλούς και...Mercedes, BMW...
Αρα, ποιο το συμπέρασμα;
Είναι η Toyota ΓΙΑ ΚΑΘΕ μοντέλο της πρώτη σε αξιοπιστία; Ή όχι; Τα Fiat είναι τόσο χάλια; Εδώ βλέπουμε τελειώς διαφορετικά πράγματα...
Εγώ στο μόνο που μπορώ να καταλήξω είναι πως οι δείκτες αξιοπιστίας είναι αρκετά σχετική υπόθεση και δεν γίνεται να τους παίρνουμε τοις μετρητοίς... Επίσης, από χώρα σε χώρα η εικόνα αλλάζει... Πχ στην Ελλάδα μπορεί να χαλάει πιο εύκολα ένα Fiat, αλλά τα μπόλικα και φτηνά ανταλλακτικά από Ιταλία δίνουν λύσεις εκεί που σε ένα ιαπωνικό ή κορεάτικο θα κληθεί ο ιδιοκτήτης να δώσει μια περιουσία για την επισκευή, όταν η εγγύηση έχει τελειώσει κλπ κλπ.
Τέσπα, άσχετο ίσως με το θέμα του Civic, αλλά επειδή πολλά ακούγονται για το πόσο αξιόπιστο κλπ είναι, ας σκεφτούμε και την περίπτωση πχ ενός τρακαρίσματος με δική μας ευθύνη...Πόσο θα βγει το ''μαλλί'' τότε; -
Άστα να πάνε. Μικτή ασφάλεια και καλά ξεμπερδέματα...
Η πλάκα είναι λες θα πληρώσω μικτή να έχω το κεφάλι (ψυχική υγεία) μου ήσυχο, από την άλλη μέχρι να βρεις άκρη με τις ασφαλιστικές κερδίζεις εγκεφαλικό.
-
Εγώ όσες φορές έμπλεξα, ήταν εφιάλτης! Οταν φταις, κάνεις την δήλωση και τέρμα, το αγγούρι το τρώει ο άλλος. Οταν δεν φταις, για να παρεις τα λεφτά σου, γλύφεις τον συνεργειά, τον εκτιμητή, την ασφαλιστική, τον ασφαλιστή και παίρνεις τα λεφτά μετά από μήνες, αν εντωμεταξύ η ασφαλιστική δεν έχει κλείσει... Και ποτέ σχεδόν δεν παίρνεις όλο το ποσό, γιατί ο εκτιμητής δεν συμφωνεί ποτέ με τον επισκευαστεί, θεωρεί πως χρεώνει παραπάνω (που χρεώνει παραπάνω...) κλπ κλπ... Εγώ προτιμώ την απλή ασφαλεια και όταν και αν συμβεί το κακό, να το φτιάξω μόνος μου. Βέβαια δεν έχω ακριβό αυτοκίνητο... Αλλά αν υπολογίσεις πως η μικτή θέλει κάνα 1000άρικο πάνω κάτω, η απλή κάπου 350, σε μια 5ετία έχεις εξοικονομήσει μουμπλέ μουμπλέ 3300 ευρώ... Αν συνυπολογίσεις και την πτώση της αξίας του αυτοκινήτου σου, πρέπει να κάνει τρελό τράκο για να μην σου φτάνουν τόσα για να το επισκευάσεις και στην τελική ίσως και να μην θέλεις να το επισκευάσεις, το πουλάς για ανταλλακτικά και παίρνεις άλλο...
Ειδικά για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα η μεικτή είναι πεταμένα λεφτά... Το δικό μου κοστίζει κάπου 4.000-5.000 το πολύ... Ο,τι και να πάθει, ή το φτιάχνω με μεταχειρο ανταλλακτικά, ή το κρατάω για ανταλλακτικά και παίρνω ένα ίδιο... Η μικτή μου είναι άχρηστη. So simple!
Αυτό θ' άλλαζε αν το τουτού μου έκανε 30.000.... Αλλά πόσο θα έκανε η μικτή τότε; -
εμεις τα εχουμε ξαναπει αυτα high fidelity:oops:
παραυτα να μην σου τυχει με το civic διοτι για να ξαναγινει αμαξι το 'εντερπραιζ' θα θελει μια περιουσια...
Τωρα για τους δεικτες αξιοπιστιας που παρεθεσα θα πω κατι αλλο. Δεν αναφερεται στο δικο μας civic αλλα στα παλαιοτερα οποτε...το δικο μας θα πρεπει να αποδειξει την αξιοπιστια του (λογω παραδοσης) οπως λχ και το νεο γκολφ gt οφειλει να αποδειξει την ανωτεροτητα του απο το 'αμαρτωλο παρελθον'(sic) της εταιρειας.προς καστοριανος:το εχω φιλοσοφησει φιλε...λεω...του χρονου θα παρω αυτοκινητο αλλιως θα ειχα αλλαξοπιστησει προς...ευρωπη μερια
-
Θα σου πρότεινα και αυτό http://imdb.com/title/tt0042106/
Βέβαια υπάρχει και το κλασσικό Star Wars με πολλά επεισόδεια...
Ωραιες επιλογες!
Βλεπω οτι τωρα με το civic εχεις αρκετο χρονο **να καθεσαι σπιτι **και να βλεπεις ταινιες
Ηonda Civic 2005