-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Wagner669 η εταιρια ειναι ενταξει; Αν ναι γιατι πρεπει να πληρωσει για να κλεισει τα βιβλια της;
σου το λεει.... δεν αναγνωριζουν διαφορα εξοδα,δεν λαμβανουν σωστες ισοτιμιες μπλα,μπλα ,μπλα ειναι τοσο σκατα η κατασταση που αν κανεις κατι πιο πολυπλοκο απο το αγοραζω τοσο/πουλαω τοσο εισαι μονιμος 'παρανομος'.
επισης ακομα και 'νομιμος' να εισαι υπαρχει φοβος σε πιασουν για καμια παραλειψη ελαχιστη που εγινε κατα λαθος.
μη ρωτας....μολις τους βλεπουν τα αφεντικα φευγουν ωστε να μην τους ζητησουν 'χαρτιλικι'(500+++ ευρω εκαστος) ακομα και αν ολα ειναι σωστα -
Ο χρήστης patro έγραψε:
....μολις τους βλεπουν τα αφεντικα φευγουν ωστε να μην τους ζητησουν 'χαρτιλικι'(500+++ ευρω εκαστος) ...Τα αφεντικά φεύγουν, γιατί 'αυτοί' τα βρίσκουν καλύτερα με τους λογιστές. Αλλά όχι και 500! Για περίπτερα μιλάμε;;;;;
Τα κλεισίματα των χρήσεων, γίνονται κατά βάσιν για να εισπράξει το κράτος. Θεωρητικά γίνονται για να ελεγχθεί η ειλικρίνεια των δηλώσεων, αλλά η εντολή στους ελεγκτές είναι σαφής: Πάρτε κι εσείς το δωράκι σας, φέρτε και για τη μαμά Ελλάδα. Όποιος έχει εμπειρία κλεισίματος, γνωρίζει. Οι υπόλοιποι εθελοτυφλούν.
Παράδειγμα: Αγόρασα ένα χωράφι, για επαγγελματική χρήση. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε χτίσει ένα κοτέτσι, μπροστά στην είσοδο. Αδύνατον να μπει φορτηγό με το κοτέτσι εκεί.
200.000 δρχ. φόρο, κύριε.
Ρε φίλε το κοτέτσι θα το γκρεμίσω, είναι δυνατόν να γίνει επιχείρηση με κοτέτσι στην πόρτα;
Δεν ξέρω, εγώ το βλέπω εδώ.
Το βλέπεις; Περίμενε. Και παίρνω μια βαριά κι αρχίζω να γκρεμίζω, μπροστά του, το κοτέτσι. Κι όπως έχω ανέβει στη στέγη, τρυπάει το ελενίτ κι έρχομαι όρθιος προς τα κάτω. Πάει ο αστράγαλος πάνω σ' ένα δοχείο - δυο εβδομάδες στο κρεβάτι - τα 200 τα πλήρωσα. Με 50.000 στον ελεγκτή, θα είχα καθαρίσει. Διαλιέχτεεεεεεεεεε....... -
Πολύ στο εκτός θέματος το ρίξαμε.
Μίλαγα σήμερα με ένα φίλο που έμαθα (δεν το ήξερα) ότι πηγαίναμε στο ίδιο λύκειο. Μου είπε ότι σε κάτι καταλήψεις είχε μιλήσει ανοιχτά στη συνέλευση κατά αυτών και μετά του την έπεσαν καμιά 10ριά εξωσχολικοί 'αναρχοαυτόνομοι' έξω από το σχολείο. Ευτυχώς εγώ δεν είχα μπλέξει έτσι, άλλωστε έχω πει ότι η κατάληψη με βόλευε αφού ξεφορτώθηκα την υποχρέωση να διδαχθώ από βαριεστημένους υπαλλήλους του υπουργείου.
