-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ναι εχουν και ειδικα τοπικ μονο για την βενζινη που χρησιμοποιουν μαλιστα μου ειπαν ολοι να βαζω vpower95 διοτι με 100 δεν βλεπουν διαφορα
Φιλε μου τη VPOWER την εβαλα και δεν ειδα διαφορα.Τωρα οσο αφορα το συνεργειο παω 13 χρονια δεν ειχα μεχρι τωρα κανενα προβλημα και δεν νομιζω οτι εχουν κανενα οφελος με το αν βαζω 95 η 100 οκτανια στο αυτοκινητο.Αν ειχε καποιο προβλημα το αυτοκινητο το προβλημα θα συνεχιζοταν και με την 100αρα
τι να πω ας απαντησουν οι ιδιοκτητες διοτι εγω ακομα το περιμενω και δεν εχω προσωπικη εμπειρια...μου εχει κανει εντυπωση παντως αυτο που γραφεις
Παντως δεν ξερω αν σε προβληματισα δεν το ηθελα επειδη σε βλεπω πολυ θερμο με το συγκεκριμενω αυτοκινητο και δεν ξερω αν ειχες CIVIC παλιοτερα(για να καταλαβεις τις διαφορες)για μενα ειναι το καλυτερο που εχει βγαλει εχω παθει πλακα καμμια σχεση με το παρελθον!!!!!Εκανες πολυ καλη επιλογη.
-
Λές να θέλει και Vpower Racing Ultimate;
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Λές να θέλει και Vpower Racing Ultimate;Οταν τη δοκιμασεις πες μου
-
Το manual συγκεκριμένα γράφει πως ο κινητήρας είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί με καύσιμο 95 οκτανίων ή περισσότερων. Δε λέει πάνω από 95. Θα παρακαλούσα το φίλο να μας πεί ακριβώς τί πρόβλήματα του παρουσιάζε με τη χρήση 95άρας; Να αποκλείσω τη κακή ποιότητα καυσίμου;Το εχεις βαζεις 95 και δεν εχεις προβλημα?
-
Ο χρήστης gus38 έγραψε:
ναι εχουν και ειδικα τοπικ μονο για την βενζινη που χρησιμοποιουν μαλιστα μου ειπαν ολοι να βαζω vpower95 διοτι με 100 δεν βλεπουν διαφορα
Φιλε μου τη VPOWER την εβαλα και δεν ειδα διαφορα.Τωρα οσο αφορα το συνεργειο παω 13 χρονια δεν ειχα μεχρι τωρα κανενα προβλημα και δεν νομιζω οτι εχουν κανενα οφελος με το αν βαζω 95 η 100 οκτανια στο αυτοκινητο.Αν ειχε καποιο προβλημα το αυτοκινητο το προβλημα θα συνεχιζοταν και με την 100αρα
τι να πω ας απαντησουν οι ιδιοκτητες διοτι εγω ακομα το περιμενω και δεν εχω προσωπικη εμπειρια...μου εχει κανει εντυπωση παντως αυτο που γραφεις
Παντως δεν ξερω αν σε προβληματισα δεν το ηθελα επειδη σε βλεπω πολυ θερμο με το συγκεκριμενω αυτοκινητο και δεν ξερω αν ειχες CIVIC παλιοτερα(για να καταλαβεις τις διαφορες)για μενα ειναι το καλυτερο που εχει βγαλει εχω παθει πλακα καμμια σχεση με το παρελθον!!!!!Εκανες πολυ καλη επιλογη.
ειναι αληθεια οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο το ερωτευτηκα μολις το ειδα και το οδηγησα για τον λογο αυτο ανεχθηκα και την τεραστια αναμονη...Δεν ειναι κακο παντως να ακουμε αποψεις και εμπειριρες ακομα και αν δεν ειναι κολακευτικες για το αυτοκινητο. Εχω και ενα crv εδω και 2 χρονια που εχει βεβαια τον κ20 κινητηρα και οχι το r18 απλα ποτε δεν ειχα ακουσει για χοντα που καιει 100αρα. Θα το ψαξω παντως και θα ενημερωσω τους παντες
-
Απαιτούμενος αριθμός οκτανίων βενζίνης (RON) 95
Αυτο γραφει και στο σαιτ της χοντα
http://www.honda.gr/honda/chars.cfm?car ... odel_id=33
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν υποψιαστώ ότι καίνε λάδι και θέλουν 100άραΘα 'ναι απλά φανταστικό
Είναι από αυτά που έχουν τόσο χαβαλέ που ...ψήνομαι -
Ο χρήστης gus38 έγραψε:
Το manual συγκεκριμένα γράφει πως ο κινητήρας είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί με καύσιμο 95 οκτανίων ή περισσότερων. Δε λέει πάνω από 95. Θα παρακαλούσα το φίλο να μας πεί ακριβώς τί πρόβλήματα του παρουσιάζε με τη χρήση 95άρας; Να αποκλείσω τη κακή ποιότητα καυσίμου;
Το εχεις βαζεις 95 και δεν εχεις προβλημα?
Ναι. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Εσύ τί ακριβώς παρατήρησες;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν υποψιαστώ ότι καίνε λάδι και θέλουν 100άραΞέρεις κάποιο μοντέλο που πληρεί τις παραπάνω προυποθέσεις;
-
Αν υποψιαστώ ότι καίνε λάδι και θέλουν 100άρα
Ξέρεις κάποιο μοντέλο που πληρεί τις παραπάνω προυποθέσεις;
όχι, γι' αυτό αναρωτιέμαι
-
Mήπως στην τελικη πρεπει ο φιλος να αλλαξει βενζιναδικο-νερουλαδικο αντι να αλλαξει συνεργειο.............
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Mήπως στην τελικη πρεπει ο φιλος να αλλαξει βενζιναδικο-νερουλαδικο αντι να αλλαξει συνεργειο.............το αυτοκινητο παντως καιει κανονικα 95αρα βενζινη...το διασταυρωσα και αλλου...κατι αλλο συμβαινει λοιπον το οποιο αγνοουμε
-
Μόλις χθες παρέλαβα το αμάξι
Μαύρο 1.8 Sport.
-
Ο χρήστης 6600 έγραψε:
Μόλις χθες παρέλαβα το αμάξιΜαύρο 1.8 Sport.
Καλορίζικο!!!!!!!
Στο άλλο θέμα με την βενζίνη…..
Βάζω μόνο 95αρα και ποτέ δεν χτύπησε τίποτα. Άλλαξε βενζινάδικο -
καλοριζικο
-
OLE!!!!!
-
Ο χρήστης 6600 έγραψε:
Μόλις χθες παρέλαβα το αμάξιΜαύρο 1.8 Sport.
ΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!καλοριζικο και καλοταξιδο!!!
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ
πάρτε όλοι civic!!!!!!!!
Στο τέλος θα έχουν αναμονή και οι ανακλήσεις που θα κάνουν.
HONDA CIVIC=>ΑΠΟΤΥΧΙΑ
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝπάρτε όλοι civic!!!!!!!!
HONDA CIVIC=>ΑΠΟΤΥΧΙΑ
Δηλαδή, αποτυχημένη πολιτική του εισαγωγέα, που καταλήγει σε μεγάλες αναμονές, σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είναι αποτυχημένο?
Ηonda Civic 2005