-
Τελευταίες γιατί θα μου πάθετε τίποτα:
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καταρχήν τι σε κάνει να πιστεύεις οτι είναι κυριλέ μωρό
Κατα δεύτερον...τι θα πεί την έχεις προλάβει? Η ταχεία των 8 είναι και την πρόλαβες?Καταρχην χωριο που φαινεται, κολαουζο δε θελει
Η 'μουσα' του Γουντι Αλεν δε θα μπορουσε να ναι κανα τσοκαρο απ' το μπουρναζι... Ετσι?Κατα δευτερον, ειναι ταχεια, με βαγονι που χωραει μονο εναν Εμενα
Ειμαι και παλιοτερος
-
Ρε ίδια σου λέω...
Edit: απλά η δική μου δε φαινόταν τόσο 'σκυλί'...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ρε ίδια σου λέω...Πλάκα κάνεις!
Τηλέφωνο έχουμε;
-
Οχι, σε αυτά δεν κάνω πλάκες.
Είσαι σίγουρος ότι το θέλεις?
(Ασχετο: τέλος Νοέμβρη θα ανέβω Αλεξανδρούπολη για 2 μέρες, θα είσαι εκεί?)
-
Ποιός να φανταζόταν οτι το κοριτσάκι απο το Horse Whisperer θα γινόταν αυτό το ονειρικό πλάσμα οταν μεγάλωνε...
Απλά θεά!
-
Ένα ban στον Ολύμπιο που δεν είναι πια με την σωσία της σκάρλετ
Εκτός αν είσαι με καμία που μοιάζει με την.......ρε γμτ δεν θυμάμε πως την λένε, θα ρωτήσω την κοπέλα μου και θα πώ αύριο!
-
Καλά με τρελαίνει το γούστο σας εδώ μέσα!
Ρε, με το μπάζο ασχολείστε; Έλεος! Σιγά τη γκόμενα! Ξεπλυμένη ξανθιά! Πωπω, σας κόβω από παρέα! Με έχετε απογοητεύσει!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ρε ίδια σου λέω...Edit: απλά η δική μου δε φαινόταν τόσο 'σκυλί'...
Σοβαρά; Είχα πετύχει μια κοπελιά που έμοιαζε εκπληκτικά στη Σκάρλετ και είχα μείνει μ@λ@κ@ς. Τη κοιτούσα και δε μπορούσα να ξεκολλήσω. Λες να ήταν αυτή;
-
Ξεφεύγετε από το θέμα. Σταματήστε να ασχολείστε με την πρώην μου και συνεχίστε τη συζήτηση για το μπάζο. Η τέλος πάντων όποια άλλη θέλετε.
-
-
-
Το μελαχροινό είναι καλό.....Το ξανθό ....τς!
Για δείτε κι αυτό το μπάζο ρε σεις.....Ξέρετε περι τείνος πρόκειται??
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=499
Εχμμμ....Και κάτι λίγο πιο ....πικάντικο, αλλα δε ξέρω, εγω ξεράθηκα στα γέλια οταν το είδα...
Σημ.Αν πάει πολύ, διαγράψτε το...
-
-
Ολες με το 'θα σε χαλαγε' πρεπει να τις κρινουμε.
Εκτος αν μιλαμε για θεες,οπου χωρις photoshop δεν παιζει κατι τετοιο. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Για δείτε κι αυτό το μπάζο ρε σεις.....Ξέρετε περι τείνος πρόκειται??Χάλια, χάλια... Απορώ πως δε ράγισε κανένας φακός όταν την έβγαζαν!....
-
Νικόλα όχι δε την έχω βγάλει, μετά απ'αυτές έμεινα από μπαταρία
-
Χτές είδα στήν τηλεόραση,μία τραγουδίστρια που λέγετα Πάολα (ή Πώλα; ) Ελληνίδα (ή νατουραλιζέ; )
Μιάμ-μιάμ-μιάμ!!!
-
Ελληνιδα εκ Σαλονικα αν δε με απατα το μνημονικο μου.
Βρε HUNTER την εν λογω την ψαχνει ο μπογιας κατι χρονια τωρα
Ειναι και.... καλλιεργημενη κοπελα -
Α,άμα στό τόπικ ποστάρουμε μόνο για όσες έχουνε αποκτήσει τήν 'Μοντεσοριανή αγωγή',τότε κάνω πάσο!!!
τήν ήξερες όμως έ;
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]