-
ililias τοσα περνουν οι ραμπο.οι ελεγκτες της εφοριας 40.000ε+ εκαστος για βιβλια με 'μικρολαθακια', φανταζομαι θα πηγαινει αναλογα με την επιχειρηση.καταλαβατε λοιπον τι δουλεια θα επρεπε να κανουμε ολοι
-
Γιατί σας φαίνεται άσχημο αυτό και το σχολιάζετε; Οι εφοριακοί παίρνουν 500 ευρώ παραπάνω από τους άλλους, αλλά αυτό δρα θετικά υπέρ όοοοολων των άλλων μισθωτών γιατί η εργοδοσία, δημόσιο και ιδιώτες, πιέζονται πάααααρα πολύ να αυξήσουν τους μισθούς των υπολοίπων. Όσο μάλιστα παίρνουν 'δωράκια' οι επίορκοι, τόσο περισσότερο πιέζεται η εργοδοσία. Χοχοχο!!!
-
Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω σπετσοφάι, μια και το περιβόλι μου βγάζει ακόμα πιπεριές και μελιτζάνες. Ε, δε με άφησε η σύζυγος να το ευχαριστηθώ... Συνέχεια συζήτησης που είχαν στη δουλειά, με τον επιμελητή ανηλίκων και άλλους 'παράγοντες'. Μιλούσαν για την παιδεία, τις καταλήψεις, την τηλεόραση, τα πηδήματα που δίνουν και παίρνουν, τα ναρκωτικά, το κάπνισμα. Αφορμή, ένα βιντεάκι που κυκλοφορεί στα κινητά των 'παιδιών', τραβηγμένο από τα ίδια. Και προσπαθούσαν να βρουν τι φταίει.
Φταίει, λέω, ότι δεν τα βλέπουμε σαν σύνολο, αλλά ένα ένα χωριστά. Λες και η παιδεία είναι κάτι που γίνεται ξέχωρα από καθηγητές, οικογένειες, φιλίες, εφορία, δικαστήρια, αστυνομία, κοινωνία, χώρα, Νόμους.Το σπετσοφάι θα το τελειώσω το βράδυ. Ευτυχώς είχε φτιάξει η κυρά μουσακά και τη βγάλαμε.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Funis προφανως και δεν αμφιβαλλω για το επιστημονικο σου και θεωρητικο σου υποβαθρο, αλλα τα ερωτηματα εξακολουθουν να υφιστανται: Ποια ακριβως μεριμνα ή δικλειδα εχει εφαρμοσει η κυβερνηση ωστε αυτοι που θα επωφεληθουν απο τη μειωση να επενδυσουν το ποσο που γλιτωσαν; Προς το παρον καμια.Συμφωνώ αλλά η πρόθεση δεν είναι μόνο η επανεπενδυση των κερδισμένων ποσων όσο η εισαγωγη κεφαλαιων, κυρίως ξένων. Στις ΑΞΕ (αμεσες ξενες επενδυσεις) είμαστε στα τελευταια επιπεδα ως χώρα και πρώτος λόγος είναι η απαγορευτική φορολογία που αποτρεπει τον Σουηδό, Αμερικανο κλπ επιχειρηματία να επενδυσει στην χώρα μας. Αυτό είναι καταστροφικό για μια οικονομία στις μερες. Δεν θα αναλύσω το αν η παγκοσμιοποιηση είναι καλό για την κοινωνική ευημερία αλλά υπάρχει. Με δεδομένο αυτό η απουσία επενδυσεων μας κανει οικονομικά αδυναμους με προεκτασεις αποκλεισμου της όποιαδηποτε αναπτυξιακής πολιτικής και στους υπόλοιπους τομείς.
Μακροπροθεσμα δεν ξερω, αλλα μακροπροθεσμα μπορει και η χωρα να μη χορευει στους ρυθμους του νεοφιλελευθερισμου, οποτε δε μου λεει και κατι αυτο. Αυτο που ξεχνατε πολλοι οικονομολογοι ειναι μια μικρη παραμετρος που ονομαζεται 'λαος και εκλογες'.
Λανθανεις και πάλι. Οσο κι αν οι εκλογες τροποποιουν κάποιες ρυθμίσεις προς το κακο της χώρας, αλλο τόσο γινονται αφετηρία προς καλες ρυθμίσεις που χωρις αυτες δεν θα γινοντουσαν. Παρόλα αυτα δεν θα διαφωνήσω πως γινονται τροχοπέδη για μακροχρόνιες ρυθμισεις και αλλαγες. Και οι περισσότερες αλλαγες (οικονομικες και μη, αλλά τωρα τις οικονομικες εξεταζω) γινονται με μακροπροθεσμους στόχους και βλεψεις. Δυστυχως η οικονομική επιστημη επιβεβαιωνει πως συνήθως ότι μας ευνοει πολυ βραχυπρόθεσμα συνηθως μας πλήτει μακροπροθεσμα.
