-
ρ α β δ ο ι . . .
αμα καταφερω να δω μακη αυριο θα τον βαλω να παει βολτα το δικο μου και να σε παρει τηλ να σου περιγραψει αισθηση.....................
-
ένα ένα βρε χτικιάρη...
μαζεύουμε και λεφτά για μπλοκέ... άλλωστε...
αχαχαχαχαχα -
Παναγιώτη, πήγαινέ με λίγο γλυκά για την ώρα γιατί έχω στραγγίξει. Μόλις ξοφλήσω την κάρτα συνεχίζουμε.
-
Τι πράμα είστε ρε ...πω πω πω!!!
-
Ο χρήστης MEMsound έγραψε:
ένα ένα βρε χτικιάρη...
μαζεύουμε και λεφτά για μπλοκέ... άλλωστε...
αχαχαχαχαχαξερεις στο χωριο μου τι λενε????????
εκανε η μυγα κωλο και εχεσε το κοσμο ολο....
-
εμένα στην πόλη μου το λένε αυτό για εσένα....
-
τι λες μωρη τρελοκαμπερο...
ποιος μιλησε για μπλοκε ρε ανωμαλη ψιλοαδερφη???
εβαλες μια αντιστρεπτικη και θες και μπλοκε... -
λοιπον σημερα πηγαμε μια βολτα με μακη-frapeole.
απο μοτερ εκκεντροφορ μπουμπη +προγραμμα φιλτρο κν + εξατμιση κομπλε.
αμαξι περι τα 133 αλογα. συμφωνα με το μακη απο εκκεντροφορους αντε να πηρε 3 αλογα.απο εξατμιση αν θυμαται καλα κανα 9αρι .
ομως το προγραμμα ηρθε και εδεσε σε ολα αυτα με αποτελεσμα απο εκκεντροφορ+προγραμμα να παρει 11αλογα. (απο παλια μετρηση που ειχε μονο εξατμιση)...επισης πηρε και 1κιλο ροπη που φαινεται στο αμαξι απο χαμηλα...οι 16αρες εχουν κοψει λιγο....
το αμαξι πηγαινε καλα σχεδον σαν του dimzaf που ειχε τα ιδια αλλα με εκκεντροφορους ραλλυ.ομως νομιζω οτι οι εκκεντροφοροι απο 106 ειναι καλυτερη λυση και ας ειναι ισως λιγο χειροτερο χαμηλα.απο αναρτηση τα ρεκορντ εμοιαζαν με τα κονι του σπυρου σε λειτουγργια και κοπανημα. ισως ενα κλικ κατω απο τα ρουσου...
και μερικα κλικ κατω απο τη πεζο σπορτ... στην οποια θεωρω τελικα οτι τη μεγαλυτερη δουλεια τη κανει το γραμμικο ελατηριο...επισης μιλτο ο μακης ειναι πολυ ικανοποιημενος απο το τυπο πανω με το προγραμμα κα σε καλα λεφτα...αρα εχεις στοχο .......μετα τις ραβδους!!!
-
Υπόψιν ότι τα Record SP του Μάκη είναι παλιά πλέον, οπότε δικαιολόγησέ τα λίγο. Πρόσθεσε υπέρ και στα καινούρια SP που έρχονται για μένα (και τον Γιάννη) και είναι λίγο πιο ενισχυμένα... Άρα τα τρώνε τα Koni πιστεύω...
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Υπόψιν ότι τα Record SP του Μάκη είναι παλιά πλέον, οπότε δικαιολόγησέ τα λίγο. Πρόσθεσε υπέρ και στα καινούρια SP που έρχονται για μένα (και τον Γιάννη) και είναι λίγο πιο ενισχυμένα... Άρα τα τρώνε τα Koni πιστεύω... -
re καγουρα ποσο εκανες σερρες τελικα?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
εβαλες μια αντιστρεπτικη και θες και μπλοκε...το μπλοκέ είναι τελείως ανεξάρτητο με την αντιστρεπτική ή την ανάρτηση και το μόνο που τα συνδέει στο μυαλό μου είναι τα λεφτά που σε κάθε περίπτωση βγαίνουν από την ίδια τσέπη...
όσο για μπλοκέ εγώ το συζητάω εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν έπαιζαν χρήματα λόγω αποπληρωμής του αυτοκινήτου...
τώρα όμως...
-
μπλοκε χωρις αναρτηση ειναι σαν γαλακτομπουρικο χωρις φυλλο...
το αμαξι με μια σωστη αναρτηση εχει τοσο καλη προσφυση που εχω προσωπικα δε ξερω αν το χρειαζεται το μπλοκε...
-
δεν διαφωνώ σε αυτό που λες.
ούτε και αντικαθιστώ την ανάρτηση με το μπλοκέ. -
εγω σου λεω οτι με μια πεζο σπορτ δε θα ξανασυζητησεις για μπλοκε
-
to mploke voithaei poly sto na epitaxyneis nwritera stis eksodous kai 8a deis megalh diafora sto vregmeno. fysika an to parakaneis oute to mploke mporei na kanei polla. Isws einai mia apo tis kalyteres metatropes pou exw kanei sto 205 mou.
De shmainei oti an exeis kalh anarthsh den xreiazesai mploke, einai 2 entelws diaforetika pragmata! -
το 206 εχει πολυ μεγαλυτερα ποσοστο ελκτικης προσφυσης απο οποιοδηποτε αλλο πεζο των τελευταιων ετων. ειναι χαρακτηριστικο οτι ακομα και το rc me 180αλογα καταφερνει και περνα τα αλογα του κατω χωρις πολλα σπινιαρισματα και χαζοψαρεματα.
ολα αυτα δε γινονται ακομα πιο καλα οταν βαλεις μια σωστη αναρτηση...
το μπλοκε κανει δουλεια σε ολα μα ολα τα αμαξια. απλα στο 206 πιστευω οτι ισως να μην ειναι τοσο πανακεια οσο σε ενα δυνατο 106 π.χ...
δηλαδη διαφωνω οχι με το μπλοκε αλλα με το να το βαλει καποιος σε μαμα αμαξι
-
Παντως εμενα στις κλειστες φουρκετες, ιδιως στις ανηφορικες 1ης ταχυτητας, ο εσωτερικος τροχος σπιναρει ακατασχετα και τ αμαξι κοβει πολυ! Μολις ισιωσω τιμονι κρεμαει το μοτερ αφου βρισκει παλι προσφυση και γενικα με χαλαει! Δεν ξερω πως θα ειναι με καλη αναρτηση και ζαμφορ, αλλα στο μαμα ειναι πολυ εντονο, πιο εντονο και απ το golf που ειχα πριν!
-
Σπινιάρει πολύ χωρίς μπλοκέ αλλά είναι εύκολο - με το μπλοκέ είναι πολύ πιο δύσκολο στον έλεγχο.
-
εμενα το ξεφτυλιζει τοο μοτερ....δε σπινιαρει με τιποτα ο ασωτερικος....
Τα πάντα για το Peugeot 206