-
Μια φίλη μου που μένει στην Αθήνα μου είπε ότι για την παράσταση όταν θα δίνει δίπλωμα από τη σχολή την είπαν ότι θα δώσει 150
-
Μια φίλη μου που μένει στην Αθήνα μου είπε ότι για την παράσταση όταν θα δίνει δίπλωμα από τη σχολή την είπαν ότι θα δώσει 150
-
-
29 χιλιαρικα το 1999.
-
Γύρω στα 150€ είχα πληρώσει και εγώ τον Φεβρουάριο του 2005.
Η σχολή μου βέβαια δεν ήταν και από τις πιο φτηνές και πάντα έβρισκαν ένα τρόπο να σου πάρουν και άλλα λεφτά.... -
150 ξέρω και εγώ οτί είναι για αμάξι και κάπου εκεί είναι και η τιμή για μηχανή
-
100 euro τον Ιούλιο 2006 στην Καβάλα.
-
100 ευρω συνηθως αλλα συντομα θα γινει παντου 150
-
Κι εγω 150 εδωσα περυσι τετοια εποχη στην αθηνα.
-
Οπότε τα 150
-
to 2004 edosa 150 gia parastasi...ligotera apokleietai na nai!to ladoma paei analoga me ti sxoli p eisai...se 1 filo m eixe zitisei o daskalos t 120 k 1 apo ti diki m sxoli p etuxe na dinoume mazi t zitise 200!
-
Τα λεφτά αυτά 100
-
φιλε powergs τα 150 ειναι της παραστασης π εδωσα...κ νομιζω πως αυτα τα παιρνουν οι εξεταστες....κ καλα η πληρωμη τους για τη μερα π εχασαν απο την δουλεια να παραστουν εκει....τωρα το λαδωμα ειναι π διαφερει απο σχολη σε σχολη....εγω εκει π πηγαινα(αρκετα ακριβα...20ευρω το 45λεπτο..πιασοκωλαδικο) για λαδωμα ζητησου απ οτι εμαθα κ απο 1 γνωστο π τα σκασε 200..τα 100-120 στους εξεταστες κ τ αλλα στην τσεπη!κ 1 φιλος μ π ειχε παει σε αλλη σχολη ποιο φτηνη τ ζητησαν για λαδι 120..δεν ξερω ακριβως ομως πως τα μοιραζονται...γενικα π@%$στιες π γινονται στην ελλαδα...κ μετα βγαινει ο αλλος χαρος στο δρομο κ παιρνει μαζι τ οποιον βρει!γιατι ακομη δεν ειναι σε τηεση να ξεχωρισει το φρενο απ το γκαζι!
-
Ο χρήστης JigSaw έγραψε:
φιλε powergs τα 150 ειναι της παραστασης π εδωσα...κ νομιζω πως αυτα τα παιρνουν οι εξεταστες....κ καλα η πληρωμη τους για τη μερα π εχασαν απο την δουλεια να παραστουν εκει....τωρα το λαδωμα ειναι π διαφερει απο σχολη σε σχολη....εγω εκει π πηγαινα(αρκετα ακριβα...20ευρω το 45λεπτο..πιασοκωλαδικο) για λαδωμα ζητησου απ οτι εμαθα κ απο 1 γνωστο π τα σκασε 200..τα 100-120 στους εξεταστες κ τ αλλα στην τσεπη!κ 1 φιλος μ π ειχε παει σε αλλη σχολη ποιο φτηνη τ ζητησαν για λαδι 120..δεν ξερω ακριβως ομως πως τα μοιραζονται...γενικα π@%$στιες π γινονται στην ελλαδα...κ μετα βγαινει ο αλλος χαρος στο δρομο κ παιρνει μαζι τ οποιον βρει!γιατι ακομη δεν ειναι σε τηεση να ξεχωρισει το φρενο απ το γκαζι!Θα συμφωνήσω φίλε μου ότι τελικά σε πολλές περιπτώσεις με αυτόν τον τρόπο απόκτησης του διπλώματος μέσω λαδώματος οι νέοι οδηγοί είναι στην κυριολεξία όπως το λες βγαίνουν έξω και όποιον πάρει ο χάρος. Όχι φυσικά όλοι αλλά ένα ποσοστό μεγάλο νομίζω. Από εκεί και πέρα τελικά από όσο είδα από τις απαντήσεις και των άλλων φίλων το ποσό της παράσταση κυμαίνεται στην Αθήνα μεταξύ 150 και 200
-
Καλησπέρα
Προτρέπω το γιο μου να βγάλει άδεια οδηγήσεως για να αποφύγω τις αγγαρείες
Ρώτησα σε μια σχολή στο Περιστέρι και μου έδωσε τιμή από την εκδοση της καρτέλας έως παραλαβή άδειας
τιμή 820€
Οι τιμές είναι ταρίφα ή υπάρχουν διαφορές από σχολή σε σχολή , δηλαδή αξίζει να αναζητήσω και αλλού ή τελειώσαμε;Όποιος γνωρίζει σχετικώς θα με εξυπηρετήσει
Ευχαριστώ,
-
Ο χρήστης ΗΝ1984 έγραψε:
ΚαλησπέραΠροτρέπω το γιο μου να βγάλει άδεια οδηγήσεως για να αποφύγω τις αγγαρείες
Ρώτησα σε μια σχολή στο Περιστέρι και μου έδωσε τιμή από την εκδοση της καρτέλας έως παραλαβή άδειας
τιμή 820€
Οι τιμές είναι ταρίφα ή υπάρχουν διαφορές από σχολή σε σχολή , δηλαδή αξίζει να αναζητήσω και αλλού ή τελειώσαμε;Όποιος γνωρίζει σχετικώς θα με εξυπηρετήσει
Ευχαριστώ,
Aπο οτι ξερω παιζει παζαρι.Ρωτα και αλλου.
Περί διπλώματος οδήγησης