-
Είδα για 1η φορά CELICA του 70κάτι!
πειράζει που μου άρεσε πολύ????
απίστευτο!!!!!
-
-
Πανάθεμα!!!Γεράσαμε!!!!Τίς θυμάμαι αυτές τίς τσέλικα,καινούριες και αστραφτερές.
-
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
απίστευτο!!!!!
TA22 πρέπει να είδες, δηλαδή αυτήν:
Κι εμένα μου αρέσει πολύ
ναι
πολύ ωραίο!μπλε ανοιχτό
Με χρυσή ζάντα σε σχήμα 'αστέρι'?
δεν το θυμάμαι αυτό.
προς το γαλάζιο έφερνε..στο Παγκράτι -
-
Η ομορφότερη celica (70s).
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
απίστευτο!!!!!
Κι εμένα μου αρέσει πολύ
ναι
πολύ ωραίο!μπλε ανοιχτό
δεν το θυμάμαι αυτό.
προς το γαλάζιο έφερνε..στο ΠαγκράτιΟΚ, μάλλον είδες το παρ'ολίγον αυτοκίνητό μου
Την έχει φίλος, είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση, και τον παρακαλούσα χρόνια να μου την πουλήσει. Την έχω πάει και ταξίδι. Φοβερή αίσθηση. 'Χωστό' κάθισμα, πολλά επίσης 'χωστά' όργανα, λεβιές που βγαίνει οριζόντια σχεδόν από το ταμπλό, λεπτό, μεγάλο, αλλά σχετικά γρήγορο τιμόνι. Δίλιτρη είναι, με διπλά καρμπυρατέρ. Τραβάει γερά και έχει κολασμένο ήχο. -
Ποιός πρόσεξε το **Jensen Interceptor **στα Μέγαρα?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η ομορφότερη celica (70s).+1
Την είχε γνωστός και είχα κάνει βόλτες προ αμνημονεύτων ετών...
η αγαπημένη μου από όλη τη σειρά! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
απίστευτο!!!!!
Κι εμένα μου αρέσει πολύ
ναι
πολύ ωραίο!μπλε ανοιχτό
δεν το θυμάμαι αυτό.
προς το γαλάζιο έφερνε..στο ΠαγκράτιΟΚ, μάλλον είδες το παρ'ολίγον αυτοκίνητό μου
Την έχει φίλος, είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση, και τον παρακαλούσα χρόνια να μου την πουλήσει. Την έχω πάει και ταξίδι. Φοβερή αίσθηση. 'Χωστό' κάθισμα, πολλά επίσης 'χωστά' όργανα, λεβιές που βγαίνει οριζόντια σχεδόν από το ταμπλό, λεπτό, μεγάλο, αλλά σχετικά γρήγορο τιμόνι. Δίλιτρη είναι, με διπλά καρμπυρατέρ. Τραβάει γερά και έχει κολασμένο ήχο.ναι ναι..απίστευτος ήχος.
την χάζευα για ώρα και είναι από τις λίγες φορές που κάποιος ξεπαρκάρει με κωλιές και διάφορα κόλπα και δεν τον βρίζω!
-
απο τα λιγα ιαπωνικα περασμενων δεκαετιων που μου αρεσουν!
αυτο μαλιστα!!! αυτοκινητο με προσωπικοτητα...

επισης μου αρεσει η 2λιτρη κουπε (που φερνει λιγο σε mustang) παλαιοτερων χρονων

-
Ξεκινάει το Φθινοπωρινό Ράλλυ της ΕΛΠΑ αύριο (Παρασκευή) από την Τρίπολη στις 11:00πμ.
Κάντε καμμιά προσευχή, ανάψτε κεριά ή δώστε σε κανένα παπά να κάνει παράκληση, μπας και γυρίσουμε χωρίς ζημιές γιατί ήδη 1500 ευρώ έκαναν φτερά για το μπροστινό σύστημα της DS... (Νο 53 να πείτε στον παπά ....)
Τα λέμε απο Κυριακή βράδυ. -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ξεκινάει το Φθινοπωρινό Ράλλυ της ΕΛΠΑ αύριο (Παρασκευή) από την Τρίπολη στις 11:00πμ.
Κάντε καμμιά προσευχή, ανάψτε κεριά ή δώστε σε κανένα παπά να κάνει παράκληση, μπας και γυρίσουμε χωρίς ζημιές γιατί ήδη 1500 ευρώ έκαναν φτερά για το μπροστινό σύστημα της DS... (Νο 53 να πείτε στον παπά ....)
Τα λέμε απο Κυριακή βράδυ.H DS δεν έχει ανάγκη φίλε. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους! Τα πινακάκια και το road-book κοιτάτε εσείς, και είμαι σίγουρος πως θα πάτε καλά...
ΥΓ: Εγώ θα είμαι στο γνωστό σημείο να πετάξω τα καρφιά στο δρόμο, αφού βέβαια περάσετε εσείς πρώτα από κει
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
H DS δεν έχει ανάγκη φίλε. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους! Τα πινακάκια και το road-book κοιτάτε εσείς, και είμαι σίγουρος πως θα πάτε καλά...
άντε να κερδίζει η ΑΕΚ να σε πιάνουν οι καλοσύνες
-
Σας ευχαριστώ κύριοι !!!
SPITFIRE, χρεωσέ μου τα καρφιά ..... -
Επιστρέψαμε, σώοι, αβλαβείς και τροπαιοφόροι (πέμπτοι γενικής και τρίτοι στην κατηγορία μας). Οπως καταλάβατε, πήραν τα μυαλά μου αέρα και είμαι ζαλισμένος από την επιτυχία (μάλλον από τις στροφές ....)
Ορίστε και ο Βάτραχος στολισμένος :

και ένα δώρο για τον SirGus :

περισσότερες φωτό εν καιρώ ....
-
θελω μια φωτο αφιερωμενη σε μενα
σας ειχα πει οτι ολα θα πανε καλα, ετσι δεν ειναι?ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
ΥΓ: η Celica του Γιωργου Κωστακη (μελος μας) ειναι πανεμορφη. Ενα αλλο μελος μας, εχει 2 απο αυτες. Την μια την εχει σε καθημερινη χρηση
-
άψογες φωτογραφίες και ευχαριστώ για το 'δώρο'
Μπράβο σας και για την πολύ καλή συμμετοχή!!!
Άντε σιγα σιγά να ανεβαίνουν τα Γαλλικά αυτοκίνητα!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#2]

ΤΕΛΕΙΑ