Κατ'αρχάς δεν αφήνω να εννοηθεί κάτι, απλά θεωρώ ότι δε μπορούμε να δημοσιοποιούμε οτιδήποτε και να γίνεται σούσουρο χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ο κόσμος δεν είναι καταρτισμένος στα πάντα για να καταλάβει ακριβώς τί συμβαίνει και με την πρώτη ανάδειξη ατελειών αρχίζει ένας δημοσιογραφικού τύπου καννιβαλισμός. Δεν είναι ευρέως γνωστό το επίπεδο του εφικτού, ο κόσμος πιστεύει τα πάντα εύκολα κι απλά.
Συγγνώμη αν από εκφράσεις μου φάνηκαν να υπονοούνται τεράστια προβλήματα, λαμογιές κτλ κτλ, αλλά σίγουρα δεν εννοούσα τέτοια. Εννοούσα απλά ότι θα υπεισερχόμασταν σε τεχνικές λεπτομέρειες, που ίσως άφηναν λάθος εντυπώσεις.
Η φράση 'μισή δουλειά' που χρησιμοποίησα θα μπορούσε να αφορά τα πάντα, από το στάδιο της χάραξης, του σχεδιασμού, των συμφωνιών με προμηθευτές, των τεχνικών εγκαταστάσεων, το χειρισμό κτλ κτλ. Οπότε ας μην επιμείνουμε εκεί και οδηγείται ο καθένας σε λάθος σκέψεις.
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Το πρόβλημα είναι το πώς παρουσιαστηκε αυτό στα ΜΜΕ το όλο θέμα. Η άποψη που δημιουργήθηκε είναι εντελώς παραπλανητική (ίσως και από άγνοια των υπεύθύνων και όχι απαραίτητα από δόλο).
Πράγμα πολύ συνηθισμένο, καθώς το αντικείμενο των Συγκοινωνιακών μπορεί να φαίνεται οικείο λόγω καθημερινότητας, αλλά λίγοι είναι αυτοί που το γνωρίζουν επιστημονικά και σε βάθος.
(Εγώ, πάντως, όσα ξέρω δεν τα έχω μάθει από εφημερίδες και internet, αλλά από ανθρώπους που συμμετείχαν και συμμετέχουν ενεργά στο ΤΡΑΜ.)
Δηλαδή με όποιο τρόπο και να γινόταν η εφαρμογή ποτέ μα ποτέ δεν θα ήταν δυνατόν να ανάβει 'πράσινο' μόλις ένα ΤΡΑΜ πλησιάζει φωτεινό σηματοδότη.
Γίνεται, απλά ίσως όχι στο συγκεκριμένο σύστημα και ίσως όχι με βάση την στρατηγική που εφαρμόζεται.
Και αυτό γιατί η εντολή που δίνεται στον Controller (γνωστής εταιρείας) που ελέγχει τα φανάρια δεν είναι εντολή 'για πράσινο', αλλά εντολή προτεραίοτητας, στον κύκλο που ακολουθεί το κάθε φανάρι. Μπερδεμένο κάπως?? Σκεφτειτε τα φανάρια πεζών, όπου πατάς καποιο κουμπί για να ανάψει πράσινο. Το πράσινο, φυσικά δεν ανάβει αμέσως . . . αλλά απλά πατώντας το κουμπί δίνεις εντολή στο κύκλωμα του φαναριού, στον αμέσως επόμενο κύκλο (όσο διαρκεί αυτός) να ανάψει το πράσινο.
Εδώ τουλάχιστον σαφή (συγκοινωνιολόγος γαρ).
Αυτά λοιπόν προς απόκατάσταση των τεχνικών προδιαγραφών και της υλοποίησης. Φίλε AVEL, δουλεύει το GPS . . . και όχι μόνο αυτό. Δουλεύουν όλα, πάρα πολύ καλά.
Τα τυχών προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στην χρήση του πράσινου κύματος (λόγω του τρόπου λειτουργίας του) οφείλονται σε πιθανές τεχνικές βλάβες κάποιου υποσυστήματος (που αποκαθίστανται ταχύτατα από την ΤΡΑΜ), ή στην εξοικίωση/εμπειρία του κάθε οδηγού (ΤΡΑΜ).
Οκ, απλά άλλα ξέρω εγώ για το τί συμβαίνει. Έτσι όπως διαβάζω, όμως, να τα λες με σιγουριά, ίσως τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που τα ήξερα.
Μέσα στην εβδομάδα θα κάνω update με απόλυτη ακρίβεια και εγκυρότητα για όλα τα παραπάνω.