Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σε επίπεδο ΑΕΙ τουλάχιστον σε κατεύθυνση Business και Computing τα παραρτήματα Αγγλικών και Αμερικανικών πανεπιστημίων είναι μια χαρά! Για Ιατρική ή κάτι άλλο και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν. Μην ξεχνάς πάντως ότι τα μεταπτυχιακά του ALBA έχουν όνομα στην αγορά εργασίας.....γιατί άραγε?
Γενικά μη το ψάχνεις, αν δεν αλλάξουν μυαλά απο τον υπουργό παιδείας μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο στη γραμματεία του πανεπιστημίου κα ιτου φοιτητές, θα πάνε κατα διαόλου!
Ρε charmak66 τα ίδια λέμε!
Ποιος θα κάνει επένδυση? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ! Tα λεφτά που πληρώνουν οι μαθητές! για κάποιον που θέλει να φέρει ένα παράρτημα για αρχή ας πούμε μόνο του Businees school του Χ Πανεπιστημίου, χρειάζεται μια μεγαλούτσικη βιβλιοθήκη, ένα καλό Computer lab, και ένα καλό κτήριο, ας το πούμε campus. Μέσο των lab οι μαθητές θα μπαίνουν σε συγκεκριμένες τεράστιες βάσεις δεδομένων που μπορούν να βρούν παάάάάάρα πολλά πράγματα τα οποία password τα προσφέρει το Πανεπιστήμιο δωρέαν σε κάθε μαθητή! Απο καθηγητές πραγματικά δεν έιναι το πιο δύσκολο, μιας και πολλές φορές ορισμένοι έρχονται απο το ίδιο το πανεπιστήμιο.
Ξέρω 1 που έχει ολόκληρο όμιλο παραρτημάτων -δεν το λέω μην μου πείτε για διαφήμιση- επίσης το Deree το οποίο είνα ιτρανό παράδειγμα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σας πειράζει να ανοίξουν ιδ.Πανεπιστήμια, αφού τα Ελληνικά είναι τόσο καλά και ΔΩΡΕΑΝ τι φοβάστε?
ΚRΙΕΖΑ, και όμως πίστεψε με τα ήδη υπάρχοντα παραρτήματα στέλνουν και στη Citibank και σε αρκετές άλλες εταιρίες απόφοιτους, και μια βδομάδα τον χρόνο έρχονται εταιρίες στον χώρο του παραρτήματος και βλέπουν όσους φοιτητές έχουν δηλώσει ενδιαφέρον. Το γιατί? Γνωστό ψάχνουν να βρουν μικρούς -ίσως που τους κόβει- και να τους δώσουν ψίχουλα.