Ο χρήστης greo έγραψε:
ΚRΙΕΖΑ δε χρειαζεται να κανεις επιδειξη ασχετιλας σε ΚΑΘΕ ποστ.
Συγνωμην ω παντογνωστα και Σχετικε επι παντος επιστητου.
Το Καιμπριτζ εχει ιστορια 800 ετων, το Χαρβαρντ 300 για να φτασουν εδω που ειναι.
Βασιζονται ομως επι αιωνες στην πρακτικη που εσυ απορριπτεις.
Καλη εκπαιδευση, αρα φημη, αρα κερδη για να μην εχουν αναγκη επιχορηγησεις που καταληγουν να γινουν αλαβαστρινες χεστρες.
Δεν μιλας με αδαεις, θα επρεπε να το εχεις ΗΔΗ καταλαβει.
Ποιος ειπε οτι εισαι αδαης??Τουλαχιστον οχι εγω.
Παραχωρησε μου τουλαχιστον το δικαιωμα να εχω διαφορετικη αποψη απο εσενα.
Επισης η διαστρεβλωση μπορει να κερδιζει ποντους στους φιλους σου αλλα γενικα σε γραπτο λογο εκθετει αυτον που την κανει.
Ωωωπ!!!Εδω ειμαστε.Τι διαστρεβλωσα απο οτι εχεις πει??
Και επειδη γνωριζω την πρακτικη αυτη (κατηγορουμε για διαστρεβλωση οποιον δε συμφωνει μαζι μας και εχει γιαυτο επιχειρηματα) οπως διαπιστωνεις κανω quote στα ποστ σου φραση φραση ωστε να αποκλειστει εκ των πραγματων αυτο το 'επιχειρημα'.
Ουτε εγω αλλα ΚΥΡΙΩΣ ΟΥΤΕ η περιβοητη και πανιερη ΑΓΟΡΑ (βγαλμενη στο πανεπιστημιο της ζωης) ΟΥΤΕ η περιβοητη κοινη γνωμη μπορει να κρινει.
Δυστυχως για ορισμενους και η 'κοινη γνωμη' κρινει και η 'αγορα'.
Και εχει ξεχωρισει τους σκιτζηδες και τους κομπογιαννιτες ειτε προερχονται απο Δημοσιο ειτε απο Ιδιωτικο Πανεπιστημιο.
Συμβουλες (τελος) στα παιδια σου (αν εχεις). Οταν γραφω κατι και λες οτι εγραψα κατι αλλο, θα την ακους και ασε το κηρυγμα για τους παπαδες.
Eγω δε λεω οτι εγραψες το οτιδηποτε.Ειτε σου αρεσει ειτε οχι scripta manent (Ειδες??Κατι εμαθα κι εγω στο Λυκειο).
Toυς παπαδες αστους στην ησυχια τους.Κι αυτοι Ευαγγελια εχουν για τα οποια δε δεχονται ουτε ερμηνεια ουτε και αντιθετη αποψη.
Ο ανθρωπος καποτε σταματησε να λεει 'εκεινη η κιτρινη φωτεινη μπαλα στον ουρανο' και αρχισε να λεει 'ηλιος'. Με τον καιρο εδωσε ονοματα σε πραματα, ιδεες, καταστασεις. Ετσι πλεον αντι να λεμε τα αυτονοητα, δινουμε αυτο που οποιος δεν εχει επιχειρηματα ονομαζει 'χαρακτηρισμους'. Οποιος εχει αποριες για τους χαρακτηρισμους ας ανοιξει λεξικο.
Και καποια αλλη αποψη λεει οτι οποιος δεν εχει επιχειρηματα καταφευγει σε χαρακτηρισμους.
Για δες κατι για καποιον Γαλιλαιο.
Οταν απεδειξε στο κατεστημενο με επιχειρηματα οτι η γη γυριζει, ανατρεποντας την κοσμοθεωρια του, κατευθειαν τον χαρακτηρισαν αιρετικο.
Ομοιως κι εσυ τωρα οταν πολλοι απο εδω ανατρεπουν την κοσμοθεωρια σου (οτι ειναι κρατικο ειναι καλο το αντιθετο με το Ιδιωτικο) μιλας για τριχες ασχετους κλπ κλπ.
Τελος απο εμενα τα 'επι προσωπικου'