-
http://img228.imageshack.us/my.php?image=pa260003mhgin2.jpg
z710
πριν κατι μέρες το τσίμπησε ο father.πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,όμορφο,επαγγελματικό look...και δεν του λείπει τίποτα!αρνητικά:
τα πλήκτρα είναι ένα κλικ πιο σκληρά απο ότι θα τα ήθελα εγώ αλλά σε μερικούς τους αρέσουν κ έτσι.Η εσωτερική οθόνη αν κ αρκετά καλή σε χρώματα θα την ήθελα σε 320x240 και σε λίγο μεγαλύτερη διάσταση.τιμή 230-240
-
@ elteo
πάντως από εμφάνιση σκίζει
-
Μερικές φορές υπάρχουν και άλλα πέρα από αυτά που νοίζουμε ότι ξέρουμε.
από skairadio.gr:
Δυνατή η εγκατάσταση κρυφού λογισμικού στα κινητά τηλέφωνα
Σημαντικές αποκαλύψεις από τον προϊστάμενο ασφαλείας του ΟΤΕ
Ως εφιαλτική φήμη υποψίας κυκλοφορούσε μέχρι χθες. Σήμερα όμως αποτελεί γεγονός που κάνει κυβερνήσεις, πολυεθνικές εταιρίες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς να λαμβάνουν πιο επισταμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της ηλεκτρονικής κατασκοπίας. Και ο λόγος;Όπως αποκάλύψε ο προϊστάμενος ασφαλείας του ΟΤΕ, Μιχάλης Μαβής, στο 4ο Πανελλαδικό Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό έγκλημα, εδώ και λίγες ημέρες, η ασφάλεια του ΟΤΕ ενημερώθηκε από το εξωτερικό ότι από άγνωστο χρονικό διάστημα, κάθε Εταιρία Κινητής Τηλεφωνίας έχει τη δυνατότητα να εγκαθιστά κατασκοπικό λογισμικό απευθείας σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Και μάλιστα με την ενέργεια αυτή, δεν υπάρχει μόνο η δυνατότητα παρακολούθησης των συνομιλιών του παρακολουθούμενου, αλλά και η αποτύπωση της ταυτότητας των ατόμων με τα οποία έρχεται σε επαφή και ακόμα και η καταγραφή των όσων συμβαίνουν στον ευρύτερο χώρο που κινείται ο κάτοχος του τηλεφώνου έστω κι αν αυτός βρίσκεται σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων. «Δεν είναι στις προθέσεις μου να κάνω μομφή ή να ενοχοποιήσω τις ελληνικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Αυτό όμως συμβαίνει», δήλωσε ο κ. Μαβής ενώ μιλώντας στο ΣΚΑΙ δήλωσε άγνοια για τον χρόνο όπου άρχισε η εφαρμογή της νέας κατασκοπευτικής δυνατότητας.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαβής αφυπηρέτησε από την Υπηρεσία Ελέγχου και Ασφάλειας Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων του ΟΤΕ μόλις πριν 15 ημέρες.
Ο Γιώργος Ρωμανός, Διευθύνον Σύμβουλος της MD5, της εταιρίας που διοργανώνει το Συνέδριο για την Ηλεκτρονική Απάτη, πρότεινε τη δημιουργία Γενικής Γραμματείας Ασφάλειας Πληροφοριακών και Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων προκειμένου:
•Να αναπτυχθεί Πολιτική Ασφάλειας στον Τομέα, σε Εθνικό Επίπεδο
•Να καταστεί εφικτός ο συντονισμός όλων των φορέων σε περίπτωση σοβαρής ηλεκτρονικής επίθεσης.
•Να πιστοποιεί και να εγκρίνει όλα τα μέσα που θα χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια των Υποδομών
•Να αναπτύσσει προγράμματα για τη συνέχεια της λειτουργίας των κρίσιμων Υποδομών
•Να εκπονεί προγράμματα εκπαίδευσης για τους χρήστες Η/Υ των Υποδομών και ενημέρωση των πολιτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση του κ. Ρωμανού έφθασε ήδη στο Πρωθυπουργικό Γραφείο.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μαβής, τόνισε οτι υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης, ακόμη και στην περίπτωση που τα κινητά είναι κλειστά. ''Πρέπει να βγάζουμε και την μπαταρία'' είπε χαρακτηριστικά, γιατί - όπως εξήγησε - όταν τα κινητά τηλέφωνα είναι μόνο κλειστά παύουν να είναι δέκτες, αλλά συνεχίζουν να είναι πομποί.
Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο κ. Ρωμανός εξέφρασε το φόβο ότι έξι μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου των Υποκλοπών, υπάρχει ακόμα στασιμότητα στις ενέργειες και στις αποφάσεις για πραγματική θωράκιση ώστε όλοι να αισθανόμαστε ασφαλείς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι, ο αντιεισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Αγγελής, ανέφερε ότι μέχρι σήμερα η Ελλάδα δεν ενσωμάτωσε στο εθνικό Δίκιο την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για το ηλεκτρονικό έγκλημα ενώ επεσήμανε και την αδυναμία της Ελληνικής Δικαιοσύνης να παρακολουθεί και να ενημερώνεται για την ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Θεοδοσία Κοντζόγλου
Επίσης: έχω δεί μπροστά μου φλασαρισμένο (για πλάκα) τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας (ασπρόμαυρο) που όταν το καλείς χτυπά σαν SMS και όταν παίρνει SMS χτυπά σαν να το καλείς (φυσικά δεν έχει καμία πρακτική χρήση, ήταν απλώς επίδειξη ικανότητας του προγραμματιστή που το φλάσαρε). Άρα, όταν λέμε για μήνυμα SMS φυσικά και δεν μιλάμε για ένα απλό μήνυμα κειμένου, αλλά για έναν trojan που έχει ήδη μπει και έχει μπερδέψει το human interface πρωτόκολλο ώστε να πειστεί κανείς να πατήσει YES νομίζοντας ότι έλαβε μήνυμα.
Αυτά και άλλα πολλά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σκέφτομαι να πάρω ένα Motorola Razr V3 σκέτο χωρίς πολλά πολλά.
Με ενδιαφέρει το σχέδιο του και να κάνει τα βασικά. Δεν με ενδιαφέρουν
τα υπόλοιπα. Το βρίσκω καινούριο στα 170 ευρώ. Τι λέτε αξίζει?Αν θέλεις απλά να παίρνεις τηλέφωνα και να στέλνεις και από κανένα μήνυμα το μήνα, πάρε το.
Αν θελεις περισσότερα, θα το παρατήσεις σχεδόν αμέσως...
-
το ξέρω...έχω ήδη ένα Qtek 9100 και ένα SE W700i.
αυτό το θέλω μόνο για αυτό που δείχνει...την εμφάνιση!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το ξέρω...έχω ήδη ένα Qtek 9100 και ένα SE W700i.αυτό το θέλω μόνο για αυτό που δείχνει...την εμφάνιση!
τα χρησιμοιείς συγχρόνως?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ναι το πρώτο για την δουλειά μου και το δεύτερο για μετά.
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Μερικές φορές υπάρχουν και άλλα πέρα από αυτά που νοίζουμε ότι ξέρουμε.από skairadio.gr:
Δυνατή η εγκατάσταση κρυφού λογισμικού στα κινητά τηλέφωνα
Σημαντικές αποκαλύψεις από τον προϊστάμενο ασφαλείας του ΟΤΕ
Ως εφιαλτική φήμη υποψίας κυκλοφορούσε μέχρι χθες. Σήμερα όμως αποτελεί γεγονός που κάνει κυβερνήσεις, πολυεθνικές εταιρίες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς να λαμβάνουν πιο επισταμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της ηλεκτρονικής κατασκοπίας. Και ο λόγος;Όπως αποκάλύψε ο προϊστάμενος ασφαλείας του ΟΤΕ, Μιχάλης Μαβής, στο 4ο Πανελλαδικό Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό έγκλημα, εδώ και λίγες ημέρες, η ασφάλεια του ΟΤΕ ενημερώθηκε από το εξωτερικό ότι από άγνωστο χρονικό διάστημα, κάθε Εταιρία Κινητής Τηλεφωνίας έχει τη δυνατότητα να εγκαθιστά κατασκοπικό λογισμικό απευθείας σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Και μάλιστα με την ενέργεια αυτή, δεν υπάρχει μόνο η δυνατότητα παρακολούθησης των συνομιλιών του παρακολουθούμενου, αλλά και η αποτύπωση της ταυτότητας των ατόμων με τα οποία έρχεται σε επαφή και ακόμα και η καταγραφή των όσων συμβαίνουν στον ευρύτερο χώρο που κινείται ο κάτοχος του τηλεφώνου έστω κι αν αυτός βρίσκεται σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων. «Δεν είναι στις προθέσεις μου να κάνω μομφή ή να ενοχοποιήσω τις ελληνικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Αυτό όμως συμβαίνει», δήλωσε ο κ. Μαβής ενώ μιλώντας στο ΣΚΑΙ δήλωσε άγνοια για τον χρόνο όπου άρχισε η εφαρμογή της νέας κατασκοπευτικής δυνατότητας.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαβής αφυπηρέτησε από την Υπηρεσία Ελέγχου και Ασφάλειας Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων του ΟΤΕ μόλις πριν 15 ημέρες.
Ο Γιώργος Ρωμανός, Διευθύνον Σύμβουλος της MD5, της εταιρίας που διοργανώνει το Συνέδριο για την Ηλεκτρονική Απάτη, πρότεινε τη δημιουργία Γενικής Γραμματείας Ασφάλειας Πληροφοριακών και Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων προκειμένου:
•Να αναπτυχθεί Πολιτική Ασφάλειας στον Τομέα, σε Εθνικό Επίπεδο
•Να καταστεί εφικτός ο συντονισμός όλων των φορέων σε περίπτωση σοβαρής ηλεκτρονικής επίθεσης.
•Να πιστοποιεί και να εγκρίνει όλα τα μέσα που θα χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια των Υποδομών
•Να αναπτύσσει προγράμματα για τη συνέχεια της λειτουργίας των κρίσιμων Υποδομών
•Να εκπονεί προγράμματα εκπαίδευσης για τους χρήστες Η/Υ των Υποδομών και ενημέρωση των πολιτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση του κ. Ρωμανού έφθασε ήδη στο Πρωθυπουργικό Γραφείο.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μαβής, τόνισε οτι υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης, ακόμη και στην περίπτωση που τα κινητά είναι κλειστά. ''Πρέπει να βγάζουμε και την μπαταρία'' είπε χαρακτηριστικά, γιατί - όπως εξήγησε - όταν τα κινητά τηλέφωνα είναι μόνο κλειστά παύουν να είναι δέκτες, αλλά συνεχίζουν να είναι πομποί.
Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο κ. Ρωμανός εξέφρασε το φόβο ότι έξι μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου των Υποκλοπών, υπάρχει ακόμα στασιμότητα στις ενέργειες και στις αποφάσεις για πραγματική θωράκιση ώστε όλοι να αισθανόμαστε ασφαλείς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι, ο αντιεισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Αγγελής, ανέφερε ότι μέχρι σήμερα η Ελλάδα δεν ενσωμάτωσε στο εθνικό Δίκιο την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για το ηλεκτρονικό έγκλημα ενώ επεσήμανε και την αδυναμία της Ελληνικής Δικαιοσύνης να παρακολουθεί και να ενημερώνεται για την ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Θεοδοσία Κοντζόγλου
Επίσης: έχω δεί μπροστά μου φλασαρισμένο (για πλάκα) τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας (ασπρόμαυρο) που όταν το καλείς χτυπά σαν SMS και όταν παίρνει SMS χτυπά σαν να το καλείς (φυσικά δεν έχει καμία πρακτική χρήση, ήταν απλώς επίδειξη ικανότητας του προγραμματιστή που το φλάσαρε). Άρα, όταν λέμε για μήνυμα SMS φυσικά και δεν μιλάμε για ένα απλό μήνυμα κειμένου, αλλά για έναν trojan που έχει ήδη μπει και έχει μπερδέψει το human interface πρωτόκολλο ώστε να πειστεί κανείς να πατήσει YES νομίζοντας ότι έλαβε μήνυμα.
Αυτά και άλλα πολλά.
Αυτα ειναι εκτος τοπου και χρονου.
Για να μετατρεψεις ενα κινητο σε κοριο πρεπει να χεις ενα απο τα 2 παρακατω πραγματα.α-Φυσικη προσβαση στο κινητο, για τουλαχιστον 10 λεπτα ουτος ωστε να εγκαταστησεις το προγραμμα παρακολουθισης για κινητα με Λειτουργικο Συστιμα Symbian και να το ρυθμισεις.
β-Φυσικη προσβαση σε κεντρικη καιρεα κινητης τηλεφωνιας.
Καθε αλλη περιπτωση, εκτος απο την 'αυτοματη απαντιση στα κινητα Νοκια, ειναι μπαρουφες.
Οι υποκλοπες μεσω κινητον ειναι πανακριβες και δεν συμφερουν παρα μονο σε περιπτωση τρομοκρατιας, διακινισης ναρκωτικων και δουλεμπορειας. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το ξέρω...έχω ήδη ένα Qtek 9100 και ένα SE W700i.αυτό το θέλω μόνο για αυτό που δείχνει...την εμφάνιση!
Μα γι΄αυτό κατασκευάστηκε οπότε προχώρα.
Από το Σάββα όλα να τα περιμένεις.
-
Που ειναι το περίεργο;
Εγώ κουβαλάω πάντα ένα Qtek S100 και Qtek 8310. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Που ειναι το περίεργο;
Εγώ κουβαλάω πάντα ένα Qtek S100 και Qtek 8310.μου είναι σχεδόν αδύνατο να κυκλοφορώ με 2 κινητά συγχρόνως...
Εαν χρησιμοποιούσα 1 στη δουλειά ΟΚ
Αλλά, 2 προσωπικά? -
μου είναι σχεδόν αδύνατο να κυκλοφορώ με 2 κινητά συγχρόνως...
Αλλά, 2 προσωπικά?Ε ναι..... γιατι οχι;;;
Το ενα για την νομιμη συντροφο, το αλλο για την παρανομη -
-
ενδιαφερομαι να παρω καινουργιο κινητο και ειμαι αναμεσα στο
k800 και n93 μπορει καποιος να μου πει τη γνωμη του?
ευχαριστω. -
το ένα έχει 390
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Που ειναι το περίεργο;
Εγώ κουβαλάω πάντα ένα Qtek S100 και Qtek 8310.To 8310 τι λεει;
Απ οσο ξερω δεν εχει οθωνη αφης.
Βολευει;;;;
Δεν το ειχα δει μεχρι προσφατα και μωλις το ειδα, μου κινησε την περιεργεια. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το ενα για την νομιμη συντροφο, το αλλο για την παρανομηστην 3η παίρνεις 3η συσκευή?
-
Το ενα για την νομιμη συντροφο, το αλλο για την παρανομηστην 3η παίρνεις 3η συσκευή?
Κανεις συμβολαιο με την ΤΙΜ και παιρνεις μια καρτα με 2 αρηθμους..... (+2Ευ στο παγιο)
Οποτε με 1 συσκευη μπορεις να χεις 2 νουμερα. 1 συμβολαιο 1 καρτα...
Με 2 συσκευες εχεις 4νουμερα....
Μια για προσωπικη χρυση και μια για την δουλεια.
Δεν ξερω αν ειναι απαραιτιτο το ενα νουμερο να ειναι με συμβολαιο....
Αρα...
Η νομιμη εχει το προσωπικο και της δουλειας. -2
η πρωτη παρανομη εχει την μια καρτα -1
η δευτερη παρανωμη εχει τη δευτερη καρτα -1
η τριτη παρανομη εχει ......τα χαπια.....
Σχεση με 4 γυναικες, ταυτοχρονα..... δεν ξερω πως γεινετε.....
Μια θα πηγαινει συχνα για μπαταριες στο περιπτερο..... -
Που ειναι το περίεργο;
Βολευει;;;;
Δεν το ειχα δει μεχρι προσφατα και μωλις το ειδα, μου κινησε την περιεργεια.μια μαλακία και μιση!
πάνω από εβδομάδα δεν άντεξα μαζί του. 'Η ppc mobile ή τίποτα. Αυτό είναι συμβιβασμός ... no offence angel.
εμένα δεν με βόλεψε ΚΑΘΟΛΟΥ.
-
Που ειναι το περίεργο;
Βολευει;;;;
Δεν το ειχα δει μεχρι προσφατα και μωλις το ειδα, μου κινησε την περιεργεια.Aν ξέρεις τι κάνει και γιατί το παίρνεις μια χαρά είναι. Θα σου πρότεινα να πας σε ένα κατάστημα να το δεις για να δεις αν σου ταιριάζει. Μόνος αντίπαλος το Ε60 αλλά δεν ξέρω τι παίζει από προγράμματα.
Βέβαια αν κάποιος προσπαθήσει να το πάρει για να αντικαταστάσει ένα pocket pc ή νομίζοντας πως κάνει την ίδια δουλειά μάλλον κάτι έχει κάνει λάθος.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]