-
γιατί έκρυψες το τηλ;;;
-
Το χω βάλει κάτι χρόνια πριν, συχνάζει σε κόσμος και αρετσού!
Όλα τα λεφτά οι δύο μπούκες πίσω... κολασμένος ήχος!
-
-
Ξεχνάς την αεροτομή..
-
Χωρίς αεροτομή και μπούκες...εμένα μου αρέσει.
-
-
Αυτό δεν είναι καγκουριά ρε!! Έργο τέχνης είναι
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αυτό δεν είναι καγκουριά ρε!! Έργο τέχνης είναιΘέμη αν και εξ΄αποστάσεως σου λέω με βεβαιότητα. ότι έχει πυρετό.
-
I think we have a winner!!!
βρήκα τον οδήγο του....
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προσέξτε το πλάτος των πίσω ελαστικών (που ήταν διαφορετικό από τα εμπρός)κρατάει καλύτερα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προσέξτε το πλάτος των πίσω ελαστικών (που ήταν διαφορετικό από τα εμπρός)Κάποιος του είπε ότι τα Vectra υπερστρέφουν, κι αυτός το πίστεψε!
Αλήθεια, πως ακριβώς στρίβει αυτό το πράμα; Μπαίνει στη στροφή με τα μούτρα, φρενάρει, σταματάει, κόβει το τιμόνι ανάποδα, όπισθεν, ίσιωμα τιμονιού, πρώτη, έξοδος από στροφή... Απλά μου είναι δύσκολο να το φανταστώ να στρίβει κινούμενο προς τα μπροστά!Πάρτε και ένα ιπτάμενο Yaris που έκλεψα από άλλο forum! (Δεν είναι δική μου η φωτό)
-
-
Κορυφαίος αυτός με το Yaris. Εγω δύσκολα θα άντεχα τον πειρασμό να ανοίξω και τον κινητήρα της προπέλλας
Δεν ειναι καγκουριά βέβαια, ίσα ίσα. (καγκουριά θα ήτανε αμα τον είχε σε λειτουργία )
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Πάρτε και ένα ιπτάμενο Yaris που έκλεψα από άλλο forum! (Δεν είναι δική μου η φωτό)
Με κάθε επιφύλαξη, μήπως ο άνθρωπος κάνει paramoteur και απλά μεταφέρει τον κινητήρα;
-
Ε,φυσικά ρε Χρήστο.Λές να τό'βαλε για να κερδίζει τελικές;
-
Ε...πως; 5-6 αλογάκια δεν θα τα κερδίζει;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
edit: Είχα ξεχάσει να σβήσω την πινακίδα...
Ναι!!Γιατι αν το δεις στο δρομο και δεν εχεις το νουμερο μπορει να το μπερδεψεις με αλλο!!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Πάρτε και ένα ιπτάμενο Yaris που έκλεψα από άλλο forum! (Δεν είναι δική μου η φωτό)
To συγκεκριμένο γιάρις το είχα φωτογραφήση στην Ε.Ο κάπου στη Λάρισα πέρσι τέτοιο καιρό. Ιδού:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 694#426694
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Με κάθε επιφύλαξη, μήπως ο άνθρωπος κάνει paramoteur και απλά μεταφέρει τον κινητήρα;Εννοείται πως κάτι τέτοιο συμβαίνει! Απλά μου φάνηκε πολύ αστείο το σύνολο και μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα του ανεμιστήρα αναμμένου εν κινήσει! Γι'αυτό και το έβαλα στο Αυστραλοτόπικ!
Μάλλον στο 'Ότι πιο απίθανο' έπρεπε να το βάλω...
Australia Uber Alles!!!!! [#2]