Οχι πως υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι ριζικα, αλλα ποτέ δεν ξερεις. Οι κυβερνησεις εργαζονται σε οριζοντα ΤΟ ΠΟΛΥ 4ετιας, αρα το 'μακροπροθεσμα' ειναι 4 χρονια. Η μειωση φορων στις επιχειρησεις ηταν το πρωτο μετρο της κυβερνησης, οποτε μεχρι τις εκλογες πρεπει να εχουν φανει τα αποτελεσματα.
Κοιτα αυτά ειναι επιχειρήματα μεν αλλά που η καθε πλευρα μπορει να βρει δεκαδες. πχ: Σου απαντω ο Κωστακης παιρνει μηνυματα πως και την επόμενη τετραετία πρωθυπουργός θα είναι οπότε και έχει καποιο περιθώριο χρόνου να λειτουργήσει. Δεν προσφερουμε όμως κατι ετσι στην ουσία του διαλόγου γιατι η αλήθεια ειναι αλλού: Η οικονομικοι δεικτες επενδυσεων της χώρας εχουν χτυπήσει κόκκινο. Μετα την πλήρη ενταξη μας στην ΕΕ δεν εχουμε πλεον δικαιολογίες αγνοιας καθως η ΕΕ εχει τρομερα πολλές αρμοδιες υπηρεσιες για ερευνες αυξησεως της επιχειρηματικότητας πολλές απο αυτες και στην χωρα μας (εξεταζοντας δηλαδη αποκλειστικα την οικονομία της καθε χωρας χωριστα) και προτεινουν λύσεις και σχέδια για την αλλαγη της οικονομικης και επιχειρηματικης πραγματικότητας.
Δευτερον και σημαντικότερο η ΕΕ πιέζει. Και δεν πιεζει με λογακια αλλά με λεφτακια! Εχει χρηματοδοτησει άπειρα κεντρα και προσπαθειες για την εξερευνηση της οικονομιας μας και τρόπους αποφυγής του επερχομενου οικονομικου αδιεξόδου (στο οποιο θα επελθουμε αν δεν κανουμε κατι συντομα) και απαιτει αποτελεσματα!
Τριτον η ίδια η χωρα πρεπει να κανει και κάποιες κινησεις, ακόμα και δυσαρεστώντας το εκλογικό σωμα κι αυτό φαίνεται ακόμα και σε πιο απλα πραγματα (δηλαδη εκει που το δυσαρεστει απλά για να μην υποκύψει) πόσο μάλλον για σημαντικά!
Συμφωνω μαζί σου ότι οι κινησεις πασχουν στην σωστη οργανωση αλλά απο καπου πρεπει να ξεκινησουν. Αλλιώς οδηγουμαστε σε μια καταστροφικη στασιμότητα όταν οι αντιπαλοι μας γιγαντόνονται. Δυστυχως κυνηγαμε πλέον τις αδυναμες νεο εισελθεντες χώρες..
