-
Σαββατο πρωι 11 ανεβαινω την κατεχακη με κατευθυνση προς Καρεα.
Μετα την μεγαλη ανηφορα της κατεχακη ξεκιναει η παρατεταμενη δεξια η οποια σε βγαζει σε διχαλα (δεξια παει για Α.Ο ευθεια συνεχιζει για Καρεα)
ακριβώς εκει λοιπον που ξεκιναει η δεξια καμπη κυρια μαυροφορεμενη στα 60 της περπαταει με απιστευτη άνεση στην αριστερη λωριδα της ανοδου ακριβως διπλα στο τσιμεντενιο τοιχιο μαζευοντας και κρατωντας λουλουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ίσως ήταν μάνα κανενός σκοτωμένου άτυχου ή παλαβού στο σημείο εκείνο. Αποτρελάθηκε η γυναίκα.
-
Την Κυριακή πέτυχα κ εγώ μία μαυροφορεμένη που μάλλον μαζευε λουλούδια και πέρασε την Κατεχάκη κάθετα με το πάσο της.κοντά στην έξοδο της Καισαριανής
-
Μπορεί να τα μαζεύει για τον τάφο της...
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Την Κυριακή πέτυχα κ εγώ μία μαυροφορεμένη που μάλλον μαζευε λουλούδια και πέρασε την Κατεχάκη κάθετα με το πάσο της.κοντά στην έξοδο της ΚαισαριανήςΕκει σταματας κυριλε διπλα της....
Και της φωναζεις...
'Αχρειαστα να ναι....'
'Για σας τα μαζευετε;'
Η κατι σχετικο -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίσως ήταν μάνα κανενός σκοτωμένου άτυχου ή παλαβού στο σημείο εκείνο. Αποτρελάθηκε η γυναίκα.Καλα.... κ επιδει αυτη αποτρελαθηκε, εγω που δεν την ειδα -οχι δεν την προσεξα, δεν την ειδα- πρεπει να γινω φωνιας;;;;;
-
Και αμα την παρεις μαζι σου, σε τρεχουν κιολας μετα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίσως ήταν μάνα κανενός σκοτωμένου άτυχου ή παλαβού στο σημείο εκείνο. Αποτρελάθηκε η γυναίκα. -
Μην μου πεις ότι ήσουν με την f430;;;
Ζώο τώρα που το θυμήθηκα ο υπάνθρωπος με μια s-type που πετώντας τσιγάρο από την ηλιοροφή στην εθνική μου έκαψε επιφανειακά το κάθισμα του οδηγού... φανταστείτε φρίκη που έπαθα όταν έπεσε το τσιγάρο ανάμεσα στα πόδια μου...
-
-
-
-
Zωο ο οδηγος σχολικου που σε στενο δρομο με 20 εκατοστα νερολασπης για τουλαχιστον 200 μετρα ερχοταν σα να μη συμβαινει τιποτα κ ενω του επαι3α τα φωτα περασε διπλα μου καλυπτοντας με καφε νερο.
8α η8ελα να ημουν τραμπουκος κ να του εχωνα τη μουρη μεσα στη λασπη.
-
-
Ζώα όλοι οι οδηγοί που δεν κόβουν ταχύτητα ενω πατάνε σε λακούβες και κάνουν λούτσα πεζούς και οδηγούς δικύκλων!
-
Ζωο ο 60αρης κυριος που στο φαναρι της λεωφορου δημοκρατιας στα μυκονιατικα προσπερασε λεωφορειο το οποιο ηταν σταματημενο στο φαναρι(κοκκινο)) το περασε με κοκκινο και ξυρισε ολη την μουρη σε φιλο μου ο οποιος περναγε με πρασινο το φαναρι που βρισκετε καθετα στην δημοκρατιας....και μετα σου λενε γιατι δεν βρισκεις ατρακαριστα ραλλυε...αφου ειναι μαλακομαγνητες....αφου δεν εφαγε ξυλο και καταφεραμε και κρατησαμε το φιλο μου ειναι τυχερος ο γερος..και μην νομιζετε οτι ειναι τραμπουκος ο φιλος απλα οταν ηρθαν οι φιλοι μας οι αστυνομικοι το ζωο δηλωσε πως προπερναγα λεωφορειο(πατημενη διπλη διαχωριστικη) εκεινη την ωρα και δεν ειδα με τη περασα το φαναρι...ζωο και η κυρια που ηταν μαζι του που παραλιγο να την δειρω εγω οταν ελεγε ενταξει δεν εγινε και τιποτα μπροστα σε ενα αμαξι με 4000+ ευρω ζημια και που δεν σκεφτηκε αν ερχοταν ενα μηχανακι τι θα ειχε γινει με τα ζωα που κυκλοφορουν....ζωα ζωα ζωα ζωα ζωα.....
