-
Απλα αναφερω οτι σημερα κυκλοφορησε και η νεα εκδοση του UBUNTU (Linux) με κωδικο 6.10
για οσοι εχουν διαθεση να δοκιμασουν κατι ασφαλες σταθερο και free
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Απλα αναφερω οτι σημερα κυκλοφορησε και η νεα εκδοση του UBUNTU (Linux) με κωδικο 6.10για οσοι εχουν διαθεση να δοκιμασουν κατι ασφαλες σταθερο και free
SUSE 10.1 GLX
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο PC του σπιτιού, υπάρχει τρόπος να ορίσω να ενεργοποιεί την σύνδεση με τον router όταν δίνω user και password κατά την εκκίνηση?
η σύνδεση είναι ήδη ενεργοποιημένη σ'αυτό το σημείο, αν και μόνο αν έχεις modem router
Ανεξαρτητα απο το γεγονός οτι την κάνω disable όταν κλείνω τον υπολογιστή?
Γιατί να θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο ?? `Οχι πρέπει να ναι enabled το Local Area Connection ή όπως το χεις ονομάσει για να έχεις κατά το login internet. Θέλεις να βάλεις κανά remote administration πρόγραμμα?
-
kouk και όποιον ξέρει
Με το Linksys που έχεις, έχεις φτιάξει ασύρματη σύνδεση; Σε πόση απόσταση και με πόσες παρεμβολές μπορεί να είναι εφικτή μια τέτοια σύνδεση; Υπάρχει μεγάλη αστάθεια στο bandwidth;Θα δοκιμάσω με ασύρματη κάρτα δικτύου σε σχήμα Γ και αγχώνομαι μήπως δεν πιάσουμε σήμα...
-
Εκανα μια δοκιμή χθες στο σπίτι, ενδεικτικά (όχι με Linksys αλλά δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά με το Sagem - και καλά ) με το Nokia E60 που έχει ανιχνευτή δικτύων WiFi.
Το σπίτι έχει 3 επίπεδα. Σε όλο το χώρο όπου είναι το Sagem (60 τμ ενιαίος χώρος, ισόγειο, με κάποια μικρά χωρίσματα - πάσο) έδειχνε βέβαια σήμα 100%. Στον επόμενο όροφο, ο οποίος όμως δεν είναι από πάνω αλλά στα δεξιά, έδειχνε από 40 (σε κάποια, λίγα σημεία) έως 75%. Στον επόμενο όροφο που είναι ακριβώς επάνω από το ισόγειο (όπου είναι και το router) έδειχνε παντού 65-70%.
Στο bandwidth βέβαια δεν μπορούσα να δω τι γίνεται... Μόνο με laptop, φαντάζομαι...
-
Firefox 2.0 rockz
-
Ειναι απίστευτα καλύτερος απο τον μέτριο 1,5...
Να ηταν λίιιγο πιο γρήγορος...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ειναι απίστευτα καλύτερος απο τον μέτριο 1,5...Να ηταν λίιιγο πιο γρήγορος...
Εμένα μου φαίνεται ΚΑΙ πιο γρήγορος. Δεν είναι πύραυλος σαν τον Opera, αλλά πάει μια χαρά και πλεονεκτεί σε ΠΟΛΛΑ απέναντί του.
Για ΙΕ και κλώνους αυτού, δεν το συζητώ καν
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Στο PC του σπιτιού, υπάρχει τρόπος να ορίσω να ενεργοποιεί την σύνδεση με τον router όταν δίνω user και password κατά την εκκίνηση?
η σύνδεση είναι ήδη ενεργοποιημένη σ'αυτό το σημείο, αν και μόνο αν έχεις modem router
Ανεξαρτητα απο το γεγονός οτι την κάνω disable όταν κλείνω τον υπολογιστή?
Γιατί να θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο ?? `Οχι πρέπει να ναι enabled το Local Area Connection ή όπως το χεις ονομάσει για να έχεις κατά το login internet. Θέλεις να βάλεις κανά remote administration πρόγραμμα?
Το κάνω γιατι πολλές φορές, αν δεν την κάνω disable, 'κολλάει' και δεν ενεργοποιείται με το άνοιγμα του υπολογιστή.
Θα το δοκιμάσω πάλι.
Οχι δεν θέλω να βάλω κάποιο πρόγραμμα. Ηθελα μόνο να ενεργοποιείται η συνδεση μόνη της με το login.
Βασικά αυτό που θέλω είναι να πρέπει να πατήσω ctrl+alt+del για να μου ζητήσει password.
Τώρα μου ζητάει να επιλέξω χρήστη!Αιδεσιμότατε, εχω ασύρματο δίκτυο σε απόσταση 6-10 μέτρα, με τοίχους, έπιπλα κλπ ανάμεσα.
Για σιγουριά πάρε και μια εξτρα κεραία (μικρή) και βάλτην στο Linksys για να ενισχύσεις το σήμα του.
Οπωσδήποτε ενεργοποίησε το QoS. Αλλοιώς ψιλοκολλάει μερικές φορές.
Το WAG354G είναι αυτό που χρησιμοποιώ.edit
Μόλις είδα ότι στο PC του γραφειου, στα User Accounts, υπάρχει η επιλογή για Secure Logon, που δεν υπάρχει στο αντίστοιχο θέμα στο PC του σπιτιού!! Και τα δύο με XP Prof... -
Που περασα αυτη την εβδομαδα (22 με 27 Οκτ.):
http://www.oracle.com/openworld/attende ... ote_102406
(Ειδικα τα βιντεο απο τον τελευταιο στο παραπανω λινκ)
Ειμουν τυχερος ειμουν στην τριτη σειρα φετος, ειδα το κλεισιμο του NASDAQ το οποιο εγινε απο την κυριως αιθουσα του εκθεσιακου κεντρου απο τον Larry Ellison live (υπαρχει βιντεο του παραπανω λινκ και για αυτο).
Και για complimentary entertainment?
Ανοιξαν οι Joan Jett και Berlin.
Γενικα πολυ ενθουσιασμενος απο το ολο γεγονος (OOW). Titsataki, εαν εισουν εδω ειχα τεσσερα εξτρα εισητρια για το concert. Τι να σου κανω, μου ηθελες east coast.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Firefox 2.0 rockzΥΕΑP...από τις beta ακόμα που είχα μαμούσε!
Δεν μου λέτε μαστόρια...μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό και ελαφρύ firewall?
-
Δες το tiny firewall.
-
το δοκίμασα...παλαιότερα!
μαύρα χάλια!
έχει κανείς το Kaspersky Antihacker 1.9 ....αγορασμένο?
-
Για ελαφρύ το πρότεινα. Πάρε το δωρεάν zonealarm, κάνει τη δουλειά του αν δεν τα σπάσει με το αντιβιοτικό (με το άνοιγμα port όμως δεν τα πάει τόσο καλά από πλευράς ευχρηστίας).
-
Oχι Μάνο ...είναι πολύ βαρύ. Δεν μου αρέσει επίσης ότι με 'κατασκοπεύει'.
Θα μείνω στο Kerio. Thanks! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βασικά αυτό που θέλω είναι να πρέπει να πατήσω ctrl+alt+del για να μου ζητήσει password.
Τώρα μου ζητάει να επιλέξω χρήστη!θα πας Control Panel -> Administrative Tools -> Local Security Settings -> Local Policies -> Security Options κι εκεί που λέει Interactive Logon:Do not require Ctrl+Alt+Del κάντο disabled νομίζω αυτό πρέπει να ναι δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω ποτέ
ή
Control Panel -> User Accounts -> Change the way users logon and logoff options και ξετσεκάρεις το use the Welcome screen (the easy way )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αιδεσιμότατε, εχω ασύρματο δίκτυο σε απόσταση 6-10 μέτρα, με τοίχους, έπιπλα κλπ ανάμεσα.
Για σιγουριά πάρε και μια εξτρα κεραία (μικρή) και βάλτην στο Linksys για να ενισχύσεις το σήμα του.
Οπωσδήποτε ενεργοποίησε το QoS. Αλλοιώς ψιλοκολλάει μερικές φορές.
Το WAG354G είναι αυτό που χρησιμοποιώ.Ευχαριστώ για την απάντηση! Το ίδιο έχουμε και η απόσταση η δική μου είναι περίπου 10 νομίζω, αλλά σε ένα επίπεδο! Κεραία μικρή να πάρω, αν χρειάζεται. Τι είδος κεραίας όμως παίρνει; Πού θα βρω μια που να κάνει τη δουλειά μου; Θα ενεργοποιήσω οπωσδήποτε το QoS, σιγά μην το άφηνα ανενεργό!
...Τι είναι το QoS;
-
Για το 1ο.
Στο PC του γραφείου εχει ένδειξη Not defined.Για το 2ο.
Δεν βρίσκω αυτή την επιλογή! -
Firefox 2.0 VS Internet Explorer 7.0 @CNET.com
σσ. στα αυτιάααααα...!
http://reviews.cnet.com/4520-10442_7-66 ... ml?tag=btn
-
Για το 1ο.
Στο PC του γραφείου εχει ένδειξη Not defined.Για το 2ο.
Δεν βρίσκω αυτή την επιλογή!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]