-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Θα λειτουργει ενταξει με το Kaspersky και το τοπικο μου δικτυο ή αφου δουλευει το Kerio να μην το πειραξω;;;Ό,τι δουλεύει καλά μην το αγγίζεις...Στα PC ισχύει διπλά...
-
Έτσι. Όσο σκαλίζεις τόσο πασχίζεις.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Θα λειτουργει ενταξει με το Kaspersky και το τοπικο μου δικτυο ή αφου δουλευει το Kerio να μην το πειραξω;;;
Ό,τι δουλεύει καλά μην το αγγίζεις...Στα PC ισχύει διπλά...
Το ξερω αλλα εδω και μερικες μερες το Kerio μου κανει κολπα στο τοπικο δικτυο (1 στις 2 δεν το βρισκει) και εσβησε δεν ξερω πως τα προγραμματα που ειχαν προσβαση με αποτελεσμα να το ξαναρυθμισω απο την αρχη.
Το οτι καποιες φορες δεν εντοπιζει το δικτυο ενω μολις το απενεργοποιω ολα ενταξει ειναι αυτο που με προβληματιζει -
Και ξαφνικα τo Windows security center δεν βλέπει ούτε το Kerio ( είναι free παίδες απλά απενργοποιούνται κάποιες δευτερεύουσες λειτουργιές όπως το ad blocking ας πουμε, αλλά αφού δεν τι να σας κάνω ) ουτε το Avast....Εννοείται οτι και τα 2 δουλεύουν κανονικότατα
-
-
Βρε ποιος το....το SC των Windows απλά το αναφέρω. Κουβέντα να γίνεται...
-
Νέα από το μέτωπο:
εγκατέστησα τον** ΙΕ 7 **αφού διαπιστώθηκε ότι έχω γνήσια windows.
Πατάτα. Δεν σ' αφήνει να βάλεις τα εικονίδια όπου σε βολεύει, κρύβει τα μενού στην αρχή και ψάχνεσαι να τα βρεις, σου φέρεται λες κι είσαι καθυστερημένος. Κρίμα την προσπάθεια - καλύτερος μεν, αλλά και πάλι μέτριος σε σχέση με τους άλλους 2.
Ubuntu Linux:
θα στενοχωρήσω λίγο τους φίλους του Linux, αλλά αν δεν φτιαχτούν οδηγοί και σοβαρά προγράμματα για το λειτουργικό, δεν θα τραβήξει. Για κανένα χομπίστα καλούλι είναι, εμφανίσιμο, δωρεάν, αλλά για δουλειά μπααα.
Το Open Office απλώς δεν πιάνει χαρτωσιά μπροστά στο MS Office. Αυτό για εμένα που δουλεύω με το Office είναι μεγάλη υπόθεση - κανένα έγγραφό μου (χρησιμοποιώ πολύ τις μορφοποιήσεις και τους πίνακες) δεν εμφανίζεται σωστά στο Open Office.Ήχο δεν έχω στον φορητό και δεν βλέπω ν' αποκτώ, ενώ οι ρυθμίσεις είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες. Αν το πρόβλημα λύνεται μέσω γραμμών εντολών, να μου λείπει το βύσσινο.
Γενικά δεν με ενθουσίασε. Ίσως στο μέλλον.
Επίσης δοκίμασα και το Suse. Παρόμοιες εντυπώσεις, απλώς είναι πιο δύσχρηστο αλλά και πιο ρυθμίσιμο από το Ubuntu.
-
τι laptop ειναι???
-
Fujitsu-Siemens 1451G.
Κάτι ρυθμισούλες με τις οποίες έπαιξα χωρίς να ξέρω τι κάνω στo Suse δούλεψαν, αν κι έβγαιναν κάτι μηνύματα λάθους. Στο Ubuntu όμως τίποτα. -
ftp://218.210.127.132/pc/audio/realtek- ... 5b.tar.bz2
για δοκιμασε αυτους τους drivers και βλεπουμε
-
ΠΡΟΣΟΧΗ
To Antivir έχει τον ιό Win95.SK και μπορεί να χάσετε τα περισσότερα αρχεία από το μηχάνημά σας. Αν ενεργοποιηθεί ο ιός είναι σχεδόν αδύνατον να τον ξεφορτωθείτε. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ
To Antivir έχει τον ιό Win95.SK και μπορεί να χάσετε τα περισσότερα αρχεία από το μηχάνημά σας. Αν ενεργοποιηθεί ο ιός είναι σχεδόν αδύνατον να τον ξεφορτωθείτε.Το Antivir το έχω πάνω από δυο χρόνια στο PC μου και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα. Ειδικά ο Win95.SK είναι παμπάλαιος ιός που μόλυνε μόνο DOS και Win95 εγκαταστάσεις, χώρια ότι στο PC μου δεν υπάρχει πουθενά αρχείο vba.com (το main executable του ιού).
Απλά για την ιστορία:
(Μarch 07, 2000) http://www.viruslibrary.com/virusinfo/Win95.SK.htm -
Εμενα παντως εδω και 3 μερες το Antivir εχει σταματησει να κανει αυτοματες ενημερωσεις
-
Είδα να παίζει DVD μια Sony Bravia KDL-46X2000 46'.
Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα ποτέ, λες και ήσουν μπροστά στο ζωντανό θέμα! Πραγματικά τρομερό, καμία σχέση με τις άλλες. Αλλά κοστίζει πάνω από 5000 ευρώ. Σε μερικά χρόνια ίσως... -
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Να το 'αγορασουμε', βεβαιως
+1Και να μην το αγοράσεις δεν έχεις πρόβλημα Βαγγέλη. Μια χαρά προστατεύει και χωρίς τα έξτρα που απενρεγοποιούνται στις 30 μέρες.
-
Πάλι θα με βάλετε να ψάχνομαι ρε καθάρματα?!
Kerio ε?..Δηλαδή εγω που είμαι με το Firewall των Windows και δεν εχω μεχρι τώρα πρόβλημα τι κάνω? Αλλάζω?
Και πως? Απλά απενεργοποιω το FW των ΧΡ, κάνω restart και εγκαθιστω το Kerio?
Δουλεύει με το Antivir?
A ρε ΧαροΜανώληδες!!! Εσεις θα με καταστρέψετε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:x
Πάλι θα με βάλετε να ψάχνομαι ρε καθάρματα?!Kerio ε?..Δηλαδή εγω που είμαι με το Firewall των Windows και δεν εχω μεχρι τώρα πρόβλημα τι κάνω? Αλλάζω?
Και πως? Απλά απενεργοποιω το FW των ΧΡ, κάνω restart και εγκαθιστω το Kerio?
Να το ξαναπώ?
Μακρυά από Kerio!!!
-
-
Γιατί; Για πολύ καιρό δεν μου δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Το άλλαξα μόνο για κάτι θεωρητικά ή πρακτικά καλύτερο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί; Για πολύ καιρό δεν μου δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Το άλλαξα μόνο για κάτι θεωρητικά ή πρακτικά καλύτερο.Eμένα μου είχε ρημάξει το pc από το πρώτο δευτερόλεπτο που λειτούργησε. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε conflict με άλλο πρόγραμμα, και ποσώς με απασχολεί κιόλας. Το αποτέλεσμα μετράει. Άντε γεια
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]