Oct 25, 2006, 4:47 PM

Θα σου απαντήσω για τον εαυτό μου!

Δεν έκατσα να διαβάσω πανελλήνιες γιατί δεν δεχόμουνα ότι το να μαθαίνω απέξω βιβλία ολόκληρα μου προσφέρει κάτι, το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν διάβαζα ούτε για το σχολείο γύρω στο 12-13 απολυτήριο.

Πήγα 2 χρόνια ΙΕΚ -δεν λέω το όνομα- μετά πήγα φαντάρος, το επίπεδο της εκπαίδευσης ήταν άθλιο, και αποφάσισα να κάνω κάτι σοβαρό -αυτό που θεωρώ σοβαρό κάνει κάποιους να γελάνε- πήγα στο SBS -το Deree δεν δεχότανε ενγραφές για εκείνο το 6μηνο πλέον- στα 2 χρόνια μετά απο πολλά ξενύχτια -όχι για γκόμενες και μπουζούκια ......μόνο - πήρα ένα πατσαβουρόχαρτο με πολύ καλό βαθμό. Είχα κάνει ήδη αιτήσεις για Αγγλία για το 3ο έτος, σχεδόν όλα τα Πανεπιστήμια με δέχτηκαν, τα μισά μέσα στην πρώτη 40δα της Αγγλίας, λόγο κόστους διαβίωσης πήγα σε ένα πιο χαμηλά στο ranking.

Το αποτέλεσμα είναι ότι στην Αγγλία με το χαρτί που είχα απο Ελλάδα, βρήκα δουλειά -άλλο αν τελικά δεν δούλεψα γιατί α. δεν συμφωνούσε ο πατέρας μου, πιστευε ότι δεν θα κατάφερνα και τα 2 μαζί, β. ΄φοβόμουνα ακριβώς το ίδιο. Το αποτέλεσμα ήταν απο το β' εξάμηνο να ρίξω μπιστόλι σχεδόν σε όλα τα μαθήματα για προσωπικούς λόγους, αυτό δεν έχει σημασία βέβαια, γιατί πάνω από 10 άτομα συμμαθητές μου τελείωσαν κανονικά ακόμη και με First Class το πτυχίο τους!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι παραπάνω έχει απο εμένα που δεν διάβασα για πανελλήνιες ένα παιδί που έμαθε απέξω την Ιστορία δέσμης και την Πολ. Οικονομία, όσως αφορά τα μαθήματα του Πανεπιστημίου.....