Και για να μην παρεξηθω: Δεν υποστηρίζω ότι τα μέτρα θα επιτυχουν. Αλλά είμαι της άποψης ότι καλυτερα που πλέον γινονται κάποιες κινησεις (εστω και δειλες και σχετικα ανοργανωτες) προς μία κατευθυνση από το 'ας το κανουν οι επόμενοι'. Αυτη η νοοτροπία και η ασχετοσυνη των εκάστοτε κυβερνησεων μας εφερε στο σημειο που είμαστε σήμερα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Funis προφανως και δεν αμφιβαλλω για το επιστημονικο σου και θεωρητικο σου υποβαθρο, αλλα τα ερωτηματα εξακολουθουν να υφιστανται: Ποια ακριβως μεριμνα ή δικλειδα εχει εφαρμοσει η κυβερνηση ωστε αυτοι που θα επωφεληθουν απο τη μειωση να επενδυσουν το ποσο που γλιτωσαν; Προς το παρον καμια. Μακροπροθεσμα δεν ξερω, αλλα μακροπροθεσμα μπορει και η χωρα να μη χορευει στους ρυθμους του νεοφιλελευθερισμου, οποτε δε μου λεει και κατι αυτο. Αυτο που ξεχνατε πολλοι οικονομολογοι ειναι μια μικρη παραμετρος που ονομαζεται 'λαος και εκλογες'. Οχι πως υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι ριζικα, αλλα ποτέ δεν ξερεις. Οι κυβερνησεις εργαζονται σε οριζοντα ΤΟ ΠΟΛΥ 4ετιας, αρα το 'μακροπροθεσμα' ειναι 4 χρονια. Η μειωση φορων στις επιχειρησεις ηταν το πρωτο μετρο της κυβερνησης, οποτε μεχρι τις εκλογες πρεπει να εχουν φανει τα αποτελεσματα.Wagner669 η εταιρια ειναι ενταξει; Αν ναι γιατι πρεπει να πληρωσει για να κλεισει τα βιβλια της;
Το θεμα ΔΕΝ ειναι αλλου τοπικ, με την εννοια οτι τελικα πρεπει να δουμε ποιες ακριβως ειναι οι περιβοητες ανοχες της οικονομιας και της κυβερνησης.
Εστω οτι:
Ανοιγει η εταιρεια το 2001
Ερχεται η εφορια, κανει ελεγχο για την περιοδο 2001-2004
Αν ολα ειναι ΟΚ.
'Κλεινει τα βιβλια' για εκεινη την περιοδο.
Αυτο ενοω.
Η εταιρεια δουλευει κανονικα και με το νομο. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Funis προφανως και δεν αμφιβαλλω για το επιστημονικο σου και θεωρητικο σου υποβαθρο, αλλα τα ερωτηματα εξακολουθουν να υφιστανται: Ποια ακριβως μεριμνα ή δικλειδα εχει εφαρμοσει η κυβερνηση ωστε αυτοι που θα επωφεληθουν απο τη μειωση να επενδυσουν το ποσο που γλιτωσαν; Προς το παρον καμια. Μακροπροθεσμα δεν ξερω, αλλα μακροπροθεσμα μπορει και η χωρα να μη χορευει στους ρυθμους του νεοφιλελευθερισμου, οποτε δε μου λεει και κατι αυτο. Αυτο που ξεχνατε πολλοι οικονομολογοι ειναι μια μικρη παραμετρος που ονομαζεται 'λαος και εκλογες'. Οχι πως υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι ριζικα, αλλα ποτέ δεν ξερεις. Οι κυβερνησεις εργαζονται σε οριζοντα ΤΟ ΠΟΛΥ 4ετιας, αρα το 'μακροπροθεσμα' ειναι 4 χρονια. Η μειωση φορων στις επιχειρησεις ηταν το πρωτο μετρο της κυβερνησης, οποτε μεχρι τις εκλογες πρεπει να εχουν φανει τα αποτελεσματα.[b]Wagner669 η εταιρια ειναι ενταξει; Αν ναι γιατι πρεπει να πληρωσει για να κλεισει τα βιβλια της; [/b]
Το θεμα ΔΕΝ ειναι αλλου τοπικ, με την εννοια οτι τελικα πρεπει να δουμε ποιες ακριβως ειναι οι περιβοητες ανοχες της οικονομιας και της κυβερνησης.
Θα σου απαντήσω σε αυτό γιατί και εγώ το είχα απορία, λόγω της δουελιά σου μιλούσα με πολλούς επαγγελματίες, και όλοι μου λέγανε για τους εφοριακούς -βέβαια ότι είχαν οι περισότεροι ελ.επαγγελματίες μικρότερη δήλωση απο τη δική μου και δεν μπορύσαν δάνειο.....και η απάντηση ήταν....τα λευτά έχω να στα φέρω μετρητά δεν μπορώ να τα δικαιολόγήσω όμως...δεν τα λέμε- έτυχε σε μια συζήτηση πάνω να μου πει ένας φουκαράς -πολύ της πιάτσας με την καλή ένοια- έχω εταιρίες χ χρόνια ανοίγω τη μία κλεινω την άλλη κλπ μεταφορές δραστηριότητας, υπαλλήλων πελατών κλπ κλπ, έχω ένα τσάκαλο λογιστή και τα τελευταία 5 χρόνια που έχω αυτή την εταιρία τα πράγματα είναι πιο καλά απο ποτέ, φώναξα πριν 2 χρόνια έναν αδελφικό φίλο απο το χωριό -μεγάλο κεφάλι στην εφορία- που έμενε μόνιμα Αθήνα απο την εταιρία για καφέ, και του είπα χαριτολογόντας κα ινα δούμε ρε φούστη αν μου βρεις καμιά παρανομία! Έρχεται ο τύπος χαιρετιόμαστε κάθεται στο γραφείο μου και του λέω μαζί με τον καφέ να πω και για τα βιβλία μου έτσι? Ναι μου απαντάει και το τιμολόγιο του πίνακα απέναντι μου........πιο τιμολόγιο ρε του λέω στο σπίτι τον είχα και τον έφερα εδώ....ρε τιμολόγιο έχεις?
Απ'ότι καταλαβαίνεις μου λέει λάδι θα πέσει το θέμα είναι μην τους δώσεις αφορμή-ες να ανέβει το ποσό!
Το κατα πόσο στέκει το θέμα με τον πίνακα και το τιμολόγιο δεν ξέρω....αν ισχύει όμως ΕΛΕΟΣ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...Το κατα πόσο στέκει το θέμα με τον πίνακα και το τιμολόγιο δεν ξέρω....αν ισχύει όμως ΕΛΕΟΣ!Βεβαίως και ισχύει. Ο «νόμος λέει» ότι τα πάντα μέσα στον χώρο μιας επιχείρησης πρέπει να έχουν αγοραστεί με τιμολόγιο.
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό γιατί αν θέλουν να βρουν κάποιον παράνομο θα τον βρουν έστω και με υπερβολές...
Ένας φίλος πάντως που πρόσφατα υπέστη έλεγχο μόλις μπήκαν μέσα τους προειδοποίησε πως ο χώρος βιντεοσκοπείται και όλες οι συνομιλίες καταγράφονται...
Ο έλεγχος πήγε μια χαρά και για λάδωμα ούτε λόγος φυσικά. Μόνο ευχαριστώ που δεν του είπαν φεύγοντας....Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
...Το κατα πόσο στέκει το θέμα με τον πίνακα και το τιμολόγιο δεν ξέρω....αν ισχύει όμως ΕΛΕΟΣ!
Βεβαίως και ισχύει. Ο «νόμος λέει» ότι τα πάντα μέσα στον χώρο μιας επιχείρησης πρέπει να έχουν αγοραστεί με τιμολόγιο.
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό γιατί αν θέλουν να βρουν κάποιον παράνομο θα τον βρουν έστω και με υπερβολές...
**Ένας φίλος πάντως που πρόσφατα υπέστη έλεγχο μόλις μπήκαν μέσα τους προειδοποίησε πως ο χώρος βιντεοσκοπείται και όλες οι συνομιλίες καταγράφονται... **:iconcool:
Ο έλεγχος πήγε μια χαρά και για λάδωμα ούτε λόγος φυσικά. Μόνο ευχαριστώ που δεν του είπαν φεύγοντας....Φιλικά
SpeedyΧμ...................
Δεν το σκεφτικα αυτο............. -
Εμένα από όλα τα παραπάνω,ένα μου έμεινε:
το ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ του ililias!! Και με σπιτικά υλικά!!
Πότε να έρθουμε και πού; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
...Το κατα πόσο στέκει το θέμα με τον πίνακα και το τιμολόγιο δεν ξέρω....αν ισχύει όμως ΕΛΕΟΣ!
Βεβαίως και ισχύει. Ο «νόμος λέει» ότι τα πάντα μέσα στον χώρο μιας επιχείρησης πρέπει να έχουν αγοραστεί με τιμολόγιο.
**Ένας φίλος πάντως που πρόσφατα υπέστη έλεγχο μόλις μπήκαν μέσα τους προειδοποίησε πως ο χώρος βιντεοσκοπείται και όλες οι συνομιλίες καταγράφονται... **:iconcool:
SpeedyΧμ...................
Δεν το σκεφτικα αυτο.............ναι αλλα αν δεν εισαι 100% σιγουρος και βρουν τιποτα ........τη μπιμπισες.
τι να λεμε ρε παιδια στην εταιρια που δουλευει η μανα μου ειχαν στειλει προστιμο 1.500.000.000ε (ναι τοσο) ....... κατα λαθος και επρεπε να τρεχει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντες.στο θεμα μας , δε νομιζω οτι διαφωνουμε πολλοι με τη μειωση της φορολογιας αλλα οταν γινεται μονο αυτο δικαιως δεν το σκεφτεσαι καλοπροαιρετα.
ΥΓ. αυτο με το τιμολογιο πιθανοτατα ισχυει εχω ακουσει οτι και οι συναλαγες στο ιντερνετ ειναι παρανομες για τον ιδιο λογο.αν πας ομως δικαστηριο για τετοιο λογο θα αθωωθεις (λογικα)
-
1.500.000.000€
Ευχομαι να δεχτουν συμβιβασμο με τα μισά -
Δυστυχως ο κατηφορος των δασκαλων δεν εχει τελος... ή τουλαχιστον των συνδικαληστων που πλεον γινονται σκετο 'ληστες'.
Η λυση που προτεινουν για τις χαμενες ωρες ειναι η περικοπες στην υλη, αφου δεν δεχονται ουτε παραταση σχολικης χρονιας , ουτε μαθημα τα Σαββατα, ουτε επιμικυνση ωραρειου , ουτε μαθημα στις ενδοιαμεσες διακοπες.
**
Απο την αλλη φυσικα θα πληρωθουν τα λεφτα που εχασαν.**Σαν επιχειρημα προναλλουν οτι δεν θελουν να χαλασουν τον οικογενειακο προγραμματισμο....μα καλα για τελειως μαλακες μας εχουν 2 μηνες απεργια δεν τον χαλασαν.
Μιλαμε ειναι για πολλες φαπες οι ανθρωποι.
Και μου αρεσει που η Γιαννακου το συζηταει αντι να τους πεταξει με τις κλωτσιες εξω , σα δεν ντρεπεται και αυτη.
-
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Και μου αρεσει που η Γιαννακου το συζηταει αντι να τους πεταξει με τις κλωτσιες εξω , σα δεν ντρεπεται και αυτη.
να τους πεταξει εξω με τις κλωτσιες;
τι ειν' οι εκπαιδευτικοι, κανας κλαδος με 50 εργαζομενους σ'ολη την ελλαδα; -
Η Γιαννάκου συζητάει
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
-
Η Γιαννάκου, όπως και ΟΛΟΙ οι υπουργοί, μέχρι και κωλοτούμπες θα κάνει προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή στην θέση της.
Αυτό που θα ήθελα να μάθω, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι το πραγματικό ζήτημα που βρίσκεται πίσω από τις 'απαιτήσεις' του όποιου κλάδου. Όπως και το τι πραγματικά τους δόθηκε τελικά.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Δυστυχως ο κατηφορος των δασκαλων δεν εχει τελος... ή τουλαχιστον των συνδικαληστων που πλεον γινονται σκετο 'ληστες'.Η λυση που προτεινουν για τις χαμενες ωρες ειναι η περικοπες στην υλη, αφου δεν δεχονται ουτε παραταση σχολικης χρονιας , ουτε μαθημα τα Σαββατα, ουτε επιμικυνση ωραρειου , ουτε μαθημα στις ενδοιαμεσες διακοπες.
**
Απο την αλλη φυσικα θα πληρωθουν τα λεφτα που εχασαν.**Σαν επιχειρημα προναλλουν οτι δεν θελουν να χαλασουν τον οικογενειακο προγραμματισμο....μα καλα για τελειως μαλακες μας εχουν 2 μηνες απεργια δεν τον χαλασαν.
Μιλαμε ειναι για πολλες φαπες οι ανθρωποι.
H κατρακύλα είναι ατελείωτη. . . .
Καθηγητές στα σχολεία