-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μια και δεν εισουν μπροστα στο τροχαιο και απλα τραβηξες τις φωτογραφιες, ενω εγω το ειδα. Να σου πω το εξης.
To Ignis πηγαινε κανονικοτατα στην αριστερη λωριδα, μεχρι που το ζωο με το Lancia Υ -γυναικα, με κινητο, φυσικη προεκταση του χεριου της, κολλημενο στ αυτη της- μπικε μπροστα του, ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ, και αφου την ακουμπισε με τον μπροστα προφυλακτηρα και κοκαλοσε τα φρενα, εφυγε στις μπαριερες και τουμπαρε.
Πες μου ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδες ανθρωπο να πηγαινει με 200 σε ωρα αιχμης στη Συγγρου....με την Συγγρου ΠΗΧΤΡΑ μεχρι το Ωνασειο....
αλλα..... οπως το περιγραφεις, το λογικο θα ηταν να τουμπαρει το Y10, εφοσον το ignis το τσιμπησε απο πισω και φανταζομαι θα επρεπε να το γυρισει. Το οτι τουμπαρε τελικα το ignis δεν μου λεει κατι καλο για το στησιμο του συνολικα....
τελος .... -
-
ειναι χαρακτηριστικο των ignis na τουμπαρουν πολυ πολυ ευκολα
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ειναι χαρακτηριστικο των ignis na τουμπαρουν πολυ πολυ ευκολαΣτη φάση της φωτό, προφανώς δεν φταίει το ότι το Ίγκνις τουμπάρει εύκολα. Aν ανέβεις μπαριέρα, και με F1 μπορεί να τουμπάρεις. Όπως και να 'χει --->
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αιντε παλι...παμε ξανα, διαφορετικα αυτη την φορα.αχλαμα, μπουρδχ τιραμισου, σουβλακ' μπιπ μπιπ. ΑΛιμ AMG κοντρερ, ετ λε αυτοκολλητ 4τροχ τιμπουκτου. Ω ι με, ζιου-ζιου μπαμ μπαμ, απο πισ εγω. Κρα κρα κρα ΚΚ, τουμπεκι μπηκοζ γιου ντου δε σεημ. Νο ενδιαφερ καταγγειλ', ολιμεχαλαν τσαφ τσουφ.Νο γραμμα ραιτ, κοζ 'κυριε ντε ξερουμε τιποτισ καρντια μου'.
ΑΑΑΑΑ πες το έτσι, τώρα σε κατάλαβα μετά από τόσες μέρες!
ΧΑΧΑΧΑ Καλημέρα, κολλητέ!
Υ.Γ.: Το έγραψες το γράμμα ή όχι ακόμα; Γιατί δειλιάζεις δεν καταλαβαίνω...
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Μια και δεν εισουν μπροστα στο τροχαιο και απλα τραβηξες τις φωτογραφιες, ενω εγω το ειδα. Να σου πω το εξης.
To Ignis πηγαινε κανονικοτατα στην αριστερη λωριδα, μεχρι που το ζωο με το Lancia Υ -γυναικα, με κινητο, φυσικη προεκταση του χεριου της, κολλημενο στ αυτη της- μπικε μπροστα του, ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ, και αφου την ακουμπισε με τον μπροστα προφυλακτηρα και κοκαλοσε τα φρενα, εφυγε στις μπαριερες και τουμπαρε.
Πες μου ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδες ανθρωπο να πηγαινει με 200 σε ωρα αιχμης στη Συγγρου....με την Συγγρου ΠΗΧΤΡΑ μεχρι το Ωνασειο....
αλλα..... οπως το περιγραφεις, το λογικο θα ηταν να τουμπαρει το Y10, εφοσον το ignis το τσιμπησε απο πισω και φανταζομαι θα επρεπε να το γυρισει. Το οτι τουμπαρε τελικα το ignis δεν μου λεει κατι καλο για το στησιμο του συνολικα....
τελος ....Τα ignis τουμπαρουν ακομα και παρκαρισμενα.
Το Υ εφερε τετακα.
Βασικα...ειμουν 2 αυτοκινητα πισω.
Κ οταν μπικε το Υ στη λωριδα μου κοιταζα να μη σκασω στον μπροστινο μου...δευτερη φορα μεσα σε μια βδομαδα δεν λεει -
edit [Krusenstern] offtopic
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
KC, παρακολουθω τη συζητηση να ανακυκλωνεται. Επανερχομαι και συνοψιζω την αποψη μου:
-You made your point σχετικα με την υποκρισια των 4Τ, αρκετα πειστικα (για μενα), ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
-Τα παραπανω δεν ισχυουν για τον ΚΚ (εκτος αν οδηγουσε ο ιδιος, που δεν), ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
-Εδω (οπως εγραψα δυο topics πριν και εγω και αλλοι) ειναι το ΦΟΡΟΥΜ. Οποιος λογικος ανθρωπος θελει απαντηση για ενα θεμα των 4Τ, γραφει ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο;
-Οπως εγραψα επισης πριν (και εθεσε και ο nass πολυ ωραια) ΤΟ 'ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ' ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η υποκρισια ειναι πταισμα. Αμα γουσταρεις συζητηση για το πταισμα και αγνοεις το κακουργημα (που εγινε για 'σοβαρο' λογο), καντη μονος σου, εγω 'φχαριστω, δεν ειμαι φιλος'.
-Η εμμονη σας με τους 4Τ και το συγκεκριμενο editorial και η προσπαθεια να τεντωθει το περιστατικο για να την 'πειτε' στους 4Τ, τον ΚΚ και τους υποκριτες του φορουμ, ευλογα προκαλει την απορια:
Τι στην ευχη σας τραβαει στο φορουμ του μισητου περιοδικου, που βριθει απο υποκριτες users, οι οποιοι παιρνουν γραμμη απο τους 4Τ και δεν μπορουν ή δε θελουν να παραδεχοναι την εντιμοτητα που εσεις εκφραζετε;
Τι σας κανει να αυτο-ομαδοποιηστε και να αναγνωριζετε τον εαυτο σας στην περιγραφη του ΚΚ, οταν αλλοι users, που ασχολουνται με βελτιωση και σπορ οδηγηση, δεν θιγονται;Ολα τα παραπανω εχουν ειπωθει ηδη δεκαδες φορες. Αν κατι καινουριο δεν προστεθει, δεν βλεπω το νοημα να συνεχιζεται η συζητηση, τουλαχιστον απο μενα. Αλλωστε οι nass και hammer με εχουν καλυψει σχεδον πληρως, βαριεμαι να επαναλαμβανω διαρκως τα ιδια.
-
edit [Krusenstern]
Στο προηγουμενο τοπικ, οταν υπεθεσα κατι για τις σεξουλικες
προτιμισεις ενως αλλου user, το τοπικ κλειδωθικε....
Δεν βλεπω κανεναν να παρεμβαινει..... -
Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??