-
Ο χρήστης 1.3power έγραψε:
Ζωο ο 60αρης κυριος που στο φαναρι της λεωφορου δημοκρατιας στα μυκονιατικα προσπερασε λεωφορειο το οποιο ηταν σταματημενο στο φαναρι(κοκκινο)) το περασε με κοκκινο και ξυρισε ολη την μουρη σε φιλο μου ο οποιος περναγε με πρασινο το φαναρι που βρισκετε καθετα στην δημοκρατιας....και μετα σου λενε γιατι δεν βρισκεις ατρακαριστα ραλλυε...αφου ειναι μαλακομαγνητες....αφου δεν εφαγε ξυλο και καταφεραμε και κρατησαμε το φιλο μου ειναι τυχερος ο γερος..και μην νομιζετε οτι ειναι τραμπουκος ο φιλος απλα οταν ηρθαν οι φιλοι μας οι αστυνομικοι το ζωο δηλωσε πως προπερναγα λεωφορειο(πατημενη διπλη διαχωριστικη) εκεινη την ωρα και δεν ειδα με τη περασα το φαναρι...ζωο και η κυρια που ηταν μαζι του που παραλιγο να την δειρω εγω οταν ελεγε ενταξει δεν εγινε και τιποτα μπροστα σε ενα αμαξι με 4000+ ευρω ζημια και που δεν σκεφτηκε αν ερχοταν ενα μηχανακι τι θα ειχε γινει με τα ζωα που κυκλοφορουν....ζωα ζωα ζωα ζωα ζωα.....Περαστικα......
Εγω σημερα μεσα στο Φαληρο κοντεψα να εμβολησω 6 τετοια ζωα.Ο δε ενας, με κλουβα, ξεπερασε καθε προσδοκια......
Ερχοταν αναποδα σε μονοδρομο, βγηκε....καθετα σε δρομο με νισηδα και περασε χωρις να κοψει η να κοιταξει, με το κινητο στ αυτι απο μπροστα μου....
Αν σταματουσε μετα τις κορνες....
Θα μιλαγαμε για φωνο τωρα! -
Να σε ρωτήσω, είναι παράλογο να θέλεις να τον καρυδώσεις μετά;;; Γιατί είχα φάει απίστευτη φλασιά εγώ και η μάνα μου που ταν μαζί μου με δούλευε που τα είχα πάρει τόσο.
-
Ο χρήστης nikolai έγραψε:
Ζώα όλοι οι οδηγοί που δεν κόβουν ταχύτητα ενω πατάνε σε λακούβες και κάνουν λούτσα πεζούς και οδηγούς δικύκλων!Η υπέρτατη γαϊδουριά.
Σήμερα έβλεπα ένα κύριο που είχε βραχεί ο κινητήρας του και είχε μείνει. Προσπαθούσε λοιπόν να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του για να συνεχίσει ο άνθρωπος και ένα @@δι με αγροτικό πέρασε δίπλα του με όσα μέσα από νερόλακο χειροτερεύοντας ακόμα περισσότερο τη κατάσταση.
Αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί με τον οδηγό του αγροτικού γιατί από το πέρασμα βράχηκε κι ο δικός του κινητήρας και ...... .Τόσο μπινελίκι σε 'άνθρωπο' δεν έχω ξαναρίξει, αλλά με πόρωνε το ύφος του κακομοίρη που πήρε ξαφνικά και το 'άσε μας ρε φίλε δε βλέπεις τι έπαθα'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ζώα όλοι οι οδηγοί που δεν κόβουν ταχύτητα ενω πατάνε σε λακούβες και κάνουν λούτσα πεζούς και οδηγούς δικύκλων!
Η υπέρτατη γαϊδουριά.
Σήμερα έβλεπα ένα κύριο που είχε βραχεί ο κινητήρας του και είχε μείνει. Προσπαθούσε λοιπόν να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του για να συνεχίσει ο άνθρωπος και ένα @@δι με αγροτικό πέρασε δίπλα του με όσα μέσα από νερόλακο χειροτερεύοντας ακόμα περισσότερο τη κατάσταση.
Αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί με τον οδηγό του αγροτικού γιατί από το πέρασμα βράχηκε κι ο δικός του κινητήρας και ...... .Τόσο μπινελίκι σε 'άνθρωπο' δεν έχω ξαναρίξει, αλλά με πόρωνε το ύφος του κακομοίρη που πήρε ξαφνικά και το 'άσε μας ρε φίλε δε βλέπεις τι έπαθα'.
Απο αυτούς που τρέχουν στα νερά, οι μισοί την πατάνε έτσι. Οι άλλοι μισοί σκίζουν τα λάστιχά τους στις λακούβες οι οποίες λόγω του νερού δέν φαίνονται
Ζώα ζώα ζώα